iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
aktiváltad már?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

hedonist
hálózat, "no service" a T-mobile függõ telefonon a T-s SIM-mel...

El lehet ennyire kú*ni, h már semmilyen hálózaton nem használható?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

clio1616v
mi nem megy?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

hedonist
Elõször T-ssel használtam, aztán úgy hozta az élet, hogy most Telenorral kéne.. De visszatettem a T-st és nem megy azzal sem, ez miért lehet?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

clio1616v
ha minden igaz, 3GS-en lehet az ipad basebandet rárakni, de akkor a GPS-t el lehet felejteni

egy ilyen telefont miért nem függetlenül veszel?

erre szégyen rátenni tört programot, a cydiát nemrég raktam rá 5.0.1-re, csak azért, mert megvettem egy infinidock appot és már hiányzott

hedonist
vagy ez csak 4 tol lefele?

hedonist
akkor ez kamu?
os and bb downgrade

clio1616v

hedonist
Eszembe jutott még valami, még jobban utanézek, de szerintetek lehet downgradelni a basebandet régebbi verzióra?

hedonist
whited00r custom firmware-rel elvileg lehet ios 4 fölöttit is telepíteni.

hedonist
És az most normális, hogy T-s SIM-mel sem megy a hálózat?

precision
és olyat nem lehet iphone2G -n, hogy vmi app v. tweak v. nemtom micsoda "átírja" (vagyis meghamisítja) a szoftververziót 3.1.3 -ról másra? csomó játék meg program már nem akar feltelepülni mert legalább 4.0 kell neki... holott elfutna még az én telefonomon is (persze most nem a többszáz megás 3D -s játékokra gondolok)

Bazinga!

Csak jailbreake-elt telefonon lehet.
Azt hiszem CustomGrid a neve a tweaknek.

Zan
Sziasztok!

El lehet-e érni azt valahogy,hogy az ikonok ne rendezõdjenek egymás után,hanem ott maradjanak,ahová húzom õket? Pl. ha azt akarnák mondjuk,hogy egy oldalon középen legyen 4 ikon,sehol máshol egy sem...?

Onnan jött az ötlet,hogy a Pimp my Homescreen nevû appban vannak olyan hátterek,amik pont erre lennének jók..!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

hedonist
Köszi a segítségek, bár elõbb kérdeztem volna😊

"T-nél biztosan lejárt a hûség, de én már a 2.ik tulajos vagyok, így is megcsinálják?"
Úgy tudom igen.
hedonist
Tiny umbrellat nem használtam eddig, megpróbálom.

T-nél biztosan lejárt a hûség, de én már a 2.ik tulajos vagyok, így is megcsinálják?

köszi!

Ha T-nél lejárt a hûség akkor némi pénzért felodják a függõségét.
MerlinW
A baseband-et sehogy.

[merlinw.org]

Bekapcsológomb+Homegomb egyszerre sokáig?
TinyUmbrella sem ismeri fel?

Itt tudsz szakértõktõl segítséget kérni regisztráció után:
http://iphoneclub.hu/mai-off/2012-01-08
hedonist
Na igen igaz..

alapból t-mobilos a telefon, van egy t-mobilos simem is.

De ettõl még be kéne tudnom kapcsolni nem? hogy tudom visszaállítani?

rooney8
mielõtt frissítettél volna 5.0.1-re, elõtte kellett volna csinálnod egy custom fw-t és arra kellett volna frissítened.
mint írtad, így frissült a baseband amire jelenleg nincs függetlenítés, és a jövõre nézve sincs rá sok esély, hogy legyen.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Nem bántásból, de hogy lehet így nekiállni?
A frissült a baseband akkor semmit. Megoldás nem nagyon lesz mert már több mint 1 éve nem csináltak unlockot.
Talán "gevey sim", de nem tudom hogy mûködik 3GS-el.

hedonist
Asszem ezt elcsesztem, frissítette a basebandet így nem tudom függetleníteni.

Most mit tehetek? várhatok, amíg lesz megoldás?

hedonist
Miért az nem jó? azért tettem fel, mert úgy olvastam az kell az unlockhoz.

De ezek szerint benéztem.

Restore-olni nem tudom, itunes nem ismeri fel:s

blackra1n???? Miért?
Ez RESTORE lesz.

Csak a redsn0w!

Ezt olvasd el:
http://szifon.com/2011/12/27/megjelent-az-5-0-1-hez-az-untethered-jailbreak/
hedonist
jah tényleg azt elfelejtettem köszi!

viszont feltettem a blackra1n-t és azóta nem bootol be.. valamit nagyon elronthattam..

Aktíváltad?

AppSync 5.0+ nélkül nem mennek a tört programok.
Felraktad?
hedonist
Köszi közben sikerült csak ki kellett venni a SIM-et!

Sikerült, most 5.0.1-es, redsn0w-val elivileg jailbreakeltem, amit greg linkelt, de hálozat nincs (nem független) és tört programok sem mennek fel rá?

Mit hagyhattam ki?

Köszönöm a segítséget!

Próbálf TinyUmbrella-val kiszedni belõle.

letöltés:
http://thefirmwareumbrella.blogspot.com/

leírás:
http://jaxov.com/2010/10/use-tinyumbrella-to-kick-iphone-out-of-recovery-mode/

hedonist
Sziasztok!

3gs-emet akartam update-lni 5.0.1 -re és ezt a hibaüzenetet kaptam:

Mit tudok csinálni? most restore mode-ban ragadt..

Error 1603
False kernelcache patch. Known on damaged bundles from unofficial PwnageTool distributions or bundles. See also Apple's Knowledge Base article number TA38604

oneal1
érdemes volna benéznek kisebb Tmobile üzletekbe!

Én kaposváron kérdeztem meg, hogy találok e valahol telefont, ráadásul karácsony elõtt.
Azt mondták a szemétládák, hogy nincs semelyik üzletükben sem, illetve pécsen van 1 db...

erre átmentem a plázába egy kisebb üzletbe ott egybõl volt, fehér fekete 16 és 32 gb os...

egy szavukat ne hidd el, nézz utána manual😄

ha érdekel akkor írj rám privátban aztán meg adom a számukat

!Forza Ferrari!

Snexi
t-mobile-nál már lassan 1 hónapja várólistán vagyok egy 32gb-s 4s-ért
ebben az évben még meglesz? 😄

KM
Tetteid téged igazolnak...<#falbav>

robotnyk
azaz.
GregSB
Már egyszer szóltál róla, figyelmeztettél róla minket. Ha minden héten berakod, az már szpem, reklám. Többet légyszi ne rakd be, mert törölni fogom. Köszi!

Na megjött az igazságosztó. 😄 Töröltesd az eddig hozzászólásaimat is kérlek, mert ahogy látom az építõ jellegû hozzászólásaidon kívül nem nagyon tudsz mást. 😞

KM
Csitt!

Ebbe ne menjünk bele, el vagy tévedve. Én a helyedben örülnék, hogy valaki felhívta a figyelmem erre a lehetõségre.

A magyar hozzáálás az, hogy sunyiban betolsz egy referal linket.

&#63743;

rooney8
😄D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ez a magyar hozzáállás, nehogy már a másiknak jó legyen, ha kapsz egy jó tippet, hogy hogyan juthatnál ingyen fizetõs appokhoz.

Ja bocs, hogy próbálom népszerûsíteni, és ezáltal én is kapnék kreditet.

robotnyk
szerintem ha kipróbálom, akkor sem a szar referal linkeddel fogom.
Hali
Egyre több szponzor és gift appal bõvül a FreeMyApps. Sztem próbáljátok ki.

oneal1
köszönöm!

!Forza Ferrari!

DanielT
A bogaras nagyon jó!
oneal1
Yoda001
én nem vagyok nagy fotós (sõt), úgyhogy a legjobban sikerült nyári képek közül kettõt emelnék ki, ahol szerintem egész szép - jó képek születtek 😊
ha rendben vannak a fényviszonyok, eléggé jókat lehet csinálni, mindenféle utómunka nélkül, de ahogy DT mondja utómunkával pedig pláne 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Tikal
ezt a galaxy-rol másolták 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''