iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Buta kis problémám adódott a készülékkel ... Egy jailbreakelt iphone 3G S-rõl van szó 5.0.1 es iOS-el ...
A próbléma az lenne hogy bár a hívásoknál kapok értesítéseket úgy yahoonál mint bármilyen más VoIP alkalmazásnál, üzenetek esetében sem yahoonál sem facebooknál sem IM+ al de még Boxcar al sem értesít sem szalaghírdetéssel sem a jelzések opcióval ...
Bármilyen ötletre nyitott vagyok ...
Jó képek, voltam ott 😊
Íme két kép a jobbak közül (állvány nem volt, ezért az esti kép bemozdulása😊)
(Jordánia - Holt-tenger és Wadi Rum)
[merlinw.org]
ez a passatgt által linkelt design elég otromba szerintem... nemtom, hogy optikai csalódás e, de a teteje mintha vastagabb lenne mint az alja... innentõl kezdve számomra bukó (egy tv távírányítójánál még elnézhetõ ez az idióta design)
a GregSB által linkelt viszont tényleg nem rossz... semmi sem történt a 4 -hez képest csak átmentek rajta egy úthengerrel 😄 de az eredmény jó lett 😊
Bazinga!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"Ne engemm kérdezz, én tavaly február óta (amióta megvan a 4-esem) nem jailbreakelek már, csak figyelemmel követem a vele kapcsolatos híreket."
Keress rá tutorialokra a neten, van egy csomó. redmondpie.com, iclarified.com
3gs-em van 4.2.1 es ios.
Szeretnék névjegyekrõl, de fõleg üzenetekrõl biztonsági mentést csinálni elõtte, lehet vhogy exportálni az üzeneteket?
Köszönöm szépen
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
DanielT: Így van!
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Pár napig nem történt semmi. Már azt hittem lenyúlta valaki a telefont a szolgáltatónál. Meglepetésemre aztán telefonon jelentkezett a tulaj. Õ volt, mert kb. ott hagyta el, ahol én megtaláltam. Elõször is megköszönte, ami jólesett. Majd meg nem nevezett összegû pénzjutalmat ígért, amint megkapja a következõ fizetését. Ez nem esett jól, hiszen hülyének nézett. Pár napig megint nem történt semmi. Ekkor, és egyben utolsó alkalommal felhívott és közölte, hogy lehetséges, hogy be kell majd fáradnom a rendõrségre. Õt ugyanis leütötték, és így hagyta el a telefonját. Ez sem esett jól. Történetemnek itt van a vége, mert azóta már hónapok teltek el újabb események nélkül.
Találkozott valaki már ilyen problémával?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Épp javasolni akartam...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
próbáld meg youtube.com-on böngészõvel teljes verzióban, meg USA store-ból tölthetõ VEVO app(legtöbbször ilyen videóknál rinyál) és az mûködik magyar ip-vel is simán
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mostantól aki folytatja a flamelést meg sértegetést azt törölni fogom.
Az IMEI számát pedig alaplapcserével tudod megváltoztatni ami egyrészt különbözõ verziójú iPhoneok esetében nem kompatibilis másrészt a telefon árával vetekszik.

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Utólag elnézést minden neked címzett kommentemért a mai nap folyamán, nem fog többé elõfordulni!
legyen jó kijelzõ és az érintés érzékenysége, legyen rajta jó oprendszer (az android tökéletes)
kb ennyi 😊 most az hogy az iphone 4(s) meg majd az 5 két másodperc alatt tölt be egy weboldalt egy középkategóriás android meg mondjuk 5 másodperc alatt... hát istenem 😊 nálam nem oszt nem szoroz 😊
a kamera sem érdekel
Bazinga!
Bazinga!
csupán olcsóbban megúszom az androiddal
Bazinga!
Kis kitérõvel majd visszatért az almáshoz. 😊
amíg még mûködik, megtartom... utána meg veszek egy középkategóriás (vagy használt felsõ(bb) kategóriás) androidos mobilt
Bazinga!
nyilván nem mindenki olyan mint te, hogy "felkötöttem volna magam a 2 éves hûségnyilatkozattal a számban" 😊
egyszerûen kivárja, amíg váltani tud... ez a nagy átlag... SÕT! a legnagyobb átlag nem 1-2 évre vesz iPhone -t... és kb. "leszarja", hogy mit tud az új készülék, egyszerûen nem engedheti meg magának, hogy minden évben százezreket költsön egy MOBILTELEFONRA
Bazinga!