iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

crazyclone
Hello!
Buta kis problémám adódott a készülékkel ... Egy jailbreakelt iphone 3G S-rõl van szó 5.0.1 es iOS-el ...
A próbléma az lenne hogy bár a hívásoknál kapok értesítéseket úgy yahoonál mint bármilyen más VoIP alkalmazásnál, üzenetek esetében sem yahoonál sem facebooknál sem IM+ al de még Boxcar al sem értesít sem szalaghírdetéssel sem a jelzések opcióval ...
Bármilyen ötletre nyitott vagyok ...

DanielT
Sokkal jobb a 4S kamerája, de egy kis utómunkával elég ütõs dolgokat lehet a sima 4-essel is mûvelni.

Jó képek, voltam ott 😊
MerlinW
Most elõször használtam komolyabban az i4 kameráját. Nem rossz, de nem az igazi. Van amikor mocskosul szemcsés képet csinál, van amikor szépet, a fényviszonyoktól függ. A 4S nem tudom mennyivel jobb.
Íme két kép a jobbak közül (állvány nem volt, ezért az esti kép bemozdulása😊)

(Jordánia - Holt-tenger és Wadi Rum)

[merlinw.org]

precision
ez pl egész jó kis concept 😊

Bazinga!

robotnyk
messze, fõleg ahhoz van messze, hogy jöjjenek már most a fakeszar renderek
precision
hát nemtom, a "téglalappnégy" szerintem a legszebb telefon 😊

ez a passatgt által linkelt design elég otromba szerintem... nemtom, hogy optikai csalódás e, de a teteje mintha vastagabb lenne mint az alja... innentõl kezdve számomra bukó (egy tv távírányítójánál még elnézhetõ ez az idióta design)

a GregSB által linkelt viszont tényleg nem rossz... semmi sem történt a 4 -hez képest csak átmentek rajta egy úthengerrel 😄 de az eredmény jó lett 😊

Bazinga!

azért a téglalapnégynél sztem jobban fest

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

LoSA
Ez viszont szép! 😊

LoSA
Nagyon remélem, hogy nem... Mert végül úgy döntöttem, hogy 5öst fogok venni, már el is kezdtem rá spórolni. Nagyon nagy a HOME gombja, a 4-es sokkal szebb. De addig még sok víz lefolyik a Dunán. 😊

GregSB
Messze van még az õsz 😄

DanielT
Részemrõl jóváhagyom! Ide vele! 😊
GregSB
Ja, errõl a designról elég sok szivárogtatás volt õsszel, esélyes hogy így fog kinézni a következõ.

passatgt
és 99%, hogy ilyen lesz:

passatgt
egyébként nekem egy olyan tetszene(és a felbontás is nagyobb lenne, legalábbis a függõleges), hogy az egész elõlap 1 képernyõ lekerekített sarkakkal, de az aktív tartalom az középen lenne, tehát a programok felbontása megmaradna, alul felül pedig lehetnének a játékokhoz gombok, notifikációknak felület stb...

passatgt
elképzelhetõ, hogy ilyen lesz, de úgy, hogy a kijelzõ középen van és alul-felül egyform a távolság, így tuti nem😊

GregSB
"Ne engemm kérdezz, én tavaly február óta (amióta megvan a 4-esem) nem jailbreakelek már, csak figyelemmel követem a vele kapcsolatos híreket."

Keress rá tutorialokra a neten, van egy csomó. redmondpie.com, iclarified.com

hedonist
Ja értem, hát annyira nem vágom még a témát, de tanulok gyorsan! Ha megkérlek szépen tudsz kicsit segíteni, hogyan ne b*sszam el?

3gs-em van 4.2.1 es ios.

Szeretnék névjegyekrõl, de fõleg üzenetekrõl biztonsági mentést csinálni elõtte, lehet vhogy exportálni az üzeneteket?

Köszönöm szépen

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

dzsegameló
Nem azért cselekszünk helyesen mert megéri, hanem mert úgy illik!

DanielT: Így van!

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

DanielT
Te akkor is helyesen cselekedtél és csak ez számít.
Mint amikor a szolgálaton kívüli mentõts beperli a megmentett nagyi aki összeesett az utcán, hogy újraélesztésnél eltörte 3 bordáját.



MerlinW
A mai világban sajnos ritkán éri meg helyesen cselekedni...:/

[merlinw.org]

Én is találtam már iPhone 4-et bõrtokban, tökéletes állapotban. Másnap délelõtt már be is vittem leadni ahhoz a szolgáltatóhoz, amelyiket kiírta a telefon, amíg le nem tiltották. Ott adtak róla rendes átvételi elismervényt, miután ellenõrizték, hogy tényleg hozzájuk tartozik-e. Megadhattam az elérhetõségemet is a tulaj részére, de ez nem volt kötelezõ. Én megadtam, hátha jön egy köszönet.
Pár napig nem történt semmi. Már azt hittem lenyúlta valaki a telefont a szolgáltatónál. Meglepetésemre aztán telefonon jelentkezett a tulaj. Õ volt, mert kb. ott hagyta el, ahol én megtaláltam. Elõször is megköszönte, ami jólesett. Majd meg nem nevezett összegû pénzjutalmat ígért, amint megkapja a következõ fizetését. Ez nem esett jól, hiszen hülyének nézett. Pár napig megint nem történt semmi. Ekkor, és egyben utolsó alkalommal felhívott és közölte, hogy lehetséges, hogy be kell majd fáradnom a rendõrségre. Õt ugyanis leütötték, és így hagyta el a telefonját. Ez sem esett jól. Történetemnek itt van a vége, mert azóta már hónapok teltek el újabb események nélkül.
Valaki használ itt esetleg Mili Powertstring 4-es pótakksis tokot? Én Karácsonyra kaptam egyet, majd pár nappal ezelõtt azt vettem észre, hogy a töltõ hagyja magát bekapcsolni, fel is lehet tölteni, viszont a telefont ha belerakom, akkor semmi reakció, semmi töltés.
Találkozott valaki már ilyen problémával?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

clio1616v
nekem az infini dock kell, van már iOS 5.0.1-re?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Atika :o)
En is az iOS5 -ben biztam, hogy nem fog kelleni jb, de sajnos nekem hianyzik a lockinfo.

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Igen, magamból indulok ki. Hozzám képest te dögölj meg..😄
Dzsega
"Mostantól aki folytatja a flamelést meg sértegetést azt törölni fogom."<#eljen>
Épp javasolni akartam...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

passatgt
igen...

próbáld meg youtube.com-on böngészõvel teljes verzióban, meg USA store-ból tölthetõ VEVO app(legtöbbször ilyen videóknál rinyál) és az mûködik magyar ip-vel is simán

Tikal
Megmondaná valaki hogy a YouTube miert nem hajlandó lejátszani bizonyos videókat Mobile eszközön? Ez ugyanaz az értelmetlen baromság mint hogy nem lehet video klipeket megnézni egy ket országban??

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LoSA
Független érdekelne... 😊

robotnyk
2 éves ikon 200ban 10kval olcsóbb most.
LoSA
Srácok, régen az iPhone 4 mennyi volt (Apple oldalon) a 4s megjelenése elõtt? 😊

precision
oké, megbocsátok

Bazinga!

GregSB
Szerintem nem kéne tovább keltened itt a hangulatot. Mint láthatod nem tudunk segíteni, már mindenki elmondta mi a tanácsa, nem kell itt tovább arcoskodnod meg izmoznod.

Mostantól aki folytatja a flamelést meg sértegetést azt törölni fogom.

Egyébként amennyit érni fog a telefon miután ki lesz tiltva minden szolgáltatónál annyit biztosan adna érte a gazdája is így te nem jársz szarabbul.
Az IMEI számát pedig alaplapcserével tudod megváltoztatni ami egyrészt különbözõ verziójú iPhoneok esetében nem kompatibilis másrészt a telefon árával vetekszik.

&#63743;

Hadjuk már ezt a Chuck Norrisos dolgot ha igaz lenne amit mondanak róla rég itt lenne és beleverné a fejemet a billentfkahfihalhfahlfafhaugfkahfkja-...a.

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Ja eltaláltad amúgy meg mindenki magából indul ki te nyomorék na peace

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Hasonló jókat neked is az életben

DanielT
"az android tökéletes"

Utólag elnézést minden neked címzett kommentemért a mai nap folyamán, nem fog többé elõfordulni!
itt az új alkalmazás a Minustól, a Remiix, azoknak, akik kipróbálnák magukat a remixelésben😊 http://rhythmistherapy.wordpress.com/2012/01/03/remix-alkalmazas-a-minus-tol/
precision
oh nekem nincsenek olyan nagy igényeim

legyen jó kijelzõ és az érintés érzékenysége, legyen rajta jó oprendszer (az android tökéletes)

kb ennyi 😊 most az hogy az iphone 4(s) meg majd az 5 két másodperc alatt tölt be egy weboldalt egy középkategóriás android meg mondjuk 5 másodperc alatt... hát istenem 😊 nálam nem oszt nem szoroz 😊

a kamera sem érdekel

Bazinga!

precision
amikor vettem az iphone 2G-t anno 2008 -ban asszem, még nem volt fix munkahelyem csak alkalmi munkák, ezért nem akartam bevállalni egy fix havi kiadást

Bazinga!

De a középkategóriás android nincs az iPhone szintjén. Ha meg felsõbb kategóriást veszel akkor már árban azért ugyanott vagy, mint az iPhone.
GregSB
Ha ilyen sokáig használsz egy készüléket miért nem veszel 2 éves vérszerzõdéssel iPhonet? Úgy már nem lenne olyan drága...

precision
szeretem az iphone -t, nem azért akarok majd váltani mert bármi bajom is lenne vele

csupán olcsóbban megúszom az androiddal

Bazinga!

"utána meg veszek egy középkategóriás (vagy használt felsõ(bb) kategóriás) androidos mobilt.."

Kis kitérõvel majd visszatért az almáshoz. 😊
precision
mondom ezt úgy, hogy én még mindig iPhone 2G -vel nyomom 😊
amíg még mûködik, megtartom... utána meg veszek egy középkategóriás (vagy használt felsõ(bb) kategóriás) androidos mobilt

Bazinga!

precision
Szerinted az normális, hogy ha valaki ma venne egy 4S -t (nem vagyok tisztában az árakkal) mondjuk 150ezerért, fél év múlva vesz egy 5 -öt 220ért? (eladja majd a 4 -et 100ért?😊)

nyilván nem mindenki olyan mint te, hogy "felkötöttem volna magam a 2 éves hûségnyilatkozattal a számban" 😊

egyszerûen kivárja, amíg váltani tud... ez a nagy átlag... SÕT! a legnagyobb átlag nem 1-2 évre vesz iPhone -t... és kb. "leszarja", hogy mit tud az új készülék, egyszerûen nem engedheti meg magának, hogy minden évben százezreket költsön egy MOBILTELEFONRA

Bazinga!

DanielT
Amikor még nem volt iOS5, akkor nekem is a fõképernyõ kihasználásán járt a fejem mint egyetlen felhasználási területe a jailbreaknek, de szerencsére már megoldódott 😊