iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Õszinte leszek nem igazán néztem utána, nem volt idõm...
De olyan APP-ot szeretnék ami mondjuk könyvtárat titkosítana le, ill mondjuk könyvtárba csak jelszó beírása után tudnék belépni...
létezik ilyen?

thx

rooney8
<#falbav>
most nézem, tényleg õ a lopós 😄
ez esetben vedd tárgytalannak #26116 hsz-t

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Pl. a find my iphone, hogy nehogy valaki visszalopja a telefonod amit elloptál.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ti milyen alkalmazásokat használtok Iphone-on és mire jók azok amiket használtok kellenének nekem jó alkalmazások de nem nagyon találok írjatok párat ha tudtok. 😊

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

dzsegameló
Nem gondoltam volna, hogy valaha is fel lesz oldva ez a kötöttség...

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

GregSB
Jah, iOS5 óta a az iOS készülékek függetlenedtek a számítógépektõl... Megveszed, kiveszed a dobozából, és ha van WiFi akkor be tudod aktiválni, indítnai õket mostmár gép nélkül is.

Bercy
igen
dzsegameló
akkor ez is az 5.x óta van?

rooney8
cut the rope böngészõben 😊

balee4
Pedig nem kell hozzá feltétlenül iTunes, itthon Wi-fi-n aktiváltam a készüléket. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Bocs! Megtaláltam!

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

Heló! Hol kapcsolható ki a PIN kérés? Tavaly megváltoztattam, de akkor még a 4.x volt rajt, és most nem találom! (meg nem is emlékszem! 😊 )

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

dzsegameló
Aktiváláshoz kell egy iTunes ami kapcsolódik a netre.
Nem tudok róla, hogy lehetne wifin keresztül aktiválni a készüléket.

balee4
Ismét megakadtam, szépen aktiváltattam a T-mobile-nál az elõfizetést, tehát elvileg már fentvan a hálózaton a telefon. A készülék aktiválása viszont nem sikerült, olyan mintha nem lenne térerõ, legalábbis ott a 3G jelnél egyesen van a csúszka. Most Wifi hálózattal nem tudom aktiválni, mert melóhelyen vagyok, mobilhálózattal meg a fentiek miatt nem sikerült. Mi lehet a baj?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

hedonist
Ja értem..

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

balee4
OK megvan.

balee4
Egy kis segítség kellene, most jött meg az iPhone 4S-em és nem bírom eltávolítani a Sim kártyfoglalatot, a tû mintha bele sem menne rendesen.

dzsegameló
Elolvastad az elsõ mondatot???
"First of all lets be clear that this method will only work for iPhone 3G with bootloader version 5.08 (5.8)! Otherwise, you can ignore this."

Neked pedig 3GS-ed van.
A véleményem pedig az, hogy a te telefonodhoz ez nem jó.

hedonist
downgrade BB

Lszi errõl vélemény??

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
rendben! köszi!

dzsegameló
Kapcsold ki a pin kód kérést! Nem szereti az iTunes ha pin be van kapcsolva aktiválásnál és amit polux (#26096) említett az valós és még így sem megy minden esetben sikerül, ezért javasolt a pin kikapcsolása...

hedonist
csatlakoztatom, utana restore gomb, lefut, kijön az iPhone felirat, utana a setup nyelvválasztás,region, location service, wifi beállítás és a végén ez az activation, ami alatt az itunes kiírja,h ther is no SIM... és a telefonon az látható, hogy it will take 3 minutes to activate your phone, és kiírja, hogy nem tudta aktiválni, mert a server nem elérhetõ vagy vmi ilyesmi...

"Miután a készülék betöltött, az aktiválást kérõ képernyõt láthatjuk (Connect to iTunes). iPhone vagy iPad esetén ha a PIN kód kérése be van kapcsolva, és nem voltunk elég gyorsak a PIN kód megadásával, akkor az iTunes már ki is írja, hogy a SIM zárolt, és így nem tudja aktiválni. Ilyenkor húzzuk le a készüléket, adjuk meg a PIN kódot, majd újból dugjuk rá."
Hogyan csinálod a restore-t?
hedonist
ezért nem tudtam használni a telefont, mert az aktiváció nem engedett be.

hedonist
Ezt az itunes irta ki miutan restoreoltam és még jailbreak elõtt

És utána egy kiírka hogy "There is no SIM card installed in the iPhone You are attempting to activate."?
hedonist
viszont, amikor berakom rögtön kéri a PIN-t és el is fogadja, szóval sztem érzékeli

Igen.

Azért próbáld meg másik SIM kártyával is... olyan mintha nem érzékelné amit beraktál....
hedonist
T-mobile hoz beviszem meg tudják mondani, hogy "övék"-e?

hedonist
Igen függõ és nem is Telenor, hanem én úgy tudom, hogy T-mobile..

Igen. Azért kérdezzen mielõt ipad BB rak fel... 😊
GregSB
Ja, aztán nem fog mûködni rendesen a Push. Ha van rá mód, akkor kártyával kell beaktiválni a telót.

Errõl beszéltem. 😊
Régebben sn0wbreese-el lehetett HACKTÍVÁLT custom fw-t csinálni.
GregSB
Ha nem T-s lenne, akkor azt írná ki aktiválásikor, hog "The SIM card insterted is not supported", vagy valami hasonlót.

A "There is no SIM card installed in the iPhone You are attempting to activate."-t akkor szokta kiírni, amikor nincs behelyezve semmi. Vagy rosszul érintkezik a SIM kártya, vagy a telefon SIM olvasó elektronikája vacakol. Próbáld meg egy másik T-s kártyával (haveréval, ismerõsével, rokonéval).

clio1616v
nekem volt AT/T-s azt csak az AT/T-s SIMmel lehetett aktiválni

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
biztos függõ a teló és nem telenor függõ 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Ezt írta "Elõször T-ssel használtam, aztán úgy hozta az élet, hogy most Telenorral kéne.. De visszatettem a T-st és nem megy azzal sem, ez miért lehet?"

Ez azt is jelentheti hogy "külföldi" szoftveresen függetlenített telefon amiben ment a T-s... utána Telenorost rakott bele....
Frissítette a baseband-et és nem megy egyik sem...... nekem gyanús.s

rooney8
de egyszer már sikerült neki mûködõ telefont kipréselni belõle, csak aztán vmit elrontott
tehát biztos, hogy t-s

"Jailbreak után is lehet aktíválni, de szerintem felesleges amíg nem jó a készülék"
Ezt így akartam:
Jailbreak után is lehet aktíválni! Szerintem felesleges feltörni, sé visszatölteni a backup-ot amíg nem jó a készülék.
"Nem is tudok bejutni a telefonba, aktiválásnál ugye megáll."
Aktiválás nélkül is be tudsz jutni csak nem lesz térerõ.
Jailbreak után is lehet aktíválni, de szerintem felesleges amíg nem jó a készülék. Lehet hogy újra restore lesz és akkor elõrõl az egész.
Azt mondtad hogy 2. tulaj vagy. Ha nem aktívája a T-s kártya akkor gyanús hogy nem T-Mobile-os az a készülék....
hedonist
igen, másikkal használtam eddig is!

Nem is tudok bejutni a telefonba, aktiválásnál ugye megáll.
Most feltettem a redsnowt, restore-oljam a regi backupbol vagy "set as new phone"-ként újat csinaljak? Jailbreakelve is lehet aktiválni?

Érvényes a SIM kártya?
Másik telefonnal mûködik?
hedonist
"There is no SIM card installed in the iPhone You are attempting to activate."

nem megy..

hedonist
értem köszi! megpróbálom, aztán írok!

Ha T-s függö, akkor csak bele kell tenni a T-s kártyát, RESTORE és ha kész magától aktívál. Nem kell hozzá jailbreak!
hedonist
hogyan tudom aktiválni?

Jailbreak elõtt valamit akart aktiválni, de timeoutolt..

hedonist
na most az mi is?😄

fook
Hacktiváltad ?