iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Figyelheted, hogy mikor csinálja (utolsóként indított progik).
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

na mindegy köszi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ettõl függetlenül tényleg szokatlan hogy felvitték az árakat, az elõzõ készülékeknél eddig mindig csökkentett a T-Mobile pár hónappal a rajt után, soha nem növelt...
Szerintem e mögött a döntés mögött csak 1 ok lehet: továbbra is magas a kereslet a készülékekre, és úgy kalkulálnak hogy ezek mellett az árak mellett is szépen fogyni fog. Õk sem hülyék, nem akarják hogy felhalmozódjon sok készülék a raktáraikban és álljon bennük a pénzük.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
A VLC-nek külön van azt tudom, de vmi egységes, ami mindegyikhez jó? csak start/stop + hangerõ a lényeg.
vagy majd bejelentéskor csökkentik addig meg próbálják maximalizálni a profitot? mind1, nem értem én ezt 😊
Bazinga!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
mert 1 hete vettem egy akciós játékot 566ftért, most meg ugyanígy 460ért, mind2õ 0,8eus tétel volt, ez kb a 15. vásárlásom
Lenne egy olyan kérdésem hogy mi akkor a teendõ ha a frissítés után az itunes nem hajlandó tudomást venni az ipadról se az iphone ról? próbáltam urja rakni de semmi.
Elõre is köszönöm a segítségeteket.
valami ötlet?
olyas valamit hogyan tudok beállítani , hogy ne kapjak egy bizonyos személytõl sms-t?
letiltani vagy mi a fene?
a másik megy hogy szerintetek lesz olyan app h playstationcommunity?
PSN ID : coming soon... App id: tigomigocika
iDisplay-t, vagy valami hasonló programot használ valaki?
www.smart-bus.hu
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
felhasználóiba pedig le van írva, hogy havonta egyszer tényleg teljesen le kell meríteni és teljesen feltölteni után, ez volt talán az egyetlen kézikönyv amit végigolvastam... de ezen nem fog múlni az akksi élettartam, az már biztos 😊
http://9gag.com/gag/5135249
Tud valaki valami jo kis appot hogy be tudjak jelentkezni psn(playstationnetwork)
Ès làssam a baràtaimat?
Psnfriends,mypsn kilöve mert azok nem jok!
Psn friends beirom mail cim jelszo ès csak gondolkodik de nem törtènik semmi😞
Lègyszi priviben mert azt jobban èszreveszem!
Elöre is köszönöm😉
ilyen zúzós hét után kidobtam az ötletet a kukába😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
fényképeztem - videóztam kicsit, ahogy elnézem ha vakuval fényképezek egy kisebb fehér "réteg" lesz a képen, viszont ezt utána annyira tökéletesen kitudja javítani a képkorrekciós lehetõség, hogy el sem hiszem..
a videófelvétel pedig amazing!!<#worship>#worship> nem is tudom mit mondjak rá...
nem sokkal, de rosszabbra számítottam ilyen téren, bármennyire is az egyik legnagyobb újítás a kamera volt... ejh, szép idõben lesz majd ez igazán használható 😊
http://9gag.com/gag/5135249