iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsega
Valami "beszorult"... Minden progit lõjj ki a háttérbõl és indítsd újra a telót. Utánna jó lesz.
Figyelheted, hogy mikor csinálja (utolsóként indított progik).

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Bercy
köszi!
Zetorg
semmi nem kell
szériaszám alapján intézik

Bercy
Gyári apple garanciával rendelkezõ készülék (tehát nem T és nem Vodás) javítattásához milyen papírok kellenek? Valakinek van tapaszatalata?
sziasztok, valaki tudna abban segíteni, hogy mitõl lehet az, hogy a telefonom egy 100%-os töltés után 1 nap 16 óra készenlétet és 1 nap 2 óra használatot jelez miközben kb. 6 órát használtam a többi készenlétben volt és marha gyorsan lemerült.. valami futhat a háttérben? wi-fi, bluetooth ilyenek kikapcsolva..(iphone 4S) <#conf>

hedonist
edit>preferences>devices> jelöld be: prevent ipods, iphones fro syncing automatically

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Itunesban hogy lehet kivenni az automatikus szinkronizálást? Mindig elkezdi, ha bedugom usb-re telót.

Oké, megcsináltam, kipróbáltam, semmi javulás.
sztoncsi
<#eljen><#worship>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Szarabb nálatok a térerõ 3G-n. Metróban 5 csíkos gprs van <#idiota>

&#63743;

rooney8
hmm fura 😄
na mindegy köszi

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
esetleg ha a mivoltjára választ adnál... 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

DanielT
Természetesen.
rooney8
Az normális, hogy ha a 3g be van kapcsolva, akkor térerõbõl van 2-3 csík, viszont ha ki van kapcsolba akkor meg az összes csík megvan?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

GregSB
Új iPhone még messze van. Optimista becslések szerint is csak nyáron jöhet leghamarabb, de benne van a pakliban hogy csak õsszel lesz.

Ettõl függetlenül tényleg szokatlan hogy felvitték az árakat, az elõzõ készülékeknél eddig mindig csökkentett a T-Mobile pár hónappal a rajt után, soha nem növelt...

Szerintem e mögött a döntés mögött csak 1 ok lehet: továbbra is magas a kereslet a készülékekre, és úgy kalkulálnak hogy ezek mellett az árak mellett is szépen fogyni fog. Õk sem hülyék, nem akarják hogy felhalmozódjon sok készülék a raktáraikban és álljon bennük a pénzük.

hedonist
nagyonn kiraly köszi!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

&#63743;

hedonist
Olyan progit tudtok, amivel tudom irányítani a pc-n lejátszott filmet?
A VLC-nek külön van azt tudom, de vmi egységes, ami mindegyikhez jó? csak start/stop + hangerõ a lényeg.

precision
most hogy mondod... <#sniffles>

Bazinga!

robotnyk
ha ilyen dolgokat nem értesz, csak emlékezz rá melyik országban élsz és rögtön világos lesz.
precision
pfff... pedig általában csökkenteni szokták az árakat a szolgáltatók az új iphone megjelenése elõtt...

vagy majd bejelentéskor csökkentik addig meg próbálják maximalizálni a profitot? mind1, nem értem én ezt 😊

Bazinga!

http://mobilarena.hu/hir/durva_iphone_aremeles_a_t-mobile-nal.html
Banknál nincs gond mert anno 200ftért vettem a filléres appokat, utóbbi 2 vásárlásom volt ilyen drága, bár az appstore küldött valami levelet hogy tényleg én vásároltam e mivel másik vinyóm van és ezért az itunes azt hiszi hogy másik géprõl vásároltam na mind1

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Ability
Sok oka lehet. Például lehet a bankodnál van minimum tranzakciós összeg és kevesebbet nem tud levonni. Ilyenkor vagy visszaküldik, vagy legközelebb annyival kevesebbet kell fizetned. Én pl sosem láttam hogy jóváírták volna, nem tudom errõl kellene-e kapnom értesítést, de olyan volt már hogy vettem egy játékot és egyáltalán semmit sem vont le. Nem csak eltolva, hanem abszolút, egy héttel utána sem jött értesítés levonásról.
hányszor ellenõrzi?

mert 1 hete vettem egy akciós játékot 566ftért, most meg ugyanígy 460ért, mind2õ 0,8eus tétel volt, ez kb a 15. vásárlásom

robotnyk
mert ellenõrzi a kártyádat. amúgy #26494
passatgt
majd visszaadja

egy 0,8 euros vásárlásnál miért volna le 460ftot a kártyámról az appstore?

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy mi akkor a teendõ ha a frissítés után az itunes nem hajlandó tudomást venni az ipadról se az iphone ról? próbáltam urja rakni de semmi.
Elõre is köszönöm a segítségeteket.

robotnyk
következõ a problémám: itunes jelzi hogy update van bizonyos appokhoz, updatelem, végigmegy a letöltés, majd a processing download után ugyanúgy ott maradnak a frissítendõ appok a listában. nem mindegyik app csinálja. telefonról indítva a frissítést mûködik. ha letörlöm az appot a géprõl, és újra letöltöm, akkor is mûködik.

valami ötlet?
rolka1983
hali!
olyas valamit hogyan tudok beállítani , hogy ne kapjak egy bizonyos személytõl sms-t?
letiltani vagy mi a fene?
a másik megy hogy szerintetek lesz olyan app h playstationcommunity?

PSN ID : coming soon... App id: tigomigocika

Üdv Urak!

iDisplay-t, vagy valami hasonló programot használ valaki?

www.smart-bus.hu

Jim Morrison
na visszajött, csak feltettem egy szórszt meg egy appot 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
😄 remélem nekem is visszajön majd 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

passatgt
nekem az Üzenetek tûnt el, de most ott van, pár napig hiányzott csak😄

Jim Morrison
tudom nekem ipodom van, de jailbreakeltem az 5.0.1 et és nem sokkal utána eltûnt a Zene ikonja. Ez egyedi probléma vagy valakinek is volt már ilyen problémája? Hogy kell fixálni?

Yoda001
most a 4S-el nekem is csak 2 nap jött össze, de ebben volt wifi és játék és normális fényerõn... i4-el pedig 4-6 nap volt 3G kikapcsolással, pár óra használattal összesen, még be is raktam a képet, mert azon már én is nagyot csodálkoztam...
felhasználóiba pedig le van írva, hogy havonta egyszer tényleg teljesen le kell meríteni és teljesen feltölteni után, ez volt talán az egyetlen kézikönyv amit végigolvastam... de ezen nem fog múlni az akksi élettartam, az már biztos 😊

http://9gag.com/gag/5135249

rolka1983
Na ezt èn is megfogadom, màsfèl vagy 2 nap a rekord....

rolka1983
Sziasztok!
Tud valaki valami jo kis appot hogy be tudjak jelentkezni psn(playstationnetwork)
Ès làssam a baràtaimat?
Psnfriends,mypsn kilöve mert azok nem jok!
Psn friends beirom mail cim jelszo ès csak gondolkodik de nem törtènik semmi😞
Lègyszi priviben mert azt jobban èszreveszem!
Elöre is köszönöm😉

rolka1983
feladtam😊
ilyen zúzós hét után kidobtam az ötletet a kukába😊

ProGabe
papírból hajtogatós fajta? <#gonosz1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

köszi a segítséget, még lehet(100%), hogy jövök<#hehe>

Bercy
persze, hogy nem baj.
de az nem baj ugye, ha nem egybõl raktam fel, hanem "ismerkedés" után? kb. olyan 25%-on volt mikor rádugtam a töltõre.

robotnyk
elsõre töltsd fel teljesen, majd használd míg teljesen le nem merül (nem kell megvárni még kikapcsol, 1%ig elég). akkor töltsd fel megint teljesen egyszerre. ezután utántöltögetheted ahogy tetszik, csak legalább havonta egyszer merítsd le ugyanígy, és töltsd fel teljesen.
sziasztok, lenne egy hülye kérdésem, új vagyok iphone témában, na szóval úgy tudom, hogy a lithium akksikat nem kell "kisütni", akkor elsõ töltésnél rajta hagyni se kell ilyen tízenórákat?<#vigyor5>

rolka1983
nemsoká bemutatom igazi sufnituningos dokkolómat mert unatkoztam😊

Atika :o)
iPhone 4S-en volt masnak is problemaja az IGO-val kozepre kis ablakban nyissa meg valahol olvastam rola korabban de nemtalalom a megoldast

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Atika :o)
koszi kiprobalom

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Yoda001
fólia, 4S tok beszerezve, felrakva, most már baja nem lehet, véletlenül sem 😊
fényképeztem - videóztam kicsit, ahogy elnézem ha vakuval fényképezek egy kisebb fehér "réteg" lesz a képen, viszont ezt utána annyira tökéletesen kitudja javítani a képkorrekciós lehetõség, hogy el sem hiszem..
a videófelvétel pedig amazing!!<#worship> nem is tudom mit mondjak rá...
nem sokkal, de rosszabbra számítottam ilyen téren, bármennyire is az egyik legnagyobb újítás a kamera volt... ejh, szép idõben lesz majd ez igazán használható 😊

http://9gag.com/gag/5135249