iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RunKeeper Ingyenes RunKeeper
és be tudod állítani milyen sportot ûzöl, szerintem egész jó...

Atika :o)
Sziasztok tud nekem valaki ajanlani egy jo kis appot sebesseg meresre sizes kozben?

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

MerlinW
+1

Nem olcsó, de egyszer rárakod és azzal is fogod eladni. Én 3 évig használtam 2G-n, most is olyan, ahogy ráraktam.

[merlinw.org]

precision
invisible shield

Bazinga!

Yoda001
meg is érkezett, mondjuk fekete lett, fehér volt tervezve... viszont T-nél még mindig hiány van belõle, de ez legyen a legnagyobb baj
most egy normális fóliát keresek, jó áron tudtok ajánlani valakit/oldalt?
300-1000-ig van mindenféle fólia pl hardveraprón, de valami olyan kellene amit felrakok és ennyi, nem kell vele többet foglalkozni

http://9gag.com/gag/5135249

DanielT
Annyit kell tudnod, hogy a 4S kamerához képest a 4 kamerája egy fosputtyony, jól megpakolva, szóval örülj neki, hogy már nem az lesz neked :)

Yoda001
"Õrület komolyan, hogy mik vannak az emberek fejében, egyúttal rendkívül ijesztõ is. :D"

azért remélem nem leszólásnak szántad DT.. mint egy sima átlagos ember nekem ennyi jött le, fényképezéshez sem értek komolyabb szinten, úgyhogy akár az ész osztás is jöhet (egyébként tényleg érdekel ha valami érdemi dolgot is tudsz mondani, mert kíváncsi vagyok az összehasonlításokra)... néztem elég i4 vs i4S képet - videót, és mivel 4S saját kézben még nem volt, én csak ennyit állapítottam meg :)

az meg hogy nem éri meg váltani, tény, viszont sokkal jobban megéri folyamatosan cserélni, mint pl. 3GS-rõl 4S-re váltani, csak hogy a két éves váltási periódust említsem... most 4-rõl megúszom 20e Ft-al a 4S-re, ez 3GS-rõl ugyanerre legjobb esetben is 70-80k lenne ha jó állapotú, esetleg 32gb-os telefonról van szó...

webibebi
hát arra nem gondoltam még! mer ismerõsöm megy floridába azt szeretne vmi jó kis térképet rá, amit akár gps-ként is lehetne használni

msn:[email protected] bárki felvehet

DanielT
Egy példa, erre a pokoli borzalomra:

http://www.youtube.com/v/5qkgSW07_gM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
DanielT
"maximum ami miatt nem cseréltem volna az a reálisabb fénykép minõségek, nem olyan színesek mint a 4-en, dehát... "

Remélem ez csak valami vicc... az egyetlen valós elõnye a 4S-nek a SOKKAL jobb kamera. Színesek a 4-en? Elcseszett fehéregyensúly, minden hideg/kékes, gusztustalan. A videó a használhatatlanság határán a stabilizáció hiánya miatt.

Õrület komolyan, hogy mik vannak az emberek fejében, egyúttal rendkívül ijesztõ is. :D
precision
én már megvártam volna az iPhone 5 -öt a helyedben

a 4 -> 4S upgrade simán kihagyható, alig lett valamivel jobb, csak "ráncfelvarrás"

Bazinga!

Hm, nekem ténylegesen a 9A405 van fent. Kipróbálom, hátha. Esetleg megírom majd a fejleményeket.:)
MerlinW
A javulást nem, de azt igen, hogy van 9A406

[merlinw.org]

rooney8
nekem 3g-vel nem indul a pes 2012
támogatott a 3g is, fel is telepíti, de indítás után egybõl kilép
gondolom nem bírja a hardver
na de a tied 3gs, az mégis csak jobb mint a 3g, szval nem tudom

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ezt valaki alá tudja támasztani?
rooney8
az alap térkép app nem megfelelõ? (google térkép)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

webibebi
sziasztok! van amerikáról, legfõképp floridáról térkép az appstore-ban, vagy valamilye alkalmazás?

msn:[email protected] bárki felvehet

rooney8
hát beszarok, nagyon korrektek...
iphone 3g-m van, direkt megnéztem, kompatibilis-e vele. igen, mindegyik iphone, ipad, 3.1 os vagy késõbbi.
aztán mikor telepíteném fel kiírja, hogy nem kompatibilis ezzel a készülékkel...

Yoda001
hopp, egy gyors kérdés még...
tmobile garanciáztatás után tényleg újraindul a garanciaidõ, ha kicserélik a készüléket?

clio1616v
ezt találtam én is, eddig nem produkálta a hibát :)

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

robotnyk
akkor passzolom, használom imessaget, de ilyen bugot még nem vettem észre. találtam egy ilyen (fél)megoldást, de nem ideális:

Go to Settings – Notifications – Messages and turn off “View in Lock Screen” (hopefully they will fix this because I like having my messages in the lock screen, just not enough to put up with the annoying text tones)
clio1616v
az elsõ üzenetig mûködik is, végleges megoldás kell

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

robotnyk
#26355?
Yoda001
fehér iPhone 4 eladva, holnap jön a fekete 4S, remélem "méltó utód" lesz, esetleg hasonló cserével kapcsolatban valakinek tapasztalatai? :)
maximum ami miatt nem cseréltem volna az a reálisabb fénykép minõségek, nem olyan színesek mint a 4-en, dehát... szerintem nem kell majd félteni, ha valami színeset fényképeznék vele :)

clio1616v
van már megoldása valakinek a többszörösen elkezdett üzenetérkezését jelzõ hangra

jön az sms vagy az imessage és a hangot 2-3szor kezdi el mintha beakadna a jelzõhang, NEM az ismételt üzenethangra gondolok, amikor be tudom állítani, hogy hányszor figyelmeztessen, hogy üzenetem érkezett, ha elsõre nem veszem észre!

rolka1983
hell:)

letöltöttem az appstoreról az IN_TIME játékot és mindig kilép mielõtt elindítaná a játékot...
kiválasztom story mode stb...és kilép
3GS legfrissebb ios.....
ötlet?

PSN ID : coming soon... App id: tigomigocika

rooney8
ez az, köszi :)

robotnyk
Blueprint 3D
rooney8
mi volt annak a játéknak a neve, ami különbözõ nézetekbõl kellett elforgatni a helyes irányba ilyen alaprajzokat, vagy miket és ha jó szögben volt, akkor kijött a "rajz" :D

CoD23
szevasztok!
lenne egy olyan kérdésem, hogy van-e vkinek 3.1.3-mas aktivált firmware??
amit letöltök rapidshaderrõl, azt nem tudom kicsomagolni....
kösz!

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

fook
Repcsi mód.

rooney8
Ha biztosra akarsz menni, akkor általános/hálózat/mobil adatforgalom ki

Jim Morrison
köszi, islash tényleg azt már én is végig vittem (bár azóta lettek új pályák), metalstormot pont a múltkor szedtem le, de nem is nagyon toltam vele :D kipróbáljuk akkor.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Bercy
Data roamingot kikapcsolod. Van ilyen opció.
oneal1
kérdésem az volna, hogy hogyan tudok minden nemû adatkapcsolatot kikapcsolni a telefonon?
külföldön leszek pár napot, azért kéne, semmi mobilnet meg ilyesmi:)

!Forza Ferrari!

Adatforgalomnál küld, ha átlépted a 80-at, majd a 100%-ot. SMS-t nem tudom, a percet meg igen, sajnos...

Köszi, de sajna ez nem megoldható, mivel wint használok, és amúgy is macerás.

Yoda001
pont õ róla lenne szó, és én kérdezgetem az egyiknél... de egyelõre fogalmam sincs, hogy így belemenjek-e...
ha leütöm, és nem fizetem ki, onnantól fogva én leszek nagy szarban (õ meg adhat egy kiló téglát cserébe személyesen), ezért is kérdeztem hogy szerintetek mi legyen a dologgal<#gonosz3>

MerlinW
Ez az uriember tud olcsón cuccokat szerezni Az aukciók hozzászólásaiban mindent leír. Gyakorlatilag féláron adja az almát.

[merlinw.org]

Hardverapron van egy srác aki nagyon joaron arulja az iphone okat , rendelni lehet, elõrre nem kell fizetni. Mondom egye fene mi baj lehet rendeltem tole. Azota se jelentkezik pedig mar boven lejart az igert ido... Nemtudom hogy mi a jo ebbe....

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

robotnyk
passzolom, nézni kell értékeléseket az eladóról, esetleg kérj tõle sorozatszámot és csekkold le az apple oldalán, a garanciát legalábbis leellenõrizheted

én is látok még 100 alatti 64 gigás 3g iPad2-t is, ami elég csábító a 140-150es árakhoz képest
Yoda001
ja igen, visszatérve ehhez a témához, akkor küld a T ilyen sms-t ha talán a 90%-át felhasználtad valamelyik szolgáltatásnak (pl 200 ingyenes sms-t/100 percet/1GB-ot)... és küld akkor is, amikor átlépted, de kb. másodpercre küld (nem saját tapasztalat szerencsére)

az én kérdésemre viszont valakinek lenne tippje, hogy ez így tényleg megbízható-e? azt mondja ugyanazt a készüléket kapom mintha a boltban venném, csak végülis olcsóbban egyenesen az Apple-tõl

Tikal
Nekem meg a szolgaltatom üzenetet kuld ha átléptem az elõre beállított havi keretet, plusz a weblapjan bármikor meg tudom nézni hol jarok. Ezert kérdeztem mr. Bullshit-tol hogy miert nem nézi meg a szolgáltató honlapján

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Többen vagytok? Várj kitalálom, hatan:)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Yoda001
most tényleg, hallott már valaki olyat hogy közvetítõ által kapja valaki a gyárból a szifonokat?
van egy vaterás srác, és õ írja, nagyon jó áron adja a 4S-t (annyiért mint egy használt 32GB-os 4-et ma ellehet adni), nemzetközi garanciával, és mindent tud szerezni...
ilyen létezhet, vagy szerintetek? :)

passatgt
macet használsz?
ha igen, van egy PhoneView nevû progi, az elvileg kiszedi a logot telefonról és azzal meg tudod nézni külön kimenõ-bejövõ idõket, de ha jól látom nincs wines verziója

Igazán eredeti :). Persze többet nem is vártunk :)

#26417 ...

Tikal
BULLSHIT!

nem szálltam rád, kérdeztem, mindkét hozzászolásomban, a pont agyad nem emlékszik már rá? :D

robotnyk