iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Ha vodás és voda kártyád van, akkor nincs gond, nyomhatsz rá új firmware-t, az majd pusztít minden jailbreaket.

Felhívhatod az Apple infó vonalat is, ahol szériaszám alapján megmondják, hogy miféle telód van. Beállítások/Általános/Infó menüpont.
clio1616v
screenshotot a Home gomb és a bekapcs gomb egyszerre lenyomásával kapsz

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
elõször is csinálj egy screenshotot a Settings-General-About-ról

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

én nem akarom függetleníteni se, állítólag nem is az, mert vodás. de nemértek nagyon hozzá :\
szóval akkor mi a megoldás?
clio1616v
elõször ne csinálj vele semmit, mert lehet, hogy software-es az unlock rajta és a JB miatt a Cydia által telepített Ultrasn0w csak az 1.59-es basebandet tudja függetleníteni iPhone 4 esetében, és ha így nyomsz rajta egy hivatalos restore-t egy olyan iOS verzióra ami nem custom, akkor vele együtt a modem firmware is frissülni fog, így viszont buktad a függetlenítést, mert downgrade nem megoldható

Halihó, megvan az iphone 4-esem, viszont jailbreakelt :\ én szeretném ha "tiszta" lenne, megoldható? mintha frissen ropógósan jött volna ki a gyárból. Nem szeretnék rajta semmit se, csak hogy üres telefon legyen, amibe bedugom a simet és már telefonálhatok, és saját itunes accot használni rajta, semmi jailbrake stb.
klehetséges? :\ köszi 😊
Dzsega
LOL!
Csak és kizárólag akkor venném meg nagyobb kijelzõvel, ha a külsõ méretei nem nõnének meg!
Ez az a méret ami kényelmesen elfér még éppen a zsebembe és még nem egy tepsit tartok a fejemhez...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

DanielT
Erõsen, vagy inkább tökéletesen kizártnak tartom, hogy 4"-nál nagyobb lesz.

passatgt
Vagy csak szopatják többi gyártót és megy a kukába az összes😄

passatgt
Tv kapcsoló

MerlinW
4" felett egyszerûen nem veszem meg, de már a 4" is el fog gondolkodtatni. Így sem kicsi az iPhone. És hát a 3,5"-nek ergonómiai oka van, nagyon remélem megtartják ezt a méretet.

[merlinw.org]

LoSA
iPhone 5 - Kijelzõ méret

Reméljük, hogy nem lesz ekkora, max 4 hüvelykes! 😊

keress rá

passatgt
illetve beállítások-ban is lehet hálózatot választani

passatgt
Dual Sim iphone-hoz, bekapcsoláskor lehet választani melyik hálózatra lépjen😛

rooney8
egyébként ezek a kínai vackok az estek többségében függetlenek, de nehogy megvedd! 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

clio1616v
nekem meg fizettek, amiért odaadhatták nekem 😄

én 1dollárért vettem ebay-en Hong Kongból 😊

robotnyk
nem. az nem iphone.
Okés köszi szépen a választ, majd mondom az illetékesnek, hogy felejtse el azt a telót 😊

precision
én semmit
de nyilván itt egy kínai iphone klón függetlenítésérõl nem fogsz sok infót kapni 😊

Bazinga!

Értem, köszönöm, és a függetlenítéssel kapcsolatban tudtok mondani nekem valamit?

precision
mármint a jobb oldali a microsim

Bazinga!

precision
nem, egy sim megy bele, abból is microsim, nem a hagyományos "nagy" sim kártya... ilyen:

Bazinga!

rooney8
az kérlek szépen egy szép kis kínai iphone klón
azért is ilyen "olcsó"

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Aha, akkor itt az elsõ probléma, de minden országban egy simes a tela?
Esetleg nem lehet, hogy egyes országokban Dualos?

precision
ja és ugye iphone4 -en microsim foglalat van, szóval a hagyományos "nagy" méretû simkártya bele sem megy

Bazinga!

Bocs a dupla hsz-ért,a tela pontos típusa: Apple iPhone 4S 64GB

precision
hát, ha két SIM foglalat van azon az iphone 4 -en akkor az bizony nem iphone 😊 hanem valami klón

az eredeti iphone -on nincs dualsim

Bazinga!

Hali,
Egy barátom most vesz Iphone 4-et, de nem itthon veszi meg hanem külföldön mivel ott csak 80E Ft vagy kevesebb.
Az lenne a kérdésem, hogy sok helyen írták hogyha függetlenítik a telót akkor tönkremegy a GPS benne. Esetleg van valami kapcsolat a szolgáltató és a GPS mûhold között vagy mi az összefüggés a két dolog között?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy ugye Dual Simes a teló, és ha mondjuk belerak egy Osztrák T-mobilos és egy magyar T-mobilos kártyát akkor a magyar kártya mûködhet vagy nem fogja engedni a beüzemelését a tela.
Válaszokat elõre is köszönöm!

precision
100e felett 3GS - t? 😊 nem jó helyen nézelõdtél

http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?stext=3gs

persze vehetsz zsír újat is, azt valóban nem tudom mennyi, már nem is gyártják a telefont, szóval inkább célszerûbb ráhajtani egy nagyon jó állapotban lévõ használtra amit 60 körül be lehet szerezni

Bazinga!

precision
nem minden a specifikáció

ott van az oprendszer, a felhasználói élmény, design, anyaghasználat, terméktámogatás, a tény hogy ugyanaz a cég csinálja a hardvert és a szoftvert ezáltal ugyanazon a "vason" lehetséges hogy gyorsabb lesz az optimalizáció miatt

stb.

persze ezek jó része szubjektív... kézbe kell venni mind a kettõt és eldönteni, hogy melyik tetszik jobban 😊

Bazinga!

clio1616v
az iphone-hoz ne nagyon hasonlíts semmit 😊

robotnyk
és legyünk õszinték, a márkanévért is meg kell fizetni azt a +15-20 százalékot. de aki nem használta annak nehéz megmagyarázni.
fook
Szerintem azért jó egy iphone mert egyszerû mint egy kõ, de mégis nagyszerû 😄

LoDMaSt
Nem lehet mindent számokban lemérni, hiába a nagyobb képernyõ, ha esetlegesen csúnyább, rosszabb. Amiért jobb, az, hogy nem csak egy x+1 edik telefon, amit éppen összeollóztak alkatrészekbõl. A szoftver a kezdetektõl fogva a hardvert követte, vagy fordítva, szóval szorosan együtt fejlesztették õket, ami azért nem hátrány. A felhasználói élményt, az itunessal, iclouddal való együttmûködést, és a sok apró kényelmi funkciót sem fogod tudni számokba önteni. Anyaghasználata is lényegesen jobb, mint az olcsóbb telefonoknak.

@ Hellomarci

zola2000
a képernyõt hagyjuk 3GS: 320x480
zte blade: 800x480 inkább az iphone4hez közelít...

de eredetileg azt akartam megtudni hogy ténylegesen miért jobb egy iphone mint egy olcsóbb-erõsebb droid? Mert gondolom nem véletlen hogy az iphone a legsikeresebb telefon, csak mióta olvastam a specifikációkat nem értem...

A

LoDMaSt
Akkor nyilván az iphone képernyõje, neadjisten hangszórója, vagy akár a képernyõ üvege sem ugyanaz, mint az általad említett telefoné. Egyébként meg aki akarja, megérti a hasonlatot.

@ Hellomarci

zola2000
Az autós hasonlat nem jó, nincs olyan negyedannyiba kerülõ autó, amibe pont ugyanolyan alkatrészeket szerelnek mint a ferrariba (gondolom, az autók nemigazán érdekelnek)...

A

Tikal
leárazva!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MerlinW
A csomagtartójáról és a fogyasztásáról ne is beszéljünk😊

[merlinw.org]

LoDMaSt
A Ferrari akármi, és az Opel Corsa is autó, mert 4 kerekük van, meg szép átlátszó ablakuk, sõt a Corsába 5-en is beleférnek..

@ Hellomarci

zola2000
Sziasztok, gondolkodtam, hogy jó lenne iphonet venni, az egyik dolog ami miatt nem vettem az az ára, a másik dolog:

EZ MOST KOMOLY?! http://www.gsmarena.com/apple_iphone_3gs-2826.php a 30ezer forintos ZTE blade is ugyanez, csak jobb a felbontása (mármint a bladenek nem az iphonenak), és 100ezer felett láttam csak 3GSt, persze az iphone biztos jobb, mert célhardver, szóval...

A

clio1616v
ti. ha garanciális akkor szó nélkül kicserélik, ha meg már nem az akkor elavult

clio1616v
az apple telefonokat nem illik szerelni... vegyél újat

clio1616v
nekem van egy belkin-es USB-s, meg egy jawbone-os... mindegyik USB szabványos

rooney8
na mindegy, akkor keresek vmi szakfórumot, azért köszi 😄

iphone töltés megoldva... Anno vettem egy utángyártott töltõt, 2hónapig bírta 😊 Mostmár nem szaroztam, appletõl vettem töltõt, nem volt olcsó,de hát úgy látszik csak az hajlandó mûködni. a segítséget köszi