iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felhívhatod az Apple infó vonalat is, ahol szériaszám alapján megmondják, hogy miféle telód van. Beállítások/Általános/Infó menüpont.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
klehetséges? :\ köszi 😊
Csak és kizárólag akkor venném meg nagyobb kijelzõvel, ha a külsõ méretei nem nõnének meg!
Ez az a méret ami kényelmesen elfér még éppen a zsebembe és még nem egy tepsit tartok a fejemhez...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
[merlinw.org]
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
de nyilván itt egy kínai iphone klón függetlenítésérõl nem fogsz sok infót kapni 😊
Bazinga!

Bazinga!
azért is ilyen "olcsó"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Esetleg nem lehet, hogy egyes országokban Dualos?
Bazinga!
az eredeti iphone -on nincs dualsim
Bazinga!
Egy barátom most vesz Iphone 4-et, de nem itthon veszi meg hanem külföldön mivel ott csak 80E Ft vagy kevesebb.
Az lenne a kérdésem, hogy sok helyen írták hogyha függetlenítik a telót akkor tönkremegy a GPS benne. Esetleg van valami kapcsolat a szolgáltató és a GPS mûhold között vagy mi az összefüggés a két dolog között?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy ugye Dual Simes a teló, és ha mondjuk belerak egy Osztrák T-mobilos és egy magyar T-mobilos kártyát akkor a magyar kártya mûködhet vagy nem fogja engedni a beüzemelését a tela.
Válaszokat elõre is köszönöm!
http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?stext=3gs
persze vehetsz zsír újat is, azt valóban nem tudom mennyi, már nem is gyártják a telefont, szóval inkább célszerûbb ráhajtani egy nagyon jó állapotban lévõ használtra amit 60 körül be lehet szerezni
Bazinga!
ott van az oprendszer, a felhasználói élmény, design, anyaghasználat, terméktámogatás, a tény hogy ugyanaz a cég csinálja a hardvert és a szoftvert ezáltal ugyanazon a "vason" lehetséges hogy gyorsabb lesz az optimalizáció miatt
stb.
persze ezek jó része szubjektív... kézbe kell venni mind a kettõt és eldönteni, hogy melyik tetszik jobban 😊
Bazinga!
@ Hellomarci
zte blade: 800x480 inkább az iphone4hez közelít...
de eredetileg azt akartam megtudni hogy ténylegesen miért jobb egy iphone mint egy olcsóbb-erõsebb droid? Mert gondolom nem véletlen hogy az iphone a legsikeresebb telefon, csak mióta olvastam a specifikációkat nem értem...
A
@ Hellomarci
A
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
@ Hellomarci
EZ MOST KOMOLY?! http://www.gsmarena.com/apple_iphone_3gs-2826.php a 30ezer forintos ZTE blade is ugyanez, csak jobb a felbontása (mármint a bladenek nem az iphonenak), és 100ezer felett láttam csak 3GSt, persze az iphone biztos jobb, mert célhardver, szóval...
A