iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
temple run?
fook
Tudtok nekem mondani Jetpack Joyride-hoz hasonlóan zseniális játékokat?😄

precision
Értem, köszi!

Cellular data -t nem lehet kikapcsolni, ha rámegyek, ott lehet beírni az apn, usert, pass -t, innen töröltem ki, nehogy fellépjen

csak az a fura, hogy eddig soha nem volt E, csak karika 😊 direkt kipróbáltam, hogy megpróbáltam letölteni a leveleimet kikapcsolt wifi mellett, és "could not activate cellular data network" -öt kaptam, ami jó persze, csak nemtom, hogy ez mennyire akksi zabáló dolog, mert a hangszóróm is begerjedt tõle, mint amikor pl a hálózatot keresi, az a jellegzetes hang

#27116:

3.1.3 az utsó fw 2G -re, ott nincs ilyen opció

Bazinga!

dzsegameló
Nem tudom mi a legújabb FW a 2g-e de 4.2.1-en a beállítások->általános->hálózat->mobil adatforgalok->ki. Ezzetuti nem tudsz majd netezni. 😄

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

GregSB
A kis karika az 1.gen hálózat (GPRS) jele. Az E meg a 2. generációsé.

Ezeket akkor is kijelzi, ha nincs jól beállítva az APN, és nem tud fellépni netre...

3.1.3-ban nem emlékszem már hogy van, de elvileg a settings / networkÖn belül ki lehet teljesen kapcsolni a "cellural data"-t.

Kössz, megvan, este volt, nm gondoltam át, h ilyen egyszerû lenne...
clio1616v
én jobb kezes vagyok, de a telefont mindig a bal kezembe tartom, fogom...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
iSkin solo, nekem a fekete van 1 éve és nem nyúlik ki kellemes a fogása és jól tisztítható

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

köszi szépen 😊
precision

Bazinga!

precision
használd a gyári apple által kiadott bumpert... az csak egy keret a telefon körül, pont arra való amire neked kell

Bazinga!

köszönöm, akkor várhatóan nem von már többet le? :\

és ha ki be kapcsolom akkor újra és újra aktiválni kell?
nagy genyóság 😞

más: tudtok ajánlani olyan szilikon tokot, ami nem valami bumszlinagy vastag cucc, hanem kényelmes vékony, igazából azért kellene, mert balkezes vagyok és elmegy a térerõ ha telefonálok :\
jobb kézben nincs baj, de hát.. úgy kényelmetlen 😄
precision
nekem iphone 2g -m van, és reseteltem a network beállításokat, mert szarozott a wifi

eddig ha nem volt wifi bekapcsolva, egy kör jelent meg a helyén... de azóta ha nincs wifi akkor E betû van

bementem a settings/general/network -be és kitöröltem az apn -t (internet.vodafone.net) de még mindig ott van az Edge jele

hogyan tudom kikapcsolni rendesen? nem akarom, hogy akár 1 Ft -ot is számlázzon emiatt a Vodafone

Bazinga!

clio1616v
igen azt és az iMessage-t kell aktiváltatni a szolgáltatóval

a telenornál ingyenes volt mind a kettõ

semmi Edge nincs meg 3g csak a vodafone hu térerõ és a wifi.
ezt figyeltem. viszont tényleg nemértem miért jönnek ilyenfajta SMS-ek... ezeket a napijegyeket rendelni lehet csak nem? sms-be elküldöm trallalla címre.

viszont amikor a facetimeot kikapcsoltam meg be, akkor kiirta hogy valami aktiváló sms-t küld. lehet ez lenne az?
Dzsega
Attól, hogy a 3G-t kikapcsolod még lehet adatforgalom...
Ha a vodafone felirat mellet található egy E betû akkor biza megy az adatforgalom, ha nincs mellette se 3G sem pedig E betû akkor ki van kapcsolva az adatforgalom. Facetime pedig csak wifin keresztül mûködik.
A napijegy elég húzós vagy tiltasd le az adtforgalmat vagy vegyél inkább valami net elõfizetést.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

clio1616v
akkor hogy facetimeoztál? 😊

persze, kikapcsoltam a 3g-t meg mindenfajta féle cuccot.
clio1616v
wifi volt-e?

igen igen az van 😄

viszont most egy nemtommilyen jellegü kérdésem lenne. facetimeoztam és jött 1 sms a vodától, hogy rendeltem valami web napijegyet... 200ft.. tegnap is jött. de én azt hittem ez ingyenes. most akkor nemtudom mivan 😞
clio1616v
telefon ikon van?! 😄

jajj lehet h sose volt facetime ikon, csak az ipodon? 😄
Hali, restore-oltam a telefont, viszont eltûnt a facetime ikon :\
bevan kapcsolva a beálításokban. most ilyenkor mivan ? 😞
Tikal
de minek??

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

clio1616v
outlook

Valaki írja le légyszi(lépésenként), h h tudok iPhone telóból kiszedni minden számot és Nokia-ba áttenni.
Valamint azt is, h Nokia-ból (SIM nincs hozzá, telefonra vannak mentve a számok), h tudom átrakni iPhone-ba.
Nem JB telók, és csak Windows-os gép áll a rendelkezésemre...
Elõre is kössz a segítséget!
clio1616v
ajándékba egy választott appot 1000 Ft alatti összegben

Köszi 😊
Dzsega
dehogy nyírod ki! Pont az a lényeg, hogy ilyenkor egy szûz telefont kapsz.
Minden adat eltûnik róla és olyan lesz mintha gyári lenne.

Dzsega
mennyire nagyban? csak mert engem komolyan érdekelne a dolog.
Nem óhajtok nagyban fogadni mert csóró vagyok de a fogadás kedvéért simán tenném.

Segítsetek légyszives, jb-s iphone 4-et ha csak úgy letörlök minden adatot, akkor mi történik? sima alap telót szeretnék. üresen. ha itunesban restore-ra megyek, akkor kinyírom a telót?
DanielT
Nem.
clio1616v
nagy értékben mernék fogadni, hogy növelik a kijelzõ felbontását

DanielT
LOL. Már most is nagyobb a PPI mint az új iPaden, nem fognak hozzányúlni.
No megvan a telefon, rajta van a cydia. hogy a fenébe távolíthatom el az egész jb-t? komplett üres telót szeretnék :\
robotnyk
ezt a kijelzõt már felesleges tovább sûríteni
clio1616v
ipad 2-3 analógiájára

DanielT
Azt értem, de milyen pixelsûrûséget növelnek? Hova? Kivel? Hányszor?
clio1616v
az 5ös kijelzõ

DanielT
Micsoda?
clio1616v
ugyanúgy megnövelik a pixelsûrûséget, de a méret marad a 4esé

DanielT
Na, a tegnapi 4,6 colos hírek után ma már az megy, hogy 3,5 colos marad az új iPhone is. Fingja nincs senkinek semmirõl.
Sziasztok!

Nem tudok az iPhonról belépni a gmail fiókomba. De ha úgy próbálom hogy www.gmail.com címet írom be akkor meg sikerül. Miért írja ki azt hogy ha a mail app-re nyomok hogy a jelszavam vagy a felhasználónevem helytelen. Minden ugyanaz mint a másik belépési útvonalnál.

Segítsetek!

Üdv: Zoli
Dzsega
amennyiben nem alkalmazásokat akarsz rá rakni törve úgy semmilyen változás nincs a sima és a JB telefon között. Az enyém is JB-s de nem azért mert ellopom a 200Ft-os cuccokat, hanem mert van néhány apróság amit csak JB-el lehet megoldani és sajnos most már konokul ragaszkodom hozzájuk.

clio1616v
nem, nyugi

najó de itunest használhatom simán? nem fog letiltani vagy ilyesmi?
clio1616v
nem kell félni tõle, attól te még használhatod legálisan

a Cydia ikonnal több van kinn ennyi az egész

elõször meg kell szoknod, pár hétbe belekerül

rokontól vettem, már lebonyolitottuk csak barátnõmnél van. most tudtam meg hogy hekkelt a cucc :\

de szóval vissza lehet állítani ugye?
clio1616v
ha még csak most veszed meg, akkor állítsa vissza akitõl veszed úgy vedd csak át

oké, a helyzet h holnapra tudom csak, mert nincs nálam , csak tudom h jailbreakelt 😞