iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy miért, nem tudom 😊 lehet nem véletlenül került bele az adatbázisába 😊
Bazinga!
lehet hogy comodo vagy a malverbytes fogja meg, nemtom...
Bazinga!
PS3 ID: Csabesz82
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
[merlinw.org]
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Ez a része ultraamatõr módon van megoldva, itt jön be az a hátránya a készüléknek, hogy minden el van dugva a felhasználó elõl, ami szerintük nem fontos.
Az már óriási hozadéka volt az 5.0 -ás rendszernek, hogy legalább az egyes programok méretét le lehet kérdezni.
megvettem akkor a T-nél csak hülye számhordozás miatt hétfõig kilõve pfff 😄
csipkedhetnek magukat jobban is
láttam volt itt egy ilyen hasznos alkalmazás gyûjtemény, de a linkje már nem él
esetleg megvan a lista valakinek?
()() (^^)
(beállítások->visszaállítás->összesminden😊 )
Ezek után pedig iTunes és új telefonként teljesen újratelepíteni. Ha ezek után is bent marad az elõzõ tulaj acc-ja akkor totál passz.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Metróban Operával egész jól lehet netezni. Windows mobile 6.5re emlékeztet a felhasználói élmény de kétségtelenül gyors.

de hátha betéved ide egy Pesti is aki érdemben tud valamit mondani
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
úgy valamiért már túl olcsónak tûnik a dolog 😄
()() (^^)
Feltört iphone vagy ipad ról le tudom valahogy szedni a zenéimet gépre?
Válaszotokat elõre is köszönöm!
Nem a letöltésre gondoltam elsõsorban...
Persze meglehet, hogy neki ez a fontos...
Majd meglássuk mit mutat az új magyar szolgáltató...
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Nem.
Messze a Telenor a leggyengébb.
Plusz iPhone-al külön szopás, nem (mindenkinél)megy a netmegosztás és egyéb kellemes apróságok.
1-ik sem jobb mint a másik mind a 3. ua...
minimálisak az eltérések szerintem mind1, hogy melyiknél vagy pláne pesten. Ott van rendes hálózata mind a 3-nak, inkább kis falukban van nagyobb eltérés, ott elõfordul, hogy nincs valamelyiknek térereje...
Voda nem teszi rá a logóját az iphone-ra (a menüt se alakítja át szép pirosra) teljesen kizártnak tartom, hogy bármilyen apple termékre rátehesse más szolgáltató a logóját ezt az apple nem engedné.
A szolgáltatók lefedettsége más téma szerintem, nekem pesti tapasztalatim nincsenek.
szerinted egy telenoros kártyával nem lehet használni egy független iPhone-t???
akkor meg már tõlük is meglehet venni, szvsz...
csak a vodanak van ugye az a jó szokása hogy ráteszi a telefonjaira a logóját, azt pl. iphone-ra tesznek (mert ugye akkor rögtön kiesik)?
de igazándiból az érdekelne melyiknek jobb a lefedettsége / a 3g sebessége
, melyik add rá esetleg több plust ilyesmik
()() (^^)
Térerõ gondok nincsenek vele (legalábbis ha más készüléken van térerõ akkor ezen is lesz), szerintem amire te gondolsz az még az sima iphone 4 idejében volt, hogy ha meghatározott helyen lefogtad a telefon antennáját akkor leesett a térerõ.
Most tervezek Iphone 4s 16 gb-t venni
viszont lenne pár kérdésem vele kapcsolatban.
Melyik szolgáltatónál érdemesebb megvenni? Mert eddig telenoros voltam az ugye kizárt a másik kettõt meg nem igen ismerem...
Meg olvastam hogy vannak vele térerõ gondok, Bp-n is van vele ilyen gond vagy inkább csak vidéken?
elõre is köszi
()() (^^)
Létezik iPhone-ra olyan alkalmazás ami felveszi a telefonbeszélgetésem?
Más :
iPhone 4-el van egy kis gondom, talán van aki tud segíteni.
A telefonon 4-es szoftver van, és jailbreak-elve van. Szeretném frissíteni, 5-ösre, csak ez pár kérdéssel jár :
-Csak a Restore segítségével tudom a frissítést megoldani?
-Ha Restore-t nyomok, milyen adataim tünnek el? (sms,telefonkönyv?)
-A frissítés után azok az alkalmazások amikért fizettem újra elõhozhatók?
Elõre is köszönöm a segítséget!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
köszi