iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
ja, a malwarebytes-antimalware fogja meg, blokkolja az oldal ipjét egyszerûen
hogy miért, nem tudom 😊 lehet nem véletlenül került bele az adatbázisába 😊

Bazinga!

precision
nemtom mi lehet... explorerben és chromeban sem jön be 😊
lehet hogy comodo vagy a malverbytes fogja meg, nemtom...

Bazinga!

MerlinW
Nálam jó minden böngészõben Linuxon, Windows-on egyaránt. Nálad lesz a bibi.

[merlinw.org]

precision
nálam 404, nem tudja megnyitni az FF

Bazinga!

Csabesz100
Még 1!

Magyarországra küldenek ezek gépet vagy csak az USA-ba?

PS3 ID: Csabesz82

Csabesz100
Igen jók az árak! Engem is érdekelne, ha valaki már rendelt innen, hogy minden rendben volt-e?!

PS3 ID: Csabesz82

rooney8
gondolom az ios és a programok is "szemetet" hagynak maguk után... stb. de minek foglalkozol vele? ne aggódj, a napok eltelte és az "egyéb fájlok" méretének növekedése nem egyenesen arányos, nem lesz 2 hét múlva 20gb-nyi "egyéb fájl"

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

clio1616v
ha valaki vett már innét az pmezzen rám légyszi

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Bercy
Szép matt fekete iphone 😊
MerlinW
DanielT
Jobb, ha nem idegesíted magad rajta, nekem elment rá feleslegesen pár napom.
Lord Nomak
Mitõl változik a mérete folyamatosan, ha az iOS-t tartalmazza az egyéb ? Fõleg úgy, hogy rányomom gépre, iTunes elindul, 400 Mb egyéb fájl. Másnap szintén rányomom gépre, nem telepítettem, másoltam se semmi, aztán 800 Mb a mérete. Remélem elõbb utóbb sikerül valamennyire csökkennie ennek mert, ha tovább növekszik nem lesz vicces.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

GregSB
Ha szûz softwaret teszel rá akkor nem lesz rajta semmi. 16GB-oson kb 14,X GB üres helynek kell lennie frissen újratelepített iPhoneon (az 1,X gigát maga az OS foglalja el).

robotnyk
nekem egyik napról a másikra eltûnt egy kb 1 gigás "egyéb" tétel. <#nemtudom>
Lord Nomak
Szuper, ebben csak az a jó, hogyha így halad mire 1-2 éves lesz a készülék a felét elviszi majd az egyéb ? 😄 Jó lesz egy 16Gb-os iPhone 4S-t eladni 8Gb-osként -.-"

DanielT
Semmit nem tudsz tenni, én hónapokig küzdöttem azzal, hogy a telefon jelzett mondjuk 2 giga foglaltságot, a gépre kötve az iTunes meg 4-et, vagy fordítva.

Ez a része ultraamatõr módon van megoldva, itt jön be az a hátránya a készüléknek, hogy minden el van dugva a felhasználó elõl, ami szerintük nem fontos.

Az már óriási hozadéka volt az 5.0 -ás rendszernek, hogy legalább az egyes programok méretét le lehet kérdezni.
Lord Nomak
Lehet felmerült már kérdésnek vagy válasz is van rá valahol. De mitõl lehet az, hogy kajd 1 Gb egyéb fájlom van amit sehogy se tudok törölni ? Próbáltam már restoret nyomni új telefonként beállítani és egyesével felrakni vissza az appokat meg mindent. De valahogy még is az az 1Gb körüli egyéb megjelenik. Mikor még megvettem a telefont nem volt ilyen, kb az elmúlt 3-4 hónap alatt gyûlt össze ez a mennyiség.

Picar77
jól van köszi
megvettem akkor a T-nél csak hülye számhordozás miatt hétfõig kilõve pfff 😄
csipkedhetnek magukat jobban is

láttam volt itt egy ilyen hasznos alkalmazás gyûjtemény, de a linkje már nem él
esetleg megvan a lista valakinek?

()() (^^)

Dzsega
akkor nem tudom. Próbáld meg, hogy mindent törölsz róla.
(beállítások->visszaállítás->összesminden😊 )
Ezek után pedig iTunes és új telefonként teljesen újratelepíteni. Ha ezek után is bent marad az elõzõ tulaj acc-ja akkor totál passz.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

hát semmit nem rakott vissza az elõzõ programokból, teljesen restoroltam, és nem volt backup. :\
Dzsega
új telefonként állítottad be? Nem lehet, hogy a backup-ot töltötted vissza véletlenül?

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Üldöz a szelleme !

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Üdv, az miért fordulhatott elõ, hogy restoroltam a telefont, mindent újra raktam, és feltettem 1 játékot, és az elõzõ tulajnak a neve volt benne? :\ saját itunes idmmel léptem be, gamecenterbe is, mégis az elõzõ tulajnak a játékos neve volt a karakternév :\
Én is a T-nél vagyok - 4S, Budapesten eddig sehol nem volt gondom vele. Sõt még itt is tudtam menetrendet nézni :p
Metróban Operával egész jól lehet netezni. Windows mobile 6.5re emlékeztet a felhasználói élmény de kétségtelenül gyors.

&#63743;

Lord Nomak
Budapesten lakom, közlekedem is rendesen a városban BKV-val, autóval. T-mobileos 4S-em van, 4. hónapja használom, néha volt olyan, hogy megszakadt a vonal beszélgetés közben. A 4 hónap alatt kb ötször, a netezés metróban kizárt, jó régi azbesztfalú épületekben meg csak 2G hálózatot talál. Nagyjából ennyi, én pártolom a T-mobileos készüléket, nincs vele problémám.

robotnyk
úgy pár hónapja a töcöm felemelte az árát, mert a lifespan felénél ezt kell csinálni abszurdisztánban, nem csökkenteni.
Picar77
hát inkább a megbízhatóság ami fontos, meg a kiszolgálás, letöltési sebesség annyira nem érdekel úgyis mindig változik...
de hátha betéved ide egy Pesti is aki érdemben tud valamit mondani

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt nem értem legfõképp hogy lehet a vodánál 30-al olcsóbb...
úgy valamiért már túl olcsónak tûnik a dolog 😄

()() (^^)

DanielT
Copytransmanager
Sziasztok!
Feltört iphone vagy ipad ról le tudom valahogy szedni a zenéimet gépre?
Válaszotokat elõre is köszönöm!

dzsegameló
ár/készülék/kiszolgálás/elérhetõség/bolt stb...
Nem a letöltésre gondoltam elsõsorban...
Persze meglehet, hogy neki ez a fontos...
Majd meglássuk mit mutat az új magyar szolgáltató...

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

DanielT
"1-ik sem jobb mint a másik mind a 3. ua..."

Nem.

Messze a Telenor a leggyengébb.

Plusz iPhone-al külön szopás, nem (mindenkinél)megy a netmegosztás és egyéb kellemes apróságok.
dzsegameló
jaaa, ha csak úgy nem! 😊
1-ik sem jobb mint a másik mind a 3. ua...
minimálisak az eltérések szerintem mind1, hogy melyiknél vagy pláne pesten. Ott van rendes hálózata mind a 3-nak, inkább kis falukban van nagyobb eltérés, ott elõfordul, hogy nincs valamelyiknek térereje...

Sziasztok, játszok ezzel a Pirates of the Caribbean: Master of the Seas nevû játékkal, és ezt eddig ipod touchon játszottam, de lett iphoneom. át lehet valahogy menteni az eddigi állást? mert valamiért az elõzõ tulaj adata van bent. Pedig restore-oltam is a telót :\
fook
Köszönöm szépen a játékneveket Urak ! További minden jót

Picar77
senki nem mondta csak utálom õket :3

()() (^^)

Bercy
Persze, hogy kell majd szolgáltató, csak gondoltam, ha telenoros vagy és meg vagy velük elégedve akkor nem kötelezõ váltani, de lehet jobban jársz ha váltasz...

Voda nem teszi rá a logóját az iphone-ra (a menüt se alakítja át szép pirosra) teljesen kizártnak tartom, hogy bármilyen apple termékre rátehesse más szolgáltató a logóját ezt az apple nem engedné.

A szolgáltatók lefedettsége más téma szerintem, nekem pesti tapasztalatim nincsenek.
dzsegameló
mivan???
szerinted egy telenoros kártyával nem lehet használni egy független iPhone-t???

Törölt felhasználó
Nálunk vidéken a Vodának erõsebb a 3G. De gondolom városon mindkettõ elég erõs.
Picar77
persze tudom, de valamelyik szolgáltató akkor is kell ha használni akarom 😄
akkor meg már tõlük is meglehet venni, szvsz...
csak a vodanak van ugye az a jó szokása hogy ráteszi a telefonjaira a logóját, azt pl. iphone-ra tesznek (mert ugye akkor rögtön kiesik)?
de igazándiból az érdekelne melyiknek jobb a lefedettsége / a 3g sebessége
, melyik add rá esetleg több plust ilyesmik

()() (^^)

Bercy
Kártyafüggetlenül is kapható a készülék (természetesen drágábban mintha hûséget vállalnál valamelyik szolgáltatónál) szóval ha pénztárcád engedi akkor érdemes az apple-tõl függetlenül megvenni.
Térerõ gondok nincsenek vele (legalábbis ha más készüléken van térerõ akkor ezen is lesz), szerintem amire te gondolsz az még az sima iphone 4 idejében volt, hogy ha meghatározott helyen lefogtad a telefon antennáját akkor leesett a térerõ.
Picar77
Sziasztok
Most tervezek Iphone 4s 16 gb-t venni
viszont lenne pár kérdésem vele kapcsolatban.
Melyik szolgáltatónál érdemesebb megvenni? Mert eddig telenoros voltam az ugye kizárt a másik kettõt meg nem igen ismerem...
Meg olvastam hogy vannak vele térerõ gondok, Bp-n is van vele ilyen gond vagy inkább csak vidéken?
elõre is köszi

()() (^^)

DanielT
Elsõ pillanattól kezdve benne van, balhé abból volt, hogy pl óraátállításkor nem ébresztett, de már megoldottak minden gondot.
jajj basszus tényleg ... 😄DDDD csak valami olyasmit olvastam, hogy az "ébresztõ" funkciót kifelejtették a iphoneból ... 😄
DanielT
Javaslom az "Óra" nevû ikon megtapicskolását.
iPhone 4hez van valami jó kis ébresztõ program? olyan aminek nem kell futnia.
Sziasztok!

Létezik iPhone-ra olyan alkalmazás ami felveszi a telefonbeszélgetésem?

Más :

iPhone 4-el van egy kis gondom, talán van aki tud segíteni.
A telefonon 4-es szoftver van, és jailbreak-elve van. Szeretném frissíteni, 5-ösre, csak ez pár kérdéssel jár :
-Csak a Restore segítségével tudom a frissítést megoldani?
-Ha Restore-t nyomok, milyen adataim tünnek el? (sms,telefonkönyv?)
-A frissítés után azok az alkalmazások amikért fizettem újra elõhozhatók?

Elõre is köszönöm a segítséget!

DanielT
Egyik említett se hasonló.

Neked a Tiny Wings kell.
clio1616v
Osmos, DrawRace2, DarkNebula2, Draw Free

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

GregSB
Angry Birds Space meglepõen jó lett. Az eredetiket már rég meguntam, de ez megint leköt. Jó a 0 gravitáció és kissebb mezõk válakozása.

Tud valaki olyan hangrögzítõ app-ot ami csak akkor veszi ha bizonyos decibel feletti hang/zaj hallható?

köszi