iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Picar77
létezik hogy zörög egy 4s ? 😄
ma tûnt fel mert valahogy úgy foghattam meg vagy nem tudom.
de ha kicsit kocogtatom az alma körül akkor zörög de hogy mi arra nem jöttem rá(talán a gombok?)

normális vagy csere ?

()() (^^)

fook
😊))

Csabesz100
És persze még nekem kellene ráfizetnem... :-)

PS3 ID: Csabesz82

fook
CSere olyan 3gre amin jó a 3g , de nincs wifi ?😄DDDDDDDD

Andr0
metroban is ilyen buzi kör van. szart sem ér, csak miatta nem tudok rácsatizni a saját 3G-re.

Armin & Ayu fan

Csabesz100
Itt mifelénk gyakran látok ilyet! :-) Amikor nem E, meg nem 3G van! Több, mint a semmi, de kevesebb (lassabb), mint az E! Gyakorlatilag semmire sem jó! :-) Valahol mintha azt olvastam volna, hogy ez a GPRS!

clio1616v
az a° az mi? 😄 soseláttam még

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Csabesz100
:-)

Csabesz100
Nem ment sem a °, sem az E, sem a 3G! Üres volt ezeknek a helye! De szerencsére helyreállt!

clio1616v
nem kell parázni, csak simán nem volt elég 3G jel

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

LoDMaSt
/facepalm. (sry) 😊

@ Hellomarci

Csabesz100
Most nézem, hogy helyreállt! :-) Kikapcsoltam a wi-fi-t és megjelent a 3G! Már kezdtem aggódni!

clio1616v
hívd fel a szolgáltatódat "E" ikonos net se megy?

Csabesz100
Ilyenkor fel lehet hívni a T-Mobile-t? Van ilyenkor bent olyan, aki tudhat segíteni? Ha igen, milyen számot kell hívni?

LoDMaSt
És nem is mutatja, hogy lenne 3g? Edge, GPRS?

@ Hellomarci

clio1616v
a 3G net nem megy neki, a mobilnet

Csabesz100
Semmi új app-ot ne, tettem fel!

Csabesz100
Telefonálni tudok, csak netezni nem!

clio1616v
csak magától nem megy el, vagy valami appot feltettél vagy a szolgáltatóddal nem ok valami

LoDMaSt
3g alatt mit értesz, nem lehet telefonálni vele, meg nezetni?

@ Hellomarci

Csabesz100
<#worship> Köszi, meg is oldottad a problémám!

Esetleg valami használhatóbb ötlet?

clio1616v
mondd le te is... és akkor tudni fogod mitõl nem megy

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Csabesz100
Srácok, egy kis technikai segítség kellene! Olyan gondom van, hogy nem megy a telefonon a 3G! Napközben semmi baja nem volt, de délután lemerült, rádugtam töltõre és azóta nem akar menni! Wi-Fi ok, de a 3G sehogy nem akar menni!
i4, iOS5.01, JB!
Már kikapcsoltam-bekapcsoltam kb. 5x, de semmi!

Nincs valakinek valami ötlete? Jó lenne, ha nem kellene Restore-t csinálnom!

Elõre is köszi!

GregSB
quickoffice asszem tud keresni

robotnyk
ifiles és evernote is megnyitja, de keresni egyik sem tud benne
sajtburger
Tudtok gyors egy olyan programot mondani, ami olvas word dokumentumot, meg tudom nyitni vele és lehet bent keresni?

clio1616v
mondd le

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

gagax
Sziasztok. Mit tudok csinálni ha egyszercsak nem akar betolteni a mobilnetem semmit ? Nemcsináltam vele semmit jottek messengerbe meg viberbe a solgok aztàn egyszercsak nem tudtam kuldeni meg semmi. Szolgáltatonàl lehet valami ?(vodafone) vagy telon lehet vmit csinálni ?

Yoda001
az biztos, loál 😊

egyéb: biciklizõknek, futóknak, egyéb dolgokat végzõknek ajánlom ezt a két programot (ingyenesek): iMapMyRide, RoadBike
az elsõ az feltölti netre is a dolgokat (második csak ha külön rányomsz, de az elõzõnél is választható), eléggé kényelmes a felülete, mindent meglehet nézni amit csak akar az ember, korrekt mindkettõ

http://9gag.com/gag/5135249

ProGabe
no shit! bármibõl adsz el 25 milliárdot, az sikeres bazzeg

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Csabesz100
Már nem is megy az oldal! :-( Pedig brutál árak voltak rajta!

Yoda001

GregSB
Áhh, még ráért volna a követlezõ megjelenéséig leváltani 😄D

Dzsega
Jó az új banner!<#eljen>
(ideje volt már<#eplus2>)

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Picar77
hm érdekes de akkor köszi ^^

()() (^^)

Ha bekapcsolom az airplane módot akkor nekem sem számol.

&#63743;

DanielT
Elérhetõ, csak a videón el van írva a neve.

Iexecutor
kinek volt ilyen kulcstartója? 😊 kár hogy az app nem elérhetõ...

Picar77
zöld és nem számol :3

()() (^^)

nekem valami app ragadt be egyszer, de nem vágom mi, mert mindenbõl ki volt lépve és azt mutatta, hogy 6 óra standby és 5 óra usage. mondanom se kell, hogy így 5 óra alatt szépen le is merültem..😊 (4S iOS5.1)
rooney8
nálatok is volt már olyan, hogy "beragadt" az akku töltöttség kijelzõje?
még régebben reggel levettem a töltõrõl 100%-al, elkezdem nyomkodni, játszani stb. és még mindig 100%, mondom ezzel mi van, mi történt h eddig bírja? aztán egyik haverom mondja, h neki is volt már h beragadt 100%-on és nem jelezte a valós %-ot. este feldugtam a töltõre és másnap már jól jelezte 😄
na tegnap is volt egy ilyen (és a vicces, hogy haveromnak is tegnap jött elõ újra 😄)... igazából nem zavar, inkább csak mosolygok rajta egyet, de remélem azért nem fog rendszeresen jelentkezni, mert azért szeretem látni hol tart az akku 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

clio1616v
ájmesszidzsed vane koma?

ha kék a Küldés gomb, akkor nem fogja számolni!

ha zõd akkor számolja

Picar77
elküldeni nem akartam, csak feltételeztem attól még számolnia kéne,de akkor majd kiderül hogy hálózattal számol-e

()() (^^)

LoDMaSt
Ha nincs hálózat, akkor hogy szeretnél vele sms-t küldeni, tehát akkor minek számolja? (szerintem)

@ Hellomarci

Picar77
hát nem tudom, nekem nem számolja :'D
gondolom az nem számít hogy nincs hálózat telefonon...
megpróbáltam ki/be kapcsolni hátha de semmi 😄

()() (^^)

Ha több mint egy sort írsz, akkor kezdi el számolni/kiírni.

Yoda001
pötyögj be pár karaktert, ott lesz jobb oldalt majd a számláló😊

Picar77
és hol kéne számolnia , mert én így sem látom :\

()() (^^)

Beállítások (Settings) -> Üzenetek (Messages), és legalul Karakterszámláló (Character Count) ON/OFF.
Picar77
4s , SMS-nél számol már karaktereket vagy kell hozzá valami app?
(nincs még hálózatom, így nem tudom kipróbálni)

()() (^^)