iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De tényleg csak Mac-en lehet rá fejleszteni? És kb mekkora ez a regisztrációs összeg?

Bercy
Regisztralnod kell, mint apple developer (ennek van koltsege) es akkor tolthetsz fel app-okat a storeba. Az eladasi ar 70%at fogod megkapni, amibol itthon meg jogszeruen le is kell adoznod.
Az alkalmazasokat objective C nyelven az XCode fejlesztokornyezetben keszitheted el, alternativa nincs.
DanielT
Simán lehetséges magánszemélyként is, de csak Mac-en fejleszthetsz rá.
Üdv!

Hobbi szinten programozgatok, és gondoltam, hogy egy kis hasznot is húzhatnék ebbõl a tevékenységembõl, ezért azt találtam ki, hogy elkezdek szoftvereket fejleszteni iPhone-ra, melyeket esetleg el tudnék adni az AppStore-ban. Nem milliókat szeretnék vele keresni, hanem egy kis zsebpénzt, ami most éppenséggel jól jönne. Szóval azt szeretném tõletek megkérdezni, hogy ez lehetséges-e, hogy privát személy eladhasson valamit az AppStore-ban, illetve milyen fejlesztõkörnyezetet ajánlatok a szoftverfejesztéshez?

Lord Nomak
Szuper, közepesen van a fény, a kijelzõvel nincs is gond, csak a fém kerettel szembõl a jobb oldalon ahol a proci is elhelyezkedik (azt hiszem) és eléggé durva tud lenni a helyzet.. Odáig még nem fajult, hogy lekapcsolja magát, de tok nélkül hûvösbe érve is kell neki vagy 10 perc mire visszaáll az alap hõre.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

vénfarok
nálam 5 perc játék után forró a hátulja.. 3 napja vettem a telót 😞

Yoda001
nálam semmi különös forrósodás
esetleg a fényerõre figyelj, ha nagyon nagy, akkor a kijelzõ akár tényleg tud égetni... valamennyi használat után

http://9gag.com/gag/5135249

Lord Nomak
4s tulajoknak mennyire forrósodik a készülék most ? 10 perc jetpack joyrideot toltam a héven és a fémkeret kb éget.. Nem lesz vicces a nyár így. Csak este használhatom a telefont masszívabb igényû dolgoknál.

rooney8
Nincs valami otletetek arra, hogy az otthoni wifin az iphone-ommal valami szonyat lassan tudok csak netezni, viszont a laptoppal meg tok siman? Mas wifi halozaton a szifon is jo, csak az otthonin szar. Meg egy olyat figyeltem meg, hogyha nem megy az otthoni PC, akkor a szifonon is "felgyorsul" a net, viszont laptoppal igy is ugy is gyors. Na erre varjatok gombot 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

redsnow b6-al próbáltam már, azzal nem mûködik, de azért köszi

MerlinW
Tethered JB esetén csak úgy tudod bekapcsolni a telefont, ha be van dugva a gépbe. Untethered pedig a normális megoldás. 5.1-re csak tethered van, Itt a leírás

[merlinw.org]

tethered és untethered JB között mi a különbség? meg aki esetleg tud segíteni,hogy iphone 4s 5.1-et hogy kell JB-zni az írhat, köszi 😊

Lord Nomak
Ezt páromnak több mint 2 és éve elõadtam, hogy okostelefonokról kellene futtatni a rendszereket.. Minõ meglepetés, már kellõen kezdenek figyelmet fordítani erre. Remélem a jövõben végre is hajtják minden platformra mert jó lenne egy Mac itthonra a nélkül, hogy vennem kelljen 😄 (jó tudom telefont cserélni kell majd hozzá, de az más).

Yoda001
eladtam a feketét tegnap reggel, most pedig vettem belõle (kis pénzt rápakolva a kapottra) egy független, Angliában vett 4S-t 😊
kaptam hozzá töltõ átalakítót, alapból adott egy minõségi tokot, és erre vett rá nekem egy nagyonnemolcsó tokot szülinap alkalmából... korrekt volt nagyon, ráadásul ilyen árért😊)

clio1616v
hogy sikerült végül a csere?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Yoda001
megérkeztem itthonra a fehér 4S-el... komolyan, már most imádom, sõt amint megláttam tudtam hogy már hiányzott😊 <#worship>

Andr0
Érdekesség

Ez alapján akár az egy iPhone iOS-ét is lehetne módosítani úgy, hogyha dokkolva van, akkor OSX kezd el futni rajta... ergó Laptopok-Desktopok halála a working environment-ben
Nyilván ehhez már kéne egy 4 magos proci, meg elég ram...

Armin & Ayu fan

Hany ezkozre lehet feltelepiteni egy megvett app ot egy account al ? Mert ma bejelentkeztem egy masik iphonra es amit en megvettem azt siman telepitettem arra is ?!

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Lord Nomak
Sajna nem tudom, pár minije szervizben van szóval nincs mivel fényképezni. 😄
Amúgy hugomnak mutattam és elsõre nem látta mit mutatok. 😄
Mind a két szilikon alig látható, kb 1mm-t lógnak ki. Könnyen kiazedhetõek, egyáltalán nem rontja a telefon látványát. 😊

Yoda001
tõlük vettem 1 éve a foszforeszkáló neonzöld 4-es tokomat... azóta is megvan 100%-os állapotban.. azért kérdeztem, mert ezeket is náluk néztem😊
ezt a szilikont letudod fényképezni hogy hogy néz ki a telefonban? mert normális nagy képek sehol nem voltak

Lord Nomak
Szilikon, van átlátszó és fekete is nekik, 400 Ft egy "szett". Akit érdekel Budapesten a Ráday utca 54 alatt található a bolt, edeal.hu
Durván sok cuccot árulnak, kb egy Vatera csak boltban 😄

Én vettem náluk egy zipzáros tokot, egy alu hátlapos plüss belsõs tokot hugomnak, 2 iphone 4 fóliát, egy mini pro fóliát, egy töltõt adapterrel, a szilikon dugókat, és 4 ezret hagytam ott összesen.

Dzsega
fújni nem szabad!
Múltkor (igaz kompresszorral) fújtam ki és sajnos be is a port, úgyhogy most frankón ott virít a kijelzõ és a külsõ üveg között...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Yoda001
átlátszó, szilikon anyagúak, vagy a sima feketék? csak azért, mert én is néztem nemrég, de hagytam a fenébe 😊

Lord Nomak
Jó ötlet köszi, van itthon hajvágom annak a keféjével kiszedem. 😊

precision
apró puhaszõrû kefe pl.
nekem pl a szakállvágómhoz adtak ilyet, azzal ki lehet faszán pucolni a szõrszálakat a gépezetbõl

de akár használhatsz levegõt is a dologhoz, kifújni v. kiszívni onnan a port
persze csak óvatosan, nehogy kárt tegyél valamiben

Bazinga!

Lord Nomak
Vettem ilyen porvédõ cuccot a jackre meg a töltõre, viszont mielõtt használnám kipucolnám a töltõ részt a telefonon, mivel érdemes csinálni szerintetek ? Gondoltam fülpiszkálóra de nagyon kicsi a rés, szerintem nem igazán lehet kiszedni vele a port meg apró szöszöket.

DanielT
Felhívod az itthoni Apple hotline-t és bediktálod nekik a sorozatszámot, majd õk megmondják kiféle-miféle.
Yoda001
ott, de ott maximum azt hogy meddig garanciás... azért köszönöm..

robotnyk
Yoda001
akkor jó... és így helyben hogy tudom majd ellenõrizni, hogy akkor ez most micsodához tartozik?<#dumcsi>

DanielT
Semmi.
Yoda001
gyári garanciás szifonhoz milyen papírok járnak, miknek kell feltétlenül meglenniük hozzá?

GregSB
Nos elvileg minden adott hogy belekerüljön a magyar nyelv is. A technológia alapjául szolgáló Nuance hangfelismerõ már pár hónapja kezeli a magyar nyelvet is (Dragon Dictation), szóval ez akár be is jöhet.

Magyar nyelv jó lenne. Eddig azt hittem érhetõen beszélek angolul, de sajnos tévedtem 😄

&#63743;

GregSB
A legnagyobb valószínûsége annak van, hogy a Siri kilép beta fázisból. Kiterjesztik a mûködését több funkcióval, több nyelvre, esetleg megnyitják az API-ját 3rd party fejlesztõknek is. Szerintem ez lesz a legnagyobb újítás benne.

Remélhetõleg belekerül a magyar nyelv is, és régebbi készülékeken is engedélyezik a használatát (erre a kettõre sajnos nem látok sok esélyt, de hátha.. )

robotnyk
Az “Unable to purchase” üzenet jelenhetett meg egy sikeres vásárlás után"

na végre! 😄
Andr0
kíváncsi vagyok milyen epic dolgot terveznek iOS6-ra... márha terveznek😄

Armin & Ayu fan

clio1616v
<#eljen>

fenn is van

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

GregSB
Megjelent az iOS 5.1.1!

Semmi extra, csak bug fix van benne kb:

"A javítások listája tehát a következõ:

HDR opció megbízhatóságának növelése lezárt képernyõrõl való fotózásnál
3G-s iPad esetén a 2G/3G hálózat közti váltás hibáinak javítása
AirPlay videólejátszás bizonyos helyzetekben elõforduló hibáinak javítása
Safari könyvjelzõk és az olvasólista szinkronizálás megbízhatóságának növelés
Az “Unable to purchase” üzenet jelenhetett meg egy sikeres vásárlás után"

clio1616v
szerintem nem voltál elég erélyes...

haverom bement, és megmondta, hogy nem olyan színû az LCD a két telefonjának, és nem tetszik hogy sárgább

egy szó nélkül cserélniük kell

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Dzsega
sosem kapsz új készüléket garis csere esetén...
Még az apple sem teheti/teszi meg.
Olyan készüléket kapsz vissza ami 100%-osan mûködik de használt. Kicserélik a külsõ burkolatot de a benne lévõ alkatrészek bizony használtak. Ha minden igaz akkor ezek a 'refurbished' készülékek.

Az meg, hogy egy fehéret feketére akartok cseréltetni (vagy fordítva) elég vicces...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Truck Driver001
Hmm. Pedig létezik ez a variáció, egyedül az Iphone tulajdonosok élvezhetik ezt az elõnyt a többi márkával szemben. A színcserés történet pedig kár hogy nem megy 'ingyé. 😞
Na de majd valamelyik nap bezuhanok én is egy T-pontba, aztán lesz ne mulass pálinka és zsíros deszka nélkül!
Btw, köszi a visszajelzést! 😊

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Lord Nomak
Azt mondta a csaj, hogy felveszi õ bármilyen hibára hivatkozva, még ötleteket is adott 😊 viszont azt is mondta, hogy akárhányszor vettek be 4/4S készüléket, amit leadtak ugyan olyan színben kapták vissza. Meg mondta, hogy olyanról még nem hallott, hogy használt iPhonet leadnak, és kap az ember egy "újat".

Truck Driver001
Hmm. Hibára hivatkoztál a telefonnál, hogy cseréljék? Mert akkor elviekben kapsz egy új szifont, és ha már adnak másikat, nem tök mindegy milyen színût adnak? 😄
És még így akartak lerántani 25ropival? Kedvesek..
Az tény, hogy olcsóbb, de akkor is..No majd a napokban én is bepróbálkozok, hátha. 😄

Lord Nomak
Voltam T-mobilenál, érdeklõdtem a feketére cserélném dolog után amirõl tegnap szó volt. A csaj próbált segíteni, telefonált is egyet kettõt, de mondta, hogy ez vagy nagyon véletlen lehetett vagy más is benne volt a dologban ezért kapta a feketét.
Annyit mondott, hogy 20-25e Ft-ért kicserélik nekem az LCD-t, elõlapi üveget és hátlapi üveget feketére, hivatalosan. Kb 3 nap alatt megvan.
Azért ez még mindig barátibb ár mint pár másik helyen ahol néztem. Alapárak mindenhol 35e Ft körül vannak és erre rájön még 5-8e Ft munkadíj.

Truck Driver001
Te meg a stílusod 😉
np, cheer!

dzsegameló
nekem ez nem megy... (iPhone 3Gs 5.1 J😎

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

DanielT
Andr0
a newsstandes bugot nekem megsúgnád? privátba.. köszi😄

Armin & Ayu fan

LoDMaSt
Azért az airdrop nem gyenge újítás lenne, hiányzik is rendesen, no meg az improved noti center..

@ Hellomarci