iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yoda001
szintén, korrektül mutat 😊
pont elkezdtem írni most ezt a felsõ sort, erre pont akkor néztem a tv-re amikor egy kis néger gyerek egy 4(S)-est nyomogatott (A mentalista)... na mindegy, ezek szerint filmekben még mindig maradtak a szifonok

és az jó is, hogy a 4-esre hasonlít... az elején amikor megjelent, nem tetszett a dolog, ehhez képest itt a negyedik 4. szériás szifonom a kézben...

http://9gag.com/gag/5135249

Tikal
kimernének jönni egy változatlan designnal?? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

rooney8
akkor ez lehet az ios 5-ben van, nekem 4.2.1 van és ott csak olyan van, hogy írás közben ellenõrzi, majd magától kijavítja, (de ha "túlmész" rajta, akkor nem jelez semmit, hogy hibás) de ha kikapcsolom az automatikus javítást, akkor a helyesírás ellenõrzést is kikapcsolja.
egy olyat már találtam, hogy nem javítja ki magától (manualcorrect), viszont ez sem jelzi piros aláhúzással, hanem csak az éppen aktuális szót.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Andr0
meg ugye a fém hátlap is pipa... és igen a jack számomra is elég fura alul

Armin & Ayu fan

GregSB
Ja nagyobb kijelzõ pipa. AMi fura, az a mini-dock connector, és a Jack csati alul.

Mondjuk én ettõl kicsit nagyobb átdizájnolásra számítottam (számítok), ez még mindig a 4-es szifonra hajaz 😊

Andr0
az új design eddig összefügg a híresztelésekkel... és elég elegáns... tetszik.

Armin & Ayu fan

passatgt
a 3d-s nézet úgy néz ki mint amikor egy összegyûrt kartonpapírra ráhány az ember😊

GregSB
Tyû mi van itt ma.

Új iPhone?

Új térképek

MerlinW
Ööö ilyen van alapból az iOS-ben. Settings, General, Keyboard, Check Spelling

[merlinw.org]

rooney8
Olyan cydia-s tweak-et keresek, ami ilyen helyesirasellenorzo feleseg, de olyan kellene mint pl. a chrome-ba, vagy word-be, hogy alahuzza pirossal a hibas szavakat, majd rabokve felhoz egy listaz a javaslatokrol. Letezik ilyen?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Lord Nomak
Töltõ kérdés orvosolva lett.. Rányomtam a régi töltõmet a telóra, 30%-ot dobott rá 27 perc alatt. Nem ajánlom inkább senkinek a kamu töltõket.. Inkább 4k-ért megveszem az eredetit..
Remélem hatással lesz az akksira is.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

rooney8
Ezen meghaltam 😄DDDD

robotnyk
elég lesz a horrorból mára, nem fogok tudni aludni
DanielT
Én 2 hete ejtettem le elõször, amikor lehajoltam egy papírfecniért és kiesett az ingzsebbõl. 3 sarkát sikerült levernie a fém részen.
GregSB
Nem volt toktban. Én is ejtettem már le, 2x eddig, soha nem lett baja. Most szerencsétlenül esett... ha toban lett volna akkor is betörik, mert éles fémfelületre érkezett az üveg.

clio1616v
kétszer ejtettem le, egyszer autóból kiszálláskor a zsebembõl második meg asztal sarkáról

iskin solo tokban hordom és nem lett semmi baja

neked volt valami tokban?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

GregSB
Ja, az egyik törés-csík átível a térerõn, és lemegy egészen a "hangerõ mínusz" gombig.

Tikal
belelóg a törés a kijelzõbe? nekem is van egy ilyen a bal felsõ sarokban de csak egy centis, a sarokban, képernyõbe nem lóg bele, szóval nem zavar. Ha majd el akarom akkor kicseréltetem a kijelzõt, olyan 16-20 körül meg van a csere.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

robotnyk
akkor egyszer gyalázd le 1%ra az akksit mielõtt felteszed, ha úgysem jobb akkor kábel... 😊
Lord Nomak
Megvolt. Kétszer is.

robotnyk
szívás :|
GregSB
Szupertitkos 😊)

1,5 év használat és 0 sérülés / karcolás után sikerült úgy leejtenem a 4-esem, hogy éles fémfelületre érkezzen kijelzõvel merõlegesen, kb csípõmagasságból... szépen betört az üveg bal felsõ része. Fasza, pláne annak fényében, hogy szeptemberben el akartam adni.

Na meg jöhet a szarakodás a fusi szervizekkel...

robotnyk
akkor jön a szupertitkos sg-fórum reset. kilõsz minden appot, lekapcsolod a telefont. aztán visszakapcsolod és nyomsz egy hard resetet (home+lock még ki nem kapcsol és újra meg nem jelenik az alma logó)
Lord Nomak
Ezt én elhiszem, meg olvastam is már máshol is, viszont azért mindig pont akkor meg pont úgy veszem le, hogy mindig 100%-on marad akár órákig, ha csak készenlétben van.. Most meg bezuhan 98-99%-ra, hozzá se nyúlok és 1 óra múlva meg 92%-on van.

DanielT
Pedig így van.

Lehet, hogy pont 100%-on veszed le, de lehet, hogy már visszaengedte 93%-ra, ugyanis nem tenne jó az akksinak, ha folyamatosan tolná bele 100%-on.

Ezzel nem azt mondom, hogy nincs baj a kábeleddel, vagy a töltõvel, csak a 99-re esett jelenséget magyarázom.
Lord Nomak
2011 októberi megjelenése óta egyszer sem csinálta, csak az elmúlt 1 hétben.. tehát nem hiszem.

LoDMaSt
normális, mivel nem folyamatosn tölti, csak ha 9x% alá merült, akkor tölt újra rá.

@ Hellomarci

Lord Nomak
Nekem 5.1.1-el jobban bírta eddig, ezért is tartom furának, hogy az elmúlt 1 hétben gyorsabban merül. Ráadásul most levettem töltõrõl reggel, 100%-on volt kb 10 órányi töltés után, ahogy lehúztam a csatlakozott 99%-ra esett, szóval a töltõt kezdem hibásnak tartani ebben. Valahogy nem kóserül küldi az áramot neki.

Csabesz100
Nekem is sokkal gyorsabban merül az 5.1.1-el, mint az 5.0.1-el. Baromira idegesít, már ott tartok, hogy megpróbálom vissza tenni az 5.0.1-et.

PS3 ID: Csabesz82

Lord Nomak
Akkor inkább melóban tárolom a gagyit.. Csak azért vettem itthonra az újat mert az eredetin van egy 2mm-es repedés valamitõl.. De mivel itthon használom többet így gondolom célszerûbb a jobbat itthon tartanom.

Köszi a válaszokat! 😊

Yoda001
nálam is hosszabbítóval van, és sehol semmi gond, ugyanaz mint DT-nél
nekem is volt egy utólag vett kábelem szifonhoz pár éve, ugyanaz a jelenség volt mint nálad, kb. képtelen volt normálisan tölteni...

http://9gag.com/gag/5135249

Lord Nomak
Akkor vagy a kábel gagyi és azért nem tölt elég gyorsan vagy az akksi kezd meghalni ? Bár szép lenne egy fél éves telónál. Most mikor felraktam kíváncsiságból a JB-t megnéztem az akku élettartamot és 90%-ot írt, szóval nem hiszem, hogy azzal lenne gond.

DanielT
Nekem eredeti fali csatlakozó, eredeti kábel és 5 méteres USB hosszabbító van, semmi baja, tölt mint az állat.
Lord Nomak
Azt néztem az elmúlt pár napban, hogy nagyon gyorsan merül a 4S-em. Most elgondolkodtam ezen a kamu töltõ dolgon, hogy lehet köze hozzá szerintetek ? Azért is kérdezem mert kb másfél órája raktam töltõre 6%-al és most 40%-on van a töltöttsége.. Nem hinném, hogy normális, ha 4-5 óra mire feltölt a telefon, régi töltõmnél elég volt neki 2-2,5 óra.
Illetve szerintetek lehet köze annak ehhez vagy ártok azzal, ha usb hosszabbíton keresztül dugom be a töltõ kábelt a hálózati adapterbe ? Nagyon szar helyen van a konnektor az ágy mellett, pontosabban a hosszabbító nem elég hosszú és kényelmesebb, ha nem egy, másfél méterre van a teló mert akkor legalább az ágyban is tudom nyomigálni 😄

rooney8
lehet az lesz, mindenesetre köszi mindkettõtöknek 😊

Tikal
vagy vegyél valami kiegészitõ készitõtõl, pl belkin stb.

rooney8
most nézem és igencsak borsos áruk van... most nem nagyon van felesleges 5-6 ezrem, úgyhogy lehet az lesz, amit a #27682-ben említett a kolléga 😊 ha mûködik vele engem aztán nagyon nem érdekel, hogy kínai vagy sem 😊

Lord Nomak
Én Itt vettem hálózati adaptert és USB kábelt. Látszik, hogy nem éppen eredeti, fõleg, hogy a kettõ együtt talán 900 Ft volt 😄 de megy rendesen vele minden. Ennyit nekem megért ideiglenesen, késõbb majd veszek eredetit ha lesz felesleges pár ezrem. 😊 bár manapság mikor van ilyen.. 😄

Tikal
vaterán tuti nem kapsz eredetit... xms, istyle

rooney8
amúgy ha már a kábeleknél tartunk, tudnátok ajánlani valami megbízható helyet, ahol megfizethetõ áron árulnak eredeti kábelt? mert mondjuk veszek egyet vaterán, de mi a biztosíték, hogy az eredeti...

rooney8
tesóm barátja már idefelé tart az eredeti kábellel, na majd akkor ugrik a majom a vízbe 😄

Tikal
hm, kérd meg egy haverodat mutassa meg az eredeti iphone kábeljét, onnantól kezdve rögtön tudni fogod melyik hamisitvány és melyik eredeti 😊

rooney8
úgy néz ki valóban a kábel a szar
most felismerte a gép, de ha egy kicsit is megmozdítom, akkor megint semmi... most vagy az van, hogy megtört, vagy nem tudom mit csinált a kábel, vagy pedig hogy kínai (bár eddig mûködött minden probléma nélkül). használtan vettem a szifont és ezt adta hozzá a vevõ, fogalmam sincs, hogy eredeti-e.

Tikal
gyári USB kábel? ha nem, akkor szar a kábel, nekem is van egy kinai kábelem, csak tölteni tudom vele a telefont hálózatról, gépre dugva nem ismeri fel a telefont sem a windows sem az itunes.

Dzsega
Hát akkor passz. Nincs ötletem, gondolom másik iPhone vagy Ip*d nincs nálad, hogy azzal is kipróbálhasd.
Esetleg a csatlakozó nek koszolódott el, vagy ne adj isten nem rongálódott meg?

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

rooney8
hát nem hiszem, mert akárhogy mozgatom, csavargatom a töltõbe dugva végig tölti, nem szakad meg a töltés. ellenben gépre dugva akárhogy mozgatom, csavarom sehogy sem ismeri fel.

restore-t sem tudok nyomni, mert itunes nem ismeri fel. elõbb próbáltam dfu-ba rakni, de vagy nem sikerült, vagy így sem ismeri fel a gép.

Dzsega
lehet, hogy kábeltörés és ha a töltõbe rakod csak akkor érintkezik rendesen?

rooney8
valaki segítsen! 😄
mi a tököm baja lehet a szifonomnak, ha usb-re dugva se a windows, se az itunes nem ismeri fel? tegnap még jó volt, ma már nem. szifon újraindítás megvolt, gép újraindítás megvolt, másik gépen tesztelés megvolt és nem ismeri fel semmi. de még csak tölteni se kezdi, mintha be se dugtam volna. ellenben a kábel biztos jó, mert ha a 220-ba dugom be, ott tölti rendesen.

megy már

Dzsega
Nem. Redsn0w szolgál erre! Ott van egy olyan, hogy extrák és ott a cunstom fw készítés, betallózod neki az ipsw-t és már el is készíti. Teljesen egyszerû. Létrehoz egy olyan ipsw-t ami úgy kezdõdik, hogy NO_BB...
Na azt kell majd az iTunesba betallózni, hogy azt rakja fel és utánna már mehet a JB! 😄

Válasz 'Lord Nomak' üzenetére (#27665):150-200 dodó??? Jesszusmáriatejóisten! <#wow1> Mennyi mindent akartál te venni?