iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pont elkezdtem írni most ezt a felsõ sort, erre pont akkor néztem a tv-re amikor egy kis néger gyerek egy 4(S)-est nyomogatott (A mentalista)... na mindegy, ezek szerint filmekben még mindig maradtak a szifonok
és az jó is, hogy a 4-esre hasonlít... az elején amikor megjelent, nem tetszett a dolog, ehhez képest itt a negyedik 4. szériás szifonom a kézben...
http://9gag.com/gag/5135249
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
egy olyat már találtam, hogy nem javítja ki magától (manualcorrect), viszont ez sem jelzi piros aláhúzással, hanem csak az éppen aktuális szót.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mondjuk én ettõl kicsit nagyobb átdizájnolásra számítottam (számítok), ez még mindig a 4-es szifonra hajaz 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Remélem hatással lesz az akksira is.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
iskin solo tokban hordom és nem lett semmi baja
neked volt valami tokban?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
1,5 év használat és 0 sérülés / karcolás után sikerült úgy leejtenem a 4-esem, hogy éles fémfelületre érkezzen kijelzõvel merõlegesen, kb csípõmagasságból... szépen betört az üveg bal felsõ része. Fasza, pláne annak fényében, hogy szeptemberben el akartam adni.
Na meg jöhet a szarakodás a fusi szervizekkel...
Lehet, hogy pont 100%-on veszed le, de lehet, hogy már visszaengedte 93%-ra, ugyanis nem tenne jó az akksinak, ha folyamatosan tolná bele 100%-on.
Ezzel nem azt mondom, hogy nincs baj a kábeleddel, vagy a töltõvel, csak a 99-re esett jelenséget magyarázom.
@ Hellomarci
PS3 ID: Csabesz82
Köszi a válaszokat! 😊
nekem is volt egy utólag vett kábelem szifonhoz pár éve, ugyanaz a jelenség volt mint nálad, kb. képtelen volt normálisan tölteni...
http://9gag.com/gag/5135249
Illetve szerintetek lehet köze annak ehhez vagy ártok azzal, ha usb hosszabbíton keresztül dugom be a töltõ kábelt a hálózati adapterbe ? Nagyon szar helyen van a konnektor az ágy mellett, pontosabban a hosszabbító nem elég hosszú és kényelmesebb, ha nem egy, másfél méterre van a teló mert akkor legalább az ágyban is tudom nyomigálni 😄
most felismerte a gép, de ha egy kicsit is megmozdítom, akkor megint semmi... most vagy az van, hogy megtört, vagy nem tudom mit csinált a kábel, vagy pedig hogy kínai (bár eddig mûködött minden probléma nélkül). használtan vettem a szifont és ezt adta hozzá a vevõ, fogalmam sincs, hogy eredeti-e.
Esetleg a csatlakozó nek koszolódott el, vagy ne adj isten nem rongálódott meg?
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
restore-t sem tudok nyomni, mert itunes nem ismeri fel. elõbb próbáltam dfu-ba rakni, de vagy nem sikerült, vagy így sem ismeri fel a gép.
mi a tököm baja lehet a szifonomnak, ha usb-re dugva se a windows, se az itunes nem ismeri fel? tegnap még jó volt, ma már nem. szifon újraindítás megvolt, gép újraindítás megvolt, másik gépen tesztelés megvolt és nem ismeri fel semmi. de még csak tölteni se kezdi, mintha be se dugtam volna. ellenben a kábel biztos jó, mert ha a 220-ba dugom be, ott tölti rendesen.
Na azt kell majd az iTunesba betallózni, hogy azt rakja fel és utánna már mehet a JB! 😄
Válasz 'Lord Nomak' üzenetére (#27665):150-200 dodó??? Jesszusmáriatejóisten! <#wow1>#wow1> Mennyi mindent akartál te venni?