iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://9gag.com/gag/5135249
Armin & Ayu fan
@ Hellomarci
Armin & Ayu fan
Szerintem ezen nincs mit írni, lófing a növekmény, tökéletesen használható lesz, fõleg, mert ha a szélesség nem nõ, akkor könnyebb elérni minden pontját.
Viszont a kiszivárgott hátlapról azt írják akik kezökbe vették, hogy még pont jó méretû 1kezes használathoz. Szóval mint tudjuk a puding próbája az evés, szóval nem akarom sem fikázni / sem dícsérni ezt az új dizájnt amíg kezembe nem veszem és ki nem próbálom. Ha kényelmetlenebb lesz használni mint a 4-est, akkor bizony fanyalogni fogok, nem fogom elvakultan isteniíteni csak mert epül termék 😊
www.smart-bus.hu
#27809: próbálj ki egy Thunderbird -öt, max uninstallálod ha nem tetszik
Bazinga!
www.smart-bus.hu
persze ez csak egy az oldal által felállított fél-szubjektív lista... lehet még googlezni, van nagyon sok jó email kliens
de a kérdésedre a válasz... szerintem nincs ilyen program windowsra, tudtommal az iTunes és a Quicktime -on kívül más osx -es programot nem írtak át winre
Bazinga!
Egy jobb kamera kellene esetleg, de más nem hiányzik.
www.smart-bus.hu
pedig nem egész egy hónappal ezelõtt még majdnem mindenkinek "habzott a szája" ha arra terelõdött a téma, hogy nagyobb lesz az új iphone
Bazinga!
Céges levelezésrõl van szó IMAP protokollon keresztül... ez a gmail esetén úgy tudom fizetõs.
www.smart-bus.hu
Armin & Ayu fan
amúgymeg gmail.com és nem kell mailkliens... legalább is és nem használok külön
Bazinga!
Csak a hátlap nem tetszik ezzel a két fényes betéttel.
Van az applenek winfoson is futtatható levelezõ alkalmazása?
www.smart-bus.hu
Mindenki rendesen szerepel a névjegyzékembe minden ki van töltve róluk amit csak találtam, szóval: nem. Csak örülnék, ha azoknál az embereknél akiknél meg van adva becenév az jelenne meg és nem a rendes nevük.
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Legalább nem annyira hosszú talán fél cm de lehet rosszul tippelem...
A zajszûrõs felsõ mikrofon miért tûnik el? (nincs i4-em szóval nem tudom, hogy jó-e, de az ötlet jó. Tapasztalta már valaki, hogy tisztábban lehet hallani, vagy csak parasztvakítás?)
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Armin & Ayu fan
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Más.. Valaki használ blútút fülest iphonehoz ? Lehet beruháznék egyre csak érdekelne mennyire szívja az akksit a cucc.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Úgy néz ki tényleg magasabb lesz 😞 Mondjuk állítólag még pont jól kezelhetõ így is a készülék 1 kézzel.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
http://9gag.com/gag/5135249
gondolom az Apple sem ingyen függetleníti ki, õk miért vállalnák át a költségeket helyetted? Lesz egy gyárilag független iphoneod... 😊
Bazinga!
Keresek egy olyan alkalmazást amiben a panziómban történõ foglalásokat tudnám kezelni és nyomom követni. Létezik ilyen?
Jailbreakes megoldáis volt rá pár hete, de az Apple már bezárta ezt a lehetõséget: LINK.
Ha vitamaxos a telefon akkor is függetleníti a vodafone, jópénzér persze.
Bazinga!
köszi 😊
2. A témával foglalkoznak, van weboldal esetleg, ott is reklám, hopp webshop, stb.
3. Ha kötöttek rá, készülékbiztosítással egy fillér nélkül kapnak új telefont.
4. Nálunk ez nagy pénz, angliában meg poénból megérheti a 400 ezer feletti nézettség két havernak.