iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Még Európában is vannak ilyen áru csomagok, nem kell az USA-ba menni ezért..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Nem lesz jó de most mit csináljunk😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Yoda001
így van, de ez nem újdonság azt hiszem, hogy errefelé minden "szánalmasabb"... ez viszont már nagyon OFF 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Andr0
itthon valami szánalmasak a percdíjak meg a csomagok... lassan már a roaming díjak olcsóbbak lesznek...

Armin & Ayu fan

LoDMaSt
Az sms meg a legalapabb csomagban is unlimited. Itthon kicsit többet kell fizetni 160 karakterért.

@ Hellomarci

Andr0
Ezek alapján mi igencsak drágán veszünk telefont... 😊

Armin & Ayu fan

DanielT
"Viszont a kiszivárgott hátlapról azt írják akik kezökbe vették, hogy még pont jó méretû 1kezes használathoz."

Szerintem ezen nincs mit írni, lófing a növekmény, tökéletesen használható lesz, fõleg, mert ha a szélesség nem nõ, akkor könnyebb elérni minden pontját.
GregSB
Én még mindig szkeptikus vagyok, nekem a jelenlegi iPhone _készülékházának_ mérete pont optimális. Én annak örültem volna a legjobban, ha csak a kijelzõt növelnék, magának a készüléknek a mérete nem változna.

Viszont a kiszivárgott hátlapról azt írják akik kezökbe vették, hogy még pont jó méretû 1kezes használathoz. Szóval mint tudjuk a puding próbája az evés, szóval nem akarom sem fikázni / sem dícsérni ezt az új dizájnt amíg kezembe nem veszem és ki nem próbálom. Ha kényelmetlenebb lesz használni mint a 4-est, akkor bizony fanyalogni fogok, nem fogom elvakultan isteniíteni csak mert epül termék 😊

Az a baj vele, hogy a naptárat nem tudom a telefonnal szinkronizálni. Az outlookban bejön a levél, az adatokat már teszem is át a naptárba, ami már jelenik is meg a telefonomon...

www.smart-bus.hu

precision
ja de van még... a Safarinak is van windowsos portja

#27809: próbálj ki egy Thunderbird -öt, max uninstallálod ha nem tetszik

Bazinga!

Köszönöm, akkor marad az outlook... 😊

www.smart-bus.hu

LoDMaSt
másrészt meg osx-en sem használom az apple mailt, thunderfird ftw.

@ Hellomarci

precision
link

persze ez csak egy az oldal által felállított fél-szubjektív lista... lehet még googlezni, van nagyon sok jó email kliens

de a kérdésedre a válasz... szerintem nincs ilyen program windowsra, tudtommal az iTunes és a Quicktime -on kívül más osx -es programot nem írtak át winre

Bazinga!

DanielT
Egyébként részemrõl elmúlt a vágy az új készülék birtoklására.

Egy jobb kamera kellene esetleg, de más nem hiányzik.
Neeeeem... csak érdeklõdtem, hogy van-e ilyen... ha lenne szívesen kipróbálnám, mert az outlook irdatlan módon fel tud idegesíteni, a sima wondows mail naptárait meg nem tudom szinkronizálni a telefonnal... 😊

www.smart-bus.hu

precision
és csak egy apple által írt email kliens tud imapot kezelni? (költõi kérdés volt) 😛 😄

Bazinga!

precision
néha azért elmosolyodom, most hogy már biztos, hogy nagyobb lesz az új iphone egybõl jönnek az "jó lesz ez a méret" kommentek (most nem feltétlen erre a fórumra gondolok, hanem úgy általában)
pedig nem egész egy hónappal ezelõtt még majdnem mindenkinek "habzott a szája" ha arra terelõdött a téma, hogy nagyobb lesz az új iphone

Bazinga!

Nem! 😄

Céges levelezésrõl van szó IMAP protokollon keresztül... ez a gmail esetén úgy tudom fizetõs.

www.smart-bus.hu

Andr0
hmmm vékonyabbnak tûnik az új iPhone... még ha az elülsõ üveg is belekerül, akkor sem lesz olyan vastag mint a 4S

Armin & Ayu fan

precision
nem elég az a háromezercsilliárd email kliens amit rendesen windwosra írtak? 😊
amúgymeg gmail.com és nem kell mailkliens... legalább is és nem használok külön

Bazinga!

DanielT
Persze, hogy magasabb lesz, számomra ez egy tízezredmásodpercre sem volt kérdéses. Jó is lesz így.

Csak a hátlap nem tetszik ezzel a két fényes betéttel.
Urak!

Van az applenek winfoson is futtatható levelezõ alkalmazása?

www.smart-bus.hu

dzsegameló
Nem.
Mindenki rendesen szerepel a névjegyzékembe minden ki van töltve róluk amit csak találtam, szóval: nem. Csak örülnék, ha azoknál az embereknél akiknél meg van adva becenév az jelenne meg és nem a rendes nevük.

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

dzsegameló
Nem tetszik...
Legalább nem annyira hosszú talán fél cm de lehet rosszul tippelem...
A zajszûrõs felsõ mikrofon miért tûnik el? (nincs i4-em szóval nem tudom, hogy jó-e, de az ötlet jó. Tapasztalta már valaki, hogy tisztábban lehet hallani, vagy csak parasztvakítás?)

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Atika :o)
Koszi meglesem 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

precision
tvguide -nak is van asszem appja, és szerintem az ingyenes
nemtom leellenõrizni 😊

Bazinga!

Andr0
a myepisodes.com-nak van egy Appja. Elvileg figyelmeztet is, de az App az fizetõs és kell hozzá myepisodes.com account

Armin & Ayu fan

En valami olyanra gondoltam ami figyelmeztet, hogy elkezdodott az uj evad pl. Na majd meg googleban korulnezek 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Lord Nomak
Igazából ami hasonló (de mégse 😄) az a mûsorújság alkalmazás. Annyit tud segíteni, hogy a TV-ben amik vannak mûsorok jelzi neked.. Amúgy érdemes inkább sorozat letöltõ oldalra regisztrálni és ott kijelölni miket akarsz megnézni, majd naponta egyszer felmenni, ha sok sorozat van és lecsekkolni van-e valami új esetleg. Én ezt csinálom minden szombaton 😄 bár már nincs hova pakolnom a cuccokat, 1.6 terra filmem van abból 800 giga sorozat :/

Más.. Valaki használ blútút fülest iphonehoz ? Lehet beruháznék egyre csak érdekelne mennyire szívja az akksit a cucc.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

GregSB

Úgy néz ki tényleg magasabb lesz 😞 Mondjuk állítólag még pont jól kezelhetõ így is a készülék 1 kézzel.

az nemjoo 😄

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Tikal
Persze: Reminder 😉

Sziasztok letezik iphonra valami sorozat figyelo alkalmazas, ami figyelmeztet ha van egy uj resz?

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Tikal
Szerintem nem lehet😞

Yoda001
elmented a becenevét csak simán... aztán lehet számozni, elõre egy A betû, stb...

http://9gag.com/gag/5135249

Dzsega
Ez engem is érdekelne.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Tikal
#27782 maradjunk annyiban hogy köcsög. A trénél is fizetnem kellett aduggetlenitesert, nem volt nekik elég hogy mar kicsengettem a kozel 200-at érte még egy tizessel lehuztak a semmiért...

Tikal
ez amugy tenyleg nem semmi... Határ masik oldalán ez ingyen van ha már kifizetted a telefont, csak addig kerul pénzbe amig fizeted a torlesztojet...

na igaz, de akkor is sokba kerül 😄
precision
miért is lenne köcsög? 😊 inkább örülj neki, hogy van rá lehetõség
gondolom az Apple sem ingyen függetleníti ki, õk miért vállalnák át a költségeket helyetted? Lesz egy gyárilag független iphoneod... 😊

Bazinga!

Sziasztok!

Keresek egy olyan alkalmazást amiben a panziómban történõ foglalásokat tudnám kezelni és nyomom követni. Létezik ilyen?

jézusom... kötsög vodafon -.-"
GregSB
Akkor 15-20e Ftot leperkálsz a Vodkának, és kifüggetlenítik (elküldik az Applenek az IMEI-t, és õk függetlenítik ki gyakorolatilag).

Jailbreakes megoldáis volt rá pár hete, de az Apple már bezárta ezt a lehetõséget: LINK.

a telefont használtan vettem, de családban. ha jól tudom, akkor egybe kifizette az egész telefont a vodafonnál.
precision
Honnan származik az az iPhone 4? Ha a vodafonnál vetted az elõfizetéssel együtt akkor van lehetõség függetlenítésre ha jól tudom, de csak akkor, ha már nincs hûséged (azaz kifizetted a telefon árát). Vagy esetleg rá is kérdezhetsz a vodanál vagy az új szolgáltatónál, hogy ilyenkor mi a helyzet.

Ha vitamaxos a telefon akkor is függetleníti a vodafone, jópénzér persze.

Bazinga!

Sziasztok, megszünik a flottám a vodafonnál, vagyis "átvándorol" egy másik szolgáltatóhoz. Nos nekem van egy iphone4-esem, ami nem független. Valahogy meg tudják azt csinálni, hogy átvigyék a másik szolgáltatóhoz? Mert ez így nekem most cumi :\

köszi 😊
LoSA
<#eljen>

ROCKnROLLA
heyhoo! tudja-e esetleg valaki, hogy hogyan kell beallitani azt (ha lehet egyaltalan), hogy ha valaki hiv, akkor annak a megadott beceneve jelenjen meg. (iphone 4s-rol van szo)

DanielT
1. A youtube fizet a nézettségért.
2. A témával foglalkoznak, van weboldal esetleg, ott is reklám, hopp webshop, stb.
3. Ha kötöttek rá, készülékbiztosítással egy fillér nélkül kapnak új telefont.
4. Nálunk ez nagy pénz, angliában meg poénból megérheti a 400 ezer feletti nézettség két havernak.
LoSA
Én az ilyen videókat komolyan NEM értem. Miért jó az, hogy ilyen drága mobilokat dobálják, karcolgatják? Komolyan nem értem az ilyet!!! <#boxer><#gun>