iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó sok pénze lehet. Nekem még mindig Nokia 3310em van 😞
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Armin & Ayu fan
Ha használok 3g-s netet akkor azt be kéne kapcsolni,vagy hogy van ez? Jelenleg a mobil adatforgalom be van kapcsolva meg a 3g, a roaming nincs.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
http://9gag.com/gag/5135249
Más.. App store kitalálta, hogy megint adjam meg a kártya adatokat pedig nem vettem semmit se az elmúlt idõszakban. Most megadom, levon X összeget teljesen feleslegesen, ezt az elmúlt fél évben 3-4 alkalommal bejárszotta már. Nem értem miért..
Most tart csak 22%-nál a telefon. Elképzelhetõ, hogy a beállításnak köszönhetõ a tartóssága ? Alapesetben 2-3 óra használattal bír ennyit. Másfél óra plusz igencsak sok nekem.
Ebbõl két dolog derül ki:
1. do not disturb ami szerintem tökjó
2. a skin az marad kékes...:S vagy most nem tudom, mert elég kétoldalú hírek érkeznek az iOS 6-ról skin tekintetében
Armin & Ayu fan
Armin & Ayu fan
szóval, attól még hogy az Apple -nek az az elve, hogy õk tökéleteset alkotnak, még jelenti azt, hogy sikerül is nekik 😊 akkor felesleges lenne új szoftvert és hardvert kihozni minden évben, használná mindenki az iPhone 2G -t mittudomén 3.1 -es firmwarrel 😊
szerintem az apple elve nem a tökéletesség, hanem a következetes eladhatóság, aminek az érdekében bizonyos funkciókat periodikusan adagolnak, hogy legyen mi miatt megvenni a terméket... és ezzel nekem amúgy semmi bajom nincs, hiszen ezt csinálja az összes gyártó a világon 😊 csak akkor ne az legyen az emberek tudatában, hogy ez Apple termék, maga a tökély, ha nem tetszik, el lehet húzni melegebb éghajlatra 😊
amúgy már nincs iPhone -om... a teljesen harcedzett állapotban lévõ pixelhibás iPhone 2G -met sikerült pofátlanul magas áron eladnom (20ezer) 😄 és vettem az áráért egy ZTE Blade -et... hát igen, nem egy iPhone szint, de ezért az árért szerintem tökéletes készülék, fõleg egy jóféle custom rommal
Bazinga!
Ha több színséma, meg téma kell akkor jailbreakelj vagy használj Androidot 😊
Bazinga!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Eddig az összes iPhonenál azt a rutint követték, hogy bemutatták az új iOS-t, 2-3 hónap beta teszt után pedig megjelent vele együtt az új készülék. Kivéve a legelsõ iPhonet ugebár... Egy dologra tudok gondolni: akkora változás lesz az új kijelzõ, hogy értesíteniük kell róla a fejlesztõket. NAgy eséyt látok arra, hogy Júni 11.-én be fogják mutatni az új készüléket, és azt fogják mondani: megjelenés októberben, addig van idõtök (a fejlsztõknek) hogy testreszabjátok rá az alkalmazásaitokat.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
tippek?
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
#27734,
4s-en nekem is ez van néha,hívásnál még nem tapasztaltam,csak képernyõ feloldásnál
az áramfogyasztása a készüléknek beállítás és erõsen használat függõ, valamint az akku kapacitása sem módosult az azóta gyártott készülékekben
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
elég idegesitõ...
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Hozzám kerül egy iphone 4 4.12.01-es basebanddel és függetleníteni szeretném. De ahogy olvasgattam egyre inkább arra jöttem rá, hogy ez nem lehetséges. Szerintetek mi lenne a legolcsóbb (nem szoftveres, mivel az nem mûködik) megoldás a függetlenítésre? (5.1.1 untethered J😎
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
/*WTF?!*/
Abból ítélve, hogy az Apple javasolta gondolom tervben volt náluk az új készülék ellátása ezzel a fajta kártyával úgy mond. Így szerintem ezzel fognak érkezni a telefonok.
Lehet a kövi iPhone már ezzel jön... bár nem tudom ilyen utolsó pillanatban tudnak e drasztikusan változtatni a dizájnon (bár ha megtehették, és miért ne, akkor folyamatosan két modellt fejlesztettek, egyet microval, egyet meg nanoval)
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A 3G-GS töredezõs plasztik szappantartó volt, ez a mostani pedig ikon lett.
Macbook Pro 2008 óta néz ki ugyanúgy és az új is olyan lesz, csak vékonyabb.
a 2G -t leszámítva két évente mindig változott a design, az "S" verzió után új design jött
Bazinga!