iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JaSoN HuNTeR
Tanulság = Bek*phatja akinek ilyennel van ideje szórakozni...

Jó sok pénze lehet. Nekem még mindig Nokia 3310em van 😞

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

GregSB
Tanulság: ne ejtsd le a telefonod 😛

Andr0
az ha be van kapcsolva akkor külföldön is használja a 3G-t. Ami sok pízbe kerül neked.

Armin & Ayu fan

Adat-raoming egyébként pontosan mit jelent / mit csinál ?!
Ha használok 3g-s netet akkor azt be kéne kapcsolni,vagy hogy van ez? Jelenleg a mobil adatforgalom be van kapcsolva meg a 3g, a roaming nincs.

Lord Nomak
Csak simán álló helyzetben nyomtam egy lockot, aztán úgy hagytam. 😄

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Yoda001
tehát annyi az egész, hogy lockoltad a forgatást, pl. fixen csak landscape módra? 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Lord Nomak
De ennyire ? Mióta ezt írtam 6%-ot esett pedig netezek a telefonon az ágyban wifin.. 😄 tudtam volna ezt már az elejétõl használom, ráadásul sehol nincs errõl info az ilyen tips and tricks appokban storeban.

Más.. App store kitalálta, hogy megint adjam meg a kártya adatokat pedig nem vettem semmit se az elmúlt idõszakban. Most megadom, levon X összeget teljesen feleslegesen, ezt az elmúlt fél évben 3-4 alkalommal bejárszotta már. Nem értem miért..

Andr0
sokat számít egy-egy beállítás ezt már én is észrevettem.

Armin & Ayu fan

Lord Nomak
Lehet csak nálam van szellem a gépezetben, de ma egésznap bent volt az álló zárolás a telefonon, az akksi alig akar esni valamennyit.. 100%-on húztam le reggel 6kor a telefont, kapott ma rendesen zenét is meg játékot is, összesen 4 és fél órát, ebbõl kb 30p zene és több mint 3 óra játék. Végig 3G hálózat, facebookozás is ment stb.
Most tart csak 22%-nál a telefon. Elképzelhetõ, hogy a beállításnak köszönhetõ a tartóssága ? Alapesetben 2-3 óra használattal bír ennyit. Másfél óra plusz igencsak sok nekem.

GregSB
#27748 viszont a WWDC appból van, ami valós.

Andr0
igaz, akkor a skinre való megjegyzésemet visszavonom.

Armin & Ayu fan

DanielT
Ez a kép csak egy pletykák alapján készített vázlat. Másnéven "mockup", amint az szerepel is a cikkben.
Andr0

Ebbõl két dolog derül ki:
1. do not disturb ami szerintem tökjó
2. a skin az marad kékes...:S vagy most nem tudom, mert elég kétoldalú hírek érkeznek az iOS 6-ról skin tekintetében

Armin & Ayu fan

Andr0

Armin & Ayu fan

precision
*még nem jelenti azt...

Bazinga!

precision
persze, de azért õk sem tökéletesek, most nem pont a témára gondolok... de számtalanszor kerültek be olyan dolgok az iOS -be amik nem voltak benne és hiányoztak... copypaste, multitask, normális értesítési felület, ikonok mappába rendezése, és még számtalan apró de annál bosszantóbb hiányosság... nem is tudom hány év kellett ahhoz, hogy pl egy háttérképet be lehessen rakni (jailbreak nélkül) az ikonok mögé 😊

szóval, attól még hogy az Apple -nek az az elve, hogy õk tökéleteset alkotnak, még jelenti azt, hogy sikerül is nekik 😊 akkor felesleges lenne új szoftvert és hardvert kihozni minden évben, használná mindenki az iPhone 2G -t mittudomén 3.1 -es firmwarrel 😊

szerintem az apple elve nem a tökéletesség, hanem a következetes eladhatóság, aminek az érdekében bizonyos funkciókat periodikusan adagolnak, hogy legyen mi miatt megvenni a terméket... és ezzel nekem amúgy semmi bajom nincs, hiszen ezt csinálja az összes gyártó a világon 😊 csak akkor ne az legyen az emberek tudatában, hogy ez Apple termék, maga a tökély, ha nem tetszik, el lehet húzni melegebb éghajlatra 😊

amúgy már nincs iPhone -om... a teljesen harcedzett állapotban lévõ pixelhibás iPhone 2G -met sikerült pofátlanul magas áron eladnom (20ezer) 😄 és vettem az áráért egy ZTE Blade -et... hát igen, nem egy iPhone szint, de ezért az árért szerintem tökéletes készülék, fõleg egy jóféle custom rommal

Bazinga!

GregSB
Nem sátánizmus lenne, de egyáltalán nem Apple-szerû, vagyis pontosabban Steve Jobs elvû 😊 Azaz "mi kitaláltuk hogy a legjobb a termék szerintünk, ha tetszik megveszed és használod, ha nem akkor meg nem veszed meg".

Ha több színséma, meg téma kell akkor jailbreakelj vagy használj Androidot 😊

precision
Az már nyilván maga lenne a sátánizmus ha esetleg mindkettõ benne lenne, meg még egyéb "színsémák" vagy "témák" és lehetne közülük választani 😊

Bazinga!

Tikal
de jó lenne, sosem szerettem igazán ezt a kéket, OS X-es design jobban bejönne

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
hát nemtom, furcsa, mondjuk így a desktop os-ra jobban hasonlít

GregSB
BTW egy valami nagyon különös nekem. Ugye már tavaly óta mondogatom, hogy az új iPhone idén õsszel fog megjelenni. Minden jel továbbra is erre utalt, az hogy csak most mutatják be az iOS6-ot, indul majd a beta és õsszel megjelenik az új készülékkel egyetemben. Minden jel, kivéve 1: a 4" alkatrészek és készülékházak kiszivárgása. Ezek általában mindig a bejelentés elõtt szoktak megjelenni...

Eddig az összes iPhonenál azt a rutint követték, hogy bemutatták az új iOS-t, 2-3 hónap beta teszt után pedig megjelent vele együtt az új készülék. Kivéve a legelsõ iPhonet ugebár... Egy dologra tudok gondolni: akkora változás lesz az új kijelzõ, hogy értesíteniük kell róla a fejlesztõket. NAgy eséyt látok arra, hogy Júni 11.-én be fogják mutatni az új készüléket, és azt fogják mondani: megjelenés októberben, addig van idõtök (a fejlsztõknek) hogy testreszabjátok rá az alkalmazásaitokat.

GregSB
Így fog kinézniaz iOS6?

Nekem tetszene, szép letisztult.

Tikal
Ez a hotspot nagyon el van cseszve. Bekapcsolom, laptop latja meg minden. Elmegyek otthonról, visszajövök laptop nem latja, semmi sem latja. Hotspot kikapcsol, majd be. Továbbra sem latja semmi. Hotspot kikapcsol, wifi szinten. Hotspot bekapcsol.. Mûködik. Neha még a bluetooth is ki kell kapcsolnom majd hagyni hogy õ kapcsolja be ujra. Ezt kell minden alkalommal vegig nyomkodnom.....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

nekem meg az van hogy ha Wifit használok jönnek a levelek, amint áttérek 3G-re, azt írja a Mail hogy nem jó a felhasználó név vagy jelszó... Wifivel megint jó.
tippek?

Dzsega
Nálam az 5.1 csinál olyant, hogy nem látszanak a leveleim. Mindenhol üres (nincs feladó, nincs tárgy és nincs tartalom), ráadásul mind olvasatlan. Ha megnyitom akkor is tök üres. Csak az újraindítás segít rajta... Ami érdekes, hogy a noti centerben pedig csak a valóban olvasatlan látszik ráadásul ott van minden (feladó, cím tárgy), valamint a levelek ikonjánál is a helyes olvasatlan levélszám látszik.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

nem tudom,de szerintem teljesen elfogadható amit nyújt. be van rajta kapcsolva minden 7óra használatot bír. szerintem ez bõven jó

#27734,
4s-en nekem is ez van néha,hívásnál még nem tapasztaltam,csak képernyõ feloldásnál

clio1616v
nem

az áramfogyasztása a készüléknek beállítás és erõsen használat függõ, valamint az akku kapacitása sem módosult az azóta gyártott készülékekben

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

oneal1
fél éve volt 4s-em, azóta javítottak valamit az akku idõn?

!Forza Ferrari!

nekem is csinálja mostanság !
elég idegesitõ...

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Sziasztok!
Hozzám kerül egy iphone 4 4.12.01-es basebanddel és függetleníteni szeretném. De ahogy olvasgattam egyre inkább arra jöttem rá, hogy ez nem lehetséges. Szerintetek mi lenne a legolcsóbb (nem szoftveres, mivel az nem mûködik) megoldás a függetlenítésre? (5.1.1 untethered J😎

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Tikal
lock gomb kétszer- elsõre némit, másodikra visszautasit.

Lord Nomak
Bekapcsoló gomb egyszer némít, még egyszer visszautasítja a hívást. (Azt hiszem 😄)

zsolti001
Azt nemtudjátok véletlenül zárt állapotban hogyan lehet hívást visszautasítani?

asysoft
"Remek". Legalább már tudom, hogy nem egyedi meghibásodás😊

/*WTF?!*/

Lord Nomak
Heti max kétszer nálam is elõferdül ugyanez a jelenség.. gondolom a következõ frissítés megoldja a dolgot.

asysoft
Mostanában (talán az 5.1.1 frissítés óta, de legalábbis azóta jelentkezik) néha elõfordul, hogy fogja magát a iPhone 4-em, és nem engedi a hívást felvenni, illetve feloldani. Elhúzom a slideot, és de visszacsúszik, mintha korábban engedtem volna el. Egy idõ múltán megunja, és végre beenged, illetve kijelzõ ki-be kapcsolása is meg szokta oldani, de mondanom sem kell, hogy eléggé az agyamra megy. Más is tapasztalt ilyet, vagy ez már az eszköz esetleges kimúlásának jelei lennének?😊

/*WTF?!*/

Lord Nomak
HVG Hír 😊

Abból ítélve, hogy az Apple javasolta gondolom tervben volt náluk az új készülék ellátása ezzel a fajta kártyával úgy mond. Így szerintem ezzel fognak érkezni a telefonok.

GregSB

GregSB
Elfogadták a Nano SIM szabványt:

Lehet a kövi iPhone már ezzel jön... bár nem tudom ilyen utolsó pillanatban tudnak e drasztikusan változtatni a dizájnon (bár ha megtehették, és miért ne, akkor folyamatosan két modellt fejlesztettek, egyet microval, egyet meg nanoval)

GregSB
Remélem nem lesz ilyen magas. Ezt az egész képernyõ-növelõsdit csak akkor támogatom, ha a készülék méretei nem nõnek, csak a kijelzõé.

Attila8805
Olyanom van XD

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

precision
iphone 5 elõlap?

Bazinga!

clio1616v
a 4S hajlamosabb erre

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Attila8805
Szóval gondolom igen 😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

LoDMaSt
Télen örülök neki, nyáron kevésbé. 😄

@ Hellomarci

Attila8805
Ti tapasztaltatok már ilyet? 30 km-t használtam a Gps-t NAvigon szoftverrel és forró lett a telefon.

Tikal
Igazából ja kezdenének valamit ezzel az uvegtoressel talan bele is nyugodnék hogy nincs új design. A 3G-t sokszor leejtettem és torhetetlennek bizonyult mert az uveg szele védve volt, itt meg ugye nincs és ez nagyon nem jó igy😊

DanielT
Változott, mert alakulóban volt a design, ami a mostani formára érte el, hogy egyszerûen összetéveszthetetlen egy másik készülékkel és ezt nem fogják 1-1ben kidobni, fõleg, mert nem egyszerû dolog ilyet alkotni.

A 3G-GS töredezõs plasztik szappantartó volt, ez a mostani pedig ikon lett.

Macbook Pro 2008 óta néz ki ugyanúgy és az új is olyan lesz, csak vékonyabb.
precision
azért az iPhone "mindig" változott
a 2G -t leszámítva két évente mindig változott a design, az "S" verzió után új design jött

Bazinga!

DanielT
Én nem számítok nagyobb design alakításra, elég megnézni az évek óta ugyanúgy kinézõ macbookokat, imac-eket, stb.