iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andr0
én sem örülök... Ez pont jó méret volt így.

Armin & Ayu fan

GregSB
Érdekesség:

Nem vagyok boldog 😞 Ez alapján közelebb lesz magasságban az új telefon a "nagyokhoz", amiket már többször próbáltam és az én kezemnek kényelmetlenek. MOndjul szerencsére szélesség marad, szóval még mindig reménykedem hogy kipróbálás után jó lesz.

Tikal
Reklámban igazat?? 😊) te hallottál mar a tv nevu dologról? Ha igen talan még soha nem kapcsoltad be😊

A felsorolt oprendszerek közül melyiket használjuk még ma is?😊
Persze hogy senki nem fog a boltba rohanni hogy csupán ezert a mondatert megvegye... Nem ezert veszik meg...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

skinnyman
Hát, nem tudom hogy reklámoznám, de szerintem valahogy úgy hogy amit mondok az igaz is legyen. Persze így se rossz ahogy az Apple csinálja, de úgy szerintem még jobb lenne.

Köze nincs a második helyhez sem ilyen szempontból, ami azt illeti, az utóbbi 5-10 évbõl gyakorlatilag az összes okostelefon rendszer fejlettebb nála: Palm OS, webOS, bada, Symbian, Windows Mobile, BlackBerry OS, Maemo, MeeGo, Tizen, Boot 2 Gecko, stb. Az egyetlen aminél talán tényleg fejlettebb, az a Windows Phone.

Most arról nem vitatkoznék, hogy a mondat igaz-e, szerintem aki életében használta már bármelyiket a fent felsoroltak közül, pontosan tudja a választ. A kérdés inkább, hogy miért erõltetik ennek ellenére is ezt a buta dumát. Szerintem nem nagyon van olyan ember, aki elolvassa hogy "The world's most advanced mobile operating system." és elhiszi és rohan a boltba megvenni. Egyetlen racionális érvre tudok gondolni amiért ezt csinálják még mindig: Pontosan azért ami most is folyik itt, vagy más fórumok ezrein: flame bait, ingyen reklám generálása, ennyi.

Greg: "well"? "brilliantly"?. Ilyen szavakkal is elég nehéz tényszerûen ellenõrizhetõ dolgokat állítani, explicite nem mond ki gyakorlatilag semmit.
Akkor lenne ugyanolyan, ha azt mondanák, hogy "our car is more advanced than ..." vagy hogy "the most advaned car in the world" vagy pl "the fastest car in the world". De ilyeneket nem hiszem hogy szoktak dobálni a levegõbe, csak ha tényleg megalapozott dologról van szó.
Reklámokban nagyozni, hasonlítgatni lehet hogy szabad ott. De explicite hazudni én nem is hiszem hogy egyáltalán legális lenne, még ott sem. Szerintem az egyetlen ami miatt megúszhatják, hogy a "most advanced" is kellõen homályos kijelentés ahhoz hogy egyértelmû hazugságnak lehessen mondani, noha akinek van bármi rálátása a dologra, tudja hogy az.

Regards,

GregSB
"egyik sem jelent ki tényként állításokat, pláne nem ennyire megkérdõjelezhetõ tartalommal."

Aha

Remélem azért ki fogod heverni azt a sokkot, amit ez a mondat okozott neked 😄

Tikal
Téged lehet elvesztenek, de száz millio masikat meg nem érdekel, és elhiszi, és megveszi és azt mondja hogy van benne valami.... És akkor az Apple ránéz az eladási adatokra és azt mondja rendben, még mindig jók vagyunk😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
A kulonbseg annyi hogy a Microsoft hazudna, az Apple meg nem 😊)

Tikal
Pedig ez igy van😊)

Vagy te hogyan reklamoznad ha a tied lenne? A masodik legjobb az android utan? Ezt irnad ki?😊)

Tegnap frissíteni probaltam tesom xperia minijét, mert olvastam hogy megjelent az ICS rá. Gepre radug, csekk update... Nincs új szoftver . Google elõvesz, rákeres.. Kiderult hogy nem minden széria számú telefonra adtak még ki, majd nezegessek vissza a fórumra kiposztolták e mar a miénket... Anyád😊 telefon lehuz a géprõl, erre minden ikont összevissza rendezett. Megint. Mert ez csinálja mindig ha gepre dugjuk. World best Mobile operating system😉

Tikal
Hat ez se egy olcso csomag...300mb??? És iphoneod van?😊

robotnyk
ettõl most teljesen össze vannak törve. 😞
skinnyman
Ez a többi reklám csak sima erõfitogtatás, egyik sem jelent ki tényként állításokat, pláne nem ennyire megkérdõjelezhetõ tartalommal.

Mondjuk elvileg ugyanezt mondták 1-5-ig is az összesre, és nyilván soha nem volt igaz, szóval ennyire kell komolyan venni. Csak furcsa hogy még mindig ezzel a szöveggel jönnek, engem mint vásárlót ezzel kb önmagában elvesztenének mert nyilvánvalóan teljesen hülyére akarnak venni.

Regards,

GregSB
Nem tudjuk még mi van az iOS6-ban, szóval akár még igaz is lehet 😉

De egyébként azt tudni kell, hogy az USA-ban és nyugat-EUban ezek a féle reklámok teljesen elfogadottak, és sokan használják, sokszor direkt a konkurenciára utalva, senki nem jár utána a valóságtartalmuknak.

Ez a legismertebb példa erre:

skinnyman
Na de azt is ésszel kéne azért csinálni gyerekek. 😊 Ez kb olyan mintha a Microsoft azt mondaná magáról hogy az övé a legstabilabb OS. Az ember tényleg nem tudja hogy azért röhögjön-e, mert ekkora az öniróniájuk, vagy mert ezt tényleg vér komolyan gondolták...

Regards,

Van ötletetek hogyan lehet @me.com email címet teljesen törölni?

Egy régebbi iCloud címhez szeretném inkább aliasként beállítani, viszont már 3 órája hogy beléptem az appleID-val és töröltem a címet, figyelmeztetett is, hogy végleges viszont még mindig megy a levelezésem <#szomoru1>

&#63743;

GregSB
Márketing! 😊

skinnyman
"The world's most advanced mobile operating system."
<#banplz>

Regards,

Attila8805
Én 30 eurót fizetek havonta minden vezetékes és mobil hálózat ingyenes és a net is az bár 300 mb után lekorlátozzák de plusz 5 eu lenne 1 gb csak nincs rá szükségem.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

passatgt
változott ios6 logó is, szóval lehet lesz színigazítás

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Tikal
kell mind 😊 plusz cseréljék a kék szint OS X stilusra..

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Gladiator
Na, hát pont ezért keresnék csak egy lelkes programozót, aki gyakorolna egy picit és talán még pénzt is lát belõle😄 Nem értek hozzá, de szerintem egy hét alatt meg lehet írni😄

Tikal
az appok 70-80% nem tériti meg a befektetést.. csak szólók 😊

passatgt
Attól függ kit találsz rá, de mindeképp százezres nagyságrend

Gladiator
Soha nem csináltam/csináltattam még appot, nem tudom hogy mûködik, megtérül-e, ezért is nem akartam az elején egy forintot se rákölteni😄 Mennyibe kerül megcsináltatni egy különösebb grafikai felületet nem igénylõ alkalmazást, aminek annyi lenne a ficsõrje, hogy azok a telefonok, amelyeken ez az app fent van, meg tudnak egymással osztani bizonyos dolgokat?

passatgt
nehéz lesz az úgy, ha jó az ötlet, akkor inkább szedj össze pénzt, fejlesztõvel csináltasd meg utána a hasznon nem kell majd osztozkodni

Gladiator
Egyébként magyar fejlesztõt preferálnék, mivel úgy gondoltam, hogy ha megvalósítható az app, akkor olyan 1-2 dollár lenne, amin osztoznék a fejlesztõvel. Ehhez viszont szerzõdést kell írni, stb, ami jóval egyszerûbb lenne egy magyarral, mint mondjuk egy indiai gyerekkel😄 van itt közöttetek fejlesztõ?

Gladiator
Seems legit😉

passatgt
google 'freelancer iOS developer" 😊

Gladiator
Helo

Nem tudok programozni, de van egy app otletem. Van esetleg olyan oldal ahol programozok es otletgazdag keresik egymast?😊

Lord Nomak
Valaki tud olyan naptárat vagy hátáridõ naplót ahol, ha több dátumot kijelölök akkor ugyan azt a programot hozzáadja egy beírásra ? Vagy erre képes a gyári naptár is csak nem jöttem még rá ? Gondolok arra, hogy havi max 16 napot dolgozom szünetekkel a munkanapok között és az összes munkanapot hozzáadnám egyszerre.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Még csak terezem a megvételét, szifon storeban fogom megvenni majd, csak nem tudom melyiket. Igazából amíg valaki nem mond valamit, hogy mennyire eszi a telót a folyamatos bluetooth addig nem akarom megvenni. 😊

Tikal
Ja ok, ha neked jó ami van😊
Megmutatod milyen van neked??

Andr0
villan a vaku ébresztõnél?
amúgy Settings>general>accessibility és ott van középtájt hogy "LED Flash for Alerts"

Armin & Ayu fan

vaku villogást ébresztõnél és hívásnál ki lehet kapcsolni valahogy?

Lord Nomak
Minek jobb, ha elégedett vagyok azzal amit használok ? Nem vagyok megalomániás, hogy 35 ezerért vegyek egy bluetooth fülest (ami ráadásul nem is tetszik külsõre).

Kaszi46
Ahol en vagyok ott £20 egy honapra, 600perc lebeszelheto barmely halozatba, 3000sms, korlatlan mobilnet, és csak 1 honapos rolling szerzodes van.
ugyanitt £15, 300 perc, 3000 sms, korlatlan mobilnet.
£25-os csomag ue. csak 2000perc lebeszélhetõ.

mobilnetet használom is rendesen...😊 (skype,viber,netradio,youtube,temviewer,airvideo...stb) korabban 2gb-os csomagban voltam, de az sohasem volt eleg.

*Posse*T.W.D*

Tikal
és ezért fizetsz 6-7 ezret?

Én ugyanezért 6óra beszélgetést kapok, korlátlan SMS/MMS és 10GB net 😄 Szóval ez van nyugaton, ahol van verseny... 1GB nekem már a 3G-nél sem volt elég, nem hogy most

MerlinW
1GB net, 200SMS és ~2 óra beszélgetési idõ. Általában elég szokott lenni😊

[merlinw.org]

Tikal
ha mindig ugyanazt veszel akkor esély sincs hogy esetleg megtapasztalj egy jobbat 😊 A jawbone zajszûrõje az egyik legjobb például...

Lord Nomak
Sennheisert, Plantronicst veszek mindenbõl amibõl csak lehet és mindig elégedett voltam velük. Engem az érdekel mennyit bír egy 4S akksija, ha folyamatosan párosítva van vele egy füles.

Tikal
jawbone

Lord Nomak
Én szeretem a vezetékes fülest, csak munka váltás lesz és egész nap ingben meg öltöny nadrágban / öltönyben kell mászkálni, ahhoz meg nem passzol az ingbõl kilógó füles 😄
Nézegettem szifon store honlapján a füleseket, találtam is kettõt ami tetszik, az egyiket még az iphone is kijelzi töltöttség terén szóval jópofa, csak hát.. ha lehúzza a telefonom akksiját akkor marad a zsebbõl ki zsebbõl be effekt :|

Tikal
és a havi dijadba mennyi beszélgetési idõ van, és mennyi sms és adatforgalom? 😊

Picar77
ez engem is érdekelne
rühellem a vezetékes fülhallgatótokat mindig beakad valahova :|

()() (^^)

Még egy butuska kérdés...

Ha a telefonra megveszem a numberst, akkor a böngészõbõl iCloud fiókban tudom használni, vagy csak ios alatt fut?

www.smart-bus.hu

MerlinW
Miért is? 4-500$ a telefon, és havi 30$ a havidíj. Ennyit fizetek én is itthon.

[merlinw.org]

Rubenvagyok
Pontosan telefonadó eme csodás törvénynek a neve! Elõször a kormány közölte hogy nem a polgároknak kell majd megfizetniük hanem a szolgáltatóknak, na erre intett be mindegyik cég!
4. cég! És szerinted változni fog valami?

Jim Morrison
nem fognak maradni az árak. nõni fognak egy új adó miatt ( most csakazértsem jut eszembe a neve, lehet simán telefonadó :c)

ja és mindjárt jön a 4. szolgáltató. talán januárban, nem tudom.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rubenvagyok
Amíg a három telekommunikációs cég nem akar egymással versenyezni addig ezek az árak maradni fognak! Csak nem értem hogy a versenyhivatal ilyenkor hol van???