iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vagyok boldog 😞 Ez alapján közelebb lesz magasságban az új telefon a "nagyokhoz", amiket már többször próbáltam és az én kezemnek kényelmetlenek. MOndjul szerencsére szélesség marad, szóval még mindig reménykedem hogy kipróbálás után jó lesz.
A felsorolt oprendszerek közül melyiket használjuk még ma is?😊
Persze hogy senki nem fog a boltba rohanni hogy csupán ezert a mondatert megvegye... Nem ezert veszik meg...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Köze nincs a második helyhez sem ilyen szempontból, ami azt illeti, az utóbbi 5-10 évbõl gyakorlatilag az összes okostelefon rendszer fejlettebb nála: Palm OS, webOS, bada, Symbian, Windows Mobile, BlackBerry OS, Maemo, MeeGo, Tizen, Boot 2 Gecko, stb. Az egyetlen aminél talán tényleg fejlettebb, az a Windows Phone.
Most arról nem vitatkoznék, hogy a mondat igaz-e, szerintem aki életében használta már bármelyiket a fent felsoroltak közül, pontosan tudja a választ. A kérdés inkább, hogy miért erõltetik ennek ellenére is ezt a buta dumát. Szerintem nem nagyon van olyan ember, aki elolvassa hogy "The world's most advanced mobile operating system." és elhiszi és rohan a boltba megvenni. Egyetlen racionális érvre tudok gondolni amiért ezt csinálják még mindig: Pontosan azért ami most is folyik itt, vagy más fórumok ezrein: flame bait, ingyen reklám generálása, ennyi.
Greg: "well"? "brilliantly"?. Ilyen szavakkal is elég nehéz tényszerûen ellenõrizhetõ dolgokat állítani, explicite nem mond ki gyakorlatilag semmit.
Akkor lenne ugyanolyan, ha azt mondanák, hogy "our car is more advanced than ..." vagy hogy "the most advaned car in the world" vagy pl "the fastest car in the world". De ilyeneket nem hiszem hogy szoktak dobálni a levegõbe, csak ha tényleg megalapozott dologról van szó.
Reklámokban nagyozni, hasonlítgatni lehet hogy szabad ott. De explicite hazudni én nem is hiszem hogy egyáltalán legális lenne, még ott sem. Szerintem az egyetlen ami miatt megúszhatják, hogy a "most advanced" is kellõen homályos kijelentés ahhoz hogy egyértelmû hazugságnak lehessen mondani, noha akinek van bármi rálátása a dologra, tudja hogy az.
Regards,
Aha
Remélem azért ki fogod heverni azt a sokkot, amit ez a mondat okozott neked 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Vagy te hogyan reklamoznad ha a tied lenne? A masodik legjobb az android utan? Ezt irnad ki?😊)
Tegnap frissíteni probaltam tesom xperia minijét, mert olvastam hogy megjelent az ICS rá. Gepre radug, csekk update... Nincs új szoftver . Google elõvesz, rákeres.. Kiderult hogy nem minden széria számú telefonra adtak még ki, majd nezegessek vissza a fórumra kiposztolták e mar a miénket... Anyád😊 telefon lehuz a géprõl, erre minden ikont összevissza rendezett. Megint. Mert ez csinálja mindig ha gepre dugjuk. World best Mobile operating system😉
Mondjuk elvileg ugyanezt mondták 1-5-ig is az összesre, és nyilván soha nem volt igaz, szóval ennyire kell komolyan venni. Csak furcsa hogy még mindig ezzel a szöveggel jönnek, engem mint vásárlót ezzel kb önmagában elvesztenének mert nyilvánvalóan teljesen hülyére akarnak venni.
Regards,
De egyébként azt tudni kell, hogy az USA-ban és nyugat-EUban ezek a féle reklámok teljesen elfogadottak, és sokan használják, sokszor direkt a konkurenciára utalva, senki nem jár utána a valóságtartalmuknak.
Ez a legismertebb példa erre:

Regards,
Egy régebbi iCloud címhez szeretném inkább aliasként beállítani, viszont már 3 órája hogy beléptem az appleID-val és töröltem a címet, figyelmeztetett is, hogy végleges viszont még mindig megy a levelezésem <#szomoru1>#szomoru1>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
http://www.macstories.net/news/new-iphone-ui-concept-shows-mission-control-dynamic-notification-badges-and-more/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem tudok programozni, de van egy app otletem. Van esetleg olyan oldal ahol programozok es otletgazdag keresik egymast?😊
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Megmutatod milyen van neked??
amúgy Settings>general>accessibility és ott van középtájt hogy "LED Flash for Alerts"
Armin & Ayu fan
ugyanitt £15, 300 perc, 3000 sms, korlatlan mobilnet.
£25-os csomag ue. csak 2000perc lebeszélhetõ.
mobilnetet használom is rendesen...😊 (skype,viber,netradio,youtube,temviewer,airvideo...stb) korabban 2gb-os csomagban voltam, de az sohasem volt eleg.
*Posse*T.W.D*
Én ugyanezért 6óra beszélgetést kapok, korlátlan SMS/MMS és 10GB net 😄 Szóval ez van nyugaton, ahol van verseny... 1GB nekem már a 3G-nél sem volt elég, nem hogy most
Nézegettem szifon store honlapján a füleseket, találtam is kettõt ami tetszik, az egyiket még az iphone is kijelzi töltöttség terén szóval jópofa, csak hát.. ha lehúzza a telefonom akksiját akkor marad a zsebbõl ki zsebbõl be effekt :|
rühellem a vezetékes fülhallgatótokat mindig beakad valahova :|
()() (^^)
Ha a telefonra megveszem a numberst, akkor a böngészõbõl iCloud fiókban tudom használni, vagy csak ios alatt fut?
www.smart-bus.hu
4. cég! És szerinted változni fog valami?
ja és mindjárt jön a 4. szolgáltató. talán januárban, nem tudom.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/