iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
20 év múlva is jöhetnek akármilyen felbontások és képarányok, jöhetnek teljesen új hw architektúrák is, az összes meglévõ jól megírt Android alkalmazás tökéletesen fog futni rajta, full screenen.
És ez pont annak köszönhetõ, hogy nem konkrét készülékekre fejleszted az alkalmazást (amit épp elõnyként próbálsz beállítani), hanem általánosan, a platformra. Asztali Windowson vajon hány hardverkonfiguráció van, hány különbözõ felbontással? Zavar bárkit, beszél bárki töredezettségrõl? Aligha, ellenkezõleg, pont emiatt lett népszerû.
Regards,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
egyébként meg kár felvenni a kesztyût android fanboyokkal, mert szinte kizárólag csak számokban gondolkodnak. ilyenkor nehéz elmagyarázni, hogy a nyers hardveres erõ önmagában nem elég, és az nem bizonyítja, hogy hosszú a farkad, ha szívlapát méretû készeléket használsz telefonálásra.
Éppen ezért ha hosszirányban megnõ a rendszer, akkor azok az alkalmazások amik a default UI kitet használják mindenféle hókuszpókusz nélkül képesek lesznek X sorral többet megjeleníteni, tehát kb így fognak kinézni:
Azok az alkalmazások, amik egyedi UI-val rendelkeznek, meg a képernyõ közepén fognak megjelenni:

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Androidnál több tucat készülékrõl, és rengeteg különbözõ képarányról és felbontásról beszélünk, amelyekre mind külön kell optimalizálni az alkalmazásokat, ha egyedi UI-t akarsz belepakolni.
Az iPhone default UI-át használó appokat szerintem az új, hosszú kijelzõre simán szét lehet majd húzni, csak azokkal az Appokkal lesz baj, amelyek egyedi UI-t használnak.
Ezzel iPad3-nál sem szívbajoskodtak, simán retinának hívták a 260 ppi-t is mer' messzebrõ' nézed. A 100 ppi is retina végülis ha a holdról nézed 😊
Szóval ez csak egy jól hangzó marketing duma, nincs mögötte igazából semmi. De a pletykák szerint ettõl függetlenül most tényleg növelik a felbontást is hosszában, ami persze több százezer meglévõ programot egy csapásra inkompatibilissé tenne, és nem tudnának teljes képernyõn futni. Nesze neked szép, flexibilis platform...
Regards,
Elsõ körben kapcsold ki-be rendesen a telefont, miután kilõtted az appokat. Majd ha újraindult, akkor nyomj egy hardresetet amíg meg nem jelenik az Apple logó.
szerintem egyszerûen csak az a helyzet, hogy követik a trendet, akármennyire is morbidul hangzik ez az amúgy trend-diktáló Apple -el kapcsolatban 😊
Bazinga!
A méretnövekedés mögött egy okot látok csak: LTE. Iszonyat sokat zabálnak a mai LTE chipek, emiatt nagyobb akksi kell a telefonba.
de ha tényleg 300 alá mennének vele, akkor szerintem is növelni fogják a felbontást
Bazinga!
Bazinga!
"akkor jön a szupertitkos sg-fórum reset. kilõsz minden appot, lekapcsolod a telefont. aztán visszakapcsolod és nyomsz egy hard resetet (home+lock még ki nem kapcsol és újra meg nem jelenik az alma logó)"
szerintetek min lehetne spórolni
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Sajnos Magyarországon nem lehet beváltani, legalábbis nekem nem sikerült :/
Viszont a kiszivárgások arra utalnak, hogy holnap már látni fogjuk az új telót... ami ha igaz az új képarány akkor logikus lépés, értesíteni kell a fejlesztõket. Én arra fogadok, hogy holnap bemutatják az új készüléket, majd a végén azt fogják mondani: meghelenés októberben.
Ezzel csak szívás lesz a számukra: nyáron már senki nem fog 4S-t venni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mondjuk logikus lépés, mivel még ma is árulják, és ez az "olcsó" szifon.
Ami szivatás volt magammal szemben, hogy ikon 600at kötbéreztettem, csak hát fene se gondolta meg akkor, hogy egy iphone mellé durván sok az a csomag.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
#27871: de könyörgöm az miért van hogy bejelentkezek, syncnél megint be kell jelentkeznem, felteszek egy progit, syncelek és akkor is be kell jelentkeznem? ráadásul az ikonokat összecseszi... Lementettem a média mappát, de nem tettem vissza. Majd legközelebb kipróbálom, hátha egybõl jó lesz.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Örültem kurvára😊