iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõsorban a teljes képernyõs nézet miatt, de egyéb dolgokban is nagyon ügyes. A Safarira ránéznem utána, olyan, mintha börtönben lennék 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ez viszont érdekes! Én csak podcasteket hallgatok, zenét soha. Ugyanakkor nem tudom elképzelni, hogy milyen plusz funkcionalitást hozhatna egy külön app, várom a konkrétumokat.
És ha már külön app, jó lenne, ha engedné törölni a telefon a soha nem használt beépített programokat. Nálam pl azonnal mehetne a kukába: gamecenter, újságos, videók, safari.
Találóbb lenne rá a "rossz vicc" fázis.
Armin & Ayu fan
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Kicsivel kell beérnünk manapság.
Mondjuk annak a hullámnak nagyon örülök, amit az Air indított el.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
+ Ezt érdemes elolvasni mindenkinek, aki most ráparázott erre a térképesdire.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Annak a "régi" dicsfénynek a 70%-a bullshit, alaptalan, utólag misztifikált. Jobs meg volt olyan elmebeteg, hogy jópár szaftos történet és anekdota alapjául szolgálhatott.
20 évig piacképtelen számítógépeket gyártottak, aztán pár csini mp3 lejátszóval visszajöttek a sírból.
Az iOS eszközök az igazi siker, de azoknak még csak 5 éves múltjuk van.
Izgalmas idõket élünk.
de majd kiderül
http://www.sg.hu/cikkek/90265/leallitja_az_apple_a_ping_zenei_kozossegi_halozatot
pl ezzel is befürödtek...
Bazinga!
http://9gag.com/gag/5135249
Csibusz: Nekem egy iPhone 3 GS-esm van ami lassan 3 éves lesz, eddig minden megy rajta és komolyabb bajom nincs vele. Néha eldobja a térerõt ott ahol más telefonokon van de hamar talál újra jelet, ezen kívül más baja nincs.
Amit az Xperia-ról olvastam nem rossz. Sosem fogtam a kezembe és nem is láttam. Specifikációban jobb mint az iPhone de mint tudjuk ez nem azt jelenti, hogy jobb is vagy, hogy gyorsabb... Hiszen a felhasználó barátság ill. az élmény nem tud szerepelni a specifikációban...
A 3GS akár, hogy is nézzük egy öreg készülék, valószínüleg ez lesz az utolsó (iOS 6.0) frissítés és a késõbbi (iOS 6.1) frissítéseket már nem fogja megkapni. Akkumulátora sem lesz jobb (igaz lehet cseréltetni), az enyém mostanában már csak 1 jó esetben 1,5 napot megy el, ez kb 4 óra aktív használatot jelent. Korához képes szerintem remek, ahogy olvastam a SE sem megy el tovább (új korában sem), gondolom mind a 2 használt lenne.
Ha van rá lehetõséged tapicskold meg mind a 2 telefont és dönts az alapján, hogy melyik a számodra felhasználó barátabb. iPhone esetében a testre szabhatóság eléggé korlátozott, cserébe viszont minden úgy mûködik ahogy annak kell. Androidról lévén szó minden testreszabható és cserélhetõ, viszont kompromisszumot kell kötni mert nem minden megy zökkenõmentesen.
Ha szeretsz pepecselni órákat napokat, hogy mindent beállíts és testre szabj, akkor SE, ha viszont egy kész jól mûködõ terméket akarsz amivel nem kell (és nem is nagyon lehet) testre szabni akkor az iPhone a te készüléked!
Jim: Pontosítsunk: ha csak telefonálni szeretne!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ez olyan, mint ha Rondal bohóc bemenne a Burgerbe kajálni!😄
Amúgy csoda, hogy nem kapott nagyobb visszhangot Handrás vásárlása a StarKingben😛
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
Kérdésem az lenne, hogy telefont szeretnék venni. Van is két ajánlat:
Sony Ericsson Xperia Ray
Iphone 3GS. Ha lehet annyira ne elfogultan ötletet adni melyik éri meg?
Köszönöm
Most vettem egy iphone 3gs-t,az lenne a kerdes,hogy szoftwaret hogy tudok rajta frissiteni,tehat ios 5-re?
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
De ha valami szervizelés kell, vagy bármi gondom akkor én is hozzájuk megyek 😊
Amúgy EZT már láttátok, ezen azért tegnap jót röhögtem?!!😄
legalábbis nálam iPhone 2G -n még 3.1.3 -on is csinálta néha, és úgy rémlik, hogy elõtte lévõ firmwareken is elõjött
ez kb. ugyanolyan bug (v. feature?😊) mint amikor hívás után feloldva a telefont nem a homescreen jön be hanem a phone app
Bazinga!
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
ha nincs akkor megpróbálkozhatsz elvinni szervizbe, nemtom mennyibe kerülhet
használd a lenti keresõt, írd be pl hogy szerviz
vagy pl.: ITT ajánlottak párat, nekik is megnézheted a weboldalukat / írhatsz nekik mailt, megkérdezni a dolgot, hogy mi mennyi mi a teendõ
Bazinga!
lcd-t is cserélni kell, mert pixelhibás
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Na szoval nagyon nehez volt szetkapni, vagy nem olyan veszes?😄
Azért az már mekkora mák, hogy nem kóválygott olyan helyre ahol valami kis zárlatot tudott volna okozni!
Nah, akkor akinek zörög valami az kapja szét a telót és rakja vissza a helyére a kis csavart.<#idiota>#idiota>
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
ott volt ahol a jack dugó van, a keretet rögzíti a hátlaphoz talán...
Volt valahol szervizben vagy csak magától kicsavaródott (ejj de ronda szó)?
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Találtam benne egy apro csavart ami nem volt betekerve és az zörgött benne több mint két évig 😊
Max a jövõévire lesz érdemes 4S-t cserélni, addigra már "lassú" lesz. Kimegy a divatból.. stb. Én inkább most retinás macbookra gyûjtök pénzt, mivel úgy is kellene egy normális laptop. Karácsonyra összejön a pénz, aztán jövõre meg félreteszek az akkor megjelenõ iphonera így nem terhel be egy szuszra a kiadás, ha meg ne adj isten nem lenne jövõre új, akkor az ideinek meg bõven alacsony ára lesz már, és akkor olcsóé hozzájutok.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Teljesen felesleges. Ez olyan, mint ha egy félig elkészült festménybõl csinálnának egy kiállítást. (mondjuk lehet volt már hasonló példa a történelembõl😄)
Viszont az új menõ macbook-okat fogdosd meg! Azokat én is össze-vissza fogom nyomkodni! Már alig várom, hogy kifollyon a szemem a retina kijelzõtõl!😊
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
független 4S, de október 2x-én lejár a garancia sajnos... garancia nélkül pedig nem hiszem, hogy nagyon megvennék majd, viszont arra a kis idõre ameddig eladom és az új megjelenik, nem feltétlen érné meg egy hosszabb ideig garanciásat venni, mert az már nagyon sok cserélgetés lenne... szerintetek?
http://9gag.com/gag/5135249