iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Armin & Ayu fan
Bazinga!
Ennek akkor mi is az értelme a 3GS-en?
Na mind1, lesz azért még sok kis apróság ami miatt jó lehet az új iOS.
Olyanokra gondolok mint pl az idõjárás órákra bonthatósága az iOS 5ben.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
"Some features may not be available in all countries or all areas. Flyover and turn-by-turn navigation will be available only on iPhone 4S and iPad 2 or later. Cellular data charges may apply.
Siri will be available only on iPhone 4S and iPad (3rd generation) and requires Internet access. Siri may not be available in all languages or all areas, and features may vary by area. Cellular data charges may apply.
Shared Photo Streams requires iOS 6 on iPhone 4 or later or iPad 2 or later, or a Mac computer with OS X Mountain Lion. An up-to-date browser is required for accessing shared photo streams on the web.
FaceTime over a cellular network requires iPhone 4S or iPad (3rd generation) with cellular data capability. Carrier data charges may apply. FaceTime is not available in all countries.
VIP list and VIP and Flagged smart mailboxes will be available on iPhone 4 or later and iPad 2 or later.
Offline Reading List will be available on iPhone 4 or later and iPad 2 or later.
Made for iPhone hearing aids require iPhone 4S.
Find My Friends and Find My iPhone enable you to locate iOS devices only when they are on and connected to a registered Wi-Fi network or have an active data plan. Not available in all areas."
3GS-re egyáltalán lesz valami a faszbúk intergráción kívül? 😄
Ha igen melyiket ajánljátok? Ma este kéne egy 3 oldalas dokumentumot elküldenem és ilyen 1-2 eurót megérne ha egybõl PDF-be le tudom menteni.
Textgrabbert és turboscant néztem.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Én befejeztem, bár el se kezdtem semmit, õ meg majd megunja. 😄
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mondjuk ha nem bûnözõ akkor ilyenekre tippelnek hogy szerencsejáték függõ, online poker meg tipp mix és akkor érthetõ ha nem akar kártyát😊
Jelenleg épp azon vagyok, hogy családon belül próbálom elintézni ezt a kártyás dolgot. Ha nem sikerül, marad a Gift card vásárlás.
Köszönöm reakciód!<#worship>#worship>
Bankkártya nélkül ha jól emlékszem csak akkor lehet regisztrálni, ha venni akarsz iPhone-on (lehet, hogy iTunes is jó) keresztül egy ingyenes appot, ekkor van (vagy legalábbis volt) olyan opció, hogy nincs kártyád. Az viszont biztos, hogy venni (ingyenest persze) kellett anno hozzá valamit.
Az okát nem írnám le, teljesen magánügy. <érthetõ.>érthetõ.>
Amúgy nem köröznek..világszerte. Sõt, sorozatgyilkos vagyok aki ezentúl GIFT card-ért fog ölni. 😉
Noha, megpróbálok valamit kitalálni, köszönöm segítségeteket,
Béke!
Na de mind1. Az elmúlt hsz.-okon nagyon jót vidultam, teljesen jó kedvem lett pedig atom szar volt a hangulatom!<#nevetes1>#nevetes1>
Nehéz megérteni, hogy valaki miért küzd ellene foggal körömmel, hacsak tényleg nem az interpol körözi. Nekem konkrétan csak azért van bankszámlám, hogy tudjam használni az appstoret, meg a steamet.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ne híreszteld.
Kérdést tettem fel srácok, nem kioktatást kértem. Leírtam, mit lehet, és mit NEM. Ehhez mérten kértem tanácsot.
Ennek ellenére..mondat értelmezés 4eva!
Amúgy tényleg nem hallottál olyanról, aki bankkártya nélkül éli az életét? Bár igaz, így élni sem lehet. Bár én
Nomak, LoDMaSt kolléga, köszönöm válaszotokat. 😉
Amúgy nem a NAV-val van a problémám. Inkább Interpol.. D:
Nem lehet, hogy körözik, azért nem mer nyitni?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
@ Hellomarci
Egy telefon miatt meg nem fogom újra igénybe venni "lehúzó" bankok szolgáltatásait..logikus.
Peace!
Mint mondtam, nem megoldható + nem fogok állandóan bankba fizetni pénzt, azért mert kell egy új alkalmazás. LoL.
Ellenben köszönöm válaszod!Rápróbálok még egyszer. 😊
csináljon egy bankkártyát, tegyen be rá pénzt és ennyi, használhatja, nincs más megoldás, csak a gányolás
Csak egy solution-t keresek, hogy s miként lehetne kivitelezni ezt, de nem kell egybõl 15 éves gyereknek nézni, akinek anyu apu vett egy szifont.asdf.
A bajom az, hogy így van egy 230 ezer FT-os készülékem, ami jelenleg telefonáláson és sms küldésen/internetezésen kívül, másra nem alkalmas. Nagyon epic. DDDD:
De legalább jól néz ki, csuda-szép telefon! White szifon FTW! 😉
vagy beregisztrálsz kártya nélkül, és ingyenes cuccokat töltesz le,
vagy mégiscsak rászánsz egy órát, és utánaolvasol, hogy hogy lehet jb-zni,
vagy keresel bárkit, aki a bankkártyaszámát odaadja neked.
illetve nem tudom, hogy az itunes gift card esetleg jó -e arra, hogy a bankkártyát kiváltsa, kvázi egyenleget töltesz fel vele.
@ Hellomarci