iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
hát azért ios designerek is eléggé ráérnek😄

Rubenvagyok
Egy kis plusz az iOS6-ból! Tükrözõdik a hangosító gomb miközben döntöd forgatod a telefont! Mindenki döntse el, hogy ez mekkora plusz élményt jelent neki 😛 😊

4S-re se lehet panasz, mert eddig minden 1el elõzõ termék full támogatást kapott, viszont ipad2-nél nem értem miért szarakodnak ilyen faszságokon.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

robotnyk
szopás közben
rooney8
lehet még fokozni? 😊)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

GregSB
"Retina Mekbúk Próért szopok" pólóban.

rooney8
az elsõ sorban<#ravasz1>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

robotnyk
ott fog állni nyitáskor a sorban <#gonosz1>
DanielT
Nem 4S-t fogsz venni, nem lesz bumszli, nem kell a mûbalhé 😉
GregSB
Lecserélni lecseréltém, emiatt nem aggódom, de ha túl nagy lesz az új telefon akkor 4S-t veszek.

passatgt
úgyis lecseréled ne aggódj

GregSB
Ja , én a 4-esemet cserélni akarom az újra... Hacsak nem lesz bumszli nagy és kényelmetlen 1 kézzel használva.

Andr0
lényeg a lényeg, az új szifon 5 lesz a befutó 😊 azon tuti el fog futni minden.

Armin & Ayu fan

GregSB
Ebben benne van 3GS is 😄

GregSB
Szerintem meg az elsõ bétákat felesleges kipróbálni. Bugos még ilyenkor általában a rendszer, meg még rengeteg változáson át fog esni októberig. Sok új dolog fog belekerülni addig.

Thaison
Nagyon kíváncsi lennék az iOS 6-ra használat közben. Azt nem értem hogy ilyenkor pl. egy StarKing vagy hasonló APR mért nem rak ki egy demókészüléket...jó lenne kipróbálni. Persze tudom hogy megoldható hogy feltegyem én is, de nincs kedvem mindig ezzel szórakozni😊

GregSB
precision
aztán majd a jómunkásemberek megcsinálják, hogy az összes készüléken elérhetõ legyen az összes fícsör

Bazinga!

GregSB

Dzsega
LOL!
Ennek akkor mi is az értelme a 3GS-en?
Na mind1, lesz azért még sok kis apróság ami miatt jó lehet az új iOS.
Olyanokra gondolok mint pl az idõjárás órákra bonthatósága az iOS 5ben.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
Uhh javaslom az apbóbetûs részt az iOS6 oldal alján :S

"Some features may not be available in all countries or all areas. Flyover and turn-by-turn navigation will be available only on iPhone 4S and iPad 2 or later. Cellular data charges may apply.

Siri will be available only on iPhone 4S and iPad (3rd generation) and requires Internet access. Siri may not be available in all languages or all areas, and features may vary by area. Cellular data charges may apply.

Shared Photo Streams requires iOS 6 on iPhone 4 or later or iPad 2 or later, or a Mac computer with OS X Mountain Lion. An up-to-date browser is required for accessing shared photo streams on the web.

FaceTime over a cellular network requires iPhone 4S or iPad (3rd generation) with cellular data capability. Carrier data charges may apply. FaceTime is not available in all countries.

VIP list and VIP and Flagged smart mailboxes will be available on iPhone 4 or later and iPad 2 or later.

Offline Reading List will be available on iPhone 4 or later and iPad 2 or later.

Made for iPhone hearing aids require iPhone 4S.

Find My Friends and Find My iPhone enable you to locate iOS devices only when they are on and connected to a registered Wi-Fi network or have an active data plan. Not available in all areas."

3GS-re egyáltalán lesz valami a faszbúk intergráción kívül? 😄

Használ valaki scanner appot?
Ha igen melyiket ajánljátok? Ma este kéne egy 3 oldalas dokumentumot elküldenem és ilyen 1-2 eurót megérne ha egybõl PDF-be le tudom menteni.

Textgrabbert és turboscant néztem.

&#63743;

GregSB
Elvileg mûködik magyarországon a Turn-by-turn navi.

passatgt
ez meg a bing maps-tól jön😊

Tikal
Ok csáó! további jó bujkálást a rendszer elõl😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Truck Driver001
Hát úgy fest. 😄

Én befejeztem, bár el se kezdtem semmit, õ meg majd megunja. 😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

LoDMaSt
Ennyire jön a front, vagy mi a pékf*sza van ma? 😊

@ Hellomarci

Tikal
Igazad van, lehet kartya nelkul élni.. Bele is futottal az elso akadályba milyen is nélküle...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
De érted, neki NEM lehet😊 meg is nézem mik a feltetelei ma Magyarországon egy számla nyitásának, de tudtommal sok mindent nem csekkolnak, és legrosszabb esetben is 10napon belül a kezedben a kartya...

Mondjuk ha nem bûnözõ akkor ilyenekre tippelnek hogy szerencsejáték függõ, online poker meg tipp mix és akkor érthetõ ha nem akar kártyát😊

Regisztrálj online [ itt ] elviekben van olyan lehetõség h without credit card

Truck Driver001
Ahogy elnézem mindenképpen igényli a bankkártyát, nem kérdezi meg, hogy ingyenes programokat akarok, avagy sem. 😞
Jelenleg épp azon vagyok, hogy családon belül próbálom elintézni ezt a kártyás dolgot. Ha nem sikerül, marad a Gift card vásárlás.
Köszönöm reakciód!<#worship>

Dzsega
Szõrszál hasogatás: Más nevével esetleg? Anyu, apu, tesó, mama, papa, sógor stb...
Bankkártya nélkül ha jól emlékszem csak akkor lehet regisztrálni, ha venni akarsz iPhone-on (lehet, hogy iTunes is jó) keresztül egy ingyenes appot, ekkor van (vagy legalábbis volt) olyan opció, hogy nincs kártyád. Az viszont biztos, hogy venni (ingyenest persze) kellett anno hozzá valamit.

Truck Driver001
Értelek. Inkább te nem értesz engem. Leírtam hogy nem lehet, így valóban NEM! lehet.
Az okát nem írnám le, teljesen magánügy. <érthetõ.>
Amúgy nem köröznek..világszerte. Sõt, sorozatgyilkos vagyok aki ezentúl GIFT card-ért fog ölni. 😉
Noha, megpróbálok valamit kitalálni, köszönöm segítségeteket, de aki nem, annak is.
Béke!

Dzsega
Szintén ezért van egy számlám a Postánál. Azt rájöttem, hogy ha ide beteszek ha 5eFt-ot és csak és kizárólag App store-os vásárlásra használom akkor gyarapodik a zseton... Lett belõle egy vésztartalék számla ami nem is oly rég nagyon jól jött...

Na de mind1. Az elmúlt hsz.-okon nagyon jót vidultam, teljesen jó kedvem lett pedig atom szar volt a hangulatom!<#nevetes1>

SötétBarom
Mint lentebb leírták, egy számlanyitás megközelítõleges negyed órájánál minden egyéb megoldás sokkal nagyobb fasszopás.

Nehéz megérteni, hogy valaki miért küzd ellene foggal körömmel, hacsak tényleg nem az interpol körözi. Nekem konkrétan csak azért van bankszámlám, hogy tudjam használni az appstoret, meg a steamet.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Truck Driver001
:S
Ne híreszteld.
Kérdést tettem fel srácok, nem kioktatást kértem. Leírtam, mit lehet, és mit NEM. Ehhez mérten kértem tanácsot.
Ennek ellenére..mondat értelmezés 4eva!
Amúgy tényleg nem hallottál olyanról, aki bankkártya nélkül éli az életét? Bár igaz, így élni sem lehet. Bár én de még dobog a szívem. Néha felsírok álmomban, de csak néha!

Nomak, LoDMaSt kolléga, köszönöm válaszotokat. 😉
Amúgy nem a NAV-val van a problémám. Inkább Interpol.. D:

Tikal
szerintem ettõl fontosabb eszmék vezérlik.. sokat nézte a Zeitgeist-et vagy valami ilyesmi

SötétBarom
Szakadok 😄DD

Nem lehet, hogy körözik, azért nem mer nyitni?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tikal
nem attól fél hogy rámegy a NAV, csak ilyen antikapitalista lehet szerintem 😊

Tikal
leirtuk ketten is mik a lehetõségek, ne háborogj...kérd el a csajodét vagy akkor tényleg mutert kérd meg, ha neked probléma pénzt berakni a kártyára ami a te kényelmed szolgálná... 2012 van és 25 vagy...

Lord Nomak
Szintén zenész.. Nálam olyan a bankkártya, hogy asszonynak van mert kap sulitól pénzt, ha szeretnék Apple Storeban költekezni nemes egyszerûséggel befizetek rá pénzt. Ez megy már egy ideje és a kutya se kérdezte még meg, hogy ugyan miért fizetek be teszem azt, havi 5-7e Ft-ot. A NAV is 200k feletti befizetésekre kezd allergiás lenni egy idõ után és tesz fel kérdéseket. Itt havi pár ezerrõl van csak szó.. és talán még sokat is mondtam akkor, ha azt nézzük, hogy a legtöbb app 0.79 erujó.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

LoDMaSt
Truck Driver001
Azt csak hozzáfûztem.
Egy telefon miatt meg nem fogom újra igénybe venni "lehúzó" bankok szolgáltatásait..logikus.
Peace!

Truck Driver001
add meg a tiedet, vagy meg se próbálj segíteni. Leírtam mik a lehetõségek, ennek ellenére ugyanazt fújod. 😄
Mint mondtam, nem megoldható + nem fogok állandóan bankba fizetni pénzt, azért mert kell egy új alkalmazás. LoL.

Tikal
ezt az adózást meg sem kellett volna említened... szóval nyugodtan tegyél pénzt a bankszámládra, nem hiszem hogy kopogtatni fog az apeh másnap, ahhoz te még kis pont vagy..

Truck Driver001
Igen, én is úgy tervezem hogy kártya nélkül regiznék, de nem igazán találtam ilyen opciót. Átnyálaztam, de minden körülmények között kért egy bankkártya számot.

Ellenben köszönöm válaszod!Rápróbálok még egyszer. 😊

Tikal
nincsenek álláspontok amiknek közeledni kellett volna 😊

csináljon egy bankkártyát, tegyen be rá pénzt és ennyi, használhatja, nincs más megoldás, csak a gányolás

Truck Driver001
befigyelni befigyel, csak használatok kívül van. kiváltképp jó, hogy nem adózok, mert a fizetésemen bõven meglátszik ez.
Csak egy solution-t keresek, hogy s miként lehetne kivitelezni ezt, de nem kell egybõl 15 éves gyereknek nézni, akinek anyu apu vett egy szifont.asdf.
A bajom az, hogy így van egy 230 ezer FT-os készülékem, ami jelenleg telefonáláson és sms küldésen/internetezésen kívül, másra nem alkalmas. Nagyon epic. DDDD:
De legalább jól néz ki, csuda-szép telefon! White szifon FTW! 😉

LoDMaSt
Látom, az állásopntok nem közelednek, szóval válaszolok:

vagy beregisztrálsz kártya nélkül, és ingyenes cuccokat töltesz le,
vagy mégiscsak rászánsz egy órát, és utánaolvasol, hogy hogy lehet jb-zni,
vagy keresel bárkit, aki a bankkártyaszámát odaadja neked.

illetve nem tudom, hogy az itunes gift card esetleg jó -e arra, hogy a bankkártyát kiváltsa, kvázi egyenleget töltesz fel vele.

@ Hellomarci

Tikal
bocs, de 25 évesen egy bankkártya már befigyelhetne, nem nagy cucc, ennek nem sok köze van ahhoz hogy feketén dolgozol vagy sem. 16 éves koromtol van bankkártyám, elsõ fizum talán 26 évesen ment rá 😄