iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dzsegameló
Nem. Csak egyéb mappákba lehet rakni.
Esetleg ha JB-s a telefon akkor talán t-pot-tal sikerülhet de ez csak 1 tipp.

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Sziasztok!

Ilyenkor mi van ha ezt az üzenetet kapom az iTunes-tõl?

iTunes could not connect to the iTunes. An unknown error occured (306).
Make sure your network connection is active and try again.

Üdv: Zoli
lamase
sziasztok, géprõl feltudom tenni a fotókat ugyan abba a mappába ahol készültek eredetileg az iphoneon?

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

robotnyk
meg. csak nem neki. :>
DanielT
Szerintem nagyon megérné egy felét érõ telefonra lecserélni.
robotnyk
vegyél valami komolyabb tokot inkább ha félsz hogy baja lesz
Lord Nomak
Õõ zsebemben van, fényerõ amúgy automatikuson van. Mindegy, majd megszokom. 😊
Tudom ez kissé nem ide vágó, de ma ajánlottak a telefonomért egy motorola razr gyári független telót egy az egybeni cserére 😄 szerintetek megérné a dolog ? Mostanában meló váltás volt e végett meg a telefonom kevésbé van biztonságban mint eddig, ma kétszer koccant már.. Ráadásul edzõterembe is fogok járni megint ami ismét egy olyan tényezõ ami megölheti a telefont 😄
Egyelõre csak gondolkodom most ezen, tudom az alma robot harc mindig ment és megy is, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre a nélkül, hogy valaki leszólna. 😊

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Yoda001
mekkora fényerõn? elég nagyban függ tõle

http://9gag.com/gag/5135249

setuh
Nekem is elegge melegszik a 3gs,gondolom a 4s-es megjobban.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Lord Nomak
Nem tudom mennyire milyen jelenség mivel a 4s az elsõ almám , de a zsebemben van csak, zenét hallgatok és mikor kiveszem olyan forró, hogy eszméletlen.
Ennyire forrósodna alapban nyáron ? Tény, hogy 10 perce napon állok de ez elég szokatlan, elõtte samu s2 volt, az nem csinált ilyet.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Yoda001
Élethû koncepcióképek az új iPhone-ról

korrekt lesz, ha ilyen lesz...

http://9gag.com/gag/5135249

LoDMaSt
nekem belkin van, starkingbõl kb 4 ezer volt, teljesen jól mûködik.

@ Hellomarci

Attila8805
Bocsi szivargyújtó töltõre gondoltam nem usb-sre.Szóval abból az utángyártott hogy szuperál? 😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

setuh
Autos tolto?

rooney8
a gps nekem is zabálja az akkut mint az állat 😄
töltõrõl pedig: ideig-óráig jó. van hogy, bizonyos idõ után lesz szar, van hogy már egybõl, de van, hogy végig tökéletesen mûködik 😄 ha szerencséd van, akkor tökéletes, ha nem, akkor vagy nem tölti rendesen, vagy nem érzékeli a gép, vagy semennyire se tölti... stb.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Attila8805
Nekem a GPS-t bírja kevésbé.
Mókás lesz hazamenni vele 1100 km-t úgy hogy 400 után lemerül XD
Utángyártott usb töltõt érdemes venni ?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

robotnyk
normális
setuh
5 ora 50 perc hasznalatot (netezes foleg,egy kis video meg egy kicsi jatek) es 17 ora keszenletet (wifi be volt kapcsolva eleg sokat) birt a 3gs-em.Erdemes akut cserelni vagy ez kb a normalis?

dzsegameló
hali!

Akad egy kis gondom! Ma vettem észre (ritkán küldök sms-t), hogy kisebbek a betûk az üzeneteknél. Van valakinek tippje miért vagy, hogy hol tudtam elállítani? Nem olvashatatlan de lényegesen kisebb mint a gyári.

Köszi!

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

GregSB
Skyfire browser - átkonvertálja a flasht iPhoneon nézhetõre.

tyler82
Van egy iphone 3gs em factory unlocked
iOS 5.0.1 van rajta
flash videokat szeretnék lejátszani rajta de nem sikerült ezideáig.
Kérdésem az lenne hogy lehetséges e imobilecinema val mert próbáltam de nem sikerült.
Cydiaban hozzáastam a sourceshez a d.imobilecinema.com ot és a 3 csomagot amit felajánl teleptettem is de nem mûködik. Youtube videokat is böngésztem de nem jutottam eredményre.
Ez csak 4.xx iOS en mûköik??
Nincs semmi mód arra hogy 5.xx iOS en flash videokat futassak??

A smooth sea never made a skillfull sailor

ne hagyjátok abba 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

DanielT
Tényszerû megállapítás.
setuh
Arcod az van.

DanielT
Kicsi az esély rá, kisebb célokat tûzz ki magad elé! 😊
setuh
Oke mester,remelem olyan lehetek majd egyszer mint te,tokeletes <#rolleyes>

ios meg egyéb szarságok fejlesztése elõtt én annak örülnék a legjobban ha otthonom és munkahelyem közötti utat legalább 1x birnám végigtelefonálni, atomfos térereje van a sima4nek

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

DanielT
Majd kinövöd 😊
setuh
Nem vagyok 100-as igazad lehet...de nekem az akkor is DIFU!!!!!!!!!!!!!!<#mf2>

Tikal
<#nevetes1>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

precision
<#taps><#idiota>

Bazinga!

robotnyk
kösz a fordítást <#gonosz1>
robotnyk
ha valóban hangszóróra gondolsz, akkor csak az egyik hangszóró, a másik mikrofon.
DanielT
Biztos épített rá egyet, mert 200 km/h felett elkezdett instabil lenni a telefon eleje.

DIFU!!!!!!!! Úristenkomolyan. Nem ám hangszóró, mint minden normális embernek, neeeeeeeeem, az diffúzor! A hordozható távbeszélõ készülék altesti vonulatára applikálva!

robotnyk
de az mi a telefonon? autón meg takarítógépben már láttam, de telefonon nem tudom mire gondol.
Tikal
az egyik diffuzor elromolhatott 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

robotnyk
mi?
GregSB
Soha nem voltak tökéletesek, még 2000-es évek közepén is voltak ballépésik. Pl Mac G4 Cube (annyira nem fogyott, hogy 1 évvel a bemutatója után kinyírták) vagy a MobileMe vagy most ez a Ping, pedig ezek alatt az évekalatt

Szóval felesleges károgni, õfelsége Steve JObs ideje alatt is voltak baklövéseik 😄

setuh
Most vettem eszre,h nem megy az egyik kis difuja...mit lehet ilyenkor csinalni?

setuh
Csak az en iphone 3gs-emnek elegge gyenge a kulso difuja,mondjuk egy se-hez kepest,vagy ez altalanos?

rooney8
és ebben a pillanatban találtam meg 😄
iphoto...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
melyik volt az az app, amelyik csak a legújabb készülékre jelent meg, viszont egy kis fájl buherálással életre lehetett kelteni régebbi készülékeken is? szifonon volt egy cikk róla, de nem találom. valami apple fejlesztés volt, de nem emlékszem rá.

DanielT
Nos megnéztem és csak fektetett nézetben van teljes képernyõ az új Safariban. Kretén barmok.
Tikal
ja tényleg, az ujságos az szar, csak egy párszor nyitottam meg, tele dobáltam ujságokkal hogy ne legyen üres, hamár ott van, persze csak freeee 😄

DanielT
Books az tényleg jó, de én az Újságos appról beszélek, amit szerintem 1x indítottál el eddig, amikor megnézted, hogy mi az.

A fullscreen pedig olyan alap, hogy õrület. Ekkora képernyõn minden pixel számít.

Persze tudom, hogy az Apple-nek ez a fícsör a nemezise, 20 év óta képtelenek rendesen megoldani a rendszereikben.
Tikal
nem tudom, nekem sose hiányzott az a két sor a böngészõbõl, persze jo lesz 😊

rooney8
én opera mini-t, az gyors meg keveset zabál, de akkora bug-ok vannak benne, meg csomó oldalt szarul jelenít meg... de hát valamit valamiért... 😄

Tikal
ja igen, te már csak egy oldalnyi appal nyomod 😊

gamecenter jó, books jó ( pdf-eket itt tárolom), videos nem használom, safari elég nekem, ha jön a full screen akkor pedig best 😊

DanielT
Nemá! 5 év után? 😄 Ez fantasztikus!
Tikal
jön a teljes képernyõs nézet safarira 😊