iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Esetleg ha JB-s a telefon akkor talán t-pot-tal sikerülhet de ez csak 1 tipp.
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Ilyenkor mi van ha ezt az üzenetet kapom az iTunes-tõl?
iTunes could not connect to the iTunes. An unknown error occured (306).
Make sure your network connection is active and try again.
Üdv: Zoli
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Tudom ez kissé nem ide vágó, de ma ajánlottak a telefonomért egy motorola razr gyári független telót egy az egybeni cserére 😄 szerintetek megérné a dolog ? Mostanában meló váltás volt e végett meg a telefonom kevésbé van biztonságban mint eddig, ma kétszer koccant már.. Ráadásul edzõterembe is fogok járni megint ami ismét egy olyan tényezõ ami megölheti a telefont 😄
Egyelõre csak gondolkodom most ezen, tudom az alma robot harc mindig ment és megy is, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre a nélkül, hogy valaki leszólna. 😊
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Ennyire forrósodna alapban nyáron ? Tény, hogy 10 perce napon állok de ez elég szokatlan, elõtte samu s2 volt, az nem csinált ilyet.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
http://9gag.com/gag/5135249
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
töltõrõl pedig: ideig-óráig jó. van hogy, bizonyos idõ után lesz szar, van hogy már egybõl, de van, hogy végig tökéletesen mûködik 😄 ha szerencséd van, akkor tökéletes, ha nem, akkor vagy nem tölti rendesen, vagy nem érzékeli a gép, vagy semennyire se tölti... stb.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mókás lesz hazamenni vele 1100 km-t úgy hogy 400 után lemerül XD
Utángyártott usb töltõt érdemes venni ?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Akad egy kis gondom! Ma vettem észre (ritkán küldök sms-t), hogy kisebbek a betûk az üzeneteknél. Van valakinek tippje miért vagy, hogy hol tudtam elállítani? Nem olvashatatlan de lényegesen kisebb mint a gyári.
Köszi!
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
iOS 5.0.1 van rajta
flash videokat szeretnék lejátszani rajta de nem sikerült ezideáig.
Kérdésem az lenne hogy lehetséges e imobilecinema val mert próbáltam de nem sikerült.
Cydiaban hozzáastam a sourceshez a d.imobilecinema.com ot és a 3 csomagot amit felajánl teleptettem is de nem mûködik. Youtube videokat is böngésztem de nem jutottam eredményre.
Ez csak 4.xx iOS en mûköik??
Nincs semmi mód arra hogy 5.xx iOS en flash videokat futassak??
A smooth sea never made a skillfull sailor
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
DIFU!!!!!!!! Úristenkomolyan. Nem ám hangszóró, mint minden normális embernek, neeeeeeeeem, az diffúzor! A hordozható távbeszélõ készülék altesti vonulatára applikálva!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szóval felesleges károgni, õfelsége Steve JObs ideje alatt is voltak baklövéseik 😄
iphoto...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
A fullscreen pedig olyan alap, hogy õrület. Ekkora képernyõn minden pixel számít.
Persze tudom, hogy az Apple-nek ez a fícsör a nemezise, 20 év óta képtelenek rendesen megoldani a rendszereikben.
gamecenter jó, books jó ( pdf-eket itt tárolom), videos nem használom, safari elég nekem, ha jön a full screen akkor pedig best 😊