iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Pont akartam írni <#eljen>

DanielT
Kijött a gyári podcast app, feliratkozást is kezeli, nagyon zsír.
a vodánál vagy a ténél jobb az elõfizetés/internet?
szervízben nincs különbség jól gondolom?

Jim Morrison
hát nem egyszerû 😄 köszi !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tikal
Semmivel nem fog tobbet fogyasztani... A csillogó gomb gondolom a giroszkopot hasznalja, na és? Mintha az nem menne allandoan egyebkent, gondolom neked is elfordulnak a kepek ha megdontod a telefont😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Andr0
én most ebbõl + a csillogó volume gomb-ból következtettem arra, hogy több ilyen is lesz, és akkor sok kicsi sokra megy.

Armin & Ayu fan

MerlinW
Erõforrásokat?😊 Nem realtime animáció az😊 Az meg teljesen 8 a a CPU-nak, hogy png vagy 8 képbõl álló animált gif..😊

[merlinw.org]

passatgt
if(!iphone4) { animate } 😊

de azért kétlen, hogy egy ilyen kis szarság bármilyen mérhetõ különbséget generál üzemidõben

Andr0
ezek a dolgok kajálják az erõforrásokat--- szvsz egy 4 magos proci fog dolgozni az 5ös szifonban, de a 4-es és a 4S-es vasak üzemideje kb felezõdni fog.

Armin & Ayu fan

precision
ipadnél csengõhang? 😊 minek az arra? 😊

amúgy meg http://audiko.net/

itt fel tudsz tölteni saját mp3 -at vagy youtube videóból is ki tudja szedni magának a hangot
utána meg kell vágnod, max 30 sec lehet egy csengõhang... majd a kész m4r filet elmenteni a gépre, és iTunes -on keresztül fel lehet syncelni az eszközre

Bazinga!

Jim Morrison
annyi kérdésem lenne csak hogy ipad2 ben hol tudom változtatni a csengõhangot? a menüt megtaláltam, de jó lenne sajátot beállítani, nem gyárit. meg lehet venni egy dollárért is, de ez egy vicc. úgy rémlik hogy ios 5 óta bármi lehet. vagy ipadnél nem így van?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

köszönjük 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

zsolti001
Bontatlan volt , nekem kellett aktíválni elösször a kártyát telefonon keresztül aztán a telefont itunes-on keresztül!

passatgt

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Mostanában egyre többször behal a iP4-m! :S Fekete képernyõ, semmire nem reagál, csak a resetre... 😞

Ez miért lehet?

www.smart-bus.hu

MerlinW
Vagy aktiválták és visszacsomagolták, vagy te aktiváltad iTunes-on keresztül (nem tudom lehet-e itthon ilyet). A lényeg, ha nem te aktiváltad, akkor visszacsomagolták neked, mert anélkül nem tudnád használni.

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

Ezzel kapcsolatban még lenne egy oylan kérdésem, hogy hova vigyük az iphone-t ? Milyen szervizbe pesten ? (ahol garival javítják persze) Mert a trémobilal a fasz kivan hogy csak szart adnak cserébe
Snexi
lehet valahogy számitógépen mikrofonként használni az olyan iphone fülest amin van?

zsolti001
Ebben tévetsz én is szolgáltatónál vettem és futárral hozattam házhoz , csont bontatlan készüléket kaptam !

robotnyk
szvsz bontatlan legfeljebb gyári független lehet, mivel a szolgáltatónál vásároltat minden esetben felnyítják aktiválás miatt.
precision
ja, nyilván egy x ezres összegig én sem szaroznék vele
de ha vennék egy _mobiltelefont_ 150ért mondjuk és 2-3 hónap múlva csak papírnehezéknek lehetne használni az nem lenne túl kellemes 😊 úgy is fel akarnám jelenteni az illetõt amihez jól jöhet egy szerzõdés

Bazinga!

precision
szerintem nem számít hogy melyik simkártyával aktiválják, az csak annyi, hogy a szolgáltató regisztrálja a hálózaton, így kap jelet/lesz térerõ a telefonon, tud csatlakozni a mobilhálózathoz

egy t-mobilos telefont csak t-mobileos simkártyával lehet aktiválni, de azt szerintem nem nézi az aktivációs folyamat, hogy ez az a simkártya amit az elõfizetéshez adtak a telefonhoz vagy sem

ha nem fizetik a számlát akkor ugyanúgy letiltják a telefont, és nem a benne lévõ sim kártya "telefonszáma" alapján hanem a telefon imei száma alapján amit ugye nem befolyásol a bele helyezett sim kártya 😊

Bazinga!

Találtam egy iphone amirõl azt írják bontatlan, akkor ha aktiválni kell és ez az én kártyámmal történik akkor nincs meg a letiltás veszélye?

DanielT
Persze, hogy jogi felelõsségre lehet vonni, de ehhez bíróság kell, az meg egy gigantikus szopástenger.
precision
nem vagyok jogász meg nem is értek hozzá annyira

de ha valamit aláírnak ketten tanúk elõtt és valaki nem tartja magát a leírtaknak azt jogi felelõsségre lehet vonni

most az hogy nem cégek kötik hanem magánszemélyek, semmit nem von le a dolog súlyosságából, az is szerzõdés amit Jóska meg Pista kötnek, ha megfelel a formai és tartalmi elvárásoknak

szóval jó az ha van, szerintem 😊 nem hallottam még ilyen sztorit, hogy valaki emiatt perelt volna, de valszeg ha megtenné, megnyerné a pert
a másik meg, hogy ha valaki nem is akar ilyet aláírni, az is jelent valamit, akkor lehet mondani, hogy kösz nem, keress másik balekot a most 20ezerért vásárolt iphone4s -eddel amit eszed ágában sincs tovább fizetni, csak el akarok adni 120ért, a többi meg nem izgat 😊

Bazinga!

DanielT
Ezzel próbáltam érzékeltetni, hogy mit gondolok az ilyen nyilatkozatok meg szerzõdések hatékonyságáról 😉

Ilyen miatt bíróságra menni?
precision
másfél órában? 😊 az aztán szép idõ intervallum 😊

Bazinga!

DanielT
Alulírott Mézga Géza kijelentem, hogy az általam Pityke õrmesternek a mai napon eladott telefon szolgáltató általi letiltása ellen felelõsséget vállalok az elkövetkezõ másfél órában.

Dátum, aláírások.

*A nevek és dátumok tetszõlegesen megváltoztathatóak.

Helló!
Szeretnék vásárolni egy használt iphone 4-et, hogyan kell kinéznie egy adásvételi szerzõdésnek amiben a letiltás ellen garanciát vállal az eladó?

köszi !

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Dzsega
Ha jól tudom, akkor letölti az 1,1GB-ot, majd ezt elkezdi telepíteni (kicsit csomagol rajta boncolgatja) majd a végén törli az állományt, ergó 1,1GB-nak minimum 2,2 GB-kell, de az is lehet, hogy idõközben több helyre van szüksége, vagy biztonsági okok miatt nem engedi mondjuk, hogy 400MB alá kerüljön a tárkapacitás (telepítés alatt).
Ha azonban a géprõl szinkronizálod fel a cuccot akkor nincs semmi gond vele simán fog felmenni.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

haverom már 4 iphone 4s-t vitt vissza Trémobilba garira mert mindig volt vmi baja(kép,térerõ,nem lehetett õt hallani, õ nem hallott mást)
most meg azt mondja ha beszél vkivel akkor kattog meg visszhangzik, mi a pénisz lehet a baj ? én azt mondtam neki sztem szoftveres mert pl viberrel simán tudunk szépen beszélni
Miért van az hogy van 2,5 GB helyem es mégse engedi letolteni a 1,1 GB-os App-et ?

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

GregSB
Nálam is detto, és jó hogy benéztem ide mert már azon gondolkodtam hogy nyomok egy "mark all as read"-et... de akkor inkább várok 😊

rooney8
hardverapró és esetleg még vatera, bár ott kicsit el vannak szállva az árak

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

magus
köszi a tippet! ha van még ilyen jó oldal, ami megbízhatóbbnak tûnik mint az aprod.hu, akkor szívesen veszem azokat is : )

Andr0
magus
Sziasztok!

Nem vagyok benne biztos, hogy a legjobb hely ilyen célra, de mindenképp a legvalószínûbb, szóval:

keresek egy eladó fehér iPhone 3gs készüléket. 32 Gb-os lenne a legideálisabb, de nem zárkózom el semmitõl. Ha van valakinek otthon egy, ami jó állapotban van, és megválna tõle, kérem írjon privát üzenetet.

Elõre is kösz, és bocs az apróért, üdv.

clio1616v
Jöttem büszkélkedni 😊

Week Cal 5.0 tud már magyarul is

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

DanielT
Reggel nagyon felidegesített, de sejtettem, hogy központi gebasz van, úgyhogy egy ideig nem nyúlok hozzá.
Tikal
Ok... Meg van

Please note: Google Reader seems to have issues (with a specific API call) since a couple of hours. Unfortunately, there's not much I can do right now. Reeder does not mark these items as unread, they come in as unread. Once Google fixes this, Reeder should be back to normal too. Sorry about that.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
nektek is bugos a Reader? Nem szinkronizál rendesen... Azt irja 650 unread post.. Kozben csak 60.. Töröltem ujraraktam, semmi, weben a Google Reader jol mutatja...

ProGabe
Azok a lyukacskák az alján egyszerûen hányingerkeltõek. Ráadásul a kamera megint nincs a rádiusz közepén, az alma is kukacos lesz rajta?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Picar77
ez fizetõs de köszi ^^
annyira nem izgat hogy fizessek érte inkább játékot veszek 😄

()() (^^)

precision

Bazinga!

Picar77
flash videók nézésére van valami okosság ? (ingyenesen)

()() (^^)

Sziasztok,az lenne a kérdésem,hogy Jailbreakelt iphonnál az icloud rendesen megy? nem okoz galibát a kettõ együtt? az icloud mit tölt fel a felhõbe részletesen? [ képek videok üzenetek jegyzetek? és ezt utólag visszatölthetem a telefonra,tehát mivel több mint egy backup a gépen,amit itunes csinál? ]

robotnyk
Launch Internet Explorer
Click the Tools menu
Select Internet Options
Click the Connections tab
Click the LAN Settings button
Make sure that that "Use a proxy server for your LAN" checkbox is unchecked
Click OK till you are out of everything, and then close Internet Explorer
Try again in iTunes to load the store