iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szervízben nincs különbség jól gondolom?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Armin & Ayu fan
[merlinw.org]
de azért kétlen, hogy egy ilyen kis szarság bármilyen mérhetõ különbséget generál üzemidõben
Armin & Ayu fan
amúgy meg http://audiko.net/
itt fel tudsz tölteni saját mp3 -at vagy youtube videóból is ki tudja szedni magának a hangot
utána meg kell vágnod, max 30 sec lehet egy csengõhang... majd a kész m4r filet elmenteni a gépre, és iTunes -on keresztül fel lehet syncelni az eszközre
Bazinga!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ez miért lehet?
www.smart-bus.hu
[merlinw.org]
[merlinw.org]
de ha vennék egy _mobiltelefont_ 150ért mondjuk és 2-3 hónap múlva csak papírnehezéknek lehetne használni az nem lenne túl kellemes 😊 úgy is fel akarnám jelenteni az illetõt amihez jól jöhet egy szerzõdés
Bazinga!
egy t-mobilos telefont csak t-mobileos simkártyával lehet aktiválni, de azt szerintem nem nézi az aktivációs folyamat, hogy ez az a simkártya amit az elõfizetéshez adtak a telefonhoz vagy sem
ha nem fizetik a számlát akkor ugyanúgy letiltják a telefont, és nem a benne lévõ sim kártya "telefonszáma" alapján hanem a telefon imei száma alapján amit ugye nem befolyásol a bele helyezett sim kártya 😊
Bazinga!
de ha valamit aláírnak ketten tanúk elõtt és valaki nem tartja magát a leírtaknak azt jogi felelõsségre lehet vonni
most az hogy nem cégek kötik hanem magánszemélyek, semmit nem von le a dolog súlyosságából, az is szerzõdés amit Jóska meg Pista kötnek, ha megfelel a formai és tartalmi elvárásoknak
szóval jó az ha van, szerintem 😊 nem hallottam még ilyen sztorit, hogy valaki emiatt perelt volna, de valszeg ha megtenné, megnyerné a pert
a másik meg, hogy ha valaki nem is akar ilyet aláírni, az is jelent valamit, akkor lehet mondani, hogy kösz nem, keress másik balekot a most 20ezerért vásárolt iphone4s -eddel amit eszed ágában sincs tovább fizetni, csak el akarok adni 120ért, a többi meg nem izgat 😊
Bazinga!
Ilyen miatt bíróságra menni?
Dátum, aláírások.
*A nevek és dátumok tetszõlegesen megváltoztathatóak.
Szeretnék vásárolni egy használt iphone 4-et, hogyan kell kinéznie egy adásvételi szerzõdésnek amiben a letiltás ellen garanciát vállal az eladó?
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Ha azonban a géprõl szinkronizálod fel a cuccot akkor nincs semmi gond vele simán fog felmenni.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
most meg azt mondja ha beszél vkivel akkor kattog meg visszhangzik, mi a pénisz lehet a baj ? én azt mondtam neki sztem szoftveres mert pl viberrel simán tudunk szépen beszélni
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Armin & Ayu fan
Nem vagyok benne biztos, hogy a legjobb hely ilyen célra, de mindenképp a legvalószínûbb, szóval:
keresek egy eladó fehér iPhone 3gs készüléket. 32 Gb-os lenne a legideálisabb, de nem zárkózom el semmitõl. Ha van valakinek otthon egy, ami jó állapotban van, és megválna tõle, kérem írjon privát üzenetet.
Elõre is kösz, és bocs az apróért, üdv.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Please note: Google Reader seems to have issues (with a specific API call) since a couple of hours. Unfortunately, there's not much I can do right now. Reeder does not mark these items as unread, they come in as unread. Once Google fixes this, Reeder should be back to normal too. Sorry about that.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Click the Tools menu
Select Internet Options
Click the Connections tab
Click the LAN Settings button
Make sure that that "Use a proxy server for your LAN" checkbox is unchecked
Click OK till you are out of everything, and then close Internet Explorer
Try again in iTunes to load the store