iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Még1 fícsör, amire több év iPhone használat után kell rájönnöm:

URL begépelésekor ha hosszan nyomjuk a .com gombot, akkor több alternatívát dob fel (.hu, .org, stb...)

setuh
Az mitol van,h 60%-rol leugrik az aku 57-re egybol?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

GregSB
Nem, az szerintem a konnektor.org-os Greg.

setuh
Te vagy az a Greg akit megemlitenek h mennyire jo fps-ekbe?😄

setuh
Azt akarod mondani,h kb 150 euroert fogod eladni?

rooney8
ha sikerülne jó áron eladnom a 3g-t akkor a plafon 50k lenne kb. ezért írtam, hogy max. 3gs-re van esélyem 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Andr0
Én havi Max 2k HUF-ot fizetek havi számlára. Nyilván igy a telefon elso körben nem volt olcsó, de igy akartam. Btw post created in chrome for iOS 😊

Armin & Ayu fan

Tikal
Es a telefonra???

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jim Morrison

Ha jailbreakelve van a készüléked, van rá megoldás. BrowserChooser

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

rooney8
a keret egy 2ezres elõfizu + 1 ezres a netre
és ez már csutkán van, több nincs rá

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tikal
Persze nem tudjuk mi a keret a rá

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Miert venné meg a legdragabbal? 3GS vagy sima 4 mar elhozhato nem túl drágán.

rooney8
a horror árat úgy értettem, hogy az én pénztárcámnak horror 😊

Andr0
én általában a "használt" dolgaimat nem horror áron szoktam odaadni. Nem szoktam másokon nyerészkedni. kb az új árának 1/4-ért...

Armin & Ayu fan

rooney8

"mert az horror árban van, csak használtban gondolkozhatok, de abból is inkább a 3gs felé"

még egy 4-et sem tudnék megvenni, nem hogy egy 4s-t 😊

Andr0
4S-em elõreláthatólag október környékén eladásra kerülhet😊 Decemberi készülék... Tok+folia...

Armin & Ayu fan

rooney8

DanielT
Ja, 15 ezres elõfizunak biztos örülne 😄
Tikal
40-50 körül már el lehet hozni a 4s-t? Nem?

rooney8
új készüléket nem tudok venni, mert az horror árban van, csak használtban gondolkozhatok, de abból is inkább a 3gs felé. az a baj, hogy jó áron sem tudom eladni a mostani 3g-met, mert a hátlap az minõsíthetetlen, a kijelzõ pixelhibás és még a üveg is jócskán karcos. ez így egy fabatkát sem ér... nehéz helyzet 😄

Andr0
a 3G már régi fejlesztés. Szerintem legkésõbb az iPhone 5-nél érdemes lenne váltanod.

Armin & Ayu fan

Tikal
Ez alapból benne van az iOS-ben, hotspot.

Atika :o)
Sziasztok melyik az a cydias app amivel meg lehet osztani a mobilnetet??

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

rooney8
Mindazonaltal megertem, mert mar irritaloan gyenge szegenykem hardverileg, igen csak megerett egy keszulekvaltas, de hatm a mai vilagban mar kinek van ilyenekre penze?! :/ 😄

rooney8
En is hasznalnam, de "termeszetesen" 3g-re mar ez sem megy fol...:S

Andr0
én is használom 😊 szeretem a Chrome-ot...

Armin & Ayu fan

robotnyk
már én is <#zavart1>
GregSB
Van benne, én látom a desktop gépen lévõ bookmarkolat benne.

robotnyk
emellett egy könyvjelzõ syncet el tudnék még viselni ha már egyszer kitalálták a profilozást
GregSB
Zsír lett nagyon, a Tab kezelés baromi jó rajta! Az megvan, hogy ha a képernyõ szélérõl behúzzátok az ujjatokat úgy is lehet váltani közöttük?

Egy valami nem tetszik: a reloadot berakták egy menübe.

GregSB
Hol van? Én nekem még nem dobja ki a keresõ.

Lett Google Drive app is.

Tikal
Jó lenne ha be lehetne allitani mi legyen a default böngészõ....

Tikal
Hm... Azt hiszem Apple lophatna egy ket ötletet a Google-tol, jó lett az app, tetszik😊

Tikal
Mar itt is van😊

setuh
Safarinal ugyse lesz jobb,akkor meg minek?

robotnyk
remélem jó lesz, és nem olyan szar mint az átlag google appok iOSen
GregSB
Google Chrome iOS-re!

Ma jelenik meg az app storeban.

setuh
Megvannak,koszi.

GregSB
Õõõ elvileg ha magyar storet használod ott nagyrészt magyarokat fogsz találni. De nagyon sok külföldi storeban is megtalálni õket, én pl az USA storet használom és fent van az összes magyar podcast amit hallgatok.

Megtalálni keresésel lehet... vagy kress rá gúglival magyar podcastekre.

Jim Morrison
Azóta meglett : erase all data and settings.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

setuh
Be kell allitani,hogy magyarokat keressen vagy hogy talalom meg oket?

GregSB
Vannak.

Jim Morrison
Lenne egy kérdésem. Volt egyszer egy iphon4 nálam egy darabig. Akkor olyan jól reseteltem, hogy utána mikor itunes al aktivalták akkor pénzt vont le a számláról 😄 mit kell ahhoz tennem, hogyan reseteljem majd hogy utána aktiváláskor ne vonjon le pénzt?

setuh
Vannak magyar adasok is ezen belul?

GregSB
Itt a felület ha valakit érdekel:

"Ennél a nézetnél érdemes stop/start-ot nyomni, nagyon visszafogott, igényes animáció, sõt, a csévélésnél is csévél a szalag, a scrubboláskor pedig arányosan “fogy” a tekercs – õrület!"

Tikal
És az egesz le van animalva, ahogy fogy a szalag, tekerj bele rohadt jooo😊

Kár hogy 5.1 kell hozzá 😞 csak ezért nem update+jailbreakelem újra. Mellesleg ez az elsõ olyan app ami ezt kifogásolta 😊 (5.0.1)

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

GregSB
Ezt imádom az Appleban, az ilyen apró részletektõl lesz igényes egy app.

Ja és:

"The app even syncs your playback position between devices — so if you start an episode on your iPad and want to finish on your iPhone, the Podcasts app should have you covered."

GregSB
Ááá! AMikor épp megy egy podcast, nyomj rá vagy húzd fel az "albu art"-ját. Rohadt jó 😊