iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az is felmenti a backupot az iCloudra? Jó lenne, ha esetleg elszáll a rendszer akkor nem kell újra beállítani mindent, hanem letölti az iCloudról a settings file-okat...
Armin & Ayu fan
Más: Egyik nap letöltöttem a Dragon Dictation-t. Elég jól mûködik, szerintem ez lesz a magyar Siri alapja majd...! Mit gondoltok?
Megint egy másik téma? StarKing-nél vagy a többi APR-nél, de lehet akár T-Mobile is, részletre adnak MacBook Air-t? (az újat)
http://9gag.com/gag/5135249
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
azt elhiszem, hogy egy alsóbb kategóriás androidon vannak kompromisszumok, de hát azért annyi az áruk amennyi
Bazinga!
nem mindegy hogy galaxy mini vagy galaxy s3 😊
Bazinga!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Bazinga!
Ebbõl a szempontból az iOS sokkal jobb. Ami megjelenik egy adott iOS-re az fut is rendesen (egy két extrém kivétellel). Ez mondjuk egyben hátrány is hiszen vannak olyan appok amik bizonyos iOS alatt nem futnak el és bár mûködne a készülékeden (pl 2G vagy 3G), de mivel ezekre már nem megy fel a legfrissebb iOS ezért a program sem fog települni. Gondolok itt egyzserû programokra amik nem az új iPad grafikáját akarja kiaknázni, hanem pl csak egy egyszerû de szép reminder...
Jelenleg még támogatott a 3GS de vagy használtan venném meg, vagy ha új akkor inkább egy i4, mert az kategóriákkal jobb (tudom 2x annyiba is kerül, de tud is 2x annyit (ha másban nem is de pixelben tuti 😄 )). Nem lehet tudni meddig fogja támogatni az Apple a 3GS-t...
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Hiába nõ darabszámban az Androidos szoftverkínálat, a minõség még bõven hagy kívánnivalót maga után.
Ha az a fajta ember vagy, aki szereti bütykölni, hekkelni, végletekig testre szabni a készüléket akkor az Android jobb választás lehet. iOS-t is lehet hekkelni (jailbreak) meg testre szabni bizonyos szinten, de Androidon ez sokkal egszerûbb és sokrétûbb.
Ha viszont ez annyira nem érdekel, csak egy beton biztos és gyors, megbízható rendszert akarsz, akkor az iOS jobb választás lehet. Nincsen már óriási különbség a két rendszer között, de ismerõseim Androidos készülékei még mindig sokkal sûrûbben fagynak, crashelnek mint amit eddig én tapasztaltam iOS-en.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Talán nem a legmegfelelõbb helyre írok, de mivel legfõképp az iPhoneról szeretnék többet megtudni, ezért úgy gondoltam, hogy itt teszem fel a kérdésem.
Telefont szeretnék vásárolni, és két jelöltem van: iPhone 3GS illetve Samsung Galaxy S Plus. Mindkettõt a T-Mobilenál néztem, 2 év hûséggel az elõfizetésre, valamint a díjcsomagra is.
Mivel nem vagyok annyira otthon a témában, a véleményetekre lennék kíváncsi, hogy ti melyiket ajánljátok. Ahogy nézegettem a 2 készülék jellemzõit, nekem a Samsung tûnt jobbnak. De mivel még soha nem volt iPhoneom, így nem tudom ténylegesen megítélni. Ha a 3GS mégis csak jobb, akkor pár mondatban valaki leírná, hogy mivel - megköszönném 😊
A végére még annyi, hogy egyáltalán megérné-e megvenni a 3GS-t, mikor már van 4S is, és hamarosan jön az 5?
Elnézést a tudatlanságomért, de nem szeretnék úgy beleugrani ebbe a dologba, hogy nem vagyok tisztában bizonyos dolgokkal.
Köszi 😉
És igaz, eddig is meg voltak nekik ezek az adatok, de igy az arcunkba tolva már rémisztõ azert 😊
(Volt már hasonló botrány az Apple-nél is. Amikor visszamenõleg is ki lehetett olvasni a gps koordinátákat a telefonból...)
Minden nagyvállalat adatokat gyûjt, csak vannak akik kevésbé nyíltan teszik ezt...
Kétségtelen, hogy félelmetes, de szerintem nem ez, hanem az, hogy ennek örülni fognak az emberek és önként fogják vállalni, hogy egy kupac adat legyen belõlük.
(az utolsó kérdés nagyon kemény! 😄)
Most mi lesz a következõ?? Google visszaperel, hogy az Apple keresõt használ és azt õk licenselik??
Eddig már jópár teszt bizonyította, hogy Siri enyhén le van maradva a Google Voice keresõtõl vagy a Samsungos S Voice-tól... Így próbálják megmenteni??😄 Ahelyett hogy fejlesztenék...
Armin & Ayu fan

újra van egy szifon itthon aztán szeretnék rá valami "védelmezõt".
iskin solo-t használ valaki?
!Forza Ferrari!
http://www.hwsw.hu/hirek/47145/iphone-telenor-apple-imei-tiltolista.html
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Kösz
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
