iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoSA
Ma az egyik haverom, 110.000-ért vett iPhone 4S 16G telefont... Nem rossz ára van. Mondjuk ilyen "sheftelõs" dolog, szóval garancia az nuku rajta, de teljesen új volt, Õ aktiválta, stb... Hogy a fenébe lehet egyébként ilyen olcsón szerezni, hozzájutni ilyen telefonhoz? 😊 Nem értem....

Rubenvagyok
Igen a StarKing-nél van ez a kamatmentes részlet ahogy láttam, de máshol is megtalálható ez. Viszont ami nagyon feltûnt nekem az hogy most az új pro-ra és az air-re 2év garit kapsz, az 1év helyet és a többi évet ugyebár súlyos pénzekért kellett megvásárolnunk...

Tikal
Air nem ment icloudba, csak azt amit az iOS is, levelek, könyv jelzõk stb. Ha online backup kell akkor crashplan, carbonite meg van még egy pár

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
laptopreszlet.hu

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Andr0
Én az iCLoud-ot arra használom, hogy az iPhone ótómátice felmenti a backupot oda... Tervezek egy Air beszerzését is...
Az is felmenti a backupot az iCloudra? Jó lenne, ha esetleg elszáll a rendszer akkor nem kell újra beállítani mindent, hanem letölti az iCloudról a settings file-okat...

Armin & Ayu fan

Thaison
Szépen fejlõdik az iCloud, örülök neki, egyre jobban használható.

Más: Egyik nap letöltöttem a Dragon Dictation-t. Elég jól mûködik, szerintem ez lesz a magyar Siri alapja majd...! Mit gondoltok?

Megint egy másik téma? StarKing-nél vagy a többi APR-nél, de lehet akár T-Mobile is, részletre adnak MacBook Air-t? (az újat)

Rubenvagyok
Nekem eddig is automatikusan mentette az emaileimhez(gmail) és ott mindig megtudtam nézni. De így még jobb 😄

Tikal
Chrome-ban hol latom a telefonon megnyitott oldalakat??

Yoda001
ugyanez a véleményem.. csak én Arc S-t nyomogattam, meg egy HTC Desire HD-t... inkább nem részletem, maradjon mindenki a szifonnál, olyan látható és érezhetõ különbségek vannak, hogy szinte már röhejes a dolog

http://9gag.com/gag/5135249

Dzsega
Végre ott a notes! Jipíí, nem kell emilben küldenem a jegyzeteimet...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

GregSB
Egyelõre még csak fejlesztõknek elérhetõ, de zsír lesz az új iCloud.com!

GregSB
Kipróbáltam ma egy ismerõs Galaxy S3-asát... Teljesen értelmetlennek tartom mostmár a 4,8" kijelzõt. 1 kézzel használni lehetetlen az én kézméretemmel, a hüvelykujjammal szinte semmit nem érek el rajta. Lehet hülyén hangzik, mert mostanában mindenki a nagy képernyõkre nyáladdzik, de jó érzés volt utána kézbe venni az iPhonet. Õszintén remélem hogy az új telefon nem lesz nagyobb 4"-nál. Igazából az se zavarna ha nem nõne a méret.

Dynamic
Köszi már nem aktuális, végül meglett az itunesban 😊
Dynamic
Tudja valaki hol tudom megnézni, hogy az iPhonera milyen programokat vásároltam illetve az ajándék appot kinek (milyen címre) küldtem el?
Andr0

Armin & Ayu fan

oneal1
az egy galaxy ace lesz!😄

!Forza Ferrari!

precision
jó hát nyilván nem egy 150ezres telefont vett a hugod 😊 hidd el egy S3 -on nem futnának szarul a programok
azt elhiszem, hogy egy alsóbb kategóriás androidon vannak kompromisszumok, de hát azért annyi az áruk amennyi

Bazinga!

Botond
Ez inkább az utóbbi 😊
precision
hát az hogy a húgod vett egy galaxy -t az elég tág fogalom 😊

nem mindegy hogy galaxy mini vagy galaxy s3 😊

Bazinga!

Botond
Hugom galaxyt vett, és mivel még sose láttam androidos telefont, hát a hétvégén felraktam rá pár appot gyorsan ami nekem is megvan i4-en (angry bird space demó, meg ilyenek). Hát ég és föld a két cucc. Androidon látszik, hogy optimalizálatlan, lassabb, gyengébb gfx, egyszerûen süt róla, hogy millió kompromisszum van, hogy minden androidos telefonon fusson. Nyilván olcsóbb mondjuk, de mostmár láttam, hogy nem véletlen.
Tikal
nem sûrûn használtam ezt az opciot, és a chrome billentyúzet kiosztása szerintem nagyon is jo 😊

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

precision
szerintem nem sokáig fogja támogatni a 3GS -t, gyanítom a következõ frissítés már csak a 4, 4S, és iphone 5 -re fog kijönni

Bazinga!

dzsegameló
Nekem nem ez lenne a bajom. Van pár ismerõsöm akik droiddal tolják és arra panaszkodnak (nem galaxy s3-al tolják), hogy sok app nincs megírva rendes, nem fut normálisan vagy nem jó a felbontás vagy el sem indul...
Ebbõl a szempontból az iOS sokkal jobb. Ami megjelenik egy adott iOS-re az fut is rendesen (egy két extrém kivétellel). Ez mondjuk egyben hátrány is hiszen vannak olyan appok amik bizonyos iOS alatt nem futnak el és bár mûködne a készülékeden (pl 2G vagy 3G), de mivel ezekre már nem megy fel a legfrissebb iOS ezért a program sem fog települni. Gondolok itt egyzserû programokra amik nem az új iPad grafikáját akarja kiaknázni, hanem pl csak egy egyszerû de szép reminder...
Jelenleg még támogatott a 3GS de vagy használtan venném meg, vagy ha új akkor inkább egy i4, mert az kategóriákkal jobb (tudom 2x annyiba is kerül, de tud is 2x annyit (ha másban nem is de pixelben tuti 😄 )). Nem lehet tudni meddig fogja támogatni az Apple a 3GS-t...

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

DanielT
Hozzátenném még, hogy PONT azok az appok hiányoznak Androidon mindig, amik éppen kellenének a kollégámnak, pl, ha látta nálam.

Hiába nõ darabszámban az Androidos szoftverkínálat, a minõség még bõven hagy kívánnivalót maga után.
GregSB
Elsõsorban azt kell eldöntened melyik rendszer felel meg jobban neked. (Android vs iOS)

Ha az a fajta ember vagy, aki szereti bütykölni, hekkelni, végletekig testre szabni a készüléket akkor az Android jobb választás lehet. iOS-t is lehet hekkelni (jailbreak) meg testre szabni bizonyos szinten, de Androidon ez sokkal egszerûbb és sokrétûbb.

Ha viszont ez annyira nem érdekel, csak egy beton biztos és gyors, megbízható rendszert akarsz, akkor az iOS jobb választás lehet. Nincsen már óriási különbség a két rendszer között, de ismerõseim Androidos készülékei még mindig sokkal sûrûbben fagynak, crashelnek mint amit eddig én tapasztaltam iOS-en.

Jim Morrison
Szerintem másold be ezt az android topikba is, akkor kapsz negatívat és pozitívat mindkettõrõl 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sziasztok!
Talán nem a legmegfelelõbb helyre írok, de mivel legfõképp az iPhoneról szeretnék többet megtudni, ezért úgy gondoltam, hogy itt teszem fel a kérdésem.
Telefont szeretnék vásárolni, és két jelöltem van: iPhone 3GS illetve Samsung Galaxy S Plus. Mindkettõt a T-Mobilenál néztem, 2 év hûséggel az elõfizetésre, valamint a díjcsomagra is.
Mivel nem vagyok annyira otthon a témában, a véleményetekre lennék kíváncsi, hogy ti melyiket ajánljátok. Ahogy nézegettem a 2 készülék jellemzõit, nekem a Samsung tûnt jobbnak. De mivel még soha nem volt iPhoneom, így nem tudom ténylegesen megítélni. Ha a 3GS mégis csak jobb, akkor pár mondatban valaki leírná, hogy mivel - megköszönném 😊
A végére még annyi, hogy egyáltalán megérné-e megvenni a 3GS-t, mikor már van 4S is, és hamarosan jön az 5?
Elnézést a tudatlanságomért, de nem szeretnék úgy beleugrani ebbe a dologba, hogy nem vagyok tisztában bizonyos dolgokkal.
Köszi 😉

Tikal
Nem az Apple gyûjtötte akkor az adatokat, illetve nem csak õk, hanem az összes nagy gyártó, mar ha ugyanarra az esetre gondolunk.

És igaz, eddig is meg voltak nekik ezek az adatok, de igy az arcunkba tolva már rémisztõ azert 😊

Dzsega
Ezeket szerintem eddig is tudták, az a rémisztõ, hogy most nyíltan vállalják, miszerint adatokat gyûjtenek rólad és elemzik is azokat...
(Volt már hasonló botrány az Apple-nél is. Amikor visszamenõleg is ki lehetett olvasni a gps koordinátákat a telefonból...)
Minden nagyvállalat adatokat gyûjt, csak vannak akik kevésbé nyíltan teszik ezt...
Kétségtelen, hogy félelmetes, de szerintem nem ez, hanem az, hogy ennek örülni fognak az emberek és önként fogják vállalni, hogy egy kupac adat legyen belõlük.

Tikal

Tikal
Elolvastad a cikket? Szerintem olvass még errol a Google now-rol 😊

Dzsega
Rémisztõ? Mármit ezt,hogy érted?
(az utolsó kérdés nagyon kemény! 😄)

Tikal
Mondjuk ez a Google now kicsit rémisztõ is😊

Andr0
Kezdünk elmerülni a szánalom tengerében
Most mi lesz a következõ?? Google visszaperel, hogy az Apple keresõt használ és azt õk licenselik??

Eddig már jópár teszt bizonyította, hogy Siri enyhén le van maradva a Google Voice keresõtõl vagy a Samsungos S Voice-tól... Így próbálják megmenteni??😄 Ahelyett hogy fejlesztenék...

Armin & Ayu fan

Én sem használok tokot csak fóliát.



Dzsega
Nálam semmi gond, de mint a cikk is írta valszeg a szürke importos telókkal van a gond. Nem értem miért kell ilyenekkel fársztani az ember agyát. Ha legálisan veszed meg függetlenül tuti nem lesz ilyen problémád (kivéve ha a fejlesztés miatt valami balul sül el de ezeket gyorsan javítják).

Tikal
semmilyet. az iphone 3G és 3Gs nagyon jól bírja a strapát. a négyre mondjuk érdemes venni valamit, bár én arra se vettem.

oneal1
ki milyen tokot használ az iphone-ján?

újra van egy szifon itthon aztán szeretnék rá valami "védelmezõt".

iskin solo-t használ valaki?

!Forza Ferrari!

ForzaInter
DanielT
Miert 2009-es kamu hireket olvasol? 😊
Tikal
most meg már üvölteni tudnék ugy idegesít 😄

ForzaInter
van itt valaki aki telenor-os kártyával használ iphone-t? venni akarok most egyet, de azt olvastam a telenor kitiltja a hálózatáról..

Yo, Bitch!

rooney8
Na igen en is ezert szeretem az opera-t, mert az meg sosem tolt ujra, csak ha en is szeretnem. Bar azt meg azert nem szeretem, mert olyan bugos, mint allat 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tikal
ez engem is idegesít...

GregSB
Rettentõmód idegesítõ a Chromeban, hogy túl sûrûn reloadol. Gyakorlatilag ha pár percig nem használok egy tabot / kilépek az alkalmazásból és visszajövök akkor újratölti az oldalt. Ezzel most jól közölt velem, mert bepötyögtem pár sort ide sg fórumra, de nem volt idõm befejezni mert vontatot kellett váltanom. Átszáltam, megnyitom Chromeot újra és egybõl reloadolt, a hsz-én meg elveszett. Safari ebbõl a szempontból sokkal jobb, az nem reloadol csak órák után.

Tikal
Ne a Blikk-bol tájékozódj.... Semmi gond vele, vegyél nyugodtan, annal a nokianal rosszabb biztos nem lesz😉)

Hali! Mondjátok már meg nekem hogy egy Apple Iphon 4S-el mi a gond? Mert több hozzászólásban olyanokat lehet olvasni hogy nem lehet rendesen telefonálni (halk,nincs térerõ,stb.) ez igaz? mert én egy ilyet szeretnék venni,nekem tetszik nagyon ez a telefon. Ha veszek egyet akkor ezek a problémák ugyanúgy megmaradnak ugye? Érdemes megvenni nekem ha sokat telefonálok,netezek,sms-ezek stb vagyis jobban járok a Nokia xp music 5800-ná? mert az már két éve megvan kisebb nagyobb gondjaim vannak vele ezért cserélném le
Kösz

Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)

Köszi!



GregSB
Ja ez csak Safariban van, Chromeban nincs.