iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snexi
Önállóéletre kelt az iphone-om (4s).Gondol egyet és elindítja a zenét,vagy a voice controllt.Ha pedig zenét hallgatok akkor zenét vált vagy beleteker vagy megállítja.
fingom sincs, hogy mitõl lehet ez.Találkozott már valaki ilyesmivel?

robotnyk
felesleges, mivel beta 3 napon belül megbánod, aztán baszhatod el az idõdet restorera
DO NOT DISTURB!<#idiota>

DanielT
Ha nem tudod, ne akard kipróbálni, hidd el 😄

Egyébként mit akarsz benne kipróbálni, a nagy büdös nulla tudásából amit hozzáad? 😊
ios6 betat nem tudjatok honnan lehet leszedni? kiproalnam

Yoda001
érdemes mindenképp... ártani nem árt, ez biztos

http://9gag.com/gag/5135249

setuh
Erdemes bezarni az appokat a dupla menu kattintasbol aku merules meg lassulas miatt?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Tikal
Meg lehet néha nem ártana kipróbálni a konkurencia termékeit is😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Linket

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MerlinW
Ööö most miért? Én is fejlesztek Droidra, Solaris, BSD-re, mégsem használom õket, nincs Androidos telefonom, stb.. Nem látom az összefüggést😊 Ha a kezembe nyomják a milliós ajánlatot, arra fejlesztek, amire akarják...😊 Adnak tesztgépet/emulátort amíg tart a fejlesztés.

[merlinw.org]

GregSB
Szóval egy iOS fejelsztõ vagy, aki nem költ pénz iPhonera, mert az hülyeség. Értelek 😄DDD

Legalább a cégnél van referencia készüléketek amin kipróbáljátok a dolgokat, vagy csak bedobjátok az alkalmazásaitokat a simulatorba oszt csókolom? Lehet ezért volt az, hogy nálam el se indult a giga sikerjáték az iPhone 4-emen, amíg újra nem indítottam? 😛

köszi az elsõ linket nem ismertem
így webrõl szoktam nézni az appstoret, de ezt a linket valahogy sose találtam meg

ifonra fejlesztek azért nézem ezeket

az új giga siker játéknak, a theeendapp-nak én csináltam a grafját 😊

Tikal
he? <#conf><#fejvakaras>

passatgt
http://itunes.apple.com/us/genre/ios/id36?mt=8

Itt lehet nézegetni, bár nem olyan "részletes", mint itunesban

Illetve van egy ilyen is, ami nálam most nem jön be, lehet már nem megy, de az is lehet hogy csak valami apróbb gond van és késõbb menni fog: http://app-store.appspot.com/

GregSB
Ha nincs iOS eszközöd, akkor csak iTunesban tudod nézegetni az Appokat.

precision
minek akarsz akkor appstore -t nézni? 😊 pláne, ha az iphone "hülyeség"... 😊 nem értem...

Bazinga!

nincs nekem ifonom, hülyeségekre nem költök pénzt 😊

magus
Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy mennyi idõ míg egy iPhone-t kifüggetlenít a magyar T-Mobile? Vettem egy használt 3gs-t, és kedden ment be a tulaj a szervizbe, hogy függetlenítsék ki. Azóta nem fogadja el a telenoros kártyámat. Lehet hogy rosszul csinálom. Amikor megvettem a telefont, hazajöttem, nyomtam egy restore-t, most ott tartok, hogy aktiválni kellene wifin keresztül, de azt írja ki, hogy nem engedélyezett sim kártya. Rosszul csinálok valamit, vagy még nem futott át a rendszeren? Neki 72 órát mondtak a T-sek...

Tikal
Mondd hogy csak ma vetted a telefonod?😊)

GregSB
Telefonról 😛

Nem tudja valaki hogy lehetne nézni az AppStore fõoldalát (legalább) iTunes nélkül?
Gyûlölöm az iTunest, de rá akarok nézni néha az AppStore-re.

Egy ilyet már találtam, itt a kért app-hoz tartozó revieweket lehet olvasni, nagyon jó oldal:
http://appcomments.com/app/id482568422/Gather_the_Gems_reviews

pyrohun
ötletes a teaser 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Picar77
icloudba hova szinkronizálja a könyvjelzõket mert nem látom ? :'D

()() (^^)

oneal1
Biztos h nem

!Forza Ferrari!

GregSB
Jeee 😊

Köszönöm a válaszokat.Vajon az iPod Touchok is Micro USB-t kapnak vajon?

GregSB
iPadre szerintem nem vonatkozik a rendelet, csak mobiltelefonokra, szal abban szerintem maradni fog a nagy csatlakozó.

DanielT
Adjanak az újhoz átalakítót, amivel lehet használni a régieket, de alapból mindig, mindenhol lehessen tölteni egy szabvány csatlakózóval, ne csak ezzel a böszme nagy szarral.
Dzsega
Ingyenes még az Engri bördsz szessön! Szedjétek ha még nincs meg!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

rooney8
sztem is marad a régi csati, csak majd adnak minden készülékhez egy ilyen átalakítót + kábelt

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

gagax
Nem feltétlen lenne undorító húzás szerintem. ugyanis ezzel az adapterrel régi csati van és nem kell kidobálni a megvett hordozható hangcuccokat meg minden más kiegészítõt amit eddig megvettél az elõzõ iPhonedhoz 😊 csak egy tipp 😄

DanielT
Elmehetnek a picsába, ha nem microusb lesz rajta, undorító húzás lenne.
Dzsega
Akkor itt a válasz (sztem). Micro usb-t fog kapni az új iPhone.
(Azért az érdekes, hogy nem kompatibilis az iPad-dal, vagy valamiért nincs ott, de az iPad-nál sem lehet kiválasztani...)

Dzsega
lehet.
Egyébként ez nem mindegy? Ha más csatija lesz, akkor is kuka...

Kutakodtam kicsit és elvileg már életben van tehát az i4S-is már usb-n keresztül kéne tölteni... (Az apple is csatlakozott a kezdeményezéshez.)

Akkor ha EU-ban egységes töltõ lesz az eddigi iPhone dokkolók meg kiegészítõk kuka? 😮 Már mint az újabb modelleknél majd.

Dzsega
sztem nem lenne logikus döntés (hacsak nem micro usb).
Mégpedig a következõk miatt: 2013-tól egységes töltõt kell használniuk a gyártóknak, ezért ha most új akkor a következõn is újnak kell lennie (ha akarja az EU területén értékesíteni a telefont), a másik ok pedig, hogy az ú iPad is a régi csatival jött ki.

Szerintem a meleg tesz rá és azért érzem melegebbnek.De viszont azt észrevettem ha nagyon forró a nap által például akkor automatán visszavesz a fényerõbõl(Maxon van a fényerõm és nincs bekapcsolva az automata)Egyébként semmi gondom nem volt vele.Ezelõtt volt egy 3G-m de kb csak 3 hónapig mert nagyon lassú volt 4.2.1-el...Tudom hogy erre ti se tudtok pontos választ de szerintitek mennyi arra az esély hogy az új iPhone más töltõ csatlakozót kap?

Rubenvagyok
Hát ha beviszed míg kivizsgálják meg minden és ez több napig eltart akkor addig adnak csere telót a Tnél, viszont nem hiszem, hogy az egy 4S lenne. Nekem gari alatt még nem romlott el telefonom, így a Thez nem is vittem. Szóval ezeket is csak ismerõsök mesélték.
Amúgy ahol iphonnal foglalkoznak (nem a Tre gondolok) ott azért tisztában vannak az esetleges meghibásodásokkal lehetséges gondokkal, nem árt õket futólag megkérdezni bent a boltban.

Nem hiszem hogy elkezdnek 10-15 percig 3G-n netezni hogy érezzék a hátlapon a meleget..😄 Halottam egyébként olyanról is hogy 2 hét míg adnak az embernek új készüléket.Ez igaz? 😄

Rubenvagyok
Vidd el nézzék meg hogy mi lehet a gebasz! Ha baja van akkor lehet ki is cserélik a készüléket és akkor mázlid van mert elölrõl kezdõdik az egész gari 😛

Hát hiba üzenetet még sose kaptam 😄 Egyébként még 3 hónap T-Mobile Garancia van rá.Használtan vettem a telefon 3 hetesen szóval egy ideje használom 😄

Rubenvagyok
40fok van odakint minden jobban melegszik 😛 a csapból is melegebb víz folyik a boltban is folyós csokit kapok. Viszont ha durván melegszik, akkor érdemes bevinni egy szervizbe csak, hogy kukkantsanak rá. Ha garis akkor meg muszáj!!! 😄

Thaison
Ez a +2 év garancia azért elég korrekt...! Így sokkal jobban megéri.

@Tikal: a laptopreszlet.hu ahogy néztem azért elég drága dolog. Jó persze értem én hogy az ne húzza a száját aki részletre akar megvenni valami, de súlyos pénzeket tesznek rá...!

Kár hogy nagyon ritka a kamatmentes részlet(kivétel most, ez a 10 hónapos dolog)

dzsegameló
A jegyzeteket??? Amire te gondolsz az nem az emlékeztetõ (Feladatok)?

(Bááááz most nézem, hogy már most is elérhetõ csak kell hozzá @me mailcím...)

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Másik imap szervert nem lehet majd beállítani? De jó lenne, ha ezt megoldanák... 😊

www.smart-bus.hu

Sziasztok!
Mostanság úgy veszem észre hogy a sima 3G-tõl is melegszik az iPhone 4-em.Természetes ez?Nincs Jailbrakelve.Legfrissebb IOS van rajta.Elõre is köszönöm a választ!

Yoda001
nem, kétszersült 😊

az az ár amit mondasz pedig még drága is volt egy garancia nélkülihez.. 125ért adtam a fekete full dobozos még 7-8 hónapig eredeti T-s garanciásomat..

http://9gag.com/gag/5135249

robotnyk
kgst indián? 😊
pyrohun
Nekem is kínálgatott egy nem gyengén lebarnult srác egy 4S-t tegnap a Velencei tónál 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com