iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
még év eleje felé olvastam egy cikket, hogy valami különleges anyagbõl lehet a hátsó rész amit ne mem tudom melyik egyetem karán, hoztak létre és le is védette az apple.
Az iphone5 el hozták hírbe a dolgot.
remélem jól emlékszem és nem írtam le sok hülyeséget.
!Forza Ferrari!
De valóban igazad lehet, de akkor már nagyobbra gondoltam volna. Viszont ekkorában nem lenne elviselhetetlen a mérete, igazából nagyon fel se tûnne
PassatGT: csak a magad nevében nyilatkozz. Én mint már írtam csalódott lennék ha ettõl nagyobb lenne, és egyáltalán nem biztos hogy vennék. Pláne ha tényleg jön az iPas Mini, akkor lehet megtartom a 4-esemet és inkább azt veszek majd mellé 😊
Muhaha, már tudom miért fontos az androidosoknak a kivehetõ akksi: tegnap munkatarsamnak ketszer is ki kellett venni mert lefagyott a Samsung galaxy s 2 és csak igy tudta újraindítani 😊). TROLL OFF
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
kijelentkeztem, aztán vissza, már app reinstall is volt.
nem tudja valaki, hogy mi lehet a gond?
!Forza Ferrari!
Aki hasznalja leirhatna h megy e neki rendesen
!Forza Ferrari!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
de ezért is minek kiadni 2,5-3 ezret, hisz csak egyszer használod utána annyi
szánd rá azt a 4-5 ezret és igényled a szolgáltatótól, az a legbiztosabb
Bazinga!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha átviszem a számom a t-hez egy elõfizetés keretében akkor igényelhetek mini sim-et?
"Tiny Wings 2' is not a sequel, it's a free update to the original
Tiny Wings 2, releasing worldwide on July 12, is not actually a sequel. Instead, it's a free update to the original game, more aptly called Tiny Wings 2.0.
Tiny Wings 2.0 will add a new racing mode (called Flight School) and Retina quality graphics for the original.
Speaking with TouchArcade, Andreas Illiger, the sole developer of Tiny Wings, said that he wanted to release a free update instead of a sequel "because then my fans will be happy on the release day when they see that the sequel isn't a seperate app and they will get it for free. I worked on the 2.0 version for the last 12 months and everyone told me I should make a seperate app out of it and sell it again (because it is almost a new game and I would earn a lot more money). It was a heavy decision for me to give away this new version for free but it feels right..."
In addition to the free iPhone update, an iPad-specific version called Tiny Wings HD will also be hitting the App Store on July 12. The HD version will have higher-quality graphics, a simultaneous, same-system racing mode for two players. Tiny Wings HD will sell for $2.99 while the iPhone version will remain at $.99."
Szimpi a srác.
www.smart-bus.hu
ugyanúgy letiltják ha nem fizeti, nyilván az senkit nem érdekel (a szolgáltatót pláne nem), hogy ti milyen papírt írtatok alá
ha le van tiltva, semmilyen simet nem eszik meg
nem lehet ellene mit tenni... max annyit, hogy a tulaj befizeti a késedelmi kamatokkal megterhelt számlát és fizeti tovább
Bazinga!
ha sürgõs rendeld ebayrõl:
http://www.ebay.co.uk/itm/WIRED-WIRELESS-PRO-CORDLESS-KARAOKE-MICROPHONE-DJ-MIC-/350450479280?pt=UK_Music_Instruments_Microphones_MJ&hash=item519879f0b0#ht_3515wt_1413
A mikroport macerás... idegenvezetõi szemmel az egyszerûséget kell keresnem, ergo mikrofon a kézbe és kész. Nem fog nekem mindegyik "beöltözni", meg ruhára csíptetni, stb...
Néztem már wireless szetteket, de 12 voltosban nincs, ráadásul több csatornás profi cuccra meg nincs szükségem.
Naivan azt hittem, hogy egy bluetoot mikrofonnal és egy fm transmitterrel talán megoldható...
www.smart-bus.hu
Az elképzelésem szerint, mikrofonból a telefonra, telefonról a busz rádiójába történne a hang továbbítás...
www.smart-bus.hu
Biztos van rá vmi app.
Armin & Ayu fan
Lenne pár nem mindennapi kérdésem! 😊 Ha a telefonhoz csatlakoztatok egy mikrofont, akkor vajon autós kihangosítón keresztül megoldható-e az, hogy a mikrofon érkezõ hangot kidobja a hangszórókra?
www.smart-bus.hu
Azt a választ kaptam tõlük hogy technikai oka vannak ennek😊 mi a fasz
Armin & Ayu fan
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha viszont nem fizeti akkor a telefont letiltják nagy valószínûséggel!?
Ha az eladó vállalja írásban is hogy nem tiltja le a telefont attól még elõfordulhat az hogy az én kártyámat ami ugyanazon szolgáltatónál van,ne fogadja el?Ez esetben lehet valamit tenni?
Tudtok ajánlani valakit, aki megbízható és jól meg is csinálja?
PS3 ID: Csabesz82
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder