iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Volt valami elemzés ami kizárta hogy abból "épüljön" az új Szifon. Túl drága még az a technológia.

oneal1
liquid metal baszod 😄

!Forza Ferrari!

SötétBarom
Adamantium baszod.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

oneal1
most, hogy egyre tutibb a fém hátlap, nem tudjátok, hogy pontosan milyen fémrõl van szó?

még év eleje felé olvastam egy cikket, hogy valami különleges anyagbõl lehet a hátsó rész amit ne mem tudom melyik egyetem karán, hoztak létre és le is védette az apple.
Az iphone5 el hozták hírbe a dolgot.

remélem jól emlékszem és nem írtam le sok hülyeséget.

!Forza Ferrari!

Rubenvagyok
Hát ismerek pár gépész CNC-st aki szeret hasonlókat brahiból kivágni 😊
De valóban igazad lehet, de akkor már nagyobbra gondoltam volna. Viszont ekkorában nem lenne elviselhetetlen a mérete, igazából nagyon fel se tûnne

GregSB
Ha minden igaz akkor a 4" kinelzõ miatt. Nem tûnik kacsának, a júniusban kiszivárgott házak is így néznek ki... nem valószínû hogy valaki csak úgy legyártana brahiból ilyeneket.

PassatGT: csak a magad nevében nyilatkozz. Én mint már írtam csalódott lennék ha ettõl nagyobb lenne, és egyáltalán nem biztos hogy vennék. Pláne ha tényleg jön az iPas Mini, akkor lehet megtartom a 4-esemet és inkább azt veszek majd mellé 😊

Rubenvagyok
Nem igen értem hogy minek is kell azzal a félcentivel megnövelni! Állíthatják át a gyártósort aminek sok értelme nincsen! De szerintem ez is egy újabb kacsa 😊

Tikal
Persze, de csalódás lenne😊

Muhaha, már tudom miért fontos az androidosoknak a kivehetõ akksi: tegnap munkatarsamnak ketszer is ki kellett venni mert lefagyott a Samsung galaxy s 2 és csak igy tudta újraindítani 😊). TROLL OFF

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
ha kétszer akkora lenne, akkor is ok lenne, nem kell a duma😊

GregSB

Jelenlegi:

Alig fél centit fog nõni felfele ha hihetünk ezeknek a képeknek, ez így még OK.

oneal1
oké köszi!

kijelentkeztem, aztán vissza, már app reinstall is volt.

nem tudja valaki, hogy mi lehet a gond?

!Forza Ferrari!

DaniX14
Mûködik rendesen.

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

oneal1
Instargam-m most ugy gondolt, hogy nem tolti be a kepeket:S

Aki hasznalja leirhatna h megy e neki rendesen

!Forza Ferrari!

oneal1
😄D

!Forza Ferrari!

Attila8805
Sokkal én is úgy csináltam 😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

precision
ollóval nem érdemes... ilyennel már talán: link
de ezért is minek kiadni 2,5-3 ezret, hisz csak egyszer használod utána annyi
szánd rá azt a 4-5 ezret és igényled a szolgáltatótól, az a legbiztosabb

Bazinga!

kissé drága lehet olcsóbb lenne az olló?

MerlinW
4-5k körül lehet, de majd ott megmondják.

[merlinw.org]

Tikal
4064ft

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

hozzávetõlegesen mennyit?

MerlinW
Persze, de ki kell fizetned.

[merlinw.org]

DanielT
Az engedélyt megadom.
Üdv!
Ha átviszem a számom a t-hez egy elõfizetés keretében akkor igényelhetek mini sim-et?

GregSB
Hoppá:

"Tiny Wings 2' is not a sequel, it's a free update to the original

Tiny Wings 2, releasing worldwide on July 12, is not actually a sequel. Instead, it's a free update to the original game, more aptly called Tiny Wings 2.0.

Tiny Wings 2.0 will add a new racing mode (called Flight School) and Retina quality graphics for the original.

Speaking with TouchArcade, Andreas Illiger, the sole developer of Tiny Wings, said that he wanted to release a free update instead of a sequel "because then my fans will be happy on the release day when they see that the sequel isn't a seperate app and they will get it for free. I worked on the 2.0 version for the last 12 months and everyone told me I should make a seperate app out of it and sell it again (because it is almost a new game and I would earn a lot more money). It was a heavy decision for me to give away this new version for free but it feels right..."

In addition to the free iPhone update, an iPad-specific version called Tiny Wings HD will also be hitting the App Store on July 12. The HD version will have higher-quality graphics, a simultaneous, same-system racing mode for two players. Tiny Wings HD will sell for $2.99 while the iPhone version will remain at $.99."

Szimpi a srác.

Köszi, ez jó ötlet...

www.smart-bus.hu

precision
neki kell tovább fizetnie
ugyanúgy letiltják ha nem fizeti, nyilván az senkit nem érdekel (a szolgáltatót pláne nem), hogy ti milyen papírt írtatok alá
ha le van tiltva, semmilyen simet nem eszik meg
nem lehet ellene mit tenni... max annyit, hogy a tulaj befizeti a késedelmi kamatokkal megterhelt számlát és fizeti tovább

Bazinga!

passatgt
ja és átalakítót ne felejtsd el, mert 6,5-ös jack van rajta, nem 3,5

passatgt
http://www.dealextreme.com/p/wireless-wired-karaoke-microphone-with-receiver-set-1-x-aa-65337?item=6

ha sürgõs rendeld ebayrõl:
http://www.ebay.co.uk/itm/WIRED-WIRELESS-PRO-CORDLESS-KARAOKE-MICROPHONE-DJ-MIC-/350450479280?pt=UK_Music_Instruments_Microphones_MJ&hash=item519879f0b0#ht_3515wt_1413

Miért ne mûködhetne?

A mikroport macerás... idegenvezetõi szemmel az egyszerûséget kell keresnem, ergo mikrofon a kézbe és kész. Nem fog nekem mindegyik "beöltözni", meg ruhára csíptetni, stb...

Néztem már wireless szetteket, de 12 voltosban nincs, ráadásul több csatornás profi cuccra meg nincs szükségem.

Naivan azt hittem, hogy egy bluetoot mikrofonnal és egy fm transmitterrel talán megoldható...

www.smart-bus.hu

DanielT
Hát ez egy nagyon szép és életszerû elképzelés 😄DD

Mikroport.
Nem pontosan, és egy kicsit maflán is írtam le mit akarok. Szóval, buszba kéne, hogy az idegenvezetõnek vezeték nélküli mikrofon legyen a kis kacsójában, és amit fecseg, az a busz hangszóróin keresztül legyen hallható...

Az elképzelésem szerint, mikrofonból a telefonra, telefonról a busz rádiójába történne a hang továbbítás...

www.smart-bus.hu

Andr0
tehát streamelni akarod valós idõben a mikrofont gondolom Bluethooth-os hangfalra?
Biztos van rá vmi app.

Armin & Ayu fan

Üdv Urak!

Lenne pár nem mindennapi kérdésem! 😊 Ha a telefonhoz csatlakoztatok egy mikrofont, akkor vajon autós kihangosítón keresztül megoldható-e az, hogy a mikrofon érkezõ hangot kidobja a hangszórókra?

www.smart-bus.hu

Tikal
Szerintetek mi lehet annak az akadálya hogy a t-mobileban csak személyesen lehet kérni micro sim-et, tehát az online rendszerukben nincs ilyen lehetõség... Szolgáltatásokat lemondhatsz, újakat rendelhetsz stb de SIM kártyát nem kérhetsz..

Azt a választ kaptam tõlük hogy technikai oka vannak ennek😊 mi a fasz

Andr0
ezek a trükkök hogy még van rajta hitel... ugye most nem komolyan fontolgatod a vételt... mintha olyan házat vennél, amire más fizeti a hitelt... nice try 😉

Armin & Ayu fan

Tikal
Nehogy megvedd azt a telefont!!!

köszönöm a kimerítõ választ!

clio1616v
nem

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Ha veszek egy telefont amelyen még részletfizetés van akkor a részletek fizetése továbbra is az elõfizetõt terheli?
Ha viszont nem fizeti akkor a telefont letiltják nagy valószínûséggel!?
Ha az eladó vállalja írásban is hogy nem tiltja le a telefont attól még elõfordulhat az hogy az én kártyámat ami ugyanazon szolgáltatónál van,ne fogadja el?Ez esetben lehet valamit tenni?

Csabesz100
Köszi, Neked is!

PS3 ID: Csabesz82

Csabesz100
Köszi, megnézem!

Yoda001
iDoki

http://9gag.com/gag/5135249

MerlinW
Szifon szervíz, szifon.com

[merlinw.org]

Snexi
megpróbálom,már én is gondoltam, hogy a fülhallgató a ludas mert csak olyan utasitásokat hajtott végre magától az iphonem amiket az tudna

Csabesz100
Dettó, ugyan ez a helyzet! :-(
Tudtok ajánlani valakit, aki megbízható és jól meg is csinálja?

GregSB
Én csak a játékokat zárom (azok közül is csak a nagyobbakat), ugyanannyit bír az akksi így is úgy is...

robotnyk
én mindig zárok mindent. a hátránya az, hogy lassan ideje lenne home gombot csináltatnom <#idiota>
robotnyk
egy olyat találtam, hogy lehet hogy beporosodott a jack aljzat, és néha zárja az áramkört, próbáld meg kitisztítani. esetleg próbáld meg, hogy olyan fej/fülhallgatóval is elõjön-e a gond, amin nincs mikrofon.
setuh
Csak azt vettem eszre,hogy neha standby-bol felebresztem es egybol lemegy 3 %-ot.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Tikal
Soha nem zarok be semmit. Max Skype de az is kilép magától ha beallitod