iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 hónapja leejtettem és a némítónál a hátlap sarka letört róla 😄 jó mondjuk az hozzátartozik, hogy már nagyon repedt volt ott, tehát csak idõ kérdése volt, hogy mikor törik le. a töltõnél is már majdnem a feléig bejön a repedés... ráférne már egy csere
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
de akármennyire is vigyáz rá az ember, egy rossz mozdulat és máris leeshet
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
X-Doria Defense 360
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ma voltam a telenornál kérvényezni a számom átvitelét a tmobilhoz 4 napot mondtak a levél megérkezéséig.
mivel van már thome intenetem elvileg a gonet havidíjából 400 at levesznek.
így most eco xs és gonet m vagy l van tervben, mert ha jól informálódtam gonet nél nincs túlforgalmazási díj, egyszerûen nem tudok tovább netezni ha lejárt a benne foglalt adatmennyiség.
Meg az en 3g-men ez fut a leggyorsabban, az oldalakat is hamarabb hozza be mint a safari
En altalaban napi 1-2-3 orat netezek mobilnetrol, ez ugy kb. 10 napig eleg 😄 aztan lekorlatozzak a sebesseget, de nem veszes, igy is lehet hasznalni, sot meg a youtube videok is egesz hamar betoltenek 😄
Armin & Ayu fan
Viccet félretéve okés lenne ez az üveg védésére, de nem mindig ugyan úgy esik a telefon, szóval nem olyan könnyen kivitelezhetõ ez a mechanizmus!
ezt pár hónapja olvastam valamelyik fórumon mint ötlet, simán megvalósítható már most is sztem😊
Armin & Ayu fan
Ez volt már?
Az egész telefonnak kellene ilyet tudnia saját bõrében 😊!
de ha pl youtubeozni is akarsz akkor már kevés lesz a 100 mega
Bazinga!
nálam a mobilon netezés kimerül egy elvira, és 1 perc face vizslatásában.
köszönöm egyébként a segítséget, és rooneynek is a választ
igazából amiatt aggódok, hogy nem fogják jóáron megvenni, és abból amit adnak érte még egy garanciásat se tudnék majd venni... az új szifonról nem is beszélve (a január körült erre mondtam, kb. addigra valamennyivel lemegy az irreális ára)
http://9gag.com/gag/5135249
Random lefagy vagy egyszerûen kikapcsol max töltöttség közelében is és csak késõbb veszem észre, hogy be sincs kapcsolva és elérhetetlen vagyok. Néha viszont napokig nincs baja. Próbáltam visszaállítani gyári állapotra a legfrissebb szoftverrel és így használni de a hiba nem szûnt meg és baromi zavaró.
Újra indul a garancia.
@BetonK
Zsebben hordva gondolom csúszkált rajta kicsit de nem volt észrevehetõen laza vagy kinyúlt így csak akkor vettem észre amikor leszedtem fólia csere miatt.

az eladásra pedig nem kell nagyon izgulni, inkább csak pénzbeni értéke van, hogy van-e még rá gari vagy sem... ugyanúgy meg fogják venni, persze olcsóbban, mint egy még garis készüléket.
akinek már járt le garancia i4/4S-re, annak hibásodott meg? mennyi idõvel a garancia után?
októberben lejár az enyémre, és félek hogy valami lesz vele, sajnos akitõl vettem vaterán igencsak átszabta a fejem ezzel, és októberig garanciás csak... 😞
nem tudom, egyáltalán garancia nélkül mennyire vennék majd meg késõbbiekben, pl. januárban? szerintetek?
ilyet ne vegyél, mert leesik (esetlegesen pont arcra), darabokra törik a kijelzõ... mindenképp olyat, ami kiér a telefon elejére akár egy centit is
Leírtam a webshopban a tapasztalatomat, az értékelés nem jelent meg, viszont bejelentkezve azt látom, hogy már írtam értékelést köszönik szépen :p

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
és vegyél hozzá egy bumpert, akár a gyári apple féle is teljesen megteszi... ez csak egy ilyen "keret" a telefon köré, ütõdésektõl védi a a telefon mind a négy oldalát
szerintem ennél "láthatatlanabb" védelmet nem nagyon tudsz rárakni
Bazinga!
akkor fail vagyok 😄
hol kezdjem a "tanulást"?
fóliát honnan érdemes rendelni és milyen típusút?
mivel fehéret vettem szeretném ha nem kellene bortokban lennie, mert tetszik így ahogy van.
van olyan átlátszó tok ami vékony is meg azért védi valamelyest?
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Az egyik iphone zsír új, wifi hiányában a gépre kell kötni ahhoz, hogy induljon. Megoldható az valahogy, hogy ne szinkronizálódjon minden az új telóra?
Meg egyáltalán, hogyan lehet egy gépen, két iphonet külön kezelni?