iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
nekem is elég jól bírta a 3g-m... eddig 😄
1 hónapja leejtettem és a némítónál a hátlap sarka letört róla 😄 jó mondjuk az hozzátartozik, hogy már nagyon repedt volt ott, tehát csak idõ kérdése volt, hogy mikor törik le. a töltõnél is már majdnem a feléig bejön a repedés... ráférne már egy csere

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tikal
2,5 év alatt számtalanszor leejtettem a 3G-met, soha semmi baja nem lett az esésektõl... a 4s-t háromszor ejtettem le eddig, ebbõl kétszer maradandó károsodással 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DanielT
Én se dobálom, 2 év alatt 2x esett le, ez szerintem nem rossz arány. 1x semmi baja nem lett, mert volt rajta tok, 1x pedig 3 sarkát verte le, mert nem volt tok.

rooney8
nyilván senki se szándékosan dobja le
de akármennyire is vigyáz rá az ember, egy rossz mozdulat és máris leeshet

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Rubenvagyok
Hát én nem szoktam dobálni a telóimat, így nekem is ez a legegyszerûbb. Nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne 😄 de tény jobb az óvatosság és inkább egy 2ezres tok mint egy 10-15ezres szerviz díj 😛

DanielT
Nem mellékesen meg kivitelezhetetlen és ilyenformán a legdrágább is.
Dzsega
sztem a legegyszerûbb, hogy nem dobom le és vigyázok, hogy véletlenül se essen le... Nem mellékesen ez a legolcsóbb is...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Erre döntöttem ez lesz.
X-Doria Defense 360

Tikal
Szupergyorsak....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

nem 4nap múlva küldenek egy levelet ami ilyen engedély féle a telenortól.

Tikal
4 nap múlva kuldik az új SIM kártyát?

köszi az infókat jegyezgetem, bár még várnom kell az elõfizuval.
ma voltam a telenornál kérvényezni a számom átvitelét a tmobilhoz 4 napot mondtak a levél megérkezéséig.
mivel van már thome intenetem elvileg a gonet havidíjából 400 at levesznek.
így most eco xs és gonet m vagy l van tervben, mert ha jól informálódtam gonet nél nincs túlforgalmazási díj, egyszerûen nem tudok tovább netezni ha lejárt a benne foglalt adatmennyiség.

rooney8
Mondjuk en opera minivel netezek, ez allitolag kevesebb adatforgalmat general.
Meg az en 3g-men ez fut a leggyorsabban, az oldalakat is hamarabb hozza be mint a safari

rooney8
Nekem is annyi van.
En altalaban napi 1-2-3 orat netezek mobilnetrol, ez ugy kb. 10 napig eleg 😄 aztan lekorlatozzak a sebesseget, de nem veszes, igy is lehet hasznalni, sot meg a youtube videok is egesz hamar betoltenek 😄

túl sok scifit olvasok, és 2 hét szabin vagyok végzetes kombó

Andr0
te meló közben LSDzel?😄 vagy mivanveled?😄

Armin & Ayu fan

ez nem rossz, eltudom képzelni hogy amikor hazaérkezem-elsõ dolgom mindig az hogy kipakolok a zsebembõl- a telefon szimplán az asztal felé dobom és amikor fölötte jár/száll egy gps koordináta alapján bekapcsol egy mágneses erõtér/antigravitációs mezõ ami megfogja a telefon.

Andr0
szerintem a legegyszerûbb ha egy antigravitációs mezõ lenne körülötte így nem tudna leesni a földre csak lebegni o.0

Armin & Ayu fan

Vagy felfúvódna köré egy "labda" aminek a közepén a készülék van "kifeszítve".

Rubenvagyok
Persze és miközben esik átalakul téglává? És ha betalálnak cigányok, hogy kéne nekik a telefonod akkor meg átalakul 3310é? 😄 Simán jó lenne 😄
Viccet félretéve okés lenne ez az üveg védésére, de nem mindig ugyan úgy esik a telefon, szóval nem olyan könnyen kivitelezhetõ ez a mechanizmus!

Andr0
érzi a G gyorsulást a telefon és ilyen Iron Man pajzs záródik a telefon köré?😄

Armin & Ayu fan

robotnyk
persze, és biztos nem is növelné az árát egy ilyen technológia. :>
passatgt
amikor esik le a telefon, a 4 sarkának ki kéne nyílnia így megvédné az üveget
ezt pár hónapja olvastam valamelyik fórumon mint ötlet, simán megvalósítható már most is sztem😊

Andr0
persze... ettõl már golóálló lesz a telefon... Mostmár iPhone-ban lesz Pajzs-feature is?😄

Armin & Ayu fan

Szerintem elõbb találják ki a telefonköré a pajzs technológiát mint ahogy én találok egy megfelelõ tokot.
Ez volt már?
Az egész telefonnak kellene ilyet tudnia saját bõrében 😊!

Rubenvagyok
Ha T-mobilos vagy akkor a szöveges tartalmat ugyebár ingyen megnézheted FBn! De a 100 mega nem valami sok, ha csak erre használod akkor ok, de nálam egy sima neptun nézegetés is 10-20 mega (igaz az oldal is szar 😛 )

Tikal
Semmire. Elmúlt hét forgalma nálam 750mb 😄

precision
arra szerintem elég lehet, ha nem nagyon nézegetsz sok képet fb -on
de ha pl youtubeozni is akarsz akkor már kevés lesz a 100 mega

Bazinga!

mire elég 100mb adatforgalom?
nálam a mobilon netezés kimerül egy elvira, és 1 perc face vizslatásában.

Yoda001
gyári független a telefon... pedig mostmár tényleg kipróbálnék egy ilyet.. ismerek is pár ilyen embert, aki szinte a végtelenségig eltud menni ezekben a dolgokban, és folyamatosan "új" telefonja van 😊

köszönöm egyébként a segítséget, és rooneynek is a választ
igazából amiatt aggódok, hogy nem fogják jóáron megvenni, és abból amit adnak érte még egy garanciásat se tudnék majd venni... az új szifonról nem is beszélve (a január körült erre mondtam, kb. addigra valamennyivel lemegy az irreális ára)

http://9gag.com/gag/5135249

Ha nem zavar, hogy refurbishedre cserélik restoreold mielõtt lejár a gari és vidd vissza azzal, hogy:
Random lefagy vagy egyszerûen kikapcsol max töltöttség közelében is és csak késõbb veszem észre, hogy be sincs kapcsolva és elérhetetlen vagyok. Néha viszont napokig nincs baja. Próbáltam visszaállítani gyári állapotra a legfrissebb szoftverrel és így használni de a hiba nem szûnt meg és baromi zavaró.
Újra indul a garancia.

@BetonK
Zsebben hordva gondolom csúszkált rajta kicsit de nem volt észrevehetõen laza vagy kinyúlt így csak akkor vettem észre amikor leszedtem fólia csere miatt.



Mozgott a bumper a telón, vagy miért kopott ki?
rooney8
az elromlási ráta pont ugyanolyan, mint akármelyik másik készüléknél (akár teló, akár másik mûszaki cucc)... nincs olyan, hogy pont gari után romlik el az összes iphone, ami létezik. murphy törvénye: ami elromolhat, az el is romlik. persze kérdés mikor... az egyértelmû, hogy minél tovább használ valamit az ember, annál nagyobb az esély az elromlásra 😊
az eladásra pedig nem kell nagyon izgulni, inkább csak pénzbeni értéke van, hogy van-e még rá gari vagy sem... ugyanúgy meg fogják venni, persze olcsóbban, mint egy még garis készüléket.

Yoda001
na sry a dupláért, csak én is akartam kérdezni... 😊

akinek már járt le garancia i4/4S-re, annak hibásodott meg? mennyi idõvel a garancia után?
októberben lejár az enyémre, és félek hogy valami lesz vele, sajnos akitõl vettem vaterán igencsak átszabta a fejem ezzel, és októberig garanciás csak... 😞
nem tudom, egyáltalán garancia nélkül mennyire vennék majd meg késõbbiekben, pl. januárban? szerintetek?

Yoda001
egyáltalán nem olcsó, amit mutatott...

ilyet ne vegyél, mert leesik (esetlegesen pont arcra), darabokra törik a kijelzõ... mindenképp olyat, ami kiér a telefon elejére akár egy centit is

Én nem javaslom olcsó tok vásárlását. Vettem a szifonstoreban egy hasonló árú bumpert és pár hónap alatt mire észrevettem több helyen is fényesre koptatta a fémkeretet. Elég gányul néz így ki...
Leírtam a webshopban a tapasztalatomat, az értékelés nem jelent meg, viszont bejelentkezve azt látom, hogy már írtam értékelést köszönik szépen :p



errõl mi a vélemény?

SötétBarom
Két windows profil.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

precision
szerintem rendelj rá egy invisible shield fóliát, elõre és hátulra is
és vegyél hozzá egy bumpert, akár a gyári apple féle is teljesen megteszi... ez csak egy ilyen "keret" a telefon köré, ütõdésektõl védi a a telefon mind a négy oldalát

szerintem ennél "láthatatlanabb" védelmet nem nagyon tudsz rárakni

Bazinga!

Létezik valamilyen megoldás?

rooney8
hupsz

akkor fail vagyok 😄

passatgt
csak ez már régóta nem mûködik

rooney8
parancsolj

egyébként google elsõ találat<#ravasz1>

Ja, és hogy kell bankártya adatok nélkül apple id készíteni???

Iphone 4 tulaj lettem.😊
hol kezdjem a "tanulást"?
fóliát honnan érdemes rendelni és milyen típusút?
mivel fehéret vettem szeretném ha nem kellene bortokban lennie, mert tetszik így ahogy van.
van olyan átlátszó tok ami vékony is meg azért védi valamelyest?

rooney8

Tikal
Nem tudom. De nekem kettõ van 😊

Dzsega
Létrehozol még egy windowsos profilt? (nem próbáltam csak tipp)

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

robotnyk
unobtainium <#idiota>
Két darab iphone, egy darab asztali számítógép itunes-al.
Az egyik iphone zsír új, wifi hiányában a gépre kell kötni ahhoz, hogy induljon. Megoldható az valahogy, hogy ne szinkronizálódjon minden az új telóra?
Meg egyáltalán, hogyan lehet egy gépen, két iphonet külön kezelni?