iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
És rárakva a CNC hobbitákolmányt:

@ Hellomarci
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Izgalmas a vita, csak az a baj nem értem egyáltalán minek folyik. Én magasan teszek arra ha tényleg így fog kinézni a végleges termék, simán benne van a pakliban, de szeretek kicsit szkeptikus maradni, és az is fogok maradni 😄
Nézd meg az elõbb általam linkelt képen a hihetetlen finoman kidolgozott részleteket.
És ismét: Egy létezõ terméket megéri nekik lemásolni. Egy nem létezõt nem. Kész, ennyi, viszontlátásra. Nem érnek rá ezek annyira, hogy ilyen kamu készülékeket gyártogassanak.
Link
(képeken a bal oldali a klón)
Komplett, mûködõ i4-et vesztettek el 2 hónappal a bemutatás elõtt, amire szintén azt mondták sokan, hogy nem végleges.
Mibõl fogtok tanulni?
Én nem fogok meglepõdni ha õsszel ezt fogják bemutatni mint végleges készüléket, te viszont már korán iszol a medve bõrére 😄
szerk: *elõre. Egy kész terméket külsõre lekoppintanak, de mi értelme lenne gyártani egy nem létezõ termék klónját? Rágyúrtak a youtube nézettségre?
Hobbi CNC-s? Úristen. Fogalmad nincs.
Armin & Ayu fan
Majd ha mutatsz arról is videót, hogy létezik, akkor lesz pont annyi. Addig, csak egy nagy büdös semmi, egy kitaláció, pont annyi, mint az én elõbb említett "hírem".
Meglássuk hogy tényleg ez lesz -e, azóta már volt olyan hír is hogy ezen módisítottak, és a középsõ elem üvegbõl lesz.
soha nem vennék ilyen telefont, mer ha nem fizeti az ember az elõfizetését akkor letiltják idõvel a telefont
használtan ilyen drága mobilt csak akkor vegyél ha tudja igazolni, hogy egyrészt lejárt már a hûsége (ilyenkor megéri a szolgáltatónál függetleníteni is) vagy papírokkal tudja bizonyítani, hogy feltöltõkártyára vette és nem elõfizetésre
minden egyéb esetben lottó az egész, és 100ezerér nem nagyon szoktak lottózni az emberek 😄
Bazinga!
Hol szerzik be? elég durva h már lassan mindenki árulja.. A másik ezek mennyire megbizhatóak?
Mi a véleményetek errõl?
www.icewebhu
És nem puhaszonyegre ejtettem. Járolap, de többnyire beton, kocsiba beszallaskor nagyon sokszor csúszott ki a zsebembol😊 az uveglapjan semmi nagyobb karcolás, csak a napi.
Szoval a soha semmi baja nem lett nekem azt jelenti hogy nincs egy centis repedés az elolapjan mint a mostaninál, nincs egy nagyon pici uvegdrab lepattanva a sarkából mint ezen. Háromszor ejtettem le és ebbol kettõ csúnya serules lett.
Korai volt a nyafogás a térképek miatt, várjuk ki mi lesz belõle a véglegesben!
Nálam a "soha semmi baja nem lett" = 100-ig olyan, mintha most vettem volna ki a dobozból, mikrokarc mentes.
Olyan? Nem. Na.