iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
De õ már tudja, Cook írta neki emailben...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DanielT
Biztos tökmás lesz az 5, mint a már eddig 100 féle verzióban kiszivárgott ugyanolyan készülék, de azért most itt egy kis tervrajz is hozzá.

És rárakva a CNC hobbitákolmányt:

oneal1
pont errõl beszéltünk pár hszel korábban, hogy nem😄

!Forza Ferrari!

LoDMaSt
Egy kezemen nem tudom megszámolni, hogy a 4s elõtt hány fajta 'új' iphone tok jelent meg, mind különbözõ mérettel..

@ Hellomarci

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Tikal
LOL, te ezt már igy tudod? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

hedonist
ha már több rész, akkor inkább 3 ról beszélünk, a középsõ matt fekete rész folyékony fémbõl fog készülni, ami egy nagyon drága és különleges fémötvözet. Tapintása a legkülönösebb, olyan mintha folyékony valamihez ernel azért ez a neve és nem a halmazállapota miatt, nem karcolódik nagyon könnyû és nagyon erõs, na és prsze rohadt drága egyelõre, de ezzel nem akartak spórolni, vmi újat akartak beletenni, ami veri a samsung htc és egyéb telefonok gagyi házait.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tikal
Hat ez nem nagyon gyõzött meg... Mi ez a ket részbõl álló hátlap? Furán néz ki..Remelem nem ez lesz😊)

DanielT
Jaja, én is az APR-eket ajánlom mindenkinek aki most nyert a lottón 😄
Rubenvagyok
Ha garis akkor hozzájuk, ha meg nem akkor egyértelmûen az APR-ket ajánlanám!

oneal1
úgytudom, hogy T

!Forza Ferrari!

Thaison
Srácok, egy elcsépelt kérdés! Hogyha a telefonommal gond van és a T-Mobile-nál vettem, akkor oda kell vinnem vagy egy APR-hez pl. StarKing?

GregSB
Úgy látszik te legalább olyan jó ismeretekkel rendelkezel a kínai kamugyártókról mint én a hobbicéencésekrõl 😄

Izgalmas a vita, csak az a baj nem értem egyáltalán minek folyik. Én magasan teszek arra ha tényleg így fog kinézni a végleges termék, simán benne van a pakliban, de szeretek kicsit szkeptikus maradni, és az is fogok maradni 😄

DanielT
Na. Ott a belsõ kép legalul, egy hányadék.

Nézd meg az elõbb általam linkelt képen a hihetetlen finoman kidolgozott részleteket.

És ismét: Egy létezõ terméket megéri nekik lemásolni. Egy nem létezõt nem. Kész, ennyi, viszontlátásra. Nem érnek rá ezek annyira, hogy ilyen kamu készülékeket gyártogassanak.
GregSB
1-2 éve még valóban nem dolgoztak ilyen minõségben, de azóta lefolyt pár liter víz a dunán...

Link

(képeken a bal oldali a klón)

DanielT
Amit õsszel bemutatnak, azt lehet, hogy már 1 hónapja gyártják, hiszen milliók kellenek. De még azt is, amit egy hónap múlva kezdenek gyártani, már megtervezték 1 éve, volt bõven idejük.

Komplett, mûködõ i4-et vesztettek el 2 hónappal a bemutatás elõtt, amire szintén azt mondták sokan, hogy nem végleges.

Mibõl fogtok tanulni?
GregSB
Mind1, nézz nyugodtan hülyének hogy szkeptikus vagyok...

Én nem fogok meglepõdni ha õsszel ezt fogják bemutatni mint végleges készüléket, te viszont már korán iszol a medve bõrére 😄

DanielT
De, azok léteznek, csak nem ilyen minõségben dolgoznak*.

szerk: *elõre. Egy kész terméket külsõre lekoppintanak, de mi értelme lenne gyártani egy nem létezõ termék klónját? Rágyúrtak a youtube nézettségre?
GregSB
Az kínai iPhone klóngyártók meg csak a mesékben léteznek gondolom...

DanielT
Na, EZ tényleg a hobbi CNC-s kategória. Semmi nincs kialakítva rajta, csak látszatra, nem úgy, mint a videón, vagy a képeken, amit linkeltem.
GregSB
Nem csak render volt

DanielT
Nagyon megy ezeknek a hobbi céencéseknek az ipar!

DanielT
Mutass nekem a csepp telefonról kézzel fogható darabot. Egy szaros render volt, amit egy tízezredmásodpercig nem vettem komolyan, ahogy szerintem senki, akinek van némi realitásérzéke.

Hobbi CNC-s? Úristen. Fogalmad nincs.

Andr0
tavaly mindenki meg volt gyõzõdve hogy az iPhone 5 fog kijönni... ennyi. Meg iPhone mini. Szóval van egy ilyen külön részleg az Apple-nél a néphülyítésre.

Armin & Ayu fan

GregSB
Mert a lenti videó mit bizonyít? Pontosan annyit, mint a tavaly "csepp" alakú iphoneról kiszivárgott tervrajzok és már legyártott kiegészítõk: semmit, csak azt hogy meg van az esély arra hogy ez egy igazi készülékház - amire pontosan annyi esély van hogy ezt egy hobbi CNC-s legyártotta szabadidejében.

DanielT
Nem. Nem annyi.

Majd ha mutatsz arról is videót, hogy létezik, akkor lesz pont annyi. Addig, csak egy nagy büdös semmi, egy kitaláció, pont annyi, mint az én elõbb említett "hírem".
GregSB
GregSB
Foap, stock-fotó market okostelefonokra

Egyelõre iOS only, késõbb lesz majd Androidra is.

GregSB
Valószínûsége pontosan annyi mint hogy a videón látható cuccot fogjuk látni õsszel kész termékként.

DanielT
Ja, sõt, én most mondok olyan hírt, hogy a középsõ elem csiszolt húgykõbõl lesz.
GregSB
Vót, még májusban a WWDC elõtt szivárogtak ki ezek...

Meglássuk hogy tényleg ez lesz -e, azóta már volt olyan hír is hogy ezen módisítottak, és a középsõ elem üvegbõl lesz.

robotnyk
volt, "régen"
DanielT
Cserébe remélem nagyon jól fog szólni.
passatgt
engem egyedül az alsó rács zavar, az nagyon gagyinak hat

GregSB
"Hoppá, iOS 6 beta 3 turn-by-turn navigáció magyarul beszél!"

DanielT
Nem tudom volt -e már pont ez a videó, de ha ezek után, még valaki feltételesen kezeli, hogy milyen lesz az új készülék... hát arra nehezen tudok magyarázatot találni. Mondjuk én már a 4 esetében is azonnal mondtam, hogy komáim EZ a végleges, nem prototípus, nem álca, stb.

precision
megveszik elõfizetésre "óccsón" egy-két tízezres áron, aztán eladják
soha nem vennék ilyen telefont, mer ha nem fizeti az ember az elõfizetését akkor letiltják idõvel a telefont
használtan ilyen drága mobilt csak akkor vegyél ha tudja igazolni, hogy egyrészt lejárt már a hûsége (ilyenkor megéri a szolgáltatónál függetleníteni is) vagy papírokkal tudja bizonyítani, hogy feltöltõkártyára vette és nem elõfizetésre

minden egyéb esetben lottó az egész, és 100ezerér nem nagyon szoktak lottózni az emberek 😄

Bazinga!

fergusonpapa
Hello, gyors kérdéssel fordulok hozzátok, elégé furcsán tapasztalom meg hogy bármilyen telefonos üzletbe megyek ,sõt netten is látom ezeket a bontatlan iphone 4-4s vodafonos.... és elégé áron alul..

Hol szerzik be? elég durva h már lassan mindenki árulja.. A másik ezek mennyire megbizhatóak?

Mi a véleményetek errõl?

www.icewebhu

passatgt
zavart😊

robotnyk
alakul ez
GregSB
Ne finnyáskodj már, Google Maps ilyen Zoom mellett sokkal részletesebb, az eddig nem zavart? 😊)

passatgt
legyen részletes ha belezoomolok, de így felesleges úgyse látszik rajta semmi

GregSB
Google Mapshez képest még az is kevés (részletességben), de szerintem a véglegesre ki fog kupálódni.

Tikal
Ha soha nem ejtenem le akkr se lenne karc mentes a telefon 2,5 utan.
És nem puhaszonyegre ejtettem. Járolap, de többnyire beton, kocsiba beszallaskor nagyon sokszor csúszott ki a zsebembol😊 az uveglapjan semmi nagyobb karcolás, csak a napi.
Szoval a soha semmi baja nem lett nekem azt jelenti hogy nincs egy centis repedés az elolapjan mint a mostaninál, nincs egy nagyon pici uvegdrab lepattanva a sarkából mint ezen. Háromszor ejtettem le és ebbol kettõ csúnya serules lett.

passatgt
sztem 3. már túl sok

Tikal
Akkor elmondanám neked mi a problema: az iPhone 4 uveglapjat nem védi semmi, nincs keret mint a 3-nál. Vagyis ezt ha a sarkára ejtem akkor megreped, lepattan...

GregSB
Evolution of Maps in iOS 6 from beta 1 to 2 to 3:

Korai volt a nyafogás a térképek miatt, várjuk ki mi lesz belõle a véglegesben!

DanielT
Ha puha szõnyegre ejtetted, akkor elhiszem, bármilyen más esetben nem.

Nálam a "soha semmi baja nem lett" = 100-ig olyan, mintha most vettem volna ki a dobozból, mikrokarc mentes.

Olyan? Nem. Na.
robotnyk
masszívan össze voltak rakva az eddigiek is, nem zörög, nem lötyög benne semmi. (bár azt tudom hogy a 3G, 3GS hátlap repedése szinte típushiba) de ezek a telefonok ettõl még törékenyek, és nem arra tervezték õket hogy "számtalanszor" leejtsék.
Tikal
Nagyon remélem hogy valami masszívabb konstrukcióval jönnek az õsszel... Fém hátlap nagyon jó lenne