iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma már nem tudom felhívni õket, holnap reggel hívom az extratelt, ha nem adják vissza a pénzem akkor veszek egy olcsóbb telefont a többi pénzt meg kérem vissza.
Vagy ha addigra meggondolnám magam, arra van mód h így aktiválatlanul függetlenítsék nekem?
Mindenesetre köszönöm a segítségeteket!
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
amúgy szerintem vagy visszaveszik vagy levásárolhatod az árát
Bazinga!
Az oldalukon fel van tüntetve, hogy Vodafonos a telefon.
Így is van esélyem rá, hogy visszakapjam a pénzem? És ha igen, mi módon? Az okés hogy felhívom õket, de hogy tudnám meggyõzni õket errõl? Sajnos nem vagyok tisztában fogyasztói jogaimmal.
Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2
Ez igaz a neten megrendelt dolgokra is. Vedd vel a vodával is a kapcsolatot de elsõ körben az extratelgsm-el, hogy mégsem kéred a cuccot.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Mindenesetre nem szeretnék vodás lenni, maradnék a telenornál, mik a lehetõségeim? Mivel zöldfülü vagyok iphone témában, meg úgy általában már a telefonok terén is, nem igazán tudom mit tehetnék. A telefont ugyebár aktiválni sem tudom vodás sim hiányában. Ha így bemegyek a vodafonhoz, függetlenítik nekem a telefont? vagy hova kell mennem? a telefon egyébként 8 gigás teljesen új.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget elõre is!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
"akkor jön a szupertitkos sg-fórum reset. kilõsz minden appot, lekapcsolod a telefont. aztán visszakapcsolod és nyomsz egy hard resetet (home+lock még ki nem kapcsol és újra meg nem jelenik az alma logó)"]/i]
ha kér, akkor írd be, hagyd úgy és úgy csatlakoztasd itunes-hoz
Lock Screen, passcode?
Sajnos nem vagyok ezekkel tisztábban 😞
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Armin & Ayu fan
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Semmi, de semmi jel nem mutat arra, hogy ne ez lenne a végleges, mégis be van mindenki szarva, hogy le merje írni. 😊
aztán meg linkeltél egy cikket illetve kettõt, de mindkettõ csak spekulácio... most olvasd vissza amit te irtál 😉
Tegnap a régi PC-met eladtam, ma jött helyette egy új. iTunes telepítve, a telefont látja is, de zenét nem tudok felrakni.
Nincs meg a megszokott fájl hozzáadása, csak a fájl hozzáadása könyvtárhoz, azzal meg nem érek semmit.
Kell ilyenkor az új gépnél valamit beállítani?
Majd megltjuk és visszatérünk rá.
Amúgy meg igen, vannak olyan források, amik természetesen tudnak arról, h miket szállítanak az applenek, ezeket nem tudják teljesen titokban tartani.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Közben meg jönnek a tokok, 1,58 dolcsiért vehetõ is, vagy 7 féle színben.

gyors, egyszerû a használata és ingyenes
ti mivel konvertáltok egyszerûen,gyorsan,jó minõségben videókat?
És hol lehet olyat olvasni hogy az Apple miket rendel? Nem tudtam hogy ez nyilvános adat lett😊
De képzeld mar az iPhone 4ben is használtak, a sím kartya pocok is abból van..
http://www.forbes.com/sites/greatspeculations/2012/06/01/apple-iphone-5-and-the-insanity-of-liquidmetal-speculation/
Már az iPad 2 ben is használták, de csak a belsejében pl a sim tartó abból van.
és sok helyen olvasni, h az apple rendelésének ngay részét a liquidmetalhoz szükséges elemek teszik ki
akkor itt le is árhatjuk, h ki okoskodik, de visszatérhetünk a kérdésre majd a megjelenéskor.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!