iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Kösz..
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Kiprobaltam, a 2GB szabad helyem felment 4GB-ra😊
Sem az alkalmazáson belluli beallitasokban, sem beallitasok/messengerben nincs ilyen opcio.
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.04.07. 19:51:56
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
kösz
WARNING – YOU DO THIS AT YOUR OWN RISK! PLEASE UNDERSTAND THE CONSEQUENCES OF UPDATING TO 06.15.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
If some future baseband comes out with a critical fix, you won’t be able to update to it if it remains down in the 05.xx sequence (then again, you wouldn’t update to it if you wanted to keep your unlock anyway).
Starting with FW 4.2.1 if you have 06.15 on your iPhone you won’t ever be able to restore to stock firmware (it will fail). You’ll need to only restore to custom IPSWs (then again, if you’re unlocker you should already be doing that).
Unlockers have been reporting mixed results about GPS functionality at 06.15.00. Until we can track down what differentiates those who retain GPS vs. those who lose it, be conservative and assume you’ll lose GPS at 06.15.00. As we work on finding the cause (and possibly a fix), please report your personal findings in our comments section. (Update: early indications are that while 06.15.00 is capable of GPS, it will require some further hacks. But please still be conservative and assume you will lose GPS at 06.15, in case the hacks don’t work).
Certainly don’t update to 06.15 if you don’t need to! Only do this if you need the unlock and you’re stuck on 05.14 or 05.15, and you’re willing to assume the above risks."
Forrás: http://blog.iphone-dev.org/post/1718400992/ultra-recycle


Na majd a 7.... talán...
Amúgy meg nem értem, hogy a nagyobb felbontású kijelző egy alapvetően már mediafogyasztásra használt eszközön miért parasztkavítás. Persze nem a 4k -ra célzok. De a retina fogalmat is az Apple vezette be, akkor ők is parasztot vakítottak? 😊 A hardveres rész meg tényleg csak odáig érdekes, hogy fluid legyen minden, ebben az Apple az egyik legjobb, ezt aláírom. Persze idővel szándékosan belassítja a régi eszközöket de meg lehet érteni a fogyasztás alapú berendezkedésben ezt kell csinálnia. Más gyártók is ezt teszik.
Utoljára szerkesztette: precision, 2016.04.05. 11:18:18
Bazinga!
Ebben az SE-ben szerintem az is benne van, hogy az Apple azt látja ami egyre nyilvánvalóbb, hogy a mobilokban már nem nagyon van hova fejlődni. Lehet kínlódni még több processzorral meg nagyobb felbontással, de az emberek kezdenek rájönni a parasztvakításra.Elég árulkodó, hogy ez a modell számot sem kapott, lehet hogy jó darabig ez marad 'A' 4 colos telefon.
Én pl. most nem nagyon tudok olyan okot ami rávenne, hogy az 5s-et lecseréljem a közeljövőben, azon kívül persze ha elromlana.
Én egy kicsit azon csodálkozom, hogy az SE ára nem kapott nagyobb visszhangot a sajtóban. Oké, hogy nem kevés 150 000 Ft, de mikor kaptad meg ennyiért a legerősebb Iphone-t?
Számomra tökéletes. (Már csak ki kéne csengetni....)
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Bazinga!
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
Adott egy i6 es olyan gond van vele, hogy a nemito gomb visszapattan. Nem marad nemitason... Lehet koszos, nem tudom, csak az erdekelne, hogy telekomhoz vihetem ilyen problemaval?
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy a telefonomban iPhone 6S a jack aljzatba belement egy kis kő és sehogy nem jön ki, tehát beleragadt. A szolgáltatóhoz , jelen esetben Vodafone, ha beviszem megtudják csinálni ? Vagy várnom kell heteket rá , hogy megcsinálják. Náluk vásároltam 3 hónapja és 2 év hűségre.
Köszönöm előre is a választ !
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
elgondolkozom lehet veszek egyet én is 😄
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Utoljára szerkesztette: k0trapali, 2016.03.23. 13:56:17
Ha beraktak volna a force touchet a se-be akkor sztem lecsereltem volna ra a hatost, igy inkabb varok meg 1-2 evet.
Yo, Bitch!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nincs 3D táccs, nincs feljesztett ujjlenyomat olvasó, nincs 2gb ram...
Az SE egy jobb procival, kamerával rendelkező 6-os, 5/5S csomagolásban.
Ettől függetlenül nagyon tetszik és szerintem veszek is.
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Zenét meg Spotify-on hallgatok, szintén nem kell neki nagyon tárhely, pedig több százezer album van a zsebemben 😊. Az alkalmazások között pedig azt tartom meg, amit tényleg használok is. 16 GB rengeteg mindenre elég.
Anno én azért vettem az i4-t, mert gyakorlatilag az egyetlen telefon volt, amit úgy lehetett az iGo-val használni, hogy nem merült le menet közben... Aztán találtam jó pár olyan appot ami jól jön a munkámhoz, és megbízhatóan is működik. No meg maga a rendszer, a dizájn, a stabilitás, stb. Megfogott, ennél jobbat még nem találtam, ezért nem is váltanék jelenleg sem másra. Viszont ettől még nekem bőven elég a 16GB... és mivel a telefon rendszeresen küldi a "jelentéseket", gyanítom ők is tudják, hogy sok olyan júzer van mint én, aki bőven elvan vele... ha nem így lenne, nem hoznák ki így! 😊
A 8 GB már nekem sem lenne elég...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.03.21. 21:10:25
www.smart-bus.hu
Persze azt csinálsz rajta amit akarsz, de ennyi erővel van telefon amivel szintén csak telefonálni lehet, és az akksija is két hétig bírja... 😊
(egyáltalán nem letámadásnak szántam. Decemberig én 8GB os készülékkel voltam felszerelve, és már kicsit szenvedtem... 😊)
www.smart-bus.hu
Regards,