45063
10255461851509447102.jpg
  • szucsy89
    Akksi időről mit írnak a tesztek? Legalább az Apple által beígért +2 óra többlet megvan?
  • Tikal #43779
    Nyilván olyan sokat nézegeti az ember hogy azonnal elszívja az akksit a fehér háttér
  • robotnyk
    mintha ma jött volna hozzá frissítés, az megvolt?
  • MerlinW
    Ilyennel nem, pár apró buggal igen. Még új az OS, majd csinál Facebook javítást hamarosan.
  • ForzaInter
    Miota frissittem a 10re a messenger megbolondult. Nem reg kirta hogy a munkamemet lejart, jelentkezzek be ujra. Most meg nem kuld ertesitest az uzenetekrol, vagyis kuld csak a facebook, hogy xy uzenetet kuldott nekem.. A messengerbe ha belepek csak akkor tudom elolvasni. Valaki talalkozott mar ilyennel?
  • MerlinW
    Kevesebbet fogyaszt :D
  • GregSB
    Elolvasva a teszteket a telefonról + a wireless fülhallgatóról részemről kivárom a jövő évet.
    AW2-t viszont veszek, abból is a Nike+ verziót fogom venni + extra szíj ami nem sportos, felvehető sima ruhához is.
  • GregSB
    Mit értesz leszedés alatt? Offline is elérhetővé teszed a telefonon?
    Az a free időszak után ha nem fizetsz havi díjat eltűnik a telefonodról. De ha mondjuk közben vagy előtte vásároltsz albumokat, zenéket a Music szolgáltatástól függetlneül azok megmaradnak.
  • szucsy89
    nyilván nem
  • LaszloLedzenyi
    Lenne egy láma kérdésem.

Feldobta hogy használjam 3 hónapig free-be az apple musicot. Na most ha én 3 hónap alatt egy hegynyi zenét leszedek és a free időszak után nem akarok havi 5 euro-t fizetni akkor az addig "megvásárolt" zenék megmaradnak?
  • Tikal #43770
    azt ne mond, hogy azért kell ezt az ocsmányságot bámulnom, mert majd egyszer lesz OLED kijelző, meg aztán az OLED nem tud fehéret talán? Ez este tényleg jól jön, de nappal?? Nincs rosszabb a fehér betűknél fekete hátteren...
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.09.14. 16:51:11
  • passatgt
    készülnek az OLED kijelzőre, ott jól fog mutatni. Nem lehet kikapcsolni. Vagy kapcsold be az inverz módot a kisegítő lehetőségeknél:)
  • Tikal #43768
    Ez minek kellett? Ki lehet kapcsolni?

Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.09.14. 16:16:41
  • Probatbicol
    Nekem is bejönnek a változások eddig. A watchOS-t meg össze se lehet hasonlítani elődjével, az kb. óvodás korból iskolásba lépett.
  • GregSB
    + sokkal jobb aktív notifikációk. Pl jön üzenet, lehúzod és nemcsak válaszolni tuidsz, de betölti régebbi üzeneteket is. Egy mini messages app jelenik meg gyakorlatilag.

Rengeteg ilyen apró kis fejlesztés van, összességében szerintem sokkal jobb lett mint iOS9.
    Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.09.14. 11:01:05
  • GregSB
    Ha a lent említett beállítást átállítod accessibility alatt, akkor érintésre nyílni fog, nem kell megnyomni a home gombot :)
  • Tikal #43764
    Ja gyorsabb lett, eddig ez az egyetlen pozitívum.
  • Tikal #43763
    De ha automatikusan bekapcsol a képernyő mikor felemelem, akkor nem lenne jobb ha csak érintésre mar nyílna is? Ertem en, hogy widgetek meg ertesitesek... de en azokat eddig is megtudtam nezni...
  • GregSB
    Szerintem meg rohadt jó lett az új lockscreen. Kamerát sokkal egyszerűbb elérni, a balra található Widget lista is sokkal jobb hogy odakerült ,minthogy fentről kelljen lerántani.

Rendszer is gyorsabb lett, szerintem jó update lett.
  • GregSB
    Accessibility / Home gomb alatt vissza lehet állítani, hogy ne kelljen megnyomni a Home gombot a nyitáshoz. Én már megszoktam a beta-k alatt :)
  • robotnyk
    ha megnyomod a home gombot és rajta tartod az ujjad, akkor továbbra is egyből nyitja
  • MerlinW
    Eddig is meg kellett nyomnod a gombot ahhoz, hogy használhasd a touchID-t. Most automatikusan bekapsol a képernyő, touchId-vel unlock-olsz és olvashatod az értesítéseidet, válaszolhatsz üzenetekre, stb. Ha be akarsz lépni, megnyomod a gombot. Nekem ez tetszik, 80%-ban a lock screen-t nézem úgyis.
  • MerlinW
    A Music app-ból hiányzik a css file, vagy mi ez a hányadék dizájn? :D
  • LoDMaSt
    Vissza lehet állítani, kisegítő lehetőségek / akármi alatt, nem emlékszem pontosan a menüpontra.
  • Tikal #43756
    Csúnya fekete lett az Óra is. Nem csak az a rész ahol az ébresztőt állítja be az ember, hanem az egész
    Miért nem tudja csak akkor feketére állítani amikor este van??
  • Tikal #43755
    A telefon nyitást vissza lehet állitani? Most ezt is minek kellett basztatni? Eddig csak rátettem az ujjam és feloldott, most meg nyomogassam a gombot mint a kőkorszakban.

Ez nem a legnagyobb iOS release ever, hanem a legnagyobb szar amit valaha kiadtak... még egy hasznos funkciót vagy változtatást nem találtam.
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.09.14. 08:47:08
  • Tikal #43754
    Minek kellett ez a sok szar a Messages-be? ki lehet kapcsolni valahogy? A francnak oda app store ikon, meg ilyen firkálós szar
  • robotnyk
    lehetne kikapcsolható a gomb...

egyébként szerintem az értesítések rosszabbak lettek egy kicsit, idegesít hogy az első oldal a homescreenen nem az első pötty alul, és kellett 1-2 perc, mire megtaláltam hova került a shuffle, és egyelőre úgy tűnik hogy az aktuális playlist tartalmát nem lehet törölni, csak egyenként.
    Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2016.09.13. 23:06:05
  • MerlinW
    Gondolkodj 15 évvel fiatalabb aggyal:)
  • robotnyk
    ez a digital touch mint egy falat kenyér, úgy kellett
  • GregSB
    Én nem külföldön voltam, még az utolsó public betan vagyok, most tudnám letölteni a GM-et, de nem engedi. Software update-ben ott a "piros 1-es" jelzés, de ha bemegyek akkor azt írja up to date vagyok :/
  • Marci0115
    nah sikerult letoltenem az uj ios-t, erre telepites kozben recovery modba tette a telefont, most kezdhetem elorol :(
  • Solt
    Nem is a ma estére gondoltam, hanem mondjuk a holnapra... de akkor inkább kivárom az első javítást... :)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.09.13. 16:19:20
  • passatgt
    Szerintem jobb, ha megvárod 10.0.1-et, úgyis annyian próbálnak majd frissíteni, nem fog menni. Ráér:)
  • Solt
    Urak,

A béta alapján mi várható az ios 10-től? Telepíthető egyből, vagy vannak még bugok és inkább érdemesebb kivárni egy kicsit?
  • MerlinW
    Azért vannak pillanatok, mikor szeretjük a hater-eket:)

• Probatbicol
    Nekem androidon volt hasonló annó, igaz még durvább formában, 100-150-szer kaptam meg egy sms-t, én akkor nem figyeltem meg hogy csak iphone-ről jöttek-e (szerintem nem)
    Akkor a facebook messenger volt a bűnös, miután leszedtem megszűnt a jelenség.
  • MerlinW
    T-s vagyok, sosem történt még ilyen velem.
  • Jim Morrison
    Nem szokott ismerősötök panaszkodni, hogy többször kapja meg tőletek az iphoneról küldött SMS eket?
    2 iphone-os ismerősöm küld nekem sms-eket, van, hogy másnap még egyszer megkapom, de volt, hogy 7percen belül 10szer... ők úgy látják egyszer küldtek sms-t, de én többet kaptam.
    (androidról, WP-ról küldött sms eknél nincs ilyen) (T szolgáltató)
  • oneal1
    de a végleges, közben kiderült, ahogy írtad bétásoknak érkezett előre