45063
10255461851509447102.jpg
  • GregSB
    Nekem 6osom van és kipróbálása után azonnal váltanék 7-esre, ha nem lenne 99% hogy jövőre egy nagyobb átalakuláson fog átesni a Szifon. Így inkább kívárok.
  • MerlinW
    Én egy 6S-re becserélném ha jó áron sikerül, egyébként várnék a 7s/8-ra, mert.. jah. Én sem vennék 7-est.
  • Kongy
    Akinek esetleg van iPhone 7-ese már, vagy kipróbálta, az elmondhatná, hogy megéri-e 6-ról váltani. Én rivjúk alapján úgy állapítottam meg, hogy nem.
  • robotnyk
    kipróbáltam mindegyik fokozaton. egyelőre nem veszek semmit, majd ha aktuális lesz, akkor megszokom. de attól még gané :D
  • GregSB
    3 különböző erősség közül lehet választani, gondolom előtted valaki feltolta csutkára a rezgés erősségét a beállításokban.

Én is próbáltam és szerintem teljesen jó. Nekem nem hiányozna a fizikai home gomb.

szerk: ja a végén elfelejtettem elolvasni hogy leggyengébben próbáltad. Hát akkor ez van, vegyél mást :D
    Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.09.27. 18:39:55
  • robotnyk
    ja akartam írni, a WhatsApp frissítésben is írták, hogy iOS probléma és ez oldja meg.

mellesleg voltam ma egy Apple Storeban, megnéztem a 7-est. ez a taptic home gomb elképesztő gané. annyira erős a visszajelzés, hogy olyan mintha laza lenne a képernyő, és minden lenyomáskor rákoppanna a hátlapra. mint a régi blackberryken, amikor a teljes képernyővel kellett klikkelni. még a leggyengébb fokozat is túl erős. (tudom, #FWP)
  • passatgt
  • LoSA
    A messenger hang megoldódott... Nyomni kell egy Hard Resetet, utána az helyreáll.
  • Gladiator
    Hat, csak par oraja van a kezemben. Eddigi tapasztalatok (fekete, sotetszurke, vagy mi, nem a csillogos fajta - 128gb):

Aksija tenyleg erezhetoen tovabb birja
    Erezhetoen gyorsabb, bar a regivel sem volt bajom
    Szerintem kifejezetten fos volt a 6s kameraja (ertek hozza, es fotos szemmel mondom, mielott nekem ugrana valaki:D), ennek nagysagrendekkel jobb
    A keynote alatt en ugy ereztem, hogy a szipi-szupi kijelzo csak bullshit lesz, kicsit felhuztak a saturationt, azt azt akarjak eladni, de tenyleg sokkal jobb. Ettol fuggetlenul a sima 7-nek kell meg egy full HD kijelzo, h ne latszodjanak a pixelek.
    Nekem az uj home gomb nem jon be, de biztos megszokhato
    Kurva jo az uj sztereo hangszoro. Hangosabb es hat sztereo is.
    A vizallosagot nem probaltam, de ez a feature johetett volna egy verzioval korabban is, mert pont abba halt bele a 6s-em:D
  • Jim Morrison
    és jó? :D
  • Gladiator
    mindegy, megvettem:D
  • Gladiator
    valaki tud linket sima 7-es kamerajaval keszult fotokhoz? eddig csak a hivatalos kepeket, meg azt a foci kozvetiteseeket talaltam.

koszi
  • Kongy
    Csatlakozok, ez engem is érdekelne.. :)
    A power gomb hangja is más lett, azt sem lehet állítani?
  • rastaman
    én lenémítottam, mert irritált az új hang :D
  • k0trapali #43806
    Na ez jo kerdes! Engem is erdekelne! iOS 10 ota.
  • LoSA
    Sziasztok,

Lehet, hogy nem teljesen ide tartozik, de....
    Messenger hangja olyan lett, mint amikor SMS üzenetet kapok. Lehet ezen változtatni, visszaállítani a régi messenger hangot?
  • mabbak
    Sziasztok!

Ios 10 óta Youtube app-ban (fektetett helyzetben), amikor a feliratkozott csatornák között szeretnék váltani bal oldalon, mindig visszalép 'All channels'-re az app és 2-3 alkalommal is kell böknöm egy konkrét csatornára, hogy ki tudjam választani. Ios 9 alatt fluid volt az egész, igaz nem deal breaker de most azért egy kicsit zavaró. Másnál is így működik ez?

Mail app is ugyanez csak pepitában, ott annyi, hogy eltelik 3-5 másodperc is mire egy e-mailt olvasni tudok.

A Mail iPhone, iPad, a Youtube app pedig csak iPad, mivel iPhone-on nincs fektetett helyzet.
    Utoljára szerkesztette: mabbak, 2016.09.21. 18:48:38
  • MerlinW
    Oké, de mi van, ha egyszerre akarok telefonálni és DFU módba lépni? Jack Troll Time
  • GregSB
    Mivel iPhone 7 home gombja már nem igazi gomb, megváltozott pár dolog:

Hard reset: Power gomb + hangerő csökkentő gomb együtt lenyomva 10mpig

Recovery: Kábellel telefon gépre köt, Power + hangerő csökkentő gomb addig nyom amíg a telefon kijelzőjén meg nem jelenik hogy "Connect to itunes"

DFU: Power + Hangerlő csökkentő gomb 10mp-ig, majd utóbbi elenged és Power gombot tovább tartani 10mpig

Gyakorlatilag ugyan az mint eddig, csak a home gomb helyett a Volume Down lépett be.
  • passatgt
    Akinek 6s van, zseblámpa ikonon force touch, és lehet állítani fényerőt:)
  • robotnyk
    biztos hoztak kintről párat némi felárért
  • Sickness
    Az hogy lehet, hogy isamurai-ba lehet venni már ihetet?
  • Sickness
    ja, csak unalmas napi 2-3x rebootolni.
  • Jim Morrison
    +, ha mms kuldes/fogadas, terkep sem megy, akkor egy reboot megoldja a problemat
  • robotnyk
    olyan nem, de most kellett nyomnom egy rebootot, mert a zene alkalmazásban nem volt hang. sem BT, sem fülhallgató, sem saját hangszóró. youtube appban volt például. tegnap este még BT-n keresztül hallgattam zenét ¯\_(ツ)_/¯

• GregSB
    Két érdekesség az új iPhonerol:

- az új homegomb csak akkor mukodik ha az ujjaddal közvetlenül érintkezik. Kesztyűben nem lehet "megnyomni". Ezzel már valószínű a következő évi telefonra készítik fel az embereket, aminek elvileg egy nagy kijelző lesz az eleje, és a touchID + (virtuális) home gomb is bele lesz integralva a kijelzőbe.

- a vízállóságot többek közt úgy érték el, hogy egy spéci ragasztót használtak bizonyos elemeknél. Nem tudni mennyire fogja ez bonyolítani a készülék javítását, de benne van a pakliban hogy sok fusi GSM szerviz nem fogja tudni ugy szervizelni a 7-est higy az utána vízálló maradjon.
  • GregSB
    Sercegate :)

Nem tudni a készülékek hány %-nál, de sercegő hangot adnak magas prociterhelés alatt új 7 Plusok.

Gyártási hiba, Apple azonnal cseréli.

http://9to5mac.com/2016/09/17/iphone-7-plus-hissing/
    Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.09.18. 00:21:12
  • rastaman
    settings - display & brightness - raise to wake funkciot kell kiszedni
  • bakkerman
    felraktam én is a 10-et,és van rá valami mód hogy kikapcsoljam ezt a "remegős felébresztős" funkciót?
  • Sickness
    Frissítés óta másnál is előfordult, hogy néha néha elnémul a telefon? Előtte nem csinálta. Csak akkor jön vissza, ha a beállításokban rányomok a hangerőcsúszkára... Meg halkabbnak tűnik minden a telefonon... Alig hallom ha hívnak, pedig maxon van.
  • Jim Morrison
    multi core ban sem rossz
    droid single core le van maradva -bár ott kicsit több mag van, de multiban épp hogy i7 alatt
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.09.17. 13:37:17
  • GregSB
    Pff :D

Ok csak ha 1 szálon fut, de ez akkor is durva.

• Jim Morrison
    ez jutott eszembe. van egy szutyok cikk, azt javítja ki az illető. Rákeresel a bluetooth szóra, egy fejezet arról szól.
  • robotnyk
    tényleg van, soz. :c
  • passatgt
    van rajta jack dugó
  • robotnyk
    a következő macbookokból? a macbookon már tavaly óta csak usb-c van, semmi más. arról már csak azt tudják eltüntetni legfeljebb. és ez kimondottan macbook pro felhasználókról szólt.

egyébként nincs is szebb, mint a wireless fej és fülhallgató, a gyengébb hangminőséggel, meg az n+1 állandóan töltögethető eszközzel. nyilván a hangminőség eleve korlátozott bármilyen hasonló cuccon, mert tömörített formátum, de az legalább fix amíg a kábel jó...
  • GregSB
    A Keynote-on egyéttelműen kijelentették, hogy az audiovan szerintük a jövő a wireless. Már a mostani AirPoddal is ugrálni tudsz majd Apple készülékek között pillanatok alatt. Egy pillanat alatt tud majd váltani iPhone, Apple Watch, iPad és Macek között.

Vagyis pontosabban minden olyan füles amiben benne lesz a W1 chip és annak utódai, mert ez a vezérlő oldja meg hogy ne legyen szarakodás a párosítással és váltogatással. Beats fulesekben is lesz ilyen + szerintem 3rd partykban is.

Szóval ja, mi el ezt kijelentették eleg valószínű hogy a következő Macbookból eltűnik. MBP-ben szerintem még marad egy ideig.
  • Tikal #43783
    Kezdődik....
  • Tikal #43782
    Egyébként a MacBook-ok is dobni fogják az AUX csatlakozót? Valahol egyetértek a cserével, de a wireless vonal erőltetése nem a legjobb szerintem. Nem hiszem, hogy a legjobb ha egy bluetooth kütyü lóg az ember fülében órákat.
  • GregSB
    Szerintem a +2 óra meglesz. Nagyobb akksi van benne + az új proci is kevesebbet fogyaszt (a 4 magból 2 low power felhasználásnál, egyszerűbb feladatoknál fog működni)