45063
-
#43820 Nekem 6osom van és kipróbálása után azonnal váltanék 7-esre, ha nem lenne 99% hogy jövőre egy nagyobb átalakuláson fog átesni a Szifon. Így inkább kívárok. -
#43819 Én egy 6S-re becserélném ha jó áron sikerül, egyébként várnék a 7s/8-ra, mert.. jah. Én sem vennék 7-est. -
#43818 Akinek esetleg van iPhone 7-ese már, vagy kipróbálta, az elmondhatná, hogy megéri-e 6-ról váltani. Én rivjúk alapján úgy állapítottam meg, hogy nem. -
#43817 kipróbáltam mindegyik fokozaton. egyelőre nem veszek semmit, majd ha aktuális lesz, akkor megszokom. de attól még gané :D -
#43816 3 különböző erősség közül lehet választani, gondolom előtted valaki feltolta csutkára a rezgés erősségét a beállításokban.
Én is próbáltam és szerintem teljesen jó. Nekem nem hiányozna a fizikai home gomb.
szerk: ja a végén elfelejtettem elolvasni hogy leggyengébben próbáltad. Hát akkor ez van, vegyél mást :D
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.09.27. 18:39:55 -
#43815 ja akartam írni, a WhatsApp frissítésben is írták, hogy iOS probléma és ez oldja meg.
mellesleg voltam ma egy Apple Storeban, megnéztem a 7-est. ez a taptic home gomb elképesztő gané. annyira erős a visszajelzés, hogy olyan mintha laza lenne a képernyő, és minden lenyomáskor rákoppanna a hátlapra. mint a régi blackberryken, amikor a teljes képernyővel kellett klikkelni. még a leggyengébb fokozat is túl erős. (tudom, #FWP) -
#43814 -
#43813 A messenger hang megoldódott... Nyomni kell egy Hard Resetet, utána az helyreáll. -
#43812 Hat, csak par oraja van a kezemben. Eddigi tapasztalatok (fekete, sotetszurke, vagy mi, nem a csillogos fajta - 128gb):
Aksija tenyleg erezhetoen tovabb birja
Erezhetoen gyorsabb, bar a regivel sem volt bajom
Szerintem kifejezetten fos volt a 6s kameraja (ertek hozza, es fotos szemmel mondom, mielott nekem ugrana valaki:D), ennek nagysagrendekkel jobb
A keynote alatt en ugy ereztem, hogy a szipi-szupi kijelzo csak bullshit lesz, kicsit felhuztak a saturationt, azt azt akarjak eladni, de tenyleg sokkal jobb. Ettol fuggetlenul a sima 7-nek kell meg egy full HD kijelzo, h ne latszodjanak a pixelek.
Nekem az uj home gomb nem jon be, de biztos megszokhato
Kurva jo az uj sztereo hangszoro. Hangosabb es hat sztereo is.
A vizallosagot nem probaltam, de ez a feature johetett volna egy verzioval korabban is, mert pont abba halt bele a 6s-em:D -
#43811 és jó? :D -
#43810 mindegy, megvettem:D -
#43809 valaki tud linket sima 7-es kamerajaval keszult fotokhoz? eddig csak a hivatalos kepeket, meg azt a foci kozvetiteseeket talaltam.
koszi -
#43808 Csatlakozok, ez engem is érdekelne.. :)
A power gomb hangja is más lett, azt sem lehet állítani? -
#43807 én lenémítottam, mert irritált az új hang :D -
#43806 Na ez jo kerdes! Engem is erdekelne! iOS 10 ota. -
#43805 Sziasztok,
Lehet, hogy nem teljesen ide tartozik, de....
Messenger hangja olyan lett, mint amikor SMS üzenetet kapok. Lehet ezen változtatni, visszaállítani a régi messenger hangot? -
#43804 Sziasztok!
Ios 10 óta Youtube app-ban (fektetett helyzetben), amikor a feliratkozott csatornák között szeretnék váltani bal oldalon, mindig visszalép 'All channels'-re az app és 2-3 alkalommal is kell böknöm egy konkrét csatornára, hogy ki tudjam választani. Ios 9 alatt fluid volt az egész, igaz nem deal breaker de most azért egy kicsit zavaró. Másnál is így működik ez?
Mail app is ugyanez csak pepitában, ott annyi, hogy eltelik 3-5 másodperc is mire egy e-mailt olvasni tudok.
A Mail iPhone, iPad, a Youtube app pedig csak iPad, mivel iPhone-on nincs fektetett helyzet.
Utoljára szerkesztette: mabbak, 2016.09.21. 18:48:38 -
#43803 Oké, de mi van, ha egyszerre akarok telefonálni és DFU módba lépni? Jack Troll Time -
#43802 Mivel iPhone 7 home gombja már nem igazi gomb, megváltozott pár dolog:
Hard reset: Power gomb + hangerő csökkentő gomb együtt lenyomva 10mpig
Recovery: Kábellel telefon gépre köt, Power + hangerő csökkentő gomb addig nyom amíg a telefon kijelzőjén meg nem jelenik hogy "Connect to itunes"
DFU: Power + Hangerlő csökkentő gomb 10mp-ig, majd utóbbi elenged és Power gombot tovább tartani 10mpig
Gyakorlatilag ugyan az mint eddig, csak a home gomb helyett a Volume Down lépett be. -
#43801 Akinek 6s van, zseblámpa ikonon force touch, és lehet állítani fényerőt:) -
#43800 biztos hoztak kintről párat némi felárért -
#43799 Az hogy lehet, hogy isamurai-ba lehet venni már ihetet? -
#43798 ja, csak unalmas napi 2-3x rebootolni. -
#43797 +, ha mms kuldes/fogadas, terkep sem megy, akkor egy reboot megoldja a problemat -
#43796 olyan nem, de most kellett nyomnom egy rebootot, mert a zene alkalmazásban nem volt hang. sem BT, sem fülhallgató, sem saját hangszóró. youtube appban volt például. tegnap este még BT-n keresztül hallgattam zenét ¯\_(ツ)_/¯
-
#43795 Két érdekesség az új iPhonerol:
- az új homegomb csak akkor mukodik ha az ujjaddal közvetlenül érintkezik. Kesztyűben nem lehet "megnyomni". Ezzel már valószínű a következő évi telefonra készítik fel az embereket, aminek elvileg egy nagy kijelző lesz az eleje, és a touchID + (virtuális) home gomb is bele lesz integralva a kijelzőbe.
- a vízállóságot többek közt úgy érték el, hogy egy spéci ragasztót használtak bizonyos elemeknél. Nem tudni mennyire fogja ez bonyolítani a készülék javítását, de benne van a pakliban hogy sok fusi GSM szerviz nem fogja tudni ugy szervizelni a 7-est higy az utána vízálló maradjon. -
#43794 Sercegate :)
Nem tudni a készülékek hány %-nál, de sercegő hangot adnak magas prociterhelés alatt új 7 Plusok.
Gyártási hiba, Apple azonnal cseréli.
http://9to5mac.com/2016/09/17/iphone-7-plus-hissing/
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.09.18. 00:21:12 -
#43793 settings - display & brightness - raise to wake funkciot kell kiszedni -
#43792 felraktam én is a 10-et,és van rá valami mód hogy kikapcsoljam ezt a "remegős felébresztős" funkciót? -
#43791 Frissítés óta másnál is előfordult, hogy néha néha elnémul a telefon? Előtte nem csinálta. Csak akkor jön vissza, ha a beállításokban rányomok a hangerőcsúszkára... Meg halkabbnak tűnik minden a telefonon... Alig hallom ha hívnak, pedig maxon van. -
#43790 multi core ban sem rossz
droid single core le van maradva -bár ott kicsit több mag van, de multiban épp hogy i7 alatt
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.09.17. 13:37:17 -
#43789 Pff :D
Ok csak ha 1 szálon fut, de ez akkor is durva.
-
#43788 ez jutott eszembe. van egy szutyok cikk, azt javítja ki az illető. Rákeresel a bluetooth szóra, egy fejezet arról szól. -
#43787 tényleg van, soz. :c -
#43786 van rajta jack dugó -
#43785 a következő macbookokból? a macbookon már tavaly óta csak usb-c van, semmi más. arról már csak azt tudják eltüntetni legfeljebb. és ez kimondottan macbook pro felhasználókról szólt.
egyébként nincs is szebb, mint a wireless fej és fülhallgató, a gyengébb hangminőséggel, meg az n+1 állandóan töltögethető eszközzel. nyilván a hangminőség eleve korlátozott bármilyen hasonló cuccon, mert tömörített formátum, de az legalább fix amíg a kábel jó... -
#43784 A Keynote-on egyéttelműen kijelentették, hogy az audiovan szerintük a jövő a wireless. Már a mostani AirPoddal is ugrálni tudsz majd Apple készülékek között pillanatok alatt. Egy pillanat alatt tud majd váltani iPhone, Apple Watch, iPad és Macek között.
Vagyis pontosabban minden olyan füles amiben benne lesz a W1 chip és annak utódai, mert ez a vezérlő oldja meg hogy ne legyen szarakodás a párosítással és váltogatással. Beats fulesekben is lesz ilyen + szerintem 3rd partykban is.
Szóval ja, mi el ezt kijelentették eleg valószínű hogy a következő Macbookból eltűnik. MBP-ben szerintem még marad egy ideig. -
#43783 Kezdődik.... -
#43782 Egyébként a MacBook-ok is dobni fogják az AUX csatlakozót? Valahol egyetértek a cserével, de a wireless vonal erőltetése nem a legjobb szerintem. Nem hiszem, hogy a legjobb ha egy bluetooth kütyü lóg az ember fülében órákat. -
#43781 Szerintem a +2 óra meglesz. Nagyobb akksi van benne + az új proci is kevesebbet fogyaszt (a 4 magból 2 low power felhasználásnál, egyszerűbb feladatoknál fog működni)