iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Idén Watch 2-re fogok beruházni ha jo lesz a frissítés.
A 6s-em addig remelem kibirja aztan majd valtok a szulinapi keszulekre 😊
Amugy nem egy forradalmi. Remelem 7s (vagy kitudja milesz a neve) oda fog csapni!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A kijelzőbe épített TouchID-ről meg már van benyújtott szabadalmuk 😊
Na lett gúglinak is keyboardja iOS-re. Sokkal gyorsabb mint a GIF-es keyboard amit eddig használtam (POPkey), ugyhogy azt le is cseréltem erre 😄
Szerk: úgy látszik még csak USA storeban van, a magyarban nincs.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.05.13. 10:15:12
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"A jövőre megjelenő 2017-es iPhone modellről van szó, ami majd 2017 szeptemberében érkezik. Amit hallottam, és ez tényleg csak egy pletyka, szóval azt hallottam, hogy teljesen megújult külsővel érkezik.
Több forrásból is úgy értesültem, hogy teljesen egybe fog olvadni a készülék alja és a teteje, tulajdonképpen eltűnnek az alsó és felső sávok. Az egész előlap egy hatalmas kijelző lesz. A Touch ID érzékelője valahogy bele lesz integrálva a kijelzőbe. Az előlapi kamera is a kijelzőben lesz. A hangszóró is és minden. Az összes szenzor a kijelző mögött lesz.
Amit nem tudok… Fogalmam sincs, hogy mekkora lesz a készülék. Vagy a kijelzőt húzzák ki a mostani iPhone házának méretére, vagy az egész készülékházat zsugorítják össze arra a méretre, amekkora a mostani iPhone-ok kijelzője, hogy könnyebben elférjen a kezünkben… Nem tudom."
Meguntam a várakozást. <#action>#action>
...::::::...
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.05.04. 19:48:53
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Színek közül mindig is a szürke / Space Gray volt a legnépszerűbb, legyen szó iPhoneról, Watchról vagy iPadről. Kell idő amíg utól érik magukat, lehet csak 1-2 hónap múlva lesz rendes készlet a szürke SE-ből.
bakkerman #43486 vettem már ott utángyártott kábelt, azóta is működik
Valakinek van vmi ötlete, esetleg tudja, hogy miért nem található a boltok többségében SE 64gb space gray színben?
Mindenhol csak a lányok színek vannak...
Tudom h van pár bolt de 200k körül. 😞
[merlinw.org]
iPhoneal kapcsolatban eddigi leakek alapján meg arra lehet következtetni, hogy idén csak egy enyhe frissítés lesz, és jövőre, amikor jönne az "S" széria - az eredeti iPhone 10 éves évfordulóján - fognak bemutatni valami teljesen újat. Ha ez igaz akkor felrúgják az eddigi 2 éves ciklusokat, és lehet tényleg valami nagy újításra lehet számítani. 2017 szeptemberégi viszont így valószínűleg stagnálni fognak.
Hozzáteszem ez a stagnálás is olyan bevételeket jelent ami még mindig irígylésre méltó, sok cég szeretne ilyen revenue-kat termelni... Elég cvsak megnézni az előző link legfelső chartját. Azért ha ezt szinten tudják tartani amíg jön valami nagyobb újítás akkor vígan ellesznek. Max a részvényesek rinyálnak majd.

Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.04.27. 14:57:43
https://sixcolors.com/post/2016/04/apple-q2-2016-results-going-down/#more
Egyébként 2 hete majdnem elcsábultam egy alu Watchra. Ahol voltam majdnem 40e Ft-al olcsóbban meg tudtam volna venni mint otthon. De végül erőt vettem magamon és nemet mondtam, azért is kivárom a 2. generációt 😊
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.04.21. 21:29:49
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Egyébként érdekes, hogy az utóbbi évtizedekben azt verték az emberekbe, hogy az alumínium az értékesebb (autók, bicikli, telefon), most meg fordítva árazzák be,
A masik tenyezo ami az arat befolyasolja az a szij. Apple borzalmas arakat kepes elkerni egyes szijakert.
A belso hardware es tudas tokeletesen megegyezik. Szijakbol kivalo minosegu utangyartottakat lehet kapni toredek aron (es rengeteg gagyit is).
Szoval ha az orat nem, mint divat termeket akarod hordani akkor nyugodtan vedd meg a legolcsobbat aztan vegyel hozza utangyarott szijakat.
Ugyanakkor ezzel beigazolodott, hogy a lenti kijelentesuk a fenyerore vonatkozoan valoban nem volt igaz, a nexus 7 2013 fenyesebb..
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.04.13. 19:27:18
Regards,
http://www.displaymate.com/iPad_Pro9_ShootOut_1.htm
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.04.13. 17:49:28

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
/tudom ám hogy nem csak messenger vanASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
★★★★★