iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Azé háromból kettőt veszek 😄
MerlinW
Ez most nagyon gyenge cucc... 5x elmondják ugyanazt csak hogy kitöltsék az időt. Kicsi 6S, upgrade-elt iPad, meg watch. Kínos volt nézni ahogy erőlködtek a marketinggel. No mindegy.

[merlinw.org]

skinnyman
Lol, kb 20 masodpercig nyitottam meg, es epp azt irtak ki, hogy 500 nits, es valami olyasmi, hogy "brightest tablet available". Mondjuk nem tudom mire szamitottam, de szamomra egyszeruen felfoghatatlan, hogy egy ekkora ceg hogy engedheti meg maganak, hogy folyamatosan az emberek pofajaba hazudjon? 😄
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.03.21. 18:59:19

Regards,

Panzeradler
Erre várok, már amióta bejelentették, remélem hozzánk is elér májusig.
Krisztiam
iphone SE megkapja az iphone 6s belsejét, nem semmi szerintem sokan venni fogják

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

MerlinW
Azt nem tudom, olyanom nincs😊

[merlinw.org]

Krisztiam
és windows 10 edge böngészőben

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

MerlinW
Itt van
Csak apple eszközökön nézhető

[merlinw.org]

oneal1
video steam nincs esetleg?

!Forza Ferrari!

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
Kerhetek par linket? Eleg rossz itt a net, verge sok ido mire betoltene 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Krisztiam
kezdődik 😊

dzsegameló
Nekem a teli "ragadt be". Ki kellet lőni a háttérből... Kb fél órát ment, mire észrevettem.

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

robotnyk
ha esetleg valaki használ Waze-t, a legutóbbi update óta nem fordult elő esetleg, hogy beragadt az "üres háromszög", akkor is ha nem fut a háttérben az app?
Dzsega
Bal felső sarokban van egy olyan, hogy csoportok, nem lehet, hogy ott ki van kapcsolva valamelyik csoport?
A facebookos cucc meg egy rakás szar.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Gladiator
Nem vagyok egy nagy iphone-os, csak hasznalom, sosem mentem bele a reszletekbe, szoval lehet itt valami nagyon egyszeru a magyarazat.

Lenyeg, hogy hiaba adok hozza neveket a telefonkonyvhoz, nem talalja meg oket, ha rakeresek a Contacts appon belul. Viszont ha az univerzalis keresot hasznalom, akkor megtalalja, ranyomok, bemegy a telefonkonyvbe, es minden megvan. Az osszes ujonnan hozzaadott telefonszamra igaz ez, amit nem Facebookrol meg mittom en honnan szinkronizalt korabban. Ha hivnak ezekrol a szamokrol, akkor se mutatja a nevet, csak a szamot, hiaba van elmentve.

Masik, hogy egyszer szinkronizalta a Facebook kontaktokat, es azota semmit, pedig lett uj ismerosom, igy nem is tudom az o telszamaikat hozzaadni a kontakthoz, mert nincsenek benne a kontaktjaimban. Hogy lehet a Facebook ismerosoket up to date tartani? Meg amugyis teljesen fogyatekosan huzta be oket. Nem is az osszeset, meg ilyenek.

U.i.: na jo, most latom, hogy 1-2 uj ismerosomet hozzaadta, de nem az osszeset.

Szoval ugy az egesz Contacts funkcio valahogy tok szar. Ez igy normalis, vagy mit lehet ezzel csinalni?

Jim Morrison

Doog
Köszönöm a tippet! Hétvégén beugrok egy boltba, és átnyomkodom mind a kettőt.
Igen sajnos eddig abba a hibába estem, hogy csak a hardvert figyeltem hűűű mekkora tuti jó lesz. Ezért érdekel az iPhone mert nagyon jól optimalizált a rendszer, és mostmár nekem ez a fontos, hogy stabilan működjön.

Még az 5SE címkével ellátott telefont megvárom, mert nekem nagyon a kijelző mérete se számít, (ha jól tudom 4" lesz az SE kijelzője) csak az, hogy megbízható telefonom legyen.
Hátha lesz kis árkülönbség. 😊

...::::::...

Én sem egyedül alszom és azt tapasztaltam, hogy ugyan azt méri mint a karkötő, ami a mozgást figyeli.



k0trapali
Ennyit a hardverrol s7 vs 6s plus
k0trapali
2 evnel sztem tovabb fogjak szofrveresen tamogatni a 6s-t. Ma olvatam, hogy az S7-el mar most van valami szoftveres gond hivas kozben, voltak lefagyasok is. (Forumon es hiroldalon is olvastam)
Iphone-nal ilyenrol nem tudok. Nalam a 6s hibatlanul teszi a dolgat.
Amugy meg ha tudod nezd meg egy boltban, szolgaltatonal a 2 telefont es hasonlitsd ossze magad 😊
Hardveresen is nagy a kulonbseg az s7 javara, de az ios optimalizaltabb ezert beeri kevesebbel is!
Ha most 6s-t veszel sztem siman 3-4 evig jol elvagy vele!
k0trapali
Köszönöm mindenkinek! Megnyugodtam 😊
Dzsega
Mióta megvan az i5, minden este rajta van egész éjjel a töltőn. Eredeti akksi van benne és hétvégén, ha nem csesztetem, akkor 2 napot neccesen de kibír...

Doog
Sziasztok!

Telefon vásárlás előtt állok, és nagy dilemmába estem.
Soha nem volt még iOS rendszerű telefonom, és most furdal a kiváncsiság.
Tudom, hogy nagy a harc a Samsung, és az iPhone között, pedig ami nálam játszik az a Samsung S7, vagy az iPhone 6s.
De gondoltam már az 5s-re is, meg arra is hogy várok március 21-ig. Azt hiszem akkor jön az 5SE.
Nemtudom megéri-e még 5s-t venni!?

Esetleg valaki tippet tudna adni. iPhone-t nem divatból vennék, hanem mert az iOS lehet magával ragadna.
Viszont ha ésszerűen gondolkozok a Samsung lehet többet tud nyújtani, csak az a fránya Android zavar néha.
Ezért is rágódok már jó pár napja, mert úgy szeretnék vásárolni, hogy pár évig tuti megmaradna a készülék és nehogy az legyen, hogy b@szki a másikat kellett volna venni. <#rinya>

...::::::...

Tikal
ha 5 évvel ezelőtt mondod, hogy aggaszt akkor megértettem volna, de ma már ez nem probléma, ezek az akksik már sokkal jobbak, magukat szabályozzák, csak azért mert töltőre van dugva még nem jelenti azt hogy folyamatosan veszi fel az energiát, kikapcsol az akksi ha tele van. Ha napokigg töltőn lenne se történne semmi. Nyugodtan hagyd rajta éjszaka.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Rage47
Amúgyis úgy tervezték, hogy be legyen dugva éjjel, ennyire szerintem nem kell félteni.
k0trapali
Mellettem van a telo az eljeli szekrenyen. Baratnom a masik oldalamon. 2 napja hasznalom, meg csak kalibral. Inkabb ez az akksi dolog aggaszt, hogy be van dugva egesz este :/
Rage47
néztem, hanggal is ugyanazt méri kb., mint az Activité órám, ami a kezemen van és a mozgásomat nézi.
persze ha barátnőd rajtad alszik, akkor őt is hallja nyilván, szal így nem a legjobb. 😊 nem teszteltem még, de olyasmire emlékszem, hogy 2 iphone-t össze lehet hangolni, hogy az ő iphone-ja csak az ő hangját figyelje, ha az ő térfelén alszik persze
k0trapali
Hasznalja valaki a Sleep Cycle appot?

Ez mennyire igaz dolog, marmint a mikrofonnal figyeli az estet azt kesz reggel meg jo idoben ebreszt. Baratnommel alszol es siman hallja az ö mocorgasat is 😄
+ mennyire akksi rombolo, mert egesz este bevan dugva a telefon.
Tapasztalat, velemeny?
Tikal
75km/hó <#wow2>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nem naponta? 😊

www.smart-bus.hu

GregSB
TomTom érdekes üzleti modellel állt elő.

Freemium navigációval jöttek elő TomTom Go néven.

Havonta 75km-t ingyen lehet vele megtenni, felette előfizetés szükséges. Le lehet menteni offline térképeket, forgalom info is van benne...

Mondjuk ez a 75 km pont az ingázó kategóriába esik, arra meg nem tudom mitől nyújt ez többet mint a Waze.

MerlinW
M4A-ra konvertáld és nevezd át M4R-re, majd húzd be a ringtones ablakba.

[merlinw.org]

passatgt
m4r formátumban kell... Neten találsz konvertert hozzá, vagy egyszerűbb ha az ingyenes SynciOS appot használod. Az átkonvertálja az mp3-at, meg lehet vágni stb... és ezerszer hasznosabb, mint az itunes.

Jim Morrison
akkor már csak 1 kérdésem van: mp3 nem jó? találtam egy régebbi leírást, ahol itunesban átkonvertálja AAC re, de mivel most ilyet nem találtam, nekem kéne átkonvertálni, vagy mp3 is jó?

passatgt
nálam a rámásolt csengőhangot ki lehet választani üzenethangnak is, csak le kell görgetni a listában a csengőhangok részig

Jim Morrison
Hogy lehet mondjuk SMS hangot változtatni (sajátra).
Hangok között azt látom, hogy áruház, de iTunessal átemelt kis értesítés is csak a zenék közé teszi be, onnan meg nem tudom beállítani. 10perc keresgélés után is csak Jailbreakes megoldásokat találtam. Nincs rá megoldás jailbreak nélkül?

GregSB
Ugy néz ki iPhone7-nek hasonló designja lesz mint 6/6s-nek, fe nem lesz rajta antenna csík. Az alján lesz műanyag.

http://9to5mac.com/2016/03/13/purported-iphone-7-chassis-pictures-show-redesigned-antenna-lines-new-larger-camera/

Rage47
igen, ha ott ilyen történik az megszokott, nincs róla hír stb.
iOS is egy ember által írt szoftver...
robotnyk
vicces, mert pont ma kaptam egy üzenetet egy ismerőstől, hogy a droidján tárolt mind az 1500 kép egyszer csak eltűnt... 😊
Jim Morrison
persze, van olyan alkalmazás is (mirrorlinkes pl.), amin láthatod, hogy mennyire erősen van benyomva a pedál, mennyire dőlt be a kocsi... és ezt ugye nem a telefon szenzoraiból veszi, van a kocsiban elég.

GregSB
Ja pont azért nem írja ki SMS-eket hogy ne próbáld olvasni vezetés kozben.
Mondjuk megoldhatnák, a telefon szenzorai alapján simán érzékelhetné mikor gurul a kocsi és mikor áll. Állló helyzetben (ha nem dugóban araszolsz hanem mondjuk mar legalább 2-3 perce állsz) akkor kiírhatná a szöveget.

Jim Morrison
hát gondolom megvagy az ember ereiben a vér ilyen szituációban 😊

Kongy
Na bumm, ez aztán elviselhetetlen hiba 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

MerlinW
Ki mondta neked, hogy tökéletes az iPhone? 😊

[merlinw.org]

Dzsega
Egy apró szösszenet, a tökéletes iphonennal...
Ma de. gyerköccel elmentünk családi napra, ahol egy rakás fényképet készített nejem. Mikor du. hazaértünk a telefonján egy darab sem volt meg! Ha új képet csináltam akkor a kamera appnál meg lehetett nézni (fotók közt nem voltak meg), de sem szerkeszteni sem megosztani nem lehetett, ha kiléptél akkor eltűntek a képek. Appok kilőve, újraindít és láss csodát az összes kép megjelent a kamera appban is és a fotók közt is (némi töltögetés után, mintha felhőből szedte volna le).
Így maradtam életben...

Jim Morrison
Összehoztuk a kocsival is.
CarPlay tök jól működött. Hatalmas pozitívum, hogy közben a telefont lehetett is használni. Ugyanez nem mondható el az Android Auto-ról és Mirrorlinkes megoldásról. Siri igaz csak angolul tudott, de lehetett tőle kérdezgetni akármit. Azt nem értem mondjuk, hogy sms üzenetek miért nem írja ki, mert csak felolvassa. Gondolom azért, hogy ne terelje el a sofőrt, de na... Összességében pozitívum az egész, sajnos még nincs sok app rá, de a fontosak működnek, és nem is kell sok minden.
Tapasztalataim szerint jobb mint a rivális megoldás.

Jim Morrison
Ah, köszi!

passatgt
Beállításokban válaszd ki a mail fiókot és a Leírás mezőbe add meg a nevét, azt fogja kiírni a Mail app.
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2016.03.11. 19:57:20

Jim Morrison
Apukám iphone user lett és van ami már nem tetszik neki 😞
Két gmail accot akar hozzáadni az alap mail klienshez. Az egyik mindig gmail nevet kapja, a másik meg a [email protected] ot. Toroltuk azt ami a Gmail-t viselte, de ugyanúgy Gmail-t kapta. Van lehetőség, hogy átnevezze vagy... keressen más klienst?

Szerk: gmailre lesz gmail app
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.03.11. 19:44:04