45063
10255461851509447102.jpg
  • MerlinW

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.09. 16:14:54
  • GregSB
    Szerintem ez a végleges (GM). Bétasok lehet mar most megkapják
  • oneal1
    most valami hiba van a rendszerben vagy akik használták a beta-t azok szedhetik a végleges ios 10 et?

csak mert tölti a telefonom
  • rastaman
    wao! azert ez nem hangzik rosszul!
  • GregSB
    + ha több Apple cuccod van, akkor iCloud accon keresztül mindegyikel automatikusan működni fog, + tudsz ugrálni eszközök között ugy hogy végig füledben van. Pl elkezdesz valamit iPhoneon, majd atmesz iPadre, es egy gombnyomással az iPadet tudod kiválasztani mint hangforrást a füleshez. Ugyanígy Macel.

Had ne ecseteljem sima BT fulessel mennyi szopas lenne ezt a műveletet végre hajtani.
  • oneal1
  • MerlinW
    szept 13
  • oneal1
    ios 10 végleges mikortól tölthető?
  • passatgt
    olcsóbb meg tovább bírja az akksija, a hangátvitel meg elvileg majdnem lossless, ami nagy előrelépés a sima bluetooth-hoz képest
    Utoljára szerkesztette: passatgt, 2016.09.08. 09:08:33
  • karajjj
    Ez mivel lesz jobb pl ettől?
  • Tikal #43730
    A kábeles milyen gyakran esik ki? Nekem leginkább a kábel rántja ki, mert tapad a pólómhoz, vagy a felsőmhöz, vagy csak meghuzom a telefonnal stb... ha nem esik ki a kábeles a füledből, akkor ez sem fog szerintem
  • Dzsega #43729
    Nagyon durva a füles.
  • Kongy
    Én attól tartok, hogy kiesik a fülemből, vagy elveszteném..
  • GregSB
    5 óra, de a tokja amiben tartod tölti, és abban 24 órányi kraft van.

Most írják Verge-n hogy iPhone 5-től felfelé működni fog mindennel.

Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.09.07. 23:11:40
  • Jim Morrison
    mi az airpod üzemideje? 4 óra?
  • szucsy89
    kíváncsi vagyok az airpods tesztekre, hangminőség, meg hogy menniyre eshet ki a füledből... már látom a nyóckerben hogy sétál valaki és lekapják az egyiket a füléről

bár nem, ott inkább megállítanak és visznek mindent telefonnal együtt..
  • GregSB
    Én meg úgy vagyok vele, hogy már nagyon elegem van a kábeles fülesezésből. Állandóan beakad valahova, a kábel egy idő után gyűrödik, töredezik, stb.
    Eddigi BT fülesek meg viccel voltak egyenlőek, állandóan eldobták a kapcsolatot. Ha ez az AirPod jól fog működni akkor Shut up and take my money lesz részemről.

Watch2-re is hajlok nagyon. Úszásra és futásra is használnám. Meglátjuk belefér -e a büdzsébe :D
    Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.09.07. 22:40:39
  • szucsy89
    ez az egy dolog tetszett, végre az apple megint valamiben elől jár, és hát ki más, ha nem ők terjesztenék el végleg a wireless füleseket... de ezzel is úgy vagyok, hogy még nem kell, +1 eszközt tölthetnék, és jó nekem a szeretett fülesem. a telefon meg nem lett egy nagy durranás, kb. amiket leirtam délután, most attól ne vágjuk már magunkat hanyatt, hogy erősebb lett a hardver meg nagyobb a tárhely... ezek alap dolgok könyörgöm. a watch 2-től is többet vártam, na talán majd a 3...
  • GregSB
    Egen.

A plusban a 2. kamera telephoto lesz.
  • MerlinW
    Ezek szerint mégsem lesz Pro, csak a sima és a Plus?
  • GregSB

http://www.theverge.com/2016/9/7/12775906/apple-beats-wireless-earbuds-for-iphone-7
  • GregSB
    Azért ez tisztességes frissítés.

Az AirPods meg kell. Remélem kompatibilis lesz a 6-ossal.
    Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.09.07. 20:49:38
  • Jim Morrison
    Szép
  • Jim Morrison
    Jajj, meglovagoljak ezt a showkrapekot :D
  • GregSB
    Ha valaki VLC-n nézné:

HIGH RESOLUTION: http://appleliveevents-i.akamaihd.net/hls/live/222436/1609lijbsdfvoihbadfvohbsdfvljhb/master/4500/4500.m3u8?t=YWxpc2FtaXg=
    LOW RESOLUTION: http://appleliveevents-i.akamaihd.net/hls/live/222436/1609lijbsdfvoihbadfvohbsdfvljhb/master/1800/1800.m3u8?t=YWxpc2FtaXg=
    This is the only correct one. All other ones are from the older events.
    It obviously doesn't work right now, it will come online later when the keynote is about to start.
  • Jim Morrison
    vajon az intel intellisense féle duplakamera megoldás lesz, vagy mint a Huawei P9 - egyik monochrome? vagy valami más?

(költői kérdés, mindjárt kiderül)
  • GregSB
    Ezek a tok beszállítók :D

Úgy látszik tényleg dupla kamera lesz a Plusban.
    http://i.imgur.com/4lC7MTz.jpg
  • MerlinW
    Jó... jó.. de nem lesz gúla alakú...
  • GregSB
    Várjuk meg azért mit jelentenek be. A dupla kamerás megoldásuk érdekes lehet. Kinézet meg ízlés kérdése, én imádom a 6-ost
  • passatgt
    új kamera, új processzor, gyorsabb ram, nagyobb háttértár, jobb kijelző, nincs jack, új hátlap, force-touch homegomb, új taptic-feedback, új szín, nagyobb akksi, vízállóság, smart-connector, új fülhallgató

tényleg alig lesz újítás:)
  • oneal1
    húh, a nagy nap! :)

csak nehogy gáz legyen.... félek attól hogy igazak a kiszivárgott infók és "alig" lesz újítás.
    Ha minden igaz, akkor ez nem iphone 7 hanem egy iphone 6 S 2 lesz csak...:)
  • szucsy89
    Talán sok év után először az első iPhone ami semmilyen nagyobb újítást nem tartogat, legalábbis ami a többi gyártóhoz képest innovációt jelent. Vízállóság? 1000 éve van androidos telók között, akinek ez fontos vagy az egyik legfontosabb az ilyen telót vett magának. Nagyobb tárhely sem annyira nagy szám, a gyorsabb hardver meg alap. Az elhagyott jack csatlakozó meg no comment. Most beírhatnám hogy az első iPhone lesz ami bukni fog, de nem fog, tényleg ha egy kalap szart árulnának is vinnék mint a cukrot. Pedig ez a design forma is nagyon csúnyára sikeredett sztem, a 6-é is, maximum azért látjuk már "szépnek" mert megszoktuk.

Várj a jubileumira, mindenképpen én azt ajánlom.
  • GregSB
    Redditen csak nem vernek át :D
    https://www.reddit.com/r/apple/comments/51ea92/this_just_popped_up_iphone_7_listing_on_apple/?ref=share&ref_source=link
  • passatgt
    mondjuk ezt nem túl nehéz hamisítani:)
  • GregSB

Hongkongi honlapon előre szivárogtatnak :D
  • GregSB
    Bingo a holnapi keynotera :D
  • GregSB
    Szerintem ne vedd meg, inkább várd meg a jubileumi kiadást ami jövő ősszel jön.
  • LaszloLedzenyi
    Gondolj bele hogy legalább 2 évig nem fog lefagyni
    Elég érv? :D
    Utoljára szerkesztette: LaszloLedzenyi, 2016.09.06. 19:45:18
  • Jim Morrison
    szerintem holnap este, holnapután kérdezd meg, mikor már tudjuk milyen lesz az iPhone7:)
  • DonPedro22
    Meg tudtok győzni miért vegyem majd meg az új iPhone 7-et? mindig is androidos voltam de úgy gondoltam ki próbálom az almás telefont is. Jelenleg Sony Xperia Z5 telóm van.