iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
precision
ami nekem nem tetszik a kijelzõ méret növekedésével kapcsolatban, hogy így képek alapján csak a magassága nõ meg, a szélessége ugyanakkora marad, magának a telefonnak és a kijelzõnek is

ez így egy nyújtott tepsi... kicsit szélesedhetett volna

Bazinga!

Tikal
Azert az elég szomorú hogy a képernyõ méret a legnagyobb újítás.. Legalábbis ugy tunik eddig😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Klemice
<#alien>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Tikal
Biztos hogy nem😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Klemice
Köszi, akkor lehet hogy mégsem ez lesz az új telefonom... 😞

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Tikal
Nem, azt anyukádat veszi majd észre, és gondolom szól majd hogy cserélj pelenkát....

Tikal
Ott a pont! 😊

Klemice
És ha pisa jön a seggembõl, azt képes lesz jelezni az új iphone, ha esetleg én nem venném észre?

Andr0
btw: Én szeretem a jó versenyt, így örülnék neki, ha a Windows Phone feltámadna... Android is erõsíthetne valami ütõsebb készülékkel és akkor fel lesz adva a lecke az Apple-nek...

Samsung meg vegyen már fel egy pár deignert... biztos nem vágja padlóra a költségvetésük. (Persze ez nem azt jelenti, hogy egyetértek a per eredméynével... mert szerintem baromság)

Armin & Ayu fan

Andr0
Felvetõdik a kérdés: Akkor az új iPhone-ban lesz-e vezeték nélküli töltés? Már a Magic Mouse is tudja, miért ne tudná az iPhone?

Armin & Ayu fan

Bercy
De miert kellene iTunesra radugni? Mar a 4S-t se kellett.
DanielT
Nem kívánom védeni, de mondja, hogy nincs hozzávaló újfajta kábele.
Tikal
LOL, az utolsó husz másodpercben bekapcsolja, de iTunes-ra már nem tudta rádugni, mert a komandosok kopogtattak, vagy mi a faszom? 😄DD

". Ez akkor is kamu, ha pont így fog kinézni."

lol, ebben a topikban sugárzik az értelem

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Dzsega
ráadásul kéri, hogy dugd rá gépre.. WTF?!

passatgt: nah ez elég jól néz(ne) ki! tetszik!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

passatgt

Ez még az iphone 4s elõtt volt😊

DanielT
A gratulációt köszönöm, nem arra írtam amit bekapcsol, hanem amikrõl mondják is, hogy tokgyártók standjáról vannak.
pyrohun
Amit bekapcsol? Grat -.-

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

precision
ahhoz képest a #29433 -ban lévõ videóban 2:52 -nél bekapcsolja 😊

Bazinga!

DanielT
Mielõtt infarktust kapnál: tok gyártásához sablonok.
pyrohun
Ja most nézem bekapcsolja: hát az meg akkora fake hogy hihetetlen, látszik, hogy nem a telefon kijelzõje "világít", hanem oda van montírozva. Fos.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
Baszki ez már annyira unalmas. Kb. minden lóf@sz hülyegyerek iPhone 5 alkatrészekkel, meg prototípusokkal rohangál? Biztos elhiszem, akkora kamu mint a szar. Ez akkor is kamu, ha pont így fog kinézni. Különben is: ott a kezében a fos telefon, miért nem kapcsolja be? Látszótal össze van rakva, minden alkatrész a helyén, nem esik szét. Ja, hogy nem mûködik? KAMU. Azért nehogymár naponta kb. 10 új videót rakjanak föl kb. 15 éves (hangú) baromarcúak. Honnan? Kitõl? Baromság.

precision
ha nincs már rá hûség/törlesztõrészlet...stb., akkor a szolgáltató pénzért függetleníti

menj be a szolgáltatóhoz és kérdezz utána

Bazinga!

http://campaigns.vodafone.co.uk/UnlockCodeRequestForm/

ez használhat? Havidíjas vagyok, igaz nem UK-ban :\
Pont az maradna ki a szolgáltató cserébõl, vagy az lényegtelen? 😄
passatgt
t-mobil függetleníti x pénzért

Sziasztok, lehet iphone 4-et függetleníteni valahol? Sajnos a munkahelyem szolgáltatót (A) vált és az egész flottát átviszi egy másikhoz (😎.
Nincs jailbreakelve, semmi huncutság nincs rajta, csak valami 100 free sex positions...

szóval,
stockhouse
szerintem csillag formája lesz hupikék pompom borítással.<#banplz>

PSN ID: jay-jupiter

DanielT
Jól látom, hogy találgatásba kezdtél, hogy mikor fogjuk megtudni? 😉
Miért kell találgatásokba kezdeni? 2 hét múlva megtudjuk hogy néz ki az iPhone 5. Addig meg nyugi. Okosabbak úgy sem lesztek.
clio1616v
nyugodj meg, ezek a prototípusok még a 4 és 4S elõtti idõkbõl valók, azért is szivárogtak ki éppen most, mert már kiszivároghattak 😊

az új iPhone messze nem így fog kinézni

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Klemice
<#wilting>

DanielT
1 cm. <#wilting>
Klemice
Nekem nagyon undormány ez a nagyon magas teló

GregSB
JA ez sokkal magsabb / nyúlánkabb mint a másik. Az egyik a kettõ közöl tuti kamu sztem.

passatgt
Ez megint másfajta:

GregSB
Arról legalább tényleg csak pletykák vannak, meg 1db homályos alkatrész kiszivárgás, szóval ja 😄

DanielT
Áhá! 😉

Az iPad mini sikeres titoknak számít? 😄
GregSB
Nem mondtam hogy telefon lesz 😉

Andr0
én leszarom. majd szeptember közepe környékén megtudjuk.

Addig is: elég nagy balfaszkodás lehet az Apple-nél ha tényleg ennyi infó kikerül az új telefonról.

Armin & Ayu fan

passatgt
és ez is csak egy mûanyag mockup a netes pletykák/képek alapján

passatgt
ez ua mint amit linkeltek itt tokos videót picit visszább

DanielT
Ezazzzz!!! 😄SADSFSFDGDF Csak nem adod fel! 😄

Van egy TITKOS ÁJFÓN! 😄 Amirõl még senki, semmit nem látott, hallott, noha pár héten belül világszerte milliókat fognak belõle eladni.

Mi olyan elképzelhetetlen abban, hogy a világ leginkább érdeklõdéssel övezett készülékét, LEHETETLEN titokban tartani?

precision
két iPhone -t? erre szerintem 0% az esély, nagyobb összeggel is fogadnék rá 😊

Bazinga!

GregSB
Azért már nagyon durva hogy milyen szinten kiszivárgott róla minden... nekem gyanús ez. Nem lepõdnék meg, ha ezt bemutatnák, de mellette egy másik készüléket is, amit meg sikeresen titokban tartottak eddig.

Persze erre nem fogadnék nagy összegben 😊

DanielT
De milyen lesz? 😉
GregSB
Lol, dábuling dáv on szekjurití

"We have a detailed hands-on video of the alleged iPhone 5 - a mockup just sitting out at IFA. This is crazy."

Link

Andr0
Index hír... de amúgy az Apple kétszer is gondolkodhatna mielõtt egy Samsunggal szórakozik. Tudják jól hogy ott is van elég License és a Google kezében is van pár...

Armin & Ayu fan

Klemice
iphone 5...