iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Uristen de ostoba népség...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

narumon
Még jó, hogy nem a gyártás alapján lehet perelni 😊
Gondolom a kínaiak design patentje 1 éves késéssel van az iphone-hoz képest (ha van nekik egyáltalán ilyen 😄)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Jim Morrison
Na ez érdekes lesz 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Klemice
vagy steve jobs fitymabeültetést kért, és az ötödik alkalommal maradt a helyén a fitymája, mert az elõzõ 4-et kidobta a szervezete

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

LoSA
Most komolyan... Nem qurva mindegy, hogy mi lesz az új iPhone neve?!?!

DanielT
Vagy valamelyik fejlesztõ gyereke! <#idiota>
passatgt
egyébként az 5 azt is jelentheti simán cska, hogy most lett 5 éves az iphone

narumon
Szerintem meg az iphone5 lenne a logikus név most, jövõre meg 5S. Nem bonyolítanám meg ennél jobban.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Törölt felhasználó
DanielT
Kész tény már régen minden. 1136x640 lesz a felbontása, 16:9-es képaránnyal.
precision
Ha a kijelzõnek csak a magassága fog nõni, a szélessége nem, akkor mit csinálnak a felbontással? Arányosan nem tudják növelni (mivel a szélesség nem változik), akkor át kell térniük 16:9 -re vagy ilyesmi, nem?

Na mind1... eléggé piacosan néz ki így a mobil, nem értem miért nem mertek a szélességhez is hozzányúlni egy kicsit.

Tudom, hogy kb 1% az esélye, hogy az eddigi összes kép, dummie, meg alkatrész fake és nem ilyen lesz az új ájfón, de én örülnék neki, ha másmilyen lenne.

Bazinga!

DanielT
És ahogy nézem a nyomozást a kommentekben, tényleg álca a kép! 😊

Pl árulkodó a Youtube app a második sorban.
DanielT
Új álca akksi. Második képen összehasonlítva a 4S hasonló alkatrészével.

DanielT
Ez a Tim Cook egy zseni, még álca dobozképeket is gyártat!
Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal

fixon
Sziasztok! Mit tudtok az iphone 4s-hez való Ultra gevey simrõl? Magyarországon jól mûködõhöz hozzálehet már jutni?

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

passatgt
simán iphone lesz a neve és 5 új terméket mutatnak be
iphone, ipod touch, ipod nano, ipod shuffle, ipad mini

robotnyk
ne keresd, megoldottam
Végre! Újra popcornlistás lesz a topic 1 hónapig 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Jim Morrison
nem hiszem el hogy azon vitáztok mi lesz a neve 😄 ipadnél talán idént kihúzzák azzal, hogy lesz iPad mini. Iphone lesz The NEW iPhone. Jövõre meg jöhetnek a nagyobb számok, vagy the very new iPhone, stb<#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

skinnyman
Az se rossz, abban is van logika. Az iPhone 5-ben viszont tovabbra sincs 😊

Regards,

GregSB
Hagy ne kelljen már ide is beírom ugyan azt, amit az Apple társalgó topicba...

GregSB
MacBookoknál sincs számozás, mindig évszámhoz kötik a verziókat, ugyan ez lesz iPadnél is.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

skinnyman
Nagyobb szam, azzal onmagaban nincs baj. Valami logika lenne benne, ez a lenyeg, mert az 5-ben semmi nincs. Mondjuk a legutobbi iPad elnevezeseben sem volt semmi logika (abban meg annyi sem mint most az 5-ben lenne, kivancsi vagyok hogy fognak hivatkozni a new ipad-re amikor kijon a meg-new-abb ipad vagy plane 5 ev mulva), szoval igazabol nincs min csodalkozni.

Regards,

robotnyk
az egyéb fileokat lehet azzal a programmal törölni, amit múltkor ajánlottál? telebaszta majdnem 3 giga szeméttel a telefont ez a hulladék itunes...
passatgt
mert ha 6 lenne az ugye nem nagyobb szám

skinnyman
A CDMA-s csak egy kulon valtozata volt az egyiknek, azt nyilvan nem kene beleszamolni. Szoval a hatodik fo telefon lenne. Ha 6-nak hivnak abban lenne logika. Vagy 4G-nek (felteve hogy lesz benne LTE). Eddig az osszes elnevezesben volt logika, ebben viszont nincs, barhogy keresi is az ember. Se nem az otodik. Se nem lesz 5"-es kijelzoje. Semmi 5 nincs benne. Kb olyan mint amikor a kinai gyartok az mp3 es mp4 lejatszok utan elkezdtek nyomni az mp5 lejatszokat, es az egy pillanatig sem zavarta oket hogy az mp5 nem egy media formatum hanem egy automata geppuska. Logika leszarva, nagyobb szam, vigye a parasztja. Ugy tunik az Apple is ennyi eszet feltetelez a celkozonsegenek 😊

Regards,

DanielT
Dehogy...

Hiszen az Xbox 360 elõtt is volt Xbox 359, 358, stb... 😄

Komolyan mondom a legalja, aki már a nevébe is beleköt, nem csoda, hogy pont EZ hozta most fel itt.
precision
eddig mindig volt egy x és xs aztán x+1 és x+1s
tényleg semmi logika nincs benne. semmi. 😊

Bazinga!

Andr0
semmi sem biztos.

Armin & Ayu fan

GregSB
Akkor mondd el, hogy mi lenne a logikus név. Idézek egy kommentet handrasról:

"1. iPhone
2. iPhone 3G
3. iPhone 3GS
4. iPhone 4
5. iPhone 4 CDMA (teljesen újradolgozott antenna van benne, ami a 4s-ben is található, és maga az Apple is külön verziószámot adott ennek a készüléknek… Amyan átmeneti verzió volt a 4 és 4S között)
6. iPhone 4S
7. iPhone ???"

Én arra is emlékszem, hogy a CDMA 4-este külön jelentek meg iOS verziók, szóval tényleg külön telefonként volt kezelve...

iPhone 4S után meg 7-te ugrani... Kicsit gáz lenne.

Jim Morrison
azért az vicces lett volna hogy nano simet használ és egyik szolgáltatónál se kapni<#idiota>

oneal1
4es kijelzõ már tuti nem?

!Forza Ferrari!

DanielT
Hihetetlen meglepetés!

De milyen lesz maga a készülék? Hogy fog kinézni? Mekkora lesz a képernyõje? <#banplz>
GregSB
Mostmár az is biztos, hogy nano SIM lesz benne, a telefontársaságokhoz elkezdtek beérkezni az új SIM-ek:

DanielT
Hagyd, ez egy elmebeteg.
Jim Morrison
ugyanannyi logika van benne mint a 4 ben, 3ban... nem?<#confused>

skinnyman
Azert latszik hogy Steve elment, soha nem hivtak volna 5-nak, semmi logika nincs benne.

Regards,

DanielT
Nagy baromság is lenne, ugyanúgy mint a számozás elhagyása.

clio1616v
ja december 5-én jön az új iPhone

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Tikal
ugy látszik nem akarják összezavarni az embereket a számozással 😄

passatgt
gagyi a meghívó

DanielT
Na végre, csak kiugrasztottam a nyulat a bokorból, minden kommentemet figyeli az Apple, de ezt tudtam eddig is.

Érdekes az árnyék nem? 😉

setuh
Jobb is lenne,inkabb varjanak meg vele es alkossanak valami forradalmit,mert ez igy nagyon sovany lesz.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

DanielT
Megszellõztetem, hogy semmiféle bemutató nem lesz 12.-én és csúszik az iPhone mint az olajozott fing.

Nincs hír vagy ilyesmi, csak én mondom.
Tikal
jaja, ez igy elég fura hogy csak a magasága nõ, idétlennül néz ki igy a képeken, majd meglátjuk élõben...

Tikal
és ezt komolyan lehozzák mint hír? ez valami vicc oldal?

precision
fake, sajnos 😊

Bazinga!