iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Gondolom a kínaiak design patentje 1 éves késéssel van az iphone-hoz képest (ha van nekik egyáltalán ilyen 😄)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Na mind1... eléggé piacosan néz ki így a mobil, nem értem miért nem mertek a szélességhez is hozzányúlni egy kicsit.
Tudom, hogy kb 1% az esélye, hogy az eddigi összes kép, dummie, meg alkatrész fake és nem ilyen lesz az új ájfón, de én örülnék neki, ha másmilyen lenne.
Bazinga!
Pl árulkodó a Youtube app a második sorban.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
iphone, ipod touch, ipod nano, ipod shuffle, ipad mini
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Regards,
Regards,
Hiszen az Xbox 360 elõtt is volt Xbox 359, 358, stb... 😄
Komolyan mondom a legalja, aki már a nevébe is beleköt, nem csoda, hogy pont EZ hozta most fel itt.
tényleg semmi logika nincs benne. semmi. 😊
Bazinga!
"1. iPhone
2. iPhone 3G
3. iPhone 3GS
4. iPhone 4
5. iPhone 4 CDMA (teljesen újradolgozott antenna van benne, ami a 4s-ben is található, és maga az Apple is külön verziószámot adott ennek a készüléknek… Amyan átmeneti verzió volt a 4 és 4S között)
6. iPhone 4S
7. iPhone ???"
Én arra is emlékszem, hogy a CDMA 4-este külön jelentek meg iOS verziók, szóval tényleg külön telefonként volt kezelve...
iPhone 4S után meg 7-te ugrani... Kicsit gáz lenne.
De milyen lesz maga a készülék? Hogy fog kinézni? Mekkora lesz a képernyõje? <#banplz>#banplz>

Regards,
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Érdekes az árnyék nem? 😉

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Nincs hír vagy ilyesmi, csak én mondom.