iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
de énis csak azért nem mondok semmit elõre, mert az Applenél sose lehet tudni
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ez van. Kinek a pap, kinek a papné...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Szerintem nem csak az Apple-nek kéne egy erõs Designer csapat... Olyan jó dolgokat lehetne csinálni, ha pl a Samsugnak lenne egy XX fõs creatív csapata.
Armin & Ayu fan
pedig lenne variáció az érintõs telefonok kialakításában is, nem mindegyiknek kéne ugyanúgy kinéznie
itt van például pár iphone 5 concept, ezek is elég jók, többnyire

Bazinga!
Én csak reménykedni tudok benne hogy IGZO kijelzõt kap az új iPhone...
Armin & Ayu fan
Remélem lesz majd egy nagy meglepetés a bejelentéskor a külcsínt illetõen.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
alul csillagcsavar van, amit apple már nem használ
a némító gomb ferdén áll, ilyet sem csinál
fake
Ha egy Galaxy S3-on nem lett volna Samsung logó, senki meg nem mondja, hogy az melyik gyártó terméke.
Ennek vannak elõnyei és hátrányai. Az iOS lekerekített ikonjaival meg elrendezésével most nyertek pert, amibõl mi azt vonhatjuk le nagyjából következtetésként, hogy az idõk végezetéig így fog kinézni az iOS. Ez speciel nekem nem jó hír.
A telefon is ugyanaz majdnem mint a 4, amit már két éve fogdosok, de ha megnézem a piac többi szereplõjét, még mindig ez tetszik a legjobban minden szempontból.
ettõl függetlenül jó telefon az iphone, még azzal együtt is hogy a cég amelyik gyártja mekkora hányinger és ellenszenves...
Bazinga!
(minimális hátránya ha be van kapcsolva a wifi, de nem csatlakozik ismert hálózatra kicsit lassabban lehet feloldani, mivel vár, hátha kapcsolódsz az otthonihoz. kb 2 mp...)
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Pont fényképezõben és kamerában várok jelentõs elõrelépést 😊
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
így viszont fasza kis tweak 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

ha a wifi körzetébe lépsz, akkor automatikusan csatlakozik

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
de egyáltalán nem hitt kérdése amit te mondasz, hanem LOGIKUSNAK tûnik (ha úgy mûködik, ha nem).
PSN ID: jay-jupiter
swipeselection: a lényeg, hogy gépelésnél nem kell a szövegrészen belül (hosszan tapi, majd ha megjelenik a nagyító, akkor mozoghatsz) kurzort mozgatni, hanem csak a betûkön húzod odébb az ujjad és a kurzor is magától megy odébb.
ha csak ez az egy tweak lenne (na meg az sbsettings), akkor is jb-elnék 😄
Már nem is emlészem mikor volt utoljára, hogy kilõttem mindent abból a listából és egyáltalán nem merül gorsan a telefon... azokat a progikat, amik köztudottan futnak a háttéeben (pl Skype) azokat én is be szoktam zárni (appok kb 1%-a), a többit tök felesleges.