iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

clio1616v
én is tudom, hogyan fog kinézni az új iPhone, sõt a nevét is tudom
de énis csak azért nem mondok semmit elõre, mert az Applenél sose lehet tudni

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

stockhouse
LOL, nem nézed meg, hogy tollas-e a hátam? 😄

PSN ID: jay-jupiter

DanielT
Dzsega
Úgy ahogy mondod! Bár nem tudom milyen lehet kézben fogva de mint dizájn nekem tetszik!
Ez van. Kinek a pap, kinek a papné...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

passatgt
a hármasat max az alcatel fogja megcsinálni, kb az a szint
elsõ jó

setuh
+1 a tobbi fos

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Tikal
LOL, az olyan mintha valaki rátenyerelt volna a Magic Mouse-ra

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Klemice
pedig az összes közül az a legbukóbb

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Dzsega
A 3. nagyon bejön!

Klemice
képet linkelj és talán hiszek neked...

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Andr0
Ez az új Sharp kijelzõ picit rásegít a design kérdésre... vékonyabb érzékenyebb és kevesebbet fogyaszt.
Szerintem nem csak az Apple-nek kéne egy erõs Designer csapat... Olyan jó dolgokat lehetne csinálni, ha pl a Samsugnak lenne egy XX fõs creatív csapata.

Armin & Ayu fan

precision
kép?

Bazinga!

gagax
OFF: iPhone 5 témához 😄 Kecskeméti Phoenixmecano az egyik haverom nevelõfaterjáé.Kinti cég rendezvényen mutattak nekik iphone5 prototipust és full máshogy néz ki mint az ide belinkelt képet 😄 De nem mondok semmit h mit mondtak nekik mert én semmitse hiszek el a bemutató napjáig 😄 az is érdekes koncepcio volt amit mondott és mutatott képet 😄 és nagyon ütõs volt a dizájna ahoz képest h egyszerü volt 😄

precision
nem nagyon tudnak már mit variálni rajta, vagy csak nem akarnak... nem akarnak eltérni a megszokott brandhez tartozó designtól

pedig lenne variáció az érintõs telefonok kialakításában is, nem mindegyiknek kéne ugyanúgy kinéznie

itt van például pár iphone 5 concept, ezek is elég jók, többnyire

Bazinga!

Andr0
ez a sharp féle IGZO kijelzõ nem olyan rossz. És eljöhet az az idõszak mikor tényleg szinte teljes kijelzõs telefonok jönnek ( nem lesz széles sarok a kijelzõnél). Sharp amúgy nagy szarban van pénzügyileg de ez ki fogja õket huzni.

Én csak reménykedni tudok benne hogy IGZO kijelzõt kap az új iPhone...

Armin & Ayu fan

ProGabe
Inkább ne legyen rajta semmi változás, mert ez továbbra is hányadékul-fosul-hugyul néz ki :S
Remélem lesz majd egy nagy meglepetés a bejelentéskor a külcsínt illetõen.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Andr0
Én Tim Cook helyében már csakazértis ujraterveztetném az új telefont...😄

Armin & Ayu fan

DanielT
Tehát egy fillért nem tennél rá, hogy nem ilyen lesz... érdekes, ahhoz képest, hogy "fake". 😉
passatgt
adj egy ezrest, ha ilyen lesz visszaadom

DanielT
Ok. Jól jönne egy kis pénz az iPhone 5 alapomba, feltennél valamennyit arra, hogy nem ilyen lesz? 😄
passatgt
ilyen minta volt az ipad 2 formájú iphonehoz is😊

DanielT
Utolsó mondatomat olvasd.
passatgt
ezen megint máshol van a kamera a lenti feketéhez képest és nagyobb is
alul csillagcsavar van, amit apple már nem használ
a némító gomb ferdén áll, ilyet sem csinál

fake

DanielT
De vajon milyen lesz? 😉

Tok gyártáshoz minta.
Prody
Brainwash...😊

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DanielT
Ugyanezt csinálják notebook vonalon is. Megtalálták az egyedi arculatot és copy-paste. Bármelyik termékrõl elsõ pillantásra meg lehet állapítani, hogy micsoda, még akkor is, ha tegnap jelent meg, legyen az macbook, ipad, iphone.

Ha egy Galaxy S3-on nem lett volna Samsung logó, senki meg nem mondja, hogy az melyik gyártó terméke.

Ennek vannak elõnyei és hátrányai. Az iOS lekerekített ikonjaival meg elrendezésével most nyertek pert, amibõl mi azt vonhatjuk le nagyjából következtetésként, hogy az idõk végezetéig így fog kinézni az iOS. Ez speciel nekem nem jó hír.

A telefon is ugyanaz majdnem mint a 4, amit már két éve fogdosok, de ha megnézem a piac többi szereplõjét, még mindig ez tetszik a legjobban minden szempontból.
precision
Nekem nem igazán tetszik ez az "új" iphone... csontra ugyanúgy néz ki mint a két elõd, az új iOS is csontra ugyanúgy néz ki mint 6 évvel ezelõtt, leszámítva azt a pár featuret amit beépítettek... lehet hátteret rakni és lenyúlták az androidos notification bart... ja ez nem lopás hanem reinventing 😄 azért önbizalmuk van... ha õk nyúlnak le valamit az tovább fejlesztés... ha más lop el valamit akkor az az innováció gátja : )

ettõl függetlenül jó telefon az iphone, még azzal együtt is hogy a cég amelyik gyártja mekkora hányinger és ellenszenves...

Bazinga!

Yoda001

valahogy nem oké így...

http://9gag.com/gag/5135249

DanielT
stockhouse
Jotanacs: A multitasking swipe eseten az erzekenyseg legyen minimalis. 😉

Dzsega
így ám!
(minimális hátránya ha be van kapcsolva a wifi, de nem csatlakozik ismert hálózatra kicsit lassabban lehet feloldani, mivel vár, hátha kapcsolódsz az otthonihoz. kb 2 mp...)

narumon
Nekem is egybõl ez szúrt szemet 😊
Pont fényképezõben és kamerában várok jelentõs elõrelépést 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Zephyr jól hangzik erre mindjárt rá is keresek.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

passatgt
ja persze, majd fele akkora lesz a kamera

rooney8
jaa értem 😊
így viszont fasza kis tweak 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

DanielT

Bercy
Obameg dejo 😊
A lockscreenen lévõ pass-t nem kéri ha ismert wifi-n vagy.



rooney8
de ezt magától is tudja, nem?
ha a wifi körzetébe lépsz, akkor automatikusan csatlakozik

<#eljen>

&#63743;

dzsegameló
Autoprotect: ha van pass de egy ismerõs wifi-t használsz nem kéri a pass-t. Az új verzióban több ismerõs wifi is beállítható.

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

stockhouse
nem kell pörgeti az app switchert, ott van egy csomó ikon, idegesítõ.
de egyáltalán nem hitt kérdése amit te mondasz, hanem LOGIKUSNAK tûnik (ha úgy mûködik, ha nem).

rooney8
van egy olyan tweak is, ami számomra nagyon praktikus
swipeselection: a lényeg, hogy gépelésnél nem kell a szövegrészen belül (hosszan tapi, majd ha megjelenik a nagyító, akkor mozoghatsz) kurzort mozgatni, hanem csak a betûkön húzod odébb az ujjad és a kurzor is magától megy odébb.
ha csak ez az egy tweak lenne (na meg az sbsettings), akkor is jb-elnék 😄

GregSB
Nem írtad, de mi más értelme lenne egy ilyen fícsörnek? 😄

GregSB
Aki kétkedne ebben, az próbáljon ki egy dolgot: ne lõjjön ki onnan semmit, majd pár óra múlva lapozzon el benne a 2. oldalra, és nyisson meg egy appot. Meglepõ módon, de úgy fog indulni mintha a home screenrõl indítanánk kilõvés után - megint lesz "loading" képernyõ játékoknál, újra betölt az alkalmazás. A rendszer magától bezárja az alkalmazásokat bizonyos idõ után, az App Switcherben lévõ alkalmazások 90% nem fut a háttérben.

stockhouse
hoool írtam, hogy azért kell 😄

GregSB
Durva hogy még mindig hisznek az emberek abban hogy ha kilövöldözik a progikat az app switcherbõl, akkor nem fog úgy merülni a telefon 😄

Már nem is emlészem mikor volt utoljára, hogy kilõttem mindent abból a listából és egyáltalán nem merül gorsan a telefon... azokat a progikat, amik köztudottan futnak a háttéeben (pl Skype) azokat én is be szoktam zárni (appok kb 1%-a), a többit tök felesleges.

stockhouse
megnézed, eldöntöd, esetleg örülsz, és közben mormolod, hogy buziapplemérnemtettebele. 😄