iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Jim Morrison
<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Uhh, ez nekem is nagyon tetszik! 😊

www.smart-bus.hu

ProGabe
Jo lenne, nagyon jo lenne. Szeretem a kek szint, en biztos, hogy ilyet vennek
http://www.martinhajek.com/iphone-77pro-in-dark-blue/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ForzaInter
Dark Blue i7? A koncepciok kurva jol neznek ki.

Yo, Bitch!

GregSB
Végre lehet majd külön állítani az ébresztő hangerejét

roblee
Sziasztok!
Lenne egy amator kerdesem. Mivel meg nem csinaltam ilyet, ezert van szuksegem tanacsra.
Az iCloud funkcion belul lehet biztonsagi mentest csinalni. Kerdes, hogy miket ment el ekkor az iCloudba, illetve be lehet kapcsolni az E-mail, Kontaktok...etc menteseit. Ez mast takar mint a ´Tarolas es biztonsagi mentes´? Ha ezek nincsenek bekapcsolva, akkor a biztonsagi mentes ezeket nem menti?
Elore is koszi!

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

Bercy
A nagy ujitas szamomra az, hogy a fejlesztoknek is megnyitottak rengeteg dolgot. Pl nagyon jol nez ki ahogy a 3rd party voip alkalmazasok nativ telefonba epulve mukodnek.
GregSB
Watch kifejezetten jó lesz a 3-as OS-el. Már nagyon várom milyen hardware upgradet kap ősszel, venni akarok.

Azért a watchOS-ben nagyon fontos változások lesznek, nyilván az is a legelmaradottabb, itt van hova fejlődni. Az egyik a multitasking, jelenleg ugye csak az utoljára futott alkalmazást lehet visszahívni, mostantól majd ugyanúgy lehet snapshotokon keresztül váltani a Dock-ban mint a telefonon. Ennél is fontosabb, hogy futhatnak a háttérben a programok, így a váltás sokkal gyorsabb lesz.
Ez nagyon fontos a workout alkalmazásokban, jelenleg elég gáz, hogy futás közben nem elég rápillantani az órára, hanem 2-3 másodpercig az orrom előtt kell tartani, hogy befrissítse magát a telefonról, most majd mivel futni fog a háttérben mindig up-to-date adatokat mutat majd.
Gondolom ennek az lesz a hátulütője, hogy gyorsabban fog merülni...
Meg lehet majd szöveges üzeneteket is küldeni úgy hogy rajzolod a betűket, mondjuk ez kicsit nehézkesnek tűnik, majd meglátjuk.
És egy csomó új osztályt adnak a fejlesztőknek, az óra jóval több részéhez adnak hozzáférést, biztos hogy változatosabb, és színesebb alkalmazások jönnek majd.

Amit nem értek, hogy a legnagyobb poént miért hagyják ki, a watch face letöltést, most megint hozzácsapnak egy pár darabot és annyi.
Pedig mi lenne itt ha kiednák ezt is fejlesztőknek? Mondjuk valószínűleg az mint pl. a winampnál annó, lenne másfél millió skin, és abból kb. 3 használható 😊.
Bár belegondolva nehogy az legyen, hogy jogi akadálya van a szabad watch-face készítésnek, mert akkor jönnének a Rolex feliratú és kinézetű skinek...
GregSB
Bármennyire is meh volt a Keynote, azért ez tényleg egy nagy release lesz. Rengeteg nagy változás lesz a rendszerben, és a fejlesztőknek is megnyitottak egy csomó mindent, ami szintén érdekes újításokat fog hozni.

GregSB
Törölhető lesz csomo rendszer app

http://www.theverge.com/2016/6/13/11923112/apple-ios-10-delete-stock-apps

Ami fura hogy olyanok is mint Mail vagy Calendar. Mi fogja átvenni a default naptár helyét ilyenkor? Lehet default appokat is lehet majd állítani?

passatgt
Watch használhatóságban meg elég nagyot ugrott.

passatgt
szerintem azért elég korrekt lett a macOS és iOS frissítés is, sok hasznos/kevésbé hasznos cucc került bele

Kongy
Lehet, hogy akkor jön valami nagy innováció. Én azt várnám mikor fog úgy kinézni az iPhone, mint egy Galaxy S6 edge, már ami a képernyőt illeti. Bejön az az elképzelés, csak nem cserélném le arra a telefonra.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

GregSB
Nagyon nem értem, kicsit olyan mintha behúzták volna a kéziféket. Csak egy apróbb, iterációs frissítésnek tűnik. Úgy látszik a hardver is csak egy apróbb frissítés lesz ősszel. Nagyon fura ez, bár ugye jövőre lesz az iPhone 10. évfordulója, lehet akkorra tartogatják a puskaport.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.06.13. 22:00:19

Kongy
Néztem iPhone 7 koncepciókat, pletykákat... hát nem tűnik egy must have-nek így elsőre, igaz a 6-ost nyúzom, de nekem megfelelő lassan 2 éve... Nagyot kéne villantaniuk ahhoz, hogy váltsak ősszel.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

LoDMaSt
Egy csomó dolog jó lenne, de sem a siri, sem az írássegítés, news, homekit nem nagyon van itt elterjedve. A memories, apple térkép, emojis fejlesztés meg valahogy nem hoz lázba. :/

@ Hellomarci

Bercy
Nagyon meh volt....
GregSB
Egyébként iszonyat lagymatag volt ez a WWDC keynote.

Csomó nice-to-have fícsört jelentettek be (pl hogy Apple Watchal unlockolni lehet majd Maceket, univerzális copy paste, jó kis tweakek notif centerbe meg control centerbe), de összességében eléggé Meh volt. Sokkal többet vártam az iOS 10. verziójában.

GregSB
Hmm, ezt is megéltük, jönnek a widgetek iOS home screenre 😊

Pontosabban Home screenre nem lehet majd kitenni őket, 3D touchal lehet majd őket elérni ha erősen rányomuk az app ikonjára.

dzsegameló
Van faja gyors mobilnetem, most is van, ennek ellenére csak wifin hajlandó leszedni a videókat és képeket a telefonra. Van ennek valami oka? A beállítások->mobiltelefon ->fotók be van kapcsolva. Ötlet? (36KB használat van mindössze, fel sem tölti a képeket, csak wifin)

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Bercy
JB nelkul nem lehet ilyen kezdokepernyot beallitani. Tilosnak nem tilos JB-rol beszelni itt csak attol felek keves olyan ember van aki jaratos manapsag a JB-ben.
Sziasztok!
Ezt a (gondolom kezdőképernyő) widgetteket és így rá lehet tenni? Nekem teljesen mindegy hogy JB-vel.
Esetleg widget notest? (bocs ha itt ez tilos)

Köszi aki segít!
Jim Morrison
pont ma postolt egy másik oldal is egyet. Az kb 4szer ilyen nagy volt. Majd kiderül, majd valami ilyesmi lesz (talán)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

passatgt
ez tuti utángyártott

Jim Morrison

Jim Morrison
Nem tudom milyen lesz, de ha ilyen... háát. Bár legalább lesz átalakító....talán

oneal1
sziasztok

lehet hülye kérdés, de az a hülye aki nem is kérdez 😄

Gariban kicserélték a telekomos iphone6-omat, ez amit kaptam telekom függő ugyan úgy vagy független?

Istyle-ban intéztem a dolgot.

!Forza Ferrari!

Nézegettem hétvégén a szolgáltatóm kínálatát, mert beszart az előző telefonom (végül 5s lett belőle), azért elhiheted, hogy egyáltalán nem csak így tud kinézni egy mai telefon.
Jim Morrison
Nekem is persze iphone jut eszembe, de belegondolok... es ha egy telo vekony, ilyen ezust hatlapja van, oldalt gombok, akkor meg jo hogy kb mindegyik ugyanigy nez ki.

rastaman
véletlenül sem iphone-koppintás 😄

Neeeee! 😄
Ezt nem hiszem el!
Krisztiam

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Én ezt a gombot is úgy képzelem el. Csak egy bemarás lenne körülötte az kijelzőn, maga a gomb force touch alapon működhetne, nem mozogna fizikailag. Dehát ez valószínűleg mind csak álom marad egyelőre.
Én szoftveres gombra gondoltam, mint ahogy van egyes Android telefonoknak (pl. Sony Xpreria Z3) vagy Lumia (640, 550, stb.) telefonoknak.
Mindenki csak spekulál. Viszont ez a szép benne, hátha valamelyikünk eltalálja.
MerlinW
- tudom, de nem muszáj lennie😊
- live fotót a fotón nyomod le, nem a home gomb helyén, aminek valószínűleg lesz ugyanúgy egy dedikált sávja a képernyőn, csak teljes képernyős alkalmazások esetén tűnne el.
- én is csak spekulálok😊

[merlinw.org]

Jim Morrison
-képen van bemélyedés
- de home gomb fource touch megoldással? mondjuk mikor csak egy live photot akarsz megnézni kilépsz kezdőképernyőre?
- ujjlenyomat-olvasó a kérdés, több szabadalom is van róla, de kérdés mikor(ra) csinálják meg.

Bár ha meg tudják oldalni, hogy ne legyen rosszabb UX... mondjuk muszáj lesz ha ilyen lesz😊
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.05.25. 14:33:08

MerlinW
Van force touch-unk, nem kell annak bemélyedés😊

[merlinw.org]

passatgt
valami kínai cég csinált már üveg mögötti hangszórót is ha jól emlékszem

Szerintem 1-2 óra alatt simán meg lehetne szokni a használatát. Mindenesetre kíváncsian várom, hogy mi lesz belőle. Az igazi nagy fejlődés persze az lenne, ha a teljes előlap egyetlen nagy kijelző lenne egy kivágással a hangszórónak, de azon kívül mögé rejthetnék az érzékelőket is. Akkor azt mondom, hogy nagyot lépne előre megint a telefon.
Jim Morrison
elég kényelmetlen lenne a nem sima képernyő felület.

Én erre a megoldásra szavaznék:

homegomb nélkül >>>> akkor már kezd tetszeni nekem.
akkor ezt így látatlanban elég nehéz megmondani sajnos
zoliii
Igen

6.15 ipad baseband fent van?
Nézd meg a baseband verzióját.

&#63743;