45063
10255461851509447102.jpg
  • GregSB
    Hát. Tényleg karcos és maszatos lesz, bár utóbbi nem olyan nagy probléma, le lehet törölni :D

Mikro karcok viszont bármennyire vigyáz rá az ember lesznek, kell valami fólia.

Egyebet nem tudok elmondani :)
    Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.11.29. 21:27:14
  • Jim Morrison
    :D
    Na greg, pár év használat után mi a véleményed?^^
  • szucsy89
    Most visszalapoztam az elejére, a 26. Kommentet idézem tőled az iPhone elso generaciojarol : "Elég kemény! Nekem azért vannak fenttartásaim ezzel az óriási érintőképernyővel.. egy idő után akaratlanul is maszatos, és karcos lesz, főleg ha valaki zsebben hordja a telefonját mint én..."

Utoljára szerkesztette: szucsy89, 2016.11.29. 20:16:45
  • GregSB
    Hinnye, ma 10 éves a topic :o
  • kamionosjoe
    Amit vettem zenét az iTunes Store-ban és a telefonon van azt be lehet valahogy állítani csengőhangnak?
  • sajtburger
    Sziasztok! Szomorúan vettem észre, hogy az első almás kis telefonomban az aku felfújódott mint a lufi.Pedig úgy raktam ahogy azt javasolják az aku használathoz, de hát 7 évet bírt így is... volt már valakinek hasonló 3gs készülékkel? Ilyenkor mekkora eséllyek kúrja szét az alaplapot? már rendeltem hozzá aksit, szerettem nagyon ezt a kis telefont, kár lenne érte nagyon.
  • zoliii
    Iphone 3G-t, hogy kell DFU módba tenni? 3ms Power gomb, 10ms Power + Home gomb, 15ms Home? Nekem DFU hibát ír ki :(
  • MerlinW
    Favorites Widget Contacts
  • dzsegameló
    Már nem tudom ki és mikor, de volt valami a kontaktokkal, hogy egyszerűbben is lehessen telefonálni, mert valakit nagyon sokszor hív. Találtam egy favorites vidget nevű appot amivel a nc-be lehet rakni a kontaktokat és zárolt képernyőről is lehet indítani a hívást (persze a kódot meg kell adni). Sztem ennél gyorsabb, egyszerűbb, szebb megoldás, most nincs.
  • MerlinW
    Ez nekem kimaradt iPhone 7 is felrobbant:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.08. 20:58:53
  • zoliii
    A redsn0w nem telepít a telóra :( Most vagy rosszul nyomom a gombokat, vagy nem tom mi baja van.
  • MerlinW
    Így csinálod? JB szerintem nem fog menni, ha már rajta van 3.1.3 baseband. bár fene tudja, 6 éve nem foglalkoztam a témával.
  • zoliii
    A redsn0w miért nem látja az Iphone 3G-met? Windows 10-em van. Csak vész hívást ír ki a mobil. Az Itunes Recovery látja, de nem frissíti. Elkezdi a telót újra bootolni, de nem kezd el a frissítés rá települni a telóra.
  • Xing
    Szia!

Kétszer találkoztam ilyennel, reset lett a vége :(
  • ddany7
    Sziasztok!

Iphone7 ios10 valaki tapasztal hasonlót?:

egyszer csak rájön a telefonra és egyik gomb sem működik. pl ha a messengerben vagyok és le akarom zárni a telót nem tudom, a messengeren belül tudok navigálni az érintő kijelző megy de a lock button meg a home button semmit nem csinál... 5perc után meg visszaáll minden és működik.
    Tippek? köszi
  • zoliii
    Redsnow DFU Mode Failed-et ír ki? Iphone 3g-t próbálnám Jailbreakelni, mert most csak vész hívást ír ki :(
  • dzsegameló
    Semmi... A tűzfalat kikapcsoltam, a többi stimmelt. Nekem az a fura, hogy alapból dfu módban indul el a telefon. Nincs más csak az. Elképzelni sem tudom, hogy hogyan sikerült ilyen szinten kicsinálni...
  • zoliii
    Raktam bele sim kártyát, de nem fogadja el :( Jailbreakelni kéne még. redsn0w_win_0.9.14b1 probalkozok most, csak nem kezd a telóra telepíteni :( Dfu módban próbálkozok. 4.2.1 ipsw próbálom rátenni.
  • passatgt
    azt írja rakj be egy sim kártyát, az megvolt?
  • Tikal #43881
    3G ???
  • zoliii
    Sikerült az iREB-r7 progival bekapcsolnom az Iphone 3G-t :D Recovery Mode Loop Fixer -> Set Auto-Boot gombra kattintva :D

Most itt tartok! Most a redsn0w_win_0.9.14b1 próbálkozok, csak nem akar összejönni :( Windows 10-em van. 5let?
    Utoljára szerkesztette: zoliii, 2016.11.05. 12:01:47
  • passatgt
    Pár tipp:
    -legfrissebb itunes legyen fent
    -sim kártya nélkül próbáld
    -tűzfalat/vírusírtót kapcsold ki a gépen
    -nézd meg, hogy pontos dátum/idő van e a gépen
    -próbáld meg DFU módban restore-t: dugd rá a gépre, indítsd el itunes-t, kapcsold ki a telefont, bekapcsoló/home gomb nyomvatart 10 másodpercig, utána a a bekapcsoló gombot engedd el, de home gombot tartsd nyomva amíg itunes felismeri, visszaállítás opciót válaszd
  • dzsegameló
    Sziasztok!
    Bajság van. Nem is merem az előzményeket, tényeget, jelen helyzetet tudok.
    Adott egy i5C, ami nem kapcsol be.
    support.apple.com/iphone/resto... felirat alatta az itunes logo és, hogy kössem gépre.
    Frissítés közben (kb 80%-nál) kiírja, hogy ismeretlen hiba lépett fel (-1).
    Valakinek van valami ötlete? 3 gépen lett próbálva 2 kábellel kb 6 usb porton...
  • szucsy89
    user error :D
  • MerlinW
    Ha ütve vágva nem is, ez tisztán láthatóan egy elejtés eredménye:)
  • GregSB
    Azt mondjuk garantálom neked, hogy ez a telefon űtve vágva volt, és nem vigyáztak rá...
  • LoDMaSt
    Szerencsére én is csak találtam a képet, nem saját, de ez a fekete színezés nem nagyon akar összejönni az Applenak.
  • Jim Morrison
    azt hittem csak pár apró pötty lesz rajta O.o
  • LoDMaSt
    Kopik is a fekete, tiszta i5 érzés.

https://mobilarena.hu/tema/re_d1rect_nagy_hulyetkapokazaproktol_topik/hsz_24506-24506.html
  • GregSB
    Kivéve Jat Black 7-es. Az állítólag nagyon jól "tapad" a kézben.
  • LoDMaSt
    Pedig tényleg. i6 után visszasírom az 5/5s-t (3gsről nem beszélve), nem nagyon lehet tok nélkül hordani, annyira csúszós.
  • Solt
    Ne paráztass már... :))
  • MerlinW
    i6-tól felfele szó szerint fog kicsúszni :)
  • Solt
    Nem szó szerint csúszik ki... :) Bár utálom a tokokat, de erősen gondolkozom rajta, hogy ezúttal kelleni fog valami! :)
  • MerlinW
    Ha az 5S kicsúszik a kezedből, akkor a 6 és 7-es sorozatot konkrétan vazelines szappan szintjén fogod dobálni:) Hacsak nem öltözteted be valamilyen tokba:)
  • Dzsega #43865
    Köszi!
    Az autumn és a first strike tetszik így elsőre, de ma döntésképtelen vagyok...
    Köszi még 1x!
  • rastaman
    nekem meg pont, hogy fura az SE gombja ha épp azt használom. + a 'haptics' is zseniális lett az i7-ben (sorry, nem tudom mi magyarul)
  • Jim Morrison
    Szerintem tapizd meg a hetest. En megtettem a heten, es a home "gomb" az nekem nagyon idegen, nem jott be, es ugye azt sokat hasznalja az ember. Aprosag, de ha nincs vele bajod akkor persze semmi gond.
  • Solt
    Köszi mindenkinek, még emésztek akkor... igazából elégedett vagyok az 5S-l, csak nem vagyunk jó haverok, mindig van vele valami. A 4-s évekig megvolt úgy, hogy nem ejtettem le, ez állandóan kiesik a kezemből, már kétszer lett pókhálós! Megvolt a kijelző csere, de elengedte a ragasztás... visszavittem, ment a hajhúzás, megcsinálták, most az egyik sarka megint elengedte... Mindent megtesz azért, hogy elbúcsúzzunk egymástól! :)

Megfelelne egy 16Gb-s 6S is, csak az már nincs a T-nél, a 32Gb-s meg "csak" 40000 forinttal olcsóbb mint a 7-s... dillemázok még egy kicsit...
  • GregSB
    Szerintem meg aki most vesz 7-est az 2-3 évig bőven jó telefon lesz.
    Valószínű jövőre nagy változások lesznek a telefonon, de attól még nem lesz szar a 7-es.