iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Mármint már használtan elõfizetéses, és ha az elõzõ tulaj nem fizeti, letiltják. Pedig Nekem aztán ahhoz semmi közöm, érted..

dragon11
Szept 12-én ugye megjelenik az U.S.A.-ban, aztán azt mondod már Októbertõl lehet kapni itthon is ? S ekkortól kezdenek megválni a dologtól ? Biztos, hogy nem hamarabb? Illetve megéri várni? Szerinted mennyit fog esni a 4S ára (használt piacon; gondolom sokan fogják eladni) ?

Lopás? :SS elõfizusan venném, és félnék a letiltástól..

Tikal
Szerintem varj még egy hónapot a vásárlással, kb októbertõl lehet majd venni az új telot, akkor fogjak eladni a régieket...

A lopasban sajnos nem tudok segíteni.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

skinnyman
Egyebkent ha mar lecserelik azt az osregi szar csatlakozot, miert is nem microusb-re cserelik? Szabvanyosnak lenni gondolom tul mainstream?
Nehogy veletlenul kompatibilis legyen a mai vilag gyakorlatilag osszes tobbi telefonjanak a toltojevel/adatcsatlakozojaval?
Kb 5 eve olvastam hogy az EU-ban kotelezove akarjak tenni a telefonoknak az egyseges tolto csatlakozasat, es ha jol tudom evek ota eletben is van ez a torveny, szoval nem ertem a legutobbi 1-2 modellt hogy tudtak legalisan egyaltalan piacra dobni (elvileg valami adaptert mellecsomagoltak es ennyivel megusztak a dolgot), mindenesetre az Apple-n kivul ezt gyakorlatilag mindenkinek sikerult teljesitenie. Felfoghatatlan lenne ha az EU hagyna, hogy amikor vegre lecserelik azt a szar csatlakozot, akkor ne microusb-re csereljek le...

Regards,

dragon11
Sziasztok!😊

Elõször is lennének kérdéseim a szakik felé. Nagyon-nagyon szépen köszöm, aki segít.😊 de annak is, aki legalább elolvassa:

-iPhone 4 de inkább 4S-t szeretnék vásárolni használtan, jó áron.. jelenleg 80rupóért adnak egy 4s-t 32gigásan, fehér színben.. gyárilag függetlenül, mindennel együtt. Ez egy korrekt ár, vagy várjak (HA igen, mennyit?!) az 5 megjelenésére, mert annyival fog esni minden ára ?(kb. mennyit esik, és kb. mikorra saccoljátok, hogy elkezdik az emberek eladogatni a 4/4s-üket olcsóbban?)

- Nem fogom megbánni, hogy iPhonera ruházok be ? Soha nem volt még..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
iPhone 4/4S-t lehet függetleníteni Gevey-jel, vagy valahogy (illetve az IMEI-t átírni, mert elõfizus a teló?] Illetve van valami megoldás arra, hogy ne kelljen minden alkalmazásért fizetni, s ne csak az ingyeneseket tudjam felrakni? Ha igen, lassulni fog a telefon ?

Aki ért ezekhez, kérem szépen írjon már Privátban...:S fontos lenne..

KÖSZÖNÖM MÉG EGYSZER!!!!!!!!!!! <#worship><#worship><#worship>

Szerintem nem neked kéne szopni vele. Bevitted mûködött, most nem mûködik. Senkit nem érdekel, hogy kiszedve rezeg mert te nyilván a telefonban akarod használni :p
Nem szabad hagyni, hogy lepattintsanak. Ha mégsem hajlandóak segíteni akkor vásárlók könyve, fogyasztóvédelem.

&#63743;

setuh
<#eplus2><#eljen>

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

iphone 4
clio1616v
milyen telefonod van?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Sziasztok...
kicsit bánatos vagyok.

elmentem ma a westendbe az iSamurai nevü boltba, home gomb cserére... beadtam a telót, fél óra alatt megcsinálták. kipróbáltam tök fasza minden, boldogság volt.

aztán mikor hivnak észrevettem hogy nem vibrál a teló...
átváltottam némára, akkor se vibrált... kértem valakit hívjon fel, akkor se... na mondom ez csodás. Be volt kapcsolva a rezgés minden frankónak volt mondható.

visszamentünk a boltba elõadtam a panaszom, szétszedték, megnézték kipróbálták a rezgõ motort v mi a fenét, ki is cserélték egyikkel sem mûködött... külön bepörgette a srác az eredetit, azzal mûködött, ergo nem rossz. Viszont sehogy sem tudtak rájönni, mi lehet a baj, azt mondták próbáljam meg újrarakni a cuccost, de nem jó.
Van valakinek valami tapasztalata, ötlete, akármi?

köszpusz 😄

DanielT
Ezt nagyon bírnám, mert most mindig a telefonnal világítom meg, hogy melyik a "jó fele".
Tikal
De legalabb két oldalas, mindegy melyik oldalával dugod be, legalábbis ezt irtak valahol... Ide is eljutottunk

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ProGabe
<#miaz>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DanielT
Ez a csatlakozó nem lett egy nagy jószág.

Micro USB mellett.

DanielT
Nekem ez pont tökéletesnek tûnik. Rámutatnál a gagyi részletekre?
rooney8
a sima böngészés sem olyan vészes (fõleg ha operával tolod)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

stockhouse
játszunk, ki leli meg a legszarabbul összeszerelt iphone 5 mockup-ot, én kezdem 😄

PSN ID: jay-jupiter

Vagy ha le is forgalmazod a 200 mb-ot böngészés, whatsapp, iMessage, email ilyesmi megy a korlátozott nettel is kényelmesen.

&#63743;

Yoda001
érdekes... na mindegy, megoldottam, kiderült amit mondtam opció csak telefonos vagy személyesen besétáláskor áll fenn, a többi állítható itt a neten 😊
mától az van amit te mondtál, azt választottam mellé hogy minden szolgáltatónak a számát ugyanannyiért tudjam hívni mintha saját hálózat lenne, még talán ez volt a legjobb... asszem ezzel így nem lesz gond, a 200mb-tól félek, de szerintem ha nem nézek naponta 5 youtube videót végig és nem töltök fel naponta 10 képet a facebookra, akkor soha nem fog betelni... 😄

http://9gag.com/gag/5135249

T-mobile oldalán vannak érdekes megoldások. Az ikon 200-hoz pl alapból jár 1 GB mobilnet amit a nyaralások idejére kiegészítettem + 1 GB NetRollal. Weben lemondtam a NetRollt és teljesen offolták a mobilnetemet 😛

&#63743;

Yoda001
ha most tényleg itt a T honlapján díjcsomagot váltok, és mondjuk a "kedvenc szám féláron" extrát állítom be, akkor ezt a gyakorlatban hol fogom tudni megadni?
mert sejtem külön felület nem lesz erre, hogy beírjak egy rubrikába egy telefonszámot... bár fene tudja 😊

GregSB
5GB azért kemény. Én amikor a legtöbbet használtam a telefonomon a netet (youtube videók, képfeltöltések, dropbox aktív használata, stb) akkor volt olyan hónap hogy elértem a 3GB-ot. Na de 5? 😄 Lehe nálad az internet rádió és Spotify dobja meg a forgalmat.

Tikal
Magam sem tudom😊) sok online rádió, spotify, Skype, videotelefonalas, és mivel mar nem az egyetemen ulok egesz nap meg netkavezokban ezert használom a 3G-t rendesen😊

Yoda001
köszönöm az infót<#worship>
utánaolvasva csak annyi a dolog (elvileg), hogy lassabb lesz az internet, de semmi plusz díj nincs 😊

5GB hogy sikerült, mit csinálsz a szifonnal? esetleg videókat töltesz fel, vagy nagyon sok képet, és az viszi el a dolgokat? 😄 (sejtem akkor is a letöltési maximum számít és számolódik)

Tikal
Ha tulleped a 200mb csak lekorlatoznak, de nem kell extra díjat fizetned a plusz megabajtokert, azt hiszem.

Csomag váltás: felmesz t-mobile.hu-ra és az online felületen is csomagot valthatsz.

Tikal
Nekem 5gb-s csomagom van, holnap fogom túllépni és meg van 5 nap szamlazarasig😊) nem tudok tanácsot adni...

Yoda001
ejha, ez nem hangzik rosszul, köszönöm szépen 😊
az viszont mint jelent, hogy nincs túlforgalmazási díj?

csomagváltás csak annyi, hogy bemászok a tébe, viszem a szerzõdést, megmondom mozaik xs-re váltanék, és viszlát? 😊 (hûség letelt)

Mozaik XS?
3200 Ft (100%-ban lebeszélhetõ, smsezhetõ) - 200 mb mobilnet túlforgalmazási díj nélkül, 34 Ft/perc, 37 Ft/sms

&#63743;

GregSB
Lehetséges, hogy jelszót változtattál a hotspothoz. A Windows meg annyira zseniális, hogy ha bejelölted hogy megjegyezze a hálózatot, és jelszót cserélsz, akkor nem fogja kérni az új jelszót, hanem ezt a hibaüzenetet fogja kidobni, amíg nem törlöd a megjegyzett kapcsolatok közül és csatlakozol hozzá újra.

ez megoldotta, köszi! 😊

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Yoda001
persze, nem is érdemes 😊

ehhez kapcsolódva: melyik szifonos csomagot (Tmobil) ajánlanátok ár/érték arányban? igazából nem kellene sok, most ikon 200 van, és ezt sem tudom kihasználni... nagyon sok ez az 1GB, 250-500mb is bõven elég lenne, a hívások annyira nem érdekesek, tekintve nem horribilis árúak, az smsek pedig még annyira nem érdekelnének, nagyon ritkán használom... ti melyiket ajánlanátok, melyiket használjátok?
jó lenne egy kis pénzt spórolni ezen...

Tikal
Aki autóval jár mindig mindenhova...

Valahogy nem tudnám magam az ingyen wifire bízni.

Klemice
Én vezetni szoktam

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Tikal
És útközben mi a francot csinálok?😊

passatgt
valami nem stimmel az illesztésnél

stockhouse
de...de...császtapusztán egy latrina felet nem tudom megnézni a fészbúk profilom 😄

GregSB

Klemice
hogyne, itthon, a plázákban, az egyetemen, mindenhol van manapság ingyen wifi

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Andr0
stockhouse
Lehet ezzel szopatni magad csak nem érdemes.

Andr0
Kína bekeményíít...😄

Armin & Ayu fan

Törölt felhasználó
GregSB
Feltöltõ kártyás csomagokban is van olyan ami netes.

stockhouse

stockhouse
miafa...?

stockhouse
napi bullshit

stockhouse
egy iphone csak netes elõfizuval ér valamit, az apple is ezt preferálja.

<#idiota>

&#63743;

és addig a tökömmel telefonáljak? 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

GregSB
Igen, de ugyanakkor ha megnézitek soha nem adtak ki olcsó iPhonet, hanem mindig a régieket tartották meg és kínálták olcsóbban. A $0-ért 2 éves szerzõdéssel elvihetõ telefon még mindig nem az olcsó Androidos telefon árkategória... és ha oda is be akarnak menni akkor lehet ezt meglééik a 3GS-el.