iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lopás? :SS elõfizusan venném, és félnék a letiltástól..
A lopasban sajnos nem tudok segíteni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nehogy veletlenul kompatibilis legyen a mai vilag gyakorlatilag osszes tobbi telefonjanak a toltojevel/adatcsatlakozojaval?
Kb 5 eve olvastam hogy az EU-ban kotelezove akarjak tenni a telefonoknak az egyseges tolto csatlakozasat, es ha jol tudom evek ota eletben is van ez a torveny, szoval nem ertem a legutobbi 1-2 modellt hogy tudtak legalisan egyaltalan piacra dobni (elvileg valami adaptert mellecsomagoltak es ennyivel megusztak a dolgot), mindenesetre az Apple-n kivul ezt gyakorlatilag mindenkinek sikerult teljesitenie. Felfoghatatlan lenne ha az EU hagyna, hogy amikor vegre lecserelik azt a szar csatlakozot, akkor ne microusb-re csereljek le...
Regards,
Elõször is lennének kérdéseim a szakik felé. Nagyon-nagyon szépen köszöm, aki segít.😊 de annak is, aki legalább elolvassa:
-iPhone 4 de inkább 4S-t szeretnék vásárolni használtan, jó áron.. jelenleg 80rupóért adnak egy 4s-t 32gigásan, fehér színben.. gyárilag függetlenül, mindennel együtt. Ez egy korrekt ár, vagy várjak (HA igen, mennyit?!) az 5 megjelenésére, mert annyival fog esni minden ára ?(kb. mennyit esik, és kb. mikorra saccoljátok, hogy elkezdik az emberek eladogatni a 4/4s-üket olcsóbban?)
- Nem fogom megbánni, hogy iPhonera ruházok be ? Soha nem volt még..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki ért ezekhez, kérem szépen írjon már Privátban...:S fontos lenne..
KÖSZÖNÖM MÉG EGYSZER!!!!!!!!!!! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Nem szabad hagyni, hogy lepattintsanak. Ha mégsem hajlandóak segíteni akkor vásárlók könyve, fogyasztóvédelem.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
kicsit bánatos vagyok.
elmentem ma a westendbe az iSamurai nevü boltba, home gomb cserére... beadtam a telót, fél óra alatt megcsinálták. kipróbáltam tök fasza minden, boldogság volt.
aztán mikor hivnak észrevettem hogy nem vibrál a teló...
átváltottam némára, akkor se vibrált... kértem valakit hívjon fel, akkor se... na mondom ez csodás. Be volt kapcsolva a rezgés minden frankónak volt mondható.
visszamentünk a boltba elõadtam a panaszom, szétszedték, megnézték kipróbálták a rezgõ motort v mi a fenét, ki is cserélték egyikkel sem mûködött... külön bepörgette a srác az eredetit, azzal mûködött, ergo nem rossz. Viszont sehogy sem tudtak rájönni, mi lehet a baj, azt mondták próbáljam meg újrarakni a cuccost, de nem jó.
Van valakinek valami tapasztalata, ötlete, akármi?
köszpusz 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

PSN ID: jay-jupiter

mától az van amit te mondtál, azt választottam mellé hogy minden szolgáltatónak a számát ugyanannyiért tudjam hívni mintha saját hálózat lenne, még talán ez volt a legjobb... asszem ezzel így nem lesz gond, a 200mb-tól félek, de szerintem ha nem nézek naponta 5 youtube videót végig és nem töltök fel naponta 10 képet a facebookra, akkor soha nem fog betelni... 😄
http://9gag.com/gag/5135249

mert sejtem külön felület nem lesz erre, hogy beírjak egy rubrikába egy telefonszámot... bár fene tudja 😊
utánaolvasva csak annyi a dolog (elvileg), hogy lassabb lesz az internet, de semmi plusz díj nincs 😊
5GB hogy sikerült, mit csinálsz a szifonnal? esetleg videókat töltesz fel, vagy nagyon sok képet, és az viszi el a dolgokat? 😄 (sejtem akkor is a letöltési maximum számít és számolódik)
Csomag váltás: felmesz t-mobile.hu-ra és az online felületen is csomagot valthatsz.
az viszont mint jelent, hogy nincs túlforgalmazási díj?
csomagváltás csak annyi, hogy bemászok a tébe, viszem a szerzõdést, megmondom mozaik xs-re váltanék, és viszlát? 😊 (hûség letelt)
3200 Ft (100%-ban lebeszélhetõ, smsezhetõ) - 200 mb mobilnet túlforgalmazási díj nélkül, 34 Ft/perc, 37 Ft/sms

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
ehhez kapcsolódva: melyik szifonos csomagot (Tmobil) ajánlanátok ár/érték arányban? igazából nem kellene sok, most ikon 200 van, és ezt sem tudom kihasználni... nagyon sok ez az 1GB, 250-500mb is bõven elég lenne, a hívások annyira nem érdekesek, tekintve nem horribilis árúak, az smsek pedig még annyira nem érdekelnének, nagyon ritkán használom... ti melyiket ajánlanátok, melyiket használjátok?
jó lenne egy kis pénzt spórolni ezen...
Valahogy nem tudnám magam az ingyen wifire bízni.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
PSN ID: jay-jupiter
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Armin & Ayu fan


Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?