iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: jay-jupiter
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Van olyan pletyka is, hogy maradni fog. Jelenleg USA-ban és nyugaton így néz ki a szifon (szerzõdéses) portfólió: 3GS-t lehet vinni 0 pénzért, 4-est $99-ért, 4S-t $199-ért.
Új iPhone után ami szinte biztos, hogy 4-es vihetõ lesz 0 pénzért, 4S $99-ért, és az új $199-ért... ÉS emellett lehet bevezetik, hogy a 3GS-t feltöltõ-kártyás (top-up) rendszerben is meg lehessen venni még olcsóbban.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Mas: Igen a fetch new datanal push on-ra van allitva. Ha kapok uj levelet az egybol meg is jon azonnal.
Tehat a lenyeg hogy az icloud nem valt ki push notifikaciot level elolvasasa eseten. De termeszetesen uj level erkezese eseten kival (es olyankor befrissiti az osszes valtozast, mintha elinditanad magat a mail appot).
Szoval egyutt lehet elni a dologgal, csak nem ertem az okot, hogy miert igy van (illetve ertem, szerver terheles igy kisebb, csak ha a google ez szepen megoldotta akkor nemar hogy az icloud nem)
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
http://9gag.com/gag/5135249
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Dishonored: rat assassin
Beteg
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PSN ID: jay-jupiter
Valóban így van, ahogy Bercy is írta. Gmail postafióknál ha elolvasok egy levelet kliensben vagy weben akkor azonnal eltûnik a badge iPhoneon. iCloudnál nem ...
Fetch megoldás de azért elszomorító, hogy az applenél ez sem megoldható de 2 év múlva majd be lehet tenni a 100 új fícsör közé iOS7-ben.


Push: szerer kuld a keszulekre 'uzenetet' hogy valami happening van
Fetch: keszulek kerdezgeti a szervert idokozonkent, hogy torntent-e valami happening 😊
A push az egy azonnali ertesites (hetkoznapi ertelembe azonnali) a fetch pedig idozitett.
Most persze szerintem olyan dolgokat mirtam le amit te is tudtal de hatha mas meg nem.
Szoval az oke, hogy mukodik fetch-el a dolog de push-al miert nem (a gmailnal ez gyonyoruen meg van oldva)
Nem lehet, hogy te Fetch-re raktad, azaz a telefon bizonyos idokozonkent (beallitas fuggo) mindenkepp ellenorzi a valtozasokat?
Az Xperia még mindig nem rossz, minden nap fogdosom, de anyaghasználata nem sugároz különleges minõséget és a mérete is már túl van a számomra optimálison.
nekem sok egyéb telefon tetszik amúgy kinézetre, nem mindegyik telóban az iphone kockaságát keresem mint te 😊 asszem te voltál az akinek az új Sony Xperia bejött 😊 egyértelmûen azért van ez, mert az hasonlít legjobban az iPhone -ra
tetszik a Samsung Galaxy Nexus is
szerintem az S3 is nagyon szép, élõben nagyságrendekkel jobban néz ki mint a képeken
de mutatok neked egy iPhone kinézetû telót is 😊 Meizu MX 4 Core

Bazinga!
Én is próbáltam keresni jobbat, de nem találtam. Az egyszerûsége, a minõsége, az elõbb említett tokkal való variálhatósága, mind nagyon tetszik.
egyáltalán nem akarom megváltoztatni a véleményedet, nem zavar, hogy számodra ez a legszebb 😊
csak leírtam a véleményem 😊
Bazinga!
Nekem a nyújtás is tetszik, kecsesebb lett.
Bazinga!
Tisztára mintha egy keynoteon lennénk... 😛
Amúgy szerintem kifejezetten csúnya lett ezzel a megnyújtással ez a forma. Ha ugyanannyival növelték volna a szélességét is mint a magasságát akkor sokkal szebb lenne.
De persze sokkal jobban érdekel, hogy milyen lesz belül.
Bazinga!
Tehát ha kapok egy levelet és azt elolvasom a webes felületen vagy mail kliensben a laptopomon akkor az még mindig olvasatlan marad az iPhone-n??
Az icloud nem küld pusht amikor levelet elolvastal. Termeszetesen ha jon egy leveled, elolvasod, majd jon megegy (ez uj level kivaltja a pusht) akkor mar csak egy olvasatlan lesz, tehat befrissiti a statuszt, de az elolvasa onmagaban NEM kuld push. Engem is baromira zavar.
