iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Mihamarabb ki kell nyírni a régi vonalat, már így is túl sok felbontás és készülék kezd lenni, ami nehezíti az optimalizációt.

stockhouse
nem valószínû, kb 3 évig supportál egy mobilt az apple, ez alól most a 3gs kivétel, és ha forgalomba hagyják akkor még tovább kéne supportálniuk, legalább egy évig a forgalomból kivonás után.

PSN ID: jay-jupiter

Klemice
add el most

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

mindenesetre nem örülnék neki, mert az idén válnék meg tõle...

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

GregSB
Csak pletyka.

Van olyan pletyka is, hogy maradni fog. Jelenleg USA-ban és nyugaton így néz ki a szifon (szerzõdéses) portfólió: 3GS-t lehet vinni 0 pénzért, 4-est $99-ért, 4S-t $199-ért.

Új iPhone után ami szinte biztos, hogy 4-es vihetõ lesz 0 pénzért, 4S $99-ért, és az új $199-ért... ÉS emellett lehet bevezetik, hogy a 3GS-t feltöltõ-kártyás (top-up) rendszerben is meg lehessen venni még olcsóbban.

Jim Morrison
#29530 (töb kép)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Olvastátok, hogy a 3gs off lesz? 😞

GregSB

Jó lesz ez 😊

Bercy
Igen! Es raadasul ingyenes 😊)))

Mas: Igen a fetch new datanal push on-ra van allitva. Ha kapok uj levelet az egybol meg is jon azonnal.
Tehat a lenyeg hogy az icloud nem valt ki push notifikaciot level elolvasasa eseten. De termeszetesen uj level erkezese eseten kival (es olyankor befrissiti az osszes valtozast, mintha elinditanad magat a mail appot).
Szoval egyutt lehet elni a dologgal, csak nem ertem az okot, hogy miert igy van (illetve ertem, szerver terheles igy kisebb, csak ha a google ez szepen megoldotta akkor nemar hogy az icloud nem)
oneal1
Ez tenyleg beteg😄

!Forza Ferrari!

GregSB
Szerintem a laptopon menj be a hálózati beállításokba és töröld a 4-es hotspotját a megjegyzett hálózatok közül, majd így próbálj meg csatlakozni rá.

Hát, nem megy így se. Végülis legalább usb-vel mûködik. Esetleg iTunes-ban a restore funkció az ugye töröl a telefonról minden zenét képet alkalmazást stb? Vagy iphone menübe a settingsnél reset all settings vagy reset network settings még lehet megoldás?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Yoda001
szifonon addig legyen megnyitva a hotspotos képernyõ, amíg rá nem csatlakozik a laptop, hirtelen csak ez a tipp ugrott be (de sejtem nem ilyesmi lehet a gond, ha a másikon megy...)

http://9gag.com/gag/5135249

Üdv, personal hotspottal lenne problémám iphone 4-nél. Laptoppal akarnék rá csatlakozni. Eddig mûködött aztán most egy ideje nem, azaz próbál a laptop csatlakozni majd kiírja h sikertelen, ad fel javítási lehetõséget ami azt mondja h indítsam újra a telefont, újraindítom és akkorse jó. Wifi kódot meg pl nem is ajánlotta fel h írjam be. Van a házban másik iphone (4s) azzal mûködik minden, arra laptop is rá tud csatlakozni, vmint a 4s is rá tud csatlakozni a 4 hotspotjára. Vkinek van ötlete megoldásra?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

stockhouse
Én most a 10000000-ot tolom, 8bit-es ruzzle rpg, elég komolyan beránt.

Tikal
Nekem is. Nagyon szép telefon.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Ez most kOmoly? A Bethesda kiadott egy fruit ninjat patkanyokkal??

Dishonored: rat assassin

Beteg

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Push már a 3G-ben is volt, ez nem lesz új feature 😊)

Tikal
Akkor a Settings >>> Mail >>> Fetct new data : push ON-ra van állítva, igaz? És igy se megy??

stockhouse
*rahedli más formájú

stockhouse
Samu apple per során lehetett látni mennyi prototípussal próbálkoztak, tuti volt egy rahedli formáju iphone, csak ez tünt a legésszerûnek, kiforrotnak, és szépnek. Már elment a nagy bum ami az elsõ iphonnál és ami a kis bum a 4-es iphonnál volt.

Most olvasom, hogy azért belementetek kicsit a témába.

Valóban így van, ahogy Bercy is írta. Gmail postafióknál ha elolvasok egy levelet kliensben vagy weben akkor azonnal eltûnik a badge iPhoneon. iCloudnál nem ...
Fetch megoldás de azért elszomorító, hogy az applenél ez sem megoldható de 2 év múlva majd be lehet tenni a 100 új fícsör közé iOS7-ben.



Pff 😄 Köszi a válaszod.



Bercy
Jolvan elbeszelunk egymas mellett.
Push: szerer kuld a keszulekre 'uzenetet' hogy valami happening van
Fetch: keszulek kerdezgeti a szervert idokozonkent, hogy torntent-e valami happening 😊

A push az egy azonnali ertesites (hetkoznapi ertelembe azonnali) a fetch pedig idozitett.
Most persze szerintem olyan dolgokat mirtam le amit te is tudtal de hatha mas meg nem.

Szoval az oke, hogy mukodik fetch-el a dolog de push-al miert nem (a gmailnal ez gyonyoruen meg van oldva)
Tikal
ezt mondom, ezt kell beállitani, hogy a program kommunikáljon a szerverrel, máskülönben hogy várod el tõle hogy up to date legyen? 😊 nyilván nem fogja levenni a badget-t ha fingja sincs mi van a serveren. nem is értem minek kéne ehhez push, csak állitsd be a fetch 1 órára és kész, nem fogja megenni az aksidat. IMAP. a push az másra való 😊

Bercy
Az hogy lehet, mert az icloud nem kuld push uzenetet elolvasakor.
Nem lehet, hogy te Fetch-re raktad, azaz a telefon bizonyos idokozonkent (beallitas fuggo) mindenkepp ellenorzi a valtozasokat?
DanielT
Ha mást kellene vennem, mint iPhone-t, a 920 lenne a választásom.
DanielT
Naja. Minél inkább az iPhone-ra hasonlít annál jobban tetszik. 😊

Az Xperia még mindig nem rossz, minden nap fogdosom, de anyaghasználata nem sugároz különleges minõséget és a mérete is már túl van a számomra optimálison.
Tikal
Nekem nagyon bejön a Lumia, és ez a 920 jónak ígérkezik... csak ugye a Nokia nagyon bamba, elbasszák ezt is, hogy lehet kijönni ugy egy telefonnal hogy még az árát se közlik meg hogy mikor lesz kapható?? Akkor mi a francnak kellett bemutatni??

Tikal
Kiprobáltam, nálam müködk.. lentebb olvashatod mi lehet nálad a baj..

precision
tetszik amúgy, az iPhone 4/4S szerintem is szép telefon, de valami kreatívabbat vártam az apple -tõl... ugyanaz maradt minden csak megnövelték a magasságát... biztos nagyon megizzadtak vele a mérnökök, hogy ennyire lehengerlõ újítással álltak elõ

nekem sok egyéb telefon tetszik amúgy kinézetre, nem mindegyik telóban az iphone kockaságát keresem mint te 😊 asszem te voltál az akinek az új Sony Xperia bejött 😊 egyértelmûen azért van ez, mert az hasonlít legjobban az iPhone -ra

tetszik a Samsung Galaxy Nexus is

szerintem az S3 is nagyon szép, élõben nagyságrendekkel jobban néz ki mint a képeken

de mutatok neked egy iPhone kinézetû telót is 😊 Meizu MX 4 Core

Bazinga!

DanielT
Ne azért mutass, hogy az én véleményem megváltoztasd, hanem kíváncsi vagyok, hogy ha ez nem tetszik, akkor melyik igen.

Én is próbáltam keresni jobbat, de nem találtam. Az egyszerûsége, a minõsége, az elõbb említett tokkal való variálhatósága, mind nagyon tetszik.

precision
neked tök felesleges mutatnom más telót, mivel neked ez tetszik a legjobban
egyáltalán nem akarom megváltoztatni a véleményedet, nem zavar, hogy számodra ez a legszebb 😊

csak leírtam a véleményem 😊

Bazinga!

DanielT
Mutass szebb készüléket. Ide a képet az arcomba mostan!

Nekem a nyújtás is tetszik, kecsesebb lett.
precision
nem is mi vagyunk a célközönség, hanem az amerikai piac 😊 ott meg megveszik, mindegy milyen lesz... "new iphone" aztán annyi 😊 nekik ez eléggé instant get tényezõ

Bazinga!

precision
Korszakalkotó. Fantasztikus. Gyönyörû. Lehengerlõ. Elsöprõ. Parádés.

Tisztára mintha egy keynoteon lennénk... 😛

Amúgy szerintem kifejezetten csúnya lett ezzel a megnyújtással ez a forma. Ha ugyanannyival növelték volna a szélességét is mint a magasságát akkor sokkal szebb lenne.

De persze sokkal jobban érdekel, hogy milyen lesz belül.

Bazinga!

DanielT
Egyébként fantasztikus ez a formaterv, mert a kis antenna peremre tökéletesen fel lehet cuppantani a vékony tokokat. Zseniális.
Tikal
Nem tudom miért ijedt meg mindenki és még gyorsan az iphone elõtt bemutatta a telefonjait, de nekem eddig nem instant get...

DanielT

Tikal
Ezt kipróbálom, de szerintem ennek mennie kell az IMAP szerver fele a laptopod is kommunikál, szoval ha ott elolvastad azt küldi a telefonodra és ott is olvasotnak fogja jelölni, nem? Persze nem tudom a telefonodon be van e állítva hogy milyen gyakran frissitse a leveleid, mert ha ki van kapcsolva akkor csak akkor fog frissülni a levelek státusza ha elinditod a mail appot

Tikal
?

Tehát ha kapok egy levelet és azt elolvasom a webes felületen vagy mail kliensben a laptopomon akkor az még mindig olvasatlan marad az iPhone-n??

Bercy
Ki fogsz akadni, de nem lehet.
Az icloud nem küld pusht amikor levelet elolvastal. Termeszetesen ha jon egy leveled, elolvasod, majd jon megegy (ez uj level kivaltja a pusht) akkor mar csak egy olvasatlan lesz, tehat befrissiti a statuszt, de az elolvasa onmagaban NEM kuld push. Engem is baromira zavar.
passatgt
ja és ezen megint máshol van a kamera...

passatgt
ferde a home gomb

precision
😄

Bazinga!

precision
csak, hogy mára is legyen valami...

Bazinga!

GregSB
😄DDD

Nem tudjátok véletlenül hol lehet beállítani iCloud mail címnél, hogyha elolvasok egy új levelet gépen eltûnjön a badge iPhoneon automatikusan? Gondolom pop3ról kéne imapra állítani de sehol nem találom <#szomoru1>

&#63743;

DanielT
Úgy meg van erõsítve a titoktartás, hogy már a új adapter és kábel ára is tudható.

Adapter 1 db: 10 dollár, 3 db csomag 29 dollár

Kábel: 19 dollár