iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah de ha külföldrõl rendeled akkor baszhatod. Szerintem sem az említett helyrõl kéne iPhonet vásárolnod, inkább várd meg az új iPhonet és nézelõdj pl beszeljukmac-en.



dragon11
???!

Klemice
Nem egyre gondolunk akkor...

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

dragon11
Rögtön, már Szerdán esne az ára ?? Fõleg használt piacon ?😊

Klemice
szerdán remélem lenyomja a 4s árát az új aztán veszem is meg

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Sziasztok!

Szeretnék egy oldalt ajánlani nektek,ahol fõként iPhone kiegészítõket tudtok,igen kedvezõ áron megvásárolni. Tokok,fóliák,kábelek,töltõk,bármi,amire csak szükségetek lehet. Folyamatos feltöltés alatt vannak a termékek,de ha konkrét elképzelésetek van arról,hogy mit szeretnétek,írjatok az oldalon nyugodtan egy üzenetet. Az oldal címe: Case-Zone
dragon11
Az ügyfélszolgálatossal beszéltem, Õ mondta, hogy 85ezer ftot kell utalni.😊

Egyébként utánaolvastam, és 2 helyen is azt írták, hogy scamm.. szerinted is az, tuti ?:S

DanielT
"Apple iPhone 4S 64GB : $550
Apple iPhone 4S 32GB :$450"

Ezek közül melyik a 80 ezer? És hol tudok 100 dollárt 5 ezerért venni, amit különbségnek mondtál?

Na nem mintha érdemes lenne erre az ügyre egy szóval is többet pocsékolni.
dragon11
dragon11
Ha felenged, eredeti.. igaz ?

Tikal
<#eljen><#wave>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DanielT
Ezt az elmebegeteg nyugodtan ki lehetne vágni, én meg is tettem ahol tudtam.
GregSB
Légyszi te is moderáld a stílusodat. Nem éri meg így vitatkozni szerintem.

(tudom hogy a másik topicban nálam is elpattant a húr, utólag visszaolvasva már bánom is, meg én az ottani házigazda helyében már töröltem volna)

Tikal
Egyszerûen hülye vagy, bocs. Nem terelek semmit. Nem szabványos. Aha. És? Majd veszel hozza adaptert, legálisan, benne van a törvényben ez is hogy lehet ilyet is, nezz utana aztan rinyalj, de mar nagyon unalmas vagy. Nekem ugyanolyan gyors ILLETVE lassú az iphonera másolás mint külsõ vinyora, szoval nem kell itt szineszkedni. Az iTunes valóban szar windowsra de enne semmi köze a Dock connectorhoz. Azt meg nagyon sajnálom hogy olyan buta vagy hogy nem latod mitõl jobb egy 30pines csatlakozó mint egy 4 pines, de neked mar a formák összehasonlításával is gondjaid voltak par napja szoval ezen sem csodálkozom....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DanielT
Onnan, hogy a klón 85 ezerbe kerül 😄DD
DanielT
Tudod mi lesz a durva? Amikor bemutatják a 3.5 colos kijelzõt, nyújtott ikonokkal! 😄
Próbálj meg belépni az AppStoreba.

&#63743;

dragon11
Rendben.

Egyébként hogy tudom megkülönböztetni a 4S-t a klóntól ?😊

GregSB
setuh
Szerintem is nagyon vigyazz,en nem vennem ilyen olcson csak 100%-ig megbizhato forrasbol,foleg kulfoldrol,ismeretlentol nem szabad ilyet.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

GregSB
Leírom az okát, miért nincs rajta microUSB:

Azért, mert ahogy Tikal is írta nem közvetít Audio-t és Videot, meg még egy pár dolgot, amikre dokkolóknál és egyéb kiegészítõknél van szükség.

Megtehetnék, hogy rátesznek egy microUSB-t, HDMI-t, meg még ami kell, de nem akarják hogy úgy nézzen ki a telefon mint egy ementáli sajt. 1db porton keresztül akarják megoldani az összes funkciót. Szóval mondhatjuk, hogy dizájn-beli döntés, hogy 1 portot használnak.

Vitatkozhatnánk arról, hogy ez mennyire jó döntés de szerintem felesleges, látszik hogy így is sok ember veszi és használhatónak tartja a telefont.

A fikázást meg a flémelést légyszi kerüljed. Most figyelmeztettelek, már megint alpári stílusban kelted flémet, ha folytatódik akkor törölni foglak.

dragon11
5ezer van a 64 és 32gigás között.. így sem ?😄

dragon11
Angliából küldik, függetlenül állítólag

DanielT
Na innentol akkora atvagas, hogy csak ugy porzik. 64 gigas 4S 85-ert? 10-et veszek most, add az elerhetoseget.
dragon11
áá nem kell a konkurencia 😛

am. egyik haver intézi. azon gondolkodom hogy 5ezret megér-e hogy 64gigásat vegyek vagy elég 80ért a fehér 4S 32Gigában ?

DanielT
Cigányoknál az aluljáróban/utcán... természetesen hamis mind és elég gyorsan le lehet alkudni 30 alá. 😊

Videó
Ezeket te hol látod ?😊 Én hetek óta nézegetem mit kéne venni sima 4 85e körül van 8 gigásba 1 év garival. A függetlenek 90-10 körül (8-16gigás) még nem lehasználtan . 4s bontatlan(szolgáltatófüggõ) nemnagyon van 110 alatt , de már azt is két pillanat alatt elkapkodják(Vatera,hardverapró,almapiac,beszeljukmac). Szóval hol is vannak ezek a 80 as ajánlatok 32 gigás 4s-re?!

skinnyman
Tenyleg? Ugyanazon a fostos pc-men ugyanazon a fostos usb porton kevesbe fostos telefonra (amire a fostos itunes nelkul is fel tudok masolni dolgokat) nagyjabol 10-szer gyorsabban felmasolom ugyanazt. Szoval lehet talalgatni h hol a szuk keresztmetszet (itunes, iphone oldalon) de hogy nem az usb porton az teljesen biztos. Elorelatobbak voltak az usb-nel mert tobb pin van rajta? Ezt nem is kommentalom, csak annyival, hogy oka van, hogy mindenki usb-t hasznal es nem az o oskovulet szar dock csatlakozojukat.
Plusz mar megint eltereled a temat arrol az egyszeru tenyrol, hogy nem szabvanyos, amin akkor sem segitene semmi amit magyarazol ha igaz lenne...

Regards,

dragon11
Aha. Kösz szépen, akkor valszeg ez lesz. Bár még nézelõdöm.😊

DanielT
Mivel most is irreálisan alacsony az ár, ezt nem fogja befolyásolni az új készülék megjelenése.
dragon11
Hát, külföldi srác árulja..
Egyébként ugyancsak van egy, viszont sürgõs az illetõnek, Õ 85ben adja gyárilag függetlenül.. 4S 32GB White.

Szerinted megvegyem most, vagy inkább várjak Októberig, mert többen fogják eladni s ezáltal esik úgy 80ra ?

DanielT
Nem tudom, ha valami 40-50 ezerrel a piaci ár alatt van, az gyanús.
dragon11
Aha.:S mire gondolsz ?

robotnyk
😄
DanielT
5-10%-ot fog esni max.

80-ért egy 32 gigás 4S annyira jó vétel, hogy ott valami trükköt sejtek.
dragon11
Kösz, MerlinW!

Akkor szerintetek érdemes akár már most megvenni a 4S-t használtan, mert úgy sem fog sokat esni ?

Dzsini azt mondta, hogy biztos lesznek olyanok, akik már 13-án megredenlik az 5t és eladják az elõzõt potom áron.. Vagy ilyen nem igazán lesz ?

Egyébként 32GB-os fehér, 4S-t adnak 80ban, függetlenül.. zsír új állapotban. Az mennyire jó vétel ?

ma visszamegyek, de panaszkönyvbe nem írok... minek, nem sok értelmét látom.

viszont fizetni nem fogok.
Tikal
De ugy latom te azt szereted ha nyolc fele kábel log ki a telefonodbol..

Tikal
Mar megint butasagokat beszelsz😊 azert szinkronizál lassan mert a fostos Pc-den a bemenet USB amit annyira imadsz. A Dock connector meg képes lenne FireWire sebességre is, ami nem igényel CPU-t de a masik végen ugye USB van. Meg ugye a Dock connectorral csatlakozó eszközöknek nincs szüksége se driverre se cpu-ra. Az USB csak negy pines, a Dock connector meg 30. Audio video jelet is visz amit az USB nem tud. Mikor az Apple megalkotta ezt akkor sokkal elõre latobbak voltak mint az USB-nél...

skinnyman
Mert a mostani fos vagy a kovetkezo csatlakozojuk gyorsabb lesz mint a thunderbolt. Ne idegesits mar. Mire egy szaros mp3 albumot felszinkronizal a fostunes elalszok. Audiora meg videora (tobbieknek is): a 3.5os jack disznek van rajta? HDMI-rol hallottak mar? MHL? Semmi? Nyilvan nem, tul szabvanyosak 😊
De ez mind baromi lenyegtelen. Tolem kavet is fozhet a csatlakozojuk, nem erdekel. Ezek nem magyaraznak meg semmit. Szabvanyosnak kellene lennie, torvenyi eloiras is van ra, es a jelek szerint nagy ivben szarnak ra. Megusszak annyival hogy bedobnak egy adaptert a dobozba. Mert majd mindenki ilyen adapterrel fog maszkalni a zsebeben... Nevetseges.

Regards,

stockhouse
két sör és pálinka nélkül menne 😄

PSN ID: jay-jupiter

Klemice
Ehhez két h

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

passatgt
mert a microusb-n megy ki audio meg videó jel nyilván, meg ugye sokkal gyorsabb is mint a thunderbolt

MerlinW
He nem független, elkéred a telefon papírjait. Azon feketén-fehéren rajta van, hogy van-e még rajta hûség, vagy nincs.

[merlinw.org]

MerlinW
Pöstieknek ajánlom ezt a dokit Olcsó, gyors és akár fél év garit is adnak a munkáikra.
(felsõ hangszóróm megadta magát, ma javíttattam meg itt 20 perc alatt, a többi szerviz árának feléért.)

[merlinw.org]

stockhouse
Most. Ezt. Komolyan?
Ehez képest mennyivel kitüremkedik a képernyõ, és milyen arányban?
Remélem nem gondoltad komolyan a kérdést.

PSN ID: jay-jupiter

Tikal
egységesítve van. ha kell kaphatsz hozzá átalakítót. de nem véletlen használják a sajátjukat. VIDEO és AUDIO jelet ugyanis ez tud, az USB nem tud.

Jim Morrison
most miért? én is hallottam valahol hogy egyeségesítik a mobil töltõ csatikat. jó lenne ha valaki utánanézne tényleg e, én már csak holnap tudok😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tikal
Sok esést ne várj... Itthon szerintem csak októbertõl lesz kapható..

Tikal
Mar megint csak a hülyeség dõl belõled...

Talan nezz mar utana hány pines az Apple csatlakozó és mennyi a micro USB és hogy mivel tud többet a Dock csatlakozó. Csak egyet mondok: AUDIO