iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Szeretnék egy oldalt ajánlani nektek,ahol fõként iPhone kiegészítõket tudtok,igen kedvezõ áron megvásárolni. Tokok,fóliák,kábelek,töltõk,bármi,amire csak szükségetek lehet. Folyamatos feltöltés alatt vannak a termékek,de ha konkrét elképzelésetek van arról,hogy mit szeretnétek,írjatok az oldalon nyugodtan egy üzenetet. Az oldal címe: Case-Zone
Egyébként utánaolvastam, és 2 helyen is azt írták, hogy scamm.. szerinted is az, tuti ?:S
Apple iPhone 4S 32GB :$450"
Ezek közül melyik a 80 ezer? És hol tudok 100 dollárt 5 ezerért venni, amit különbségnek mondtál?
Na nem mintha érdemes lenne erre az ügyre egy szóval is többet pocsékolni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
(tudom hogy a másik topicban nálam is elpattant a húr, utólag visszaolvasva már bánom is, meg én az ottani házigazda helyében már töröltem volna)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Azért, mert ahogy Tikal is írta nem közvetít Audio-t és Videot, meg még egy pár dolgot, amikre dokkolóknál és egyéb kiegészítõknél van szükség.
Megtehetnék, hogy rátesznek egy microUSB-t, HDMI-t, meg még ami kell, de nem akarják hogy úgy nézzen ki a telefon mint egy ementáli sajt. 1db porton keresztül akarják megoldani az összes funkciót. Szóval mondhatjuk, hogy dizájn-beli döntés, hogy 1 portot használnak.
Vitatkozhatnánk arról, hogy ez mennyire jó döntés de szerintem felesleges, látszik hogy így is sok ember veszi és használhatónak tartja a telefont.
A fikázást meg a flémelést légyszi kerüljed. Most figyelmeztettelek, már megint alpári stílusban kelted flémet, ha folytatódik akkor törölni foglak.
am. egyik haver intézi. azon gondolkodom hogy 5ezret megér-e hogy 64gigásat vegyek vagy elég 80ért a fehér 4S 32Gigában ?
Videó
Plusz mar megint eltereled a temat arrol az egyszeru tenyrol, hogy nem szabvanyos, amin akkor sem segitene semmi amit magyarazol ha igaz lenne...
Regards,
Egyébként ugyancsak van egy, viszont sürgõs az illetõnek, Õ 85ben adja gyárilag függetlenül.. 4S 32GB White.
Szerinted megvegyem most, vagy inkább várjak Októberig, mert többen fogják eladni s ezáltal esik úgy 80ra ?
80-ért egy 32 gigás 4S annyira jó vétel, hogy ott valami trükköt sejtek.
Akkor szerintetek érdemes akár már most megvenni a 4S-t használtan, mert úgy sem fog sokat esni ?
Dzsini azt mondta, hogy biztos lesznek olyanok, akik már 13-án megredenlik az 5t és eladják az elõzõt potom áron.. Vagy ilyen nem igazán lesz ?
Egyébként 32GB-os fehér, 4S-t adnak 80ban, függetlenül.. zsír új állapotban. Az mennyire jó vétel ?
viszont fizetni nem fogok.
De ez mind baromi lenyegtelen. Tolem kavet is fozhet a csatlakozojuk, nem erdekel. Ezek nem magyaraznak meg semmit. Szabvanyosnak kellene lennie, torvenyi eloiras is van ra, es a jelek szerint nagy ivben szarnak ra. Megusszak annyival hogy bedobnak egy adaptert a dobozba. Mert majd mindenki ilyen adapterrel fog maszkalni a zsebeben... Nevetseges.
Regards,
[merlinw.org]
(felsõ hangszóróm megadta magát, ma javíttattam meg itt 20 perc alatt, a többi szerviz árának feléért.)
[merlinw.org]
Ehez képest mennyivel kitüremkedik a képernyõ, és milyen arányban?
Remélem nem gondoltad komolyan a kérdést.
PSN ID: jay-jupiter
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/