iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Maga a hír, hogy nem fog az fizetni és a Samu majd jól bepereli õket tényleg kukirángató Android fanboyoknakvaló bulvárhír.
Armin & Ayu fan
Nem a Samsung találmánya, vagy szabadalma az LTE szabvány, csak egy kis részükhöz van közük. És attól, hogy valmi már valakié, lehet licencelni is, nem csak lopni.
Amúgy az update tényleg macera, de nekem már 7-8 ilyen apróság nyomul a telón, nem adnám már oda.
PSN ID: jay-jupiter
legalábbis ezt írják az okosok😄
SIM / Micro SIM-nél az "aranyozott" rész ugyanakora volt, ott gyakorlatilag csak a felesleges mûanyagot vágtad le a nagy SIM-rõl méretre. Itt viszont kissebb lettek a fontos részek is.
Akkor jön a samu per?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Az embeddelt videókat már most is meg tudja nyitni Safari, a linkelteket meg tuti megoldják hogy megnyissa majd a gúgli féle. (most a beépített YT app nyitja meg õket, de mivel az már nem lesz tuti feldobja majd lehetõségnek az Appstoreost)
Van a cydia-n egy voicesearch tweak ami a home gomb hosszan tartásával(like siri) elinditja a hangfelismerést, és rögtön meg is jeleniti a chromeban(mert az az alapértelmezet böngészõ), priceless 😄
Ennyi erõvel lehetne helyette egy hasznos kimenet is, hasonlóan szépen lefedve.
Tudom, hogy azért van rajta, hogy ne kelljen szétszedni a telefont a megvételkor, de mégis ellentmondásos nekem ez egy "kicsit".
Haver hasonló idõs ázsiai csodáján már fityegnek a gumik, nem zárnak pontosan, van amelyik már ki is esett neki, abban a portban már cm-es kosz felhalmozódott, mivel nem használja napi szinten.
Nekem jobban tetszik az Apple megoldása.
Most is lehetne már tokokat is venni, de az Ebay addig tiltja az ilyen hirdetéseket, amíg nincs hivatalosan bejelentett telefon.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
mire számítassz, hogy novemberben 80.000 ft ért lehet 4S-hez jutni?
!Forza Ferrari!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ezt csak azért írom le, mert minden arany ami fénylik... nem kell mindig mindenkiben feltétlenül megbízni... sõt, soha nem is kell ilyet csinálni.
Bazinga!
(megadnád a bolt linkjét?)