iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Az LTE fair license-es( FRAND ) , ezzel nem megy semmire a Samsung, csak puffog... Mar az Apple is bevásárolt LTE szabványokbol szoval ha dedósat akar játszani a Samsung akkor Apple is vissza tudna tartani par szabványt...komolytalan

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Még akkor is ott van, hogy miért ne fizetne az Apple licenc díjakat? Nokianak is fizet, soha nem is volt per belõle.

Maga a hír, hogy nem fog az fizetni és a Samu majd jól bepereli õket tényleg kukirángató Android fanboyoknakvaló bulvárhír.

Andr0
jó csak a samsung nagy LTE fejleszõ volt gyakorlatilag a core szabadalmakat tartja a kezében. És õ a legnagyobb holder jelenleg. A Jelentéktelen az 1 db a ~900ból 😉

Armin & Ayu fan

DanielT
Ha a 12% megkerülhetetlen, vajon mennyi a jelentéktelen? 😄D
Andr0
12%... szinte megkerülhetetlen a Samsung.

Armin & Ayu fan

DanielT
Szerintem semmiféle Samsung per nem lesz, csak a sértõdött Androidosok nedves álmaiban.

Nem a Samsung találmánya, vagy szabadalma az LTE szabvány, csak egy kis részükhöz van közük. És attól, hogy valmi már valakié, lehet licencelni is, nem csak lopni.
GregSB
(MicroSIM-et is lehetett úgy kérni, hogy nem kellett azonnal elkezdeni használni, lehetett még mellette használni a régit, és csak akkor aktiválták be / kapcsolták le a régit, ha az ügyfél kérte)

GregSB
Németországból vannak a képek, õk tuti elsõ körösek lesznek, azaz náluk már jövõhéten kapható lesz, a Nano SIM-eket meg már holnap elkezdhetik kiadni ügyfeleknek ha bejelentik a telefont.

stockhouse
A mission control kb ugyanaz mint az ncsettings, csak az utóbbi kevesebb helyett foglal.
Amúgy az update tényleg macera, de nekem már 7-8 ilyen apróság nyomul a telón, nem adnám már oda.

PSN ID: jay-jupiter

passatgt
holnapra? állítólag apple csak huszadika után kezdi el szállítani, szolgáltatónál valszeg október közepén lesz csak

legalábbis ezt írják az okosok😄

GregSB
Ahogy nézem a Micro SIM-et már nem lehet tovább vágni.

SIM / Micro SIM-nél az "aranyozott" rész ugyanakora volt, ott gyakorlatilag csak a felesleges mûanyagot vágtad le a nagy SIM-rõl méretre. Itt viszont kissebb lettek a fontos részek is.

Attila8805
LTE -t is írnak.
Akkor jön a samu per?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

GregSB
Vodafone is betárazott már nano SIM-bõl holnapra:

GregSB
Nálam még azzal a 3-4 másik apró dologgal együtt sem érné meg, én még azokért sem adnám fel az 1 klikkes updatelés kényelmét.. de ez én vagyok, lehet neked megéri.

DanielT
Igényes. A mission control cucc úgy kell, mint egy falat kenyér. Nevetséges, hogy ilyen beállításokért még mindig mélyen kell turkálni a menükben.

DanielT
Emiatt még én se, de még 3-4 ilyen apróság és egy két kattintásos jailbreakben benne lennék, ha teljesen kockázatmentes. Amirõl ellentmondások vannak még mindig 😊
GregSB
Ee mondjuk igaz is, emiatt már én is anyáztam párszor. Mondjuk ez is olyan dolog, hogy ezért nem jailbreakelnék.

DanielT
Csak egy példa: weboldalba ágyazott videó URL-jét jelenleg nem tudod megszerezni és mondjuk elküldeni valakinek. Erre az app tökéletesen alkalmas.
stockhouse
majd szólok ha kijön 😄

GregSB
Õõõ a Youtubenál pont felesleges hogy alapértelmezett legyen.

Az embeddelt videókat már most is meg tudja nyitni Safari, a linkelteket meg tuti megoldják hogy megnyissa majd a gúgli féle. (most a beépített YT app nyitja meg õket, de mivel az már nem lesz tuti feldobja majd lehetõségnek az Appstoreost)

DanielT
Ezek miatt gondolkozom el a jailbreaken.
stockhouse
Amugy fasza az új youtube app, már várom a tweaket amivel alapértelmezett lesz.

stockhouse
Lehet le vagyok maradva de észrevettem, hogy az ios google app-ban is lehet magyarul vojsszörcselni.
Van a cydia-n egy voicesearch tweak ami a home gomb hosszan tartásával(like siri) elinditja a hangfelismerést, és rögtön meg is jeleniti a chromeban(mert az az alapértelmezet böngészõ), priceless 😄

GregSB
Azért van rajta, mert egyáltalán nem tudod szétszedni a telefont, szóval muszáj kint lennie. Nem mellesleg így nem kell leszedni az akksit, mint a legtöbb telefonnál, újra se kell indítani ha SIM-et cserélsz benne.

DanielT
És arra mit mondasz, hogy a telefonok 99%-án nincs sim kártya ajtó, bezzeg az Apple rákúrt egyet, teljesen haszontalanul, soha nem vettem ki, de mindig ott van a "luk".

Ennyi erõvel lehetne helyette egy hasznos kimenet is, hasonlóan szépen lefedve.

Tudom, hogy azért van rajta, hogy ne kelljen szétszedni a telefont a megvételkor, de mégis ellentmondásos nekem ez egy "kicsit".
GregSB
Félmegoldás erre, a gumi-"ajtók" mögé rejtett portok... de azok olyan is. Az én 4-esem majdnem 2 év után is egy masszív, szép telefon, egyedül talán a Home gombja nem olyan már mint az elején.

Haver hasonló idõs ázsiai csodáján már fityegnek a gumik, nem zárnak pontosan, van amelyik már ki is esett neki, abban a portban már cm-es kosz felhalmozódott, mivel nem használja napi szinten.

Nekem jobban tetszik az Apple megoldása.

DanielT
Bejelentés után 1 perccel lesz. 😊

Most is lehetne már tokokat is venni, de az Ebay addig tiltja az ilyen hirdetéseket, amíg nincs hivatalosan bejelentett telefon.
GregSB
Nem paraszt dolog, esztétikai. Nincs rajta csillió port. Aki meg microUSB-vel akarja tölteni, az vegyen átalakítót. Na bumm. Ebayen 500-1000Ft-ért már lesz a megjelenés után 1 héttel.

zorrobomber
attól még paraszt dolog

narumon
Azért mert a törvény nem a telefonon található csatlakozót uniformizálja, hanem a másik oldalát. Az meg szabvány.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

MerlinW
1-2 éven belül max 5-10k esés lesz.

[merlinw.org]

robotnyk
nem fog.
DanielT
Annál a régi tévénél bármi jobb. Alig lehetett megtalálni azt a barna jelentéktelen pacát.
passatgt
hát azzal az ikonnal nem sokat foglalkozott a designer

GregSB
Youtube app megjelent az Appstoreban.

Már csak a Maps kell és akkor öröbódottá lesz.

oneal1
zuhanni semmiképp nem fog az ára, csökkenni inkább😊

mire számítassz, hogy novemberben 80.000 ft ért lehet 4S-hez jutni?

!Forza Ferrari!

precision
hehe 😄DD
elég jóféle 😊

Bazinga!

Törölt felhasználó
DanielT
Nyugi, már csak fél év és bezuhan 120-ra.
rooney8
hát igen, még normális 4-et is nehéz kifogni 80-ért, nem hogy 4s-t

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tikal
80ig ne várj 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

dragon11
Akkor várakozom türelemmel.. reméljük minél hamarabb fog zuhanni a 4S ára.😊

dragon11
Jó, lebeszéltetek!

Kösz szépen.. igazatok van srácok!<#worship><#worship>

Prody
Így bízz majd meg valakiben, aki Peruból ajánlatot tesz neked 5000 dollárért, hogy haza kéne vinni egy kis cuccot 😉.

precision
Angliában élõ magyar kereskedõ arc árulta a neten anno az iPhone 3G -ket. 20ezerrel olcsóbban jött ki szállítással együtt is mint itthon a legolcsóbb ajánlat. Haverom rá is csapott. Elküldte mailben a képeket a telóról, a legtöbb személyes iratának scannelt változtát (személyi, jogsi...stb.). A képekbõl kiolvastuk az exif infokat és valóban akkor készültek a képek és olyan géppel és ott amit õ állított. Pozitív értékelései is voltak a vaterán. Szóval haver elõre utalt neki 40ezret. Azóta se hallottunk róla. Vateráról eltûnt, emailre nem reagált, telefonon nem lehetett elérni..stb.

Ezt csak azért írom le, mert minden arany ami fénylik... nem kell mindig mindenkiben feltétlenül megbízni... sõt, soha nem is kell ilyet csinálni.

Bazinga!

stockhouse
Ne etesd, sztem direkt csinalja 😊

Tikal
Ok. Vedd meg. Majd jovo heten ne gyere sirni. Nem volt neked elég hogy mindenki leirta átbasznak?? De te csak higyjél az ugyintezonek Angliában 😊)

(megadnád a bolt linkjét?)

dragon11
hát nem tudom.. az ügyintézõ leírt mindent, a bolt minden adatát megadta.. gondolkodóba ejtett..

Tikal
Még mindig ez a téma? 😊 Ne remélj sokat, 80ért tuti nem fogsz venni, nézelõdj normális helyeken, pl beszeljukmac.hu-n. Ne vegyél külföldrõl, mert valoszinuleg átbasznak. És nem fognak rögtön megmozdulni az árak, mert idõ kell mire minden ember felfogja hogy már itt az új telefon....

dragon11
Azaz kb. mennyit várjak, hogy leessen az ára a használtaknak is ?😊