iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PSN ID: jay-jupiter
Mondjuk nekem nincs fent Zephyr. A múltkor leírtam én miket használok azokkal atomstabil a rendszer dreamboarddal.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
GregSB: Én ugyan nem fogom szétgányolni, az tuti, látod, még a pc-re se akartam iTunes-t, mert az is gány nálam.
iCloudba csak a beállítások és a kontaktok mentek, local backupot csináltam.
Habár nem ellenzem a dolgot, olyan a jailbreak mint az autóknál az Alfa Romeo. Ahogy a Top Gearesek is megmondták nem vagy igazi autóbuzi amíg nem volt Alfád. Az idegeit rá fognak menni a hibáira meg az állandó javításokra, de attól még kötelezõ kipróbálni.
Na a jailbreak is pontosan ilyen. Jó dolog elszórakozni vele, meg szénné moddolni a telefont a különbözõ cydiás csonagokkal. De majd amikor ezek a csomagok elkezdenek összeakadni, meg pár naponta el fog szállni a springboardod, meg rendszeressé válik hogy restoreolni fogsz mert belassul a teló akkor elgondolkozol majd hogy kell -e ez neked 😊
Félreértés ne essék: lehet egy jailbreakelt telefon stabil és használható, ésszel kell feltenni dolgokat cydiából, de az elején tuti nem fogod megállni hogy ne rakj fel mindent ami megtetszik.
Az most pont ideális, hogy pár hétig kísérleteszgetsz vele a 4-esen amíg megvan.
Egy tanács: én a helyedben csinálnék egy lokális backupot iTunesal is, nem tennék fel mindent az iCloudra.
Egy furcsaság volt, hogy a Reederben újra be kellett írnom az account adataimat.
Ha van valakinek tippje, olyan érdekelne, hogy "telefon szemét tisztító", tehát ccleaner for iphone.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Annyi kérésem lenne, hogy kapcsolja be a wifit, és az alapértelmezett esõcseppes képet tegye be háttérképnek és a fõoldalon csináljon egy screenshotot 😊 a felsõ léc lenne a lényeg. Sajnos a topiklakók alkalmazásai dropbox link már nincs kint, bár nem tudom ott találtam e volna olyat.
Köszönöm ! 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Csak vissza tudjam állítani a telefont gyári állapotra, aztán mehessen iOS6 fel ahogy kijön és ne vesszen el semmim.
Ha ezek így teljesülnek, akkor boldog leszek, ha nem, megkereslek! 😄
cydia-n belül hozzáadod a sources-hoz és ott kéne lennie.
A murva életbe, soha nem akartam iTunes-t telepíteni többé... most lehet, hogy ezen bukik meg a dolog, mert azt a mocskos vírust mindennél jobban gyûlölöm. Elpusztíthatatlan, felzabálja az egész gépem, mindenhová beeszi magát.
szóval mehet iCloud sync, utána ezt ezt kell feltenni.
cydian belül keresés, zephyr beír (4.99 dodó), de biztos van ingyenes alternatíva.
Jobb oldalt van a letöltés link, rádugod gépre usb-n a telefont, rányomsz a gombra, dolgozik egy picit, kész
hogy kell e itunes, nem vagyok benne biztos, mert nálam macen amikor elindult absinthe, bezárta egybõl itunes, de ettõl függetlenül lehet, hogy kell neki
Mit tegyek? Gondolom elég, ha van egy icloud backupom a fontos dolgokról, a többit meg szétcseszhetem. Mondjuk nem szeretném, ugyanis a készüléket el fogom adni amikor jön az új.
iTunes nélkül nem lehet jailbreakelni? Melyik a jó módszer, ahogy nézem két progi is van.
#29973: Ennyi, barmi lehetne benne, csak az alma logo es a nev szamit 😊 Anno lattom egy ugyanilyet iPad 2-3-rol (2-t mutogattak 3-kent), es kb hasonlo reakciok voltak mikozben ott kb ordit a felbontasbeli kulonbseg.
Regards,
Az NFC eszközök kiválóan használhatóak érintésmentes fizetési eszközként, elektronikus jegyként valamint helyettesítik vagy kiegészítik a mobil fizetési megoldásokat. Utóbbira jó példa a Google Wallet szolgáltatása, ahol a felhasználó bankkártyájának adatait egy virtuális pénztárcában tárolják és NFC kompatibilis eszközzel használva érintésmentes fizetésre használható a MasterCard PayPass termináljain
amúgy nem csak erre, de ezt tolják leginkább.
Szerintem ezzel kel ezzel fekszik a gyerek. 😊)))
A logojaba kitett logo orru szomoru patkanybol latszik, hogy egy vilagtalan lelekkel van dolgunk 😄