iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
😄DDDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

robotnyk
mellesleg nem akar valaki jó állapotú iPhone 4-et venni? :>
Tikal
MasterCard paypass. Ha oda mèsz a Samsung telefonoddal és fizetsz vele akkor is mûködik?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Én félek hogy azt a back gombot a bal felsõ sarokban nem fogom elérni 😄

Tikal
A public transport megoldást kiadják fejlesztoknek, nem lesz benne alapból.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

stockhouse
mondjuk én szûz rendszert jailbreakeltem, visszatöltöttem amiket kell és úgy tettem újra az appokat meg a tweakeket, lehet belakott rendszeren vannak anomáliák.

PSN ID: jay-jupiter

Tikal
Az lehet, de jovo heten mar mindegyiknek ott fog figyelni a zsebében kozben meg áradoznak rola majd a blogjaikon..

narumon
Ehh, akkor ezek szerint nekem kurvanagy mázlim volt eddig... 😊
Mondjuk nekem nincs fent Zephyr. A múltkor leírtam én miket használok azokkal atomstabil a rendszer dreamboarddal.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

robotnyk
<#idiota><#eljen>
DanielT
Na, épp rábeszéltem egy barátomat a jailbreakre, mert majd megõrültem ezektõl a finomságoktól, letettem a telefont, és most csont keményre van fagyva a fõképernyõ, nem érzékel semmi nyomást. LOL. Na elsõ hivatalos iPhone lerohadásom meg is van, nem kellett hozzá sok, csak két év után hekkelni valamit. 😄
narumon
Nagyon JB ellenes vagy azt már észrevettem. Hát nem tudom én a te általad leírt hibák egyikét sem tudtam még produkálni pedig az összes iphone-om jailbreakelve volt, most is az, feleségemé is az és az összes haveré is az. Soha nem fagyott, nem kellett újraindítani, semmiféle hátrányt nem vettem észre az alap rendszerhez képest. (Pedig még az updateet is úgy csinálom hogy update azt kész). Ráadásul a telefon nem hogy nem lassabb hanem a megfelelõ beállítási lehetõségek miatt gyorsabb mint alap rendszerrel. Szóval én nem tudom te miket tapasztaltál vagy mit csináltál, de az általad említettek EGYIKE SEM jött még nálam elõ az évek alatt.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Cydiába írd be, hogy cleaner nekem az icleaner van fent.

DanielT
Melyik a legjobb magyar billentyûzet mod?
DanielT
Ja, ezt még én linkeltem ide 😊

robotnyk
ezt próbáltam, mûködik, de sokat nem takarított le.
GregSB
Mármint a "nem tennék fel mindent az iCloudra" alatt arra gondoltam, hogy te tegyél fel mindent egy lapra. Jó ha megvan ott is backup, meg lokálisan a gépeden is 😊

DanielT
Ott még nem tartunk, de az irány jó. 😊

GregSB: Én ugyan nem fogom szétgányolni, az tuti, látod, még a pc-re se akartam iTunes-t, mert az is gány nálam.

iCloudba csak a beállítások és a kontaktok mentek, local backupot csináltam.
GregSB
Jó szívást! 😄

Habár nem ellenzem a dolgot, olyan a jailbreak mint az autóknál az Alfa Romeo. Ahogy a Top Gearesek is megmondták nem vagy igazi autóbuzi amíg nem volt Alfád. Az idegeit rá fognak menni a hibáira meg az állandó javításokra, de attól még kötelezõ kipróbálni.

Na a jailbreak is pontosan ilyen. Jó dolog elszórakozni vele, meg szénné moddolni a telefont a különbözõ cydiás csonagokkal. De majd amikor ezek a csomagok elkezdenek összeakadni, meg pár naponta el fog szállni a springboardod, meg rendszeressé válik hogy restoreolni fogsz mert belassul a teló akkor elgondolkozol majd hogy kell -e ez neked 😊
Félreértés ne essék: lehet egy jailbreakelt telefon stabil és használható, ésszel kell feltenni dolgokat cydiából, de az elején tuti nem fogod megállni hogy ne rakj fel mindent ami megtetszik.

Az most pont ideális, hogy pár hétig kísérleteszgetsz vele a 4-esen amíg megvan.

Egy tanács: én a helyedben csinálnék egy lokális backupot iTunesal is, nem tennék fel mindent az iCloudra.

stockhouse
éééééés végre megvilágosodtál, végrendeletedbe engem is beveszel? 😄

DanielT
Kész vagyok, fent van az NCsettings és a Zephyr. Eddig nagyon zsír, komolyan már a rohadt duplaklikkes home gomb váltás kinyírása miatt megérte...

Egy furcsaság volt, hogy a Reederben újra be kellett írnom az account adataimat.

Ha van valakinek tippje, olyan érdekelne, hogy "telefon szemét tisztító", tehát ccleaner for iphone.

Jim Morrison
köszi<#worship>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DanielT
iTunes fent, backup kész, jailbreak 30%-nál kúszik.
Prody
Imádlak téged 😊 Tudod minek nevezik ezt? AGYMOSÁS!

passatgt
állítólag a lightning nem tud videó out-ot...

Jim Morrison
Aki tmobilos tenne nekem egy szívességet? : )
Annyi kérésem lenne, hogy kapcsolja be a wifit, és az alapértelmezett esõcseppes képet tegye be háttérképnek és a fõoldalon csináljon egy screenshotot 😊 a felsõ léc lenne a lényeg. Sajnos a topiklakók alkalmazásai dropbox link már nincs kint, bár nem tudom ott találtam e volna olyat.
Köszönöm ! 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DanielT
Rohadjon meg, megcsinálom, indulok haza. 😊

Csak vissza tudjam állítani a telefont gyári állapotra, aztán mehessen iOS6 fel ahogy kijön és ne vesszen el semmim.

Ha ezek így teljesülnek, akkor boldog leszek, ha nem, megkereslek! 😄
stockhouse
nézzél róluk videókat és ámuljbámulj.

stockhouse

DanielT
Még nem múlt el teljesen, megnézném azt a listát amit múltkor írtál, hátha átbillent. Meg tudod keresni? Te gondolom emlékszel kulcsszavakra.
stockhouse
A zephyr rendszerszintû, szóval az élvez prioritást, és egyedül a chromnál lehet probléma a tabbok közti váltásnak, de van benne egy szûrõ amely külön programokra lehet filterezni, és az érzékenységet is lehet állítani, hogy a peremhez mennyire kell közel tenni az ujjad, az app váltáshoz, okosan van megoldva, de már látom a fellángolás végét nálad, sose fogod élvezni a jailbreak igazi örömeit 😄

DanielT
Szerintem már meg is bukott a dolog. Ami appokat használok, mail, rss, esetleg chrome, mindenhol más funckiója van az oldalról swipe-nak(törlés, olvasottnak jelölés, stb), tehát nem venné be gondolom.
stockhouse
Hackyouriphone repo
cydia-n belül hozzáadod a sources-hoz és ott kéne lennie.

DanielT
Ilyen cydiás helyeknek nem szeretném kiadni a bankkártyám. Mi az az ingyenes alternatíva?

A murva életbe, soha nem akartam iTunes-t telepíteni többé... most lehet, hogy ezen bukik meg a dolog, mert azt a mocskos vírust mindennél jobban gyûlölöm. Elpusztíthatatlan, felzabálja az egész gépem, mindenhová beeszi magát.
stockhouse
a gépen kell az iTunes, de mûködésbe különösebben nem szólt bele.

stockhouse
navééégre, pedig régen leírtam ezeket 😄
szóval mehet iCloud sync, utána ezt ezt kell feltenni.
cydian belül keresés, zephyr beír (4.99 dodó), de biztos van ingyenes alternatíva.

robotnyk
hogy te milyen rendes vagy, jársz-kelsz, és szórod a bölcsességmagvaid minden irányban.
passatgt
http://greenpois0n.com
Jobb oldalt van a letöltés link, rádugod gépre usb-n a telefont, rányomsz a gombra, dolgozik egy picit, kész

hogy kell e itunes, nem vagyok benne biztos, mert nálam macen amikor elindult absinthe, bezárta egybõl itunes, de ettõl függetlenül lehet, hogy kell neki

narumon
Ezt értem, node ez olyan nagy dolog hogy feltétlenül kell? Annyira nyomják egyesek, hogy ennél sokkal komolyabb dolgokat képzelek mögé - ha jól látom itt csak annyi, hogy miután elterjed akkor a boltban nem a kártyámat adom oda hanem telefont húzom csak el, de még ez sem igaz abban az esetben ha a bankkártyám eleve NFC-s mert akkor azt kell elhúzni a lehúzás helyett. Ez nekem nem tûnik olyan nagy dolognak azért kérdezem, hogy kihagyok-e valamit vagy ez tényleg csak errõl szól?

DanielT
És ez nem vicc.

Mit tegyek? Gondolom elég, ha van egy icloud backupom a fontos dolgokról, a többit meg szétcseszhetem. Mondjuk nem szeretném, ugyanis a készüléket el fogom adni amikor jön az új.

iTunes nélkül nem lehet jailbreakelni? Melyik a jó módszer, ahogy nézem két progi is van.
DanielT
Rohadjon meg, ez kell. Szétdzséjlbrékelek mindent!!!
skinnyman
Nem tudom mirol beszelsz. Hulyesegeket beszeltek, amit helyretettem, ennyi tortent. Nincs miert frusztraltnak lennem 😊

#29973: Ennyi, barmi lehetne benne, csak az alma logo es a nev szamit 😊 Anno lattom egy ugyanilyet iPad 2-3-rol (2-t mutogattak 3-kent), es kb hasonlo reakciok voltak mikozben ott kb ordit a felbontasbeli kulonbseg.

Regards,

stockhouse
Valami ilyesmire gondolsz? 😄
45 sectõl:

precision
lol ennyire nem lehetnek sötétek az amerikaiak 😄DDDD

Bazinga!

robotnyk
wikirõl:

Az NFC eszközök kiválóan használhatóak érintésmentes fizetési eszközként, elektronikus jegyként valamint helyettesítik vagy kiegészítik a mobil fizetési megoldásokat. Utóbbira jó példa a Google Wallet szolgáltatása, ahol a felhasználó bankkártyájának adatait egy virtuális pénztárcában tárolják és NFC kompatibilis eszközzel használva érintésmentes fizetésre használható a MasterCard PayPass termináljain

amúgy nem csak erre, de ezt tolják leginkább.
robotnyk
általában mindenki jobban szereti azt amit éppen használ, legyen az telefon, konzol, valamilyen hardver, autómárka/típus, fõleg ha több pénzt adott ki érte, ezt megértem. de mindennek van határa
Ennyit értek. <#idiota> <#nevetes1>

narumon
Én ezt az NFC dolgot nagyon nem látom át. Mi lesz ebben az igazán jó?

Bercy
En mar csak nevetek rajta, hogy micsoda erofeszitest tesz, hogy a naiv iphoneosokat megteritse.
Szerintem ezzel kel ezzel fekszik a gyerek. 😊)))
A logojaba kitett logo orru szomoru patkanybol latszik, hogy egy vilagtalan lelekkel van dolgunk 😄
Jim Morrison
azt mondod hogy az új ios fog ütni, és már csak félve kérdem, hogy (szerinted) miért ? Megnéztem a linket amit greg linkelt az ioos 6 tulajdonságaiért, és csak kérdem (tényleg csak kérdem) mi az ami ezek közül ütni fog?