iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
19.-et mondtak ha jól emlékszem.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Miért is?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

robotnyk
neked ez a frusztráció veled született baj? nem használod a készüléket, mit zavar akkor? egyre irritálóbb hogy folyamatosan prédikálsz. ha élvezed az androidot akkor használd, a kutyát sem érdekli hogy minden bejelentés után itt vered a nyáladat arra, hogy éppen mi nem tetszik neked. mi a fenét akarsz bizonyítani?
olyan telefont használok amelyik nekem tetszik, nekem ilyen vallási fanatikusok ne dumáljanak bele a választásomba.
GregSB
Rohanok a boltba NFC-s telefont venni.

Nooooot.

skinnyman
Jaa, hogy ha a szelesseg maradt akkor hosszban barmeddig nohet? lol.
A magassag pedig ketseg kivul jocskan nott, mikozben evekig magyaraztak, hogy a 3.5" miert tokeletes mindenkinek a kezebe, szoval ugy tunik megis csak megnottek a kezek. 😊
Es teljesen nyilvanvalo, hogy csak azert nem nott szelessegben, mert akkor (az iOS "flexibilissegenek" "hala") meghulyebben neznenek ki rajta a regi appok, szoval lenyegeben csak igy tudtak plusz pixeleket rakni ra, kulonben eszukbe nem jutott volna ilyen elcseszett felbontast rarakni 40:71 keparannyal.

Ami az NFC-t illeti: itt az 5-6 keszuleked es az ugyanenni helyed ahol tudod hasznalni:
Gyor:

Pest P2 P3 P4 P5

Regards,

Úgy legyen! 😊

www.smart-bus.hu

GregSB
Ne frissíts rá. Annak ellenére hogy elõttem it azt mondják nyugodtan tedd meg, Update-re ne nyomj rá.

Restore-al tudod csak feltenni az új rendszert.

Andr0
az iOS 6 mikor frissül be? Mikortól tölthetõ...?

Armin & Ayu fan

narumon
Nekem egyik iphone sem volt még tokban, nem is tervezem.

narumon
Semmi. Frissítesz és kész, leszedi az összes cuccot ami JB volt rajta.

GregSB
Én 4-est sem hordtam soha tokban, nem is fogom.

Az eddigiek sem voltak rosszak, de ez a kidolgozas mar tenyleg iparmuveszeti muremek.

Kar, hogy el kell majd rejtenunk egy tokban, ha meg szeretnenk vedeni.

http://gaborszantai.co.uk/

passatgt
engem csak az izgat, hogy a keynote-on az itunes bemutatásakor miért vezetékes billt és egeret használt😄

passatgt

passatgt
jailbreakelt iphone frissítésének mi a menete ios6-ra? elõtte kell restore-t nyomni, vagy mehet rá egy az egyben és leszedi ami nem kell?

GregSB
http://www.apple.com/ios/feature-availability/

Maps rész érdekes számunkra. Turn-by-turn navit és útvonal tervezést támogatja magyaországon is: jee!

Viszont local search és traffic infó nincs... + kíváncsi vagyok, hogy a direction tervezésnél a public transport opció -e.

Mindenesetre remélem a Gúgli minél elõbb kiadja a Maps appját.

DanielT
Neeeeeeeeeem. Gyönyörû lesz élõben is, meglásd!
Mintha félig elszopogatott negro lenne... 😄

www.smart-bus.hu

Ez nyilván egyéni ízlés kérdése. Nekem a 4-s jobban tetszett...

www.smart-bus.hu

DanielT
Olyan fekete az, hogy besírsz, ha ránézel! 😊
GregSB
Szerintem így is szép és elegáns.

GregSB
Fontos infó annak, aki esetleg USA-ban venne telefont:

"...fontos azt is megjegyezni, hogy várhatóan az amerikai készülékek nem lesznek képesek az európai LTE használatára (és fordítva), mert más sávok támogatása szerepel a két típusnál:

Valószínûsíthetõen az A1428-as modellszámú lesz az amerikai piacra szánt készülék, mert ott használják az LTE 4-es és 17-es sávjait (4-es sáv: 2100/1700 MHz AWS, 17-es sáv: 700MHz). Míg a vélhetõen az európai piacra, és a világ többi részére is szánt A1429-es modell az 1-es, 3-as és 5-ös sávokat támogatja (ebbõl Magyarországon a 3-as sáv van használatban, 1800MHz), amiknek így nincs egymással átfedése. Az is sejthetõ, hogy Amerikában csak az amerikai modellt lehet majd megvásárolni, itthon meg csak a másikat.

Ez alól kissé kilóg a CDMA-s iPhone 5, mert ott a világtelefon funkció alapértelmezett, így az támogatják az Európában használt sávokat is. Ugyanakkor a CDMA-s iPhone-oknak a legújabb hírek szerint elvileg már nem kártyafüggetlen a GSM-slotja, így azok európai kártyával történõ használata jelenleg kérdéses.

Egyelõre tehát úgy tûnik, hogy akinek az LTE is fontos, annak nem éri majd meg Amerikából beszerezni az új készülékét."

Kár a fekete keretért... Elvesztette vele az elegáns kisugárzását... 😞(

www.smart-bus.hu

passatgt
szerintem a mostani frissítés (ipodok is) olyan, hogy élõben kell megnézni, mert a képeken nem igazán jön át
lentebbi verge-s videóban is azt említették többen is, hogy olyan minõsége van mintha ékszer lenne

én 30 percet néztem de mindegyik fikájuknak volt alapja, ráadásul apple szimpatizánsok

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tikal
pedig tény, hogy a chrome a legjobb böngészõ most iOS-en, safari nagyon lemaradt, utolsó lapra számüztem, kár hogy nem lehet törölni.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
na ezért nem néztem, mert legutóbb is játszotta az eszét mindkettõ majom aztán másnak meg a monitorra élveztek hogy ez mégis instant get. majomparádé, de a sok hulyének bejön ez is.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
please 😊

oneal1
Tegnap neztam a kozvetitest, nem tudom kivel ult ott Handras, mindegy, nem ez a lenyeg.

Kb 3 percig birtam es rosszul lettem ettol a ket fickotol.
Mire ekkora a melleny?😊
Mindent ok nelkul kifikázni, szanalmas komolyan!

A legnagyobb amin kidoltem a rohogestol es kikapcsoltam utana: bongeszo tema... Nehogy mar chrome ot kelljen hasznalnom mert hogynezki meg hogy azert nehogy mar... Pffff szarragas lvl 90. Szepen korbefikaztak mindent aztan megy majd a nyali ezerrel a kiadas elso napjan es megy a villogas😄

!Forza Ferrari!

En ugy emlekszem, hogy azt mondtak, hogy a legvekonyabb, legkonnyebb iPhone, amit eddig terveztek, nem altalanosan okostelefont emlitett, de nem fogom ujranezni😊

http://gaborszantai.co.uk/

hedonist
Na emlékeztetnélek akkor a legutóbbi vitánkra, h ilyen lesz-e vagy sem😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

GregSB
Van tõle telefon, ami bizonyos pontokon vékonyabb, viszont nem az egész felületén 😛

DanielT
Ja, ez nálam is így van. Legalább be kellett volna hozniuk az oldalról suhintós app váltást, a mostani duplaklikkes helyett.
stockhouse
Vicces és egyben abszurd is, hogy az új iOS-el én a google appoktol vagyok a legizgatottabb, remélem jó lesz a google maps.

PSN ID: jay-jupiter

precision
van két apple boltja

biztos minden hónapban gondjai vannak a rezsivel... tényleg nemtom miért kell szégyellni 😄

Bazinga!

Tikal
de pénze meg nincs..mikor kérdezik tõle 😊 NEm tudom mit szégyelli hogy van..

GregSB
*meg kell várnom hogy leteljen a két év

GregSB
Én februárban veszek majd szerintem, addig még van hûség a 4-esemre. Kíváncsi vagyok mennyi lesz az ára, a 4-esért 140ezret fizettem ki összesen 2 éve (és ezzel a készülék az enyém is, nincs a havidíbja törlesztés számolva), csak meg kell várnom hogy kezeljék a 2 év, addig nem vehetek új készüléket szerzõdésre.

GregSB
Tipikus handras, iPhone 4-et is fikázni mint a szart a kiszivárgott képek alapján, aztán ment érte sorban állni Párizsba vagy Londonba 😄

Andr0
én...

Szóval WTS 9 hónapos fekete 4S 16g Tokban-foliában kezelve 😉 (Grátisz Adidas-os futó-pánt😄)

Armin & Ayu fan

precision
DanielT -n és Handráson kívül nemtom, hogy ki fog venni 😄

viccet félretéve, biztos sokan fognak venni, akik eddig mindig váltottak az újabb készülékre azok tuti
Amerikában meg mindenki venni fog egyet 😊

én még mindig várom a középkategóriás iPhone -t (vagy megveszem a 2-3 -al ezelõttit szériát középkategóriás áron, 2-3 éves tudással) mert valahogy nem akarok kiadni 200ezret egy mobiltelefonért

Bazinga!

Andr0
Én teljesen egyetértek Handrassal. Elég nagy parasztvakítás ez a nagyobb kijelzõ, azért kellett hogy elférjen a hardver az unibody házban. Nagy lépés az unibody ház és a Sharp in cell kijelzõje de kb ennyi. Itt az iOS 6 fog ütni, mindenesetre én megveszem az új modellt mert tetszik az unibody ház és a nyulánkság meg az in-cell kijelzõre is kiváncsi vagyok valamint szeretem a vékony eszközöket 😉

A füles... hagyjadmááár... idézek Handrastól "Apple fülesek hangminõságe felér egy 1000 forintos piaci fülessel..."
iPad nem érdekel, iPod-ok (ha már egyszer van iPhone... minek o.0) nem érdekelnek.

LTE érdekel a T-mobile-nak már van itthon hálózata.
Lsz valaki erõsítsem meg, de szerintem az új Sharp kijelzõ pixelsûrûsége magasabb mint a 4S, számomra ez fontos.

Armin & Ayu fan

GregSB
Ki vesz? 😊

precision
"elvileg a legvékonyabb okostelefon"

csak elvileg 😊 gyakorlatilag van tõle vékonyabb telefon... bár ez nem tudom, hogy erény e vagy hátrány

tegnap mikor néztem a Handrásos közvetítést, olyan unott és csalódott pofája volt, hogy "öröm" volt nézni... most meg nézem a blogját, és el van ájulva, instant get meg ilyesmi 😊 És azzal indokolja, hogy a sajtó fotókon mennyivel szebbnek néz ki a telefon mint a kiszivárgott képeken. 😊 GG 😊

Bazinga!

GregSB
Féjsztájm eddig a szolgáltatók miatt nem ment 3G-n, most jutottak el oda hogy meg tudtak velük egyezni. De még most is van olyan paraszt carrier (AT&T), akinél külön csomagot kell kérni rá (=díjat számol fel érte). A Verizonnál ingyenes lesz, kíváncsi vagyok az itthoniak hogy vezetik be. Bár Magyarországhoz hûen gondolom tuti raknak rá sápot.

GregSB
NFC nagyon fog hiányozni. Fontolóra veszem hogy inkább egy másik telefont veszek amiben van, mivel ez itthon és a világon már egy annyira elterjedt és bevált dolog úgy érzem kimaradok valami jóból. OH WAIT, ja hogy kurvára nem.

GregSB
Évek óta így mûködik a márketingjük, uncsi ezen rugózni. Én személy szerint mindig megmosolygom a túlzó kijelentésriket, aztán lapozok. De ne félj, nem azért választottam iPhonet, mert a reklámban azt mondták hogy tvájsz ez öméjzing, hanem mert kipróbáltam és baromira tetszett.

Tikal
Egyebkent ha szerinted se volt semmi újdonság az S3ban akkor most mit is pattogsz itt? Nem lehet minden évben akkorát újítani ma már. A nagy bumm mar meg volt, most mar sokat ne remélj. Vagy laptopok terén minden évben kapsz valamit amitõl leesik az állád? Vagy fényképezõgépeknel? Az új kindle mirol is szolt? Raktak bele világítást. Na bumm. Mekkora innováció plane hogy a konkurencia mar belerakta elõttük. Ettõl függetlenül egy jó cucc de nem várhatjuk hogy minden even bepisiljunk tõle.

A SIM kártyát nem ertem miert fájlalod. A micro SIMre is ment a fujjogas most meg az van a nokiaban is meg tucatnyi másikban is, gyanítom ezt is fogjak hasznalni masok is, mivel szabvány lett... Egyszer kell belerakni a keszulekbe tobbet nem is latod, szoval?

Nekem ugy tunik megint csak jöttél puffogni... Ezt mar mind hallottuk toled.

Tikal
Azért sorolhatnád az S3 ujdonsagait, tenyleg erdekel miert vált valaki s2rol s3-ra.

Tikal
Shortold nyugodtan, majd év vegen megnezzuk mennyi penzt buktál😊 Egy párszor mar hallottuk ezt az elmúlt években, én meg kozben megduplaztam a pénzem...