iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
olyan telefont használok amelyik nekem tetszik, nekem ilyen vallási fanatikusok ne dumáljanak bele a választásomba.
A magassag pedig ketseg kivul jocskan nott, mikozben evekig magyaraztak, hogy a 3.5" miert tokeletes mindenkinek a kezebe, szoval ugy tunik megis csak megnottek a kezek. 😊
Es teljesen nyilvanvalo, hogy csak azert nem nott szelessegben, mert akkor (az iOS "flexibilissegenek" "hala") meghulyebben neznenek ki rajta a regi appok, szoval lenyegeben csak igy tudtak plusz pixeleket rakni ra, kulonben eszukbe nem jutott volna ilyen elcseszett felbontast rarakni 40:71 keparannyal.
Ami az NFC-t illeti: itt az 5-6 keszuleked es az ugyanenni helyed ahol tudod hasznalni:
Gyor:
Pest P2 P3 P4 P5
Regards,
www.smart-bus.hu
Restore-al tudod csak feltenni az új rendszert.
Kar, hogy el kell majd rejtenunk egy tokban, ha meg szeretnenk vedeni.
http://gaborszantai.co.uk/
Maps rész érdekes számunkra. Turn-by-turn navit és útvonal tervezést támogatja magyaországon is: jee!
Viszont local search és traffic infó nincs... + kíváncsi vagyok, hogy a direction tervezésnél a public transport opció -e.
Mindenesetre remélem a Gúgli minél elõbb kiadja a Maps appját.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"...fontos azt is megjegyezni, hogy várhatóan az amerikai készülékek nem lesznek képesek az európai LTE használatára (és fordítva), mert más sávok támogatása szerepel a két típusnál:
Valószínûsíthetõen az A1428-as modellszámú lesz az amerikai piacra szánt készülék, mert ott használják az LTE 4-es és 17-es sávjait (4-es sáv: 2100/1700 MHz AWS, 17-es sáv: 700MHz). Míg a vélhetõen az európai piacra, és a világ többi részére is szánt A1429-es modell az 1-es, 3-as és 5-ös sávokat támogatja (ebbõl Magyarországon a 3-as sáv van használatban, 1800MHz), amiknek így nincs egymással átfedése. Az is sejthetõ, hogy Amerikában csak az amerikai modellt lehet majd megvásárolni, itthon meg csak a másikat.
Ez alól kissé kilóg a CDMA-s iPhone 5, mert ott a világtelefon funkció alapértelmezett, így az támogatják az Európában használt sávokat is. Ugyanakkor a CDMA-s iPhone-oknak a legújabb hírek szerint elvileg már nem kártyafüggetlen a GSM-slotja, így azok európai kártyával történõ használata jelenleg kérdéses.
Egyelõre tehát úgy tûnik, hogy akinek az LTE is fontos, annak nem éri majd meg Amerikából beszerezni az új készülékét."
www.smart-bus.hu
lentebbi verge-s videóban is azt említették többen is, hogy olyan minõsége van mintha ékszer lenne
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Kb 3 percig birtam es rosszul lettem ettol a ket fickotol.
Mire ekkora a melleny?😊
Mindent ok nelkul kifikázni, szanalmas komolyan!
A legnagyobb amin kidoltem a rohogestol es kikapcsoltam utana: bongeszo tema... Nehogy mar chrome ot kelljen hasznalnom mert hogynezki meg hogy azert nehogy mar... Pffff szarragas lvl 90. Szepen korbefikaztak mindent aztan megy majd a nyali ezerrel a kiadas elso napjan es megy a villogas😄
!Forza Ferrari!
http://gaborszantai.co.uk/
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
PSN ID: jay-jupiter
biztos minden hónapban gondjai vannak a rezsivel... tényleg nemtom miért kell szégyellni 😄
Bazinga!
Szóval WTS 9 hónapos fekete 4S 16g Tokban-foliában kezelve 😉 (Grátisz Adidas-os futó-pánt😄)
Armin & Ayu fan
viccet félretéve, biztos sokan fognak venni, akik eddig mindig váltottak az újabb készülékre azok tuti
Amerikában meg mindenki venni fog egyet 😊
én még mindig várom a középkategóriás iPhone -t (vagy megveszem a 2-3 -al ezelõttit szériát középkategóriás áron, 2-3 éves tudással) mert valahogy nem akarok kiadni 200ezret egy mobiltelefonért
Bazinga!
A füles... hagyjadmááár... idézek Handrastól "Apple fülesek hangminõságe felér egy 1000 forintos piaci fülessel..."
iPad nem érdekel, iPod-ok (ha már egyszer van iPhone... minek o.0) nem érdekelnek.
LTE érdekel a T-mobile-nak már van itthon hálózata.
Lsz valaki erõsítsem meg, de szerintem az új Sharp kijelzõ pixelsûrûsége magasabb mint a 4S, számomra ez fontos.
Armin & Ayu fan
csak elvileg 😊 gyakorlatilag van tõle vékonyabb telefon... bár ez nem tudom, hogy erény e vagy hátrány
tegnap mikor néztem a Handrásos közvetítést, olyan unott és csalódott pofája volt, hogy "öröm" volt nézni... most meg nézem a blogját, és el van ájulva, instant get meg ilyesmi 😊 És azzal indokolja, hogy a sajtó fotókon mennyivel szebbnek néz ki a telefon mint a kiszivárgott képeken. 😊 GG 😊
Bazinga!
A SIM kártyát nem ertem miert fájlalod. A micro SIMre is ment a fujjogas most meg az van a nokiaban is meg tucatnyi másikban is, gyanítom ezt is fogjak hasznalni masok is, mivel szabvány lett... Egyszer kell belerakni a keszulekbe tobbet nem is latod, szoval?
Nekem ugy tunik megint csak jöttél puffogni... Ezt mar mind hallottuk toled.