iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
És az meg fõleg vicc, hogy ezek ilyen 10-15kbyteos módosítások a rendszerben...

Kapd be Scott Forstall!
GregSB

stockhouse
hát igen, felesleges volt ez a keynote ami volt, sõõõt, bevezethetnék a cydia keynote-ott, az legalább érdekes lenne 😄

PSN ID: jay-jupiter

robotnyk
DanielT
Ja. De sajnos be kellett látnom, hogy az Apple cserbenhagy szoftveresen, õrület, hogy milyen nagy nulla az iOS6.
stockhouse
ezaz, pedig úgy tartottad távol magad ettõl mintha urológiára kellene menned. 😄

DanielT
YTopener 😉

Már nagyon képben vagyok! 😄
skinnyman
Tenyleg? Ezt akkor mondd annak az NFC-s terminalnak vagy az eladonak, ahol ma a Nexus-ommal vasaroltam egy CBA-ban. (Amit mellesleg abbol a 10 dollarbol koltottem amit ingyen kaptam ra a Google-tol, a 25 dollar melle amit Play-ben tudok elkolteni, es ingyen film melle).
Nem fogok elmenni a kedvedert Gyorbe megnezni hogy az ottani Shell kutnal is tudok-e vele fizetni, de ha van ott PayPass (ami szinte az osszes nagyobb boltban van), biztos hogy tudok.

Regards,

stockhouse
THX, zsírtócsa.
Már csak a youtube linkeket kéne átirányítani az új YT app-ba

DanielT
Azon nevethetsz, de az, hogy notification bar-ról nem lehet elérni alapból beállításokat, az egyszerûen szánalmas.
GregSB
"összes app kilövése egy nyomásra. (Androidosok, lehet röhögni)"

Nem csak az Androidosok nevetnek, hanem én is 😛

DanielT
iSocialshare, ez több felé tud osztani, a Dropbox csak ez egyik opció.
stockhouse
Melyik dropbox tweaket toltad fel?

DanielT
Leáld topikban összefoglaltam, hogy hol tartok most:

- Alap böngészõt átállítottam.
- Appokból többi app felé megosztás nem gond, egyelõre dropboxot hergeltem be, isteni.
- Duplaklikkes app váltás helyett ujjmozdulatok. (földöntúli élmény)
- Nagyítós billentyûzetkorrekciós szenvedés helyett bárhol húzom az ujjam, mozgatja a kurzort.
- Notification centerbõl elérek minden gyorsbeállítást, wifi, fényerõ, stb, SÕT! összes app kilövése egy nyomásra. (Androidosok, lehet röhögni)
- App store-ba többé nem kell jelszót írnom.
- Mocsoktörlõ app, (mint Win-es CCleaner), 500 megát tolt le.
Jim Morrison
Amerikában nem hiszem hogy sikerül betiltani, mert apple amerikai cég és jó az országnak...persze ha azt nézzük miket nyert az apple akkor simán van esélye a samunak 😊 európában szerintem van némi esélye. Persze ezt még egyáltalán nem lehet tudni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DanielT
Köszi, ezek közül az autoprotect érdekes nekem, már nézegettem.
Törölt felhasználó
GregSB
Remindesre már nagyon vártam. Tök sokat használom telefonon, most tök egyszerû lesz gép elõtt ülve felvinni rá taskokat.

Dzsega
Nagyon hasznos még:
autoprotect (ha kérsz kódot nyitásnál de ismerõs wifin van a telefon, akkor nem kéri a kódot) ingyenes
iphonedelivery (sms kézbesítésrõl küld jelentés, nagyon jól testre szabható) ingyenes (iphonedelivery.advinux.com)
sbs setting (NC-be be lehet rakni wifi 3g data bt kapcsolókat)

Szépítés:
copic (berakja a képeket a névjegyzékhez, email-hez és az sms-hez) 1,99$
weathericon (idõjárás ikonja a valós idõt mutatja) ingyenes

GregSB: juhúúú<#eljen>

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

DanielT
Ezt kérdezem én is évek óta, most meg nem bírok betelni vele. Gyakorlatilag kijavítottam vele az Apple faszságait, vagy nekem nem tetszõ dolgait.

Pár kilobyte -os tweakek és mintha az iOS13-at telepítettem volna.

Ez egy elég jó videósorozat, nézz bele.
GregSB
iCloud.com-on beélesedett a Reminders és a Notes <#eljen><#eljen><#eljen>

A felso a 4s-sel keszult (a dpreview.com product manager-e keszitette), az also az Apple hivatalos fotojabol egy 100%-os crop.

http://gaborszantai.co.uk/

Tikal
Latom nem figyeltél eléggé: a telefonos NFC fizetés csak hat hét készülékkel mûködik jelenleg az USA-ban. Gyõrben a Shell kúton tuti nem fog menni, de Pesten sem az intersparban! A bankkártyás NFC mar mûködik, de a telefonos még nem! A Google wallet csak az USA-ban elérhetõ ma!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

http://gaborszantai.co.uk/

skinnyman
Nem ismerem Gyort, ha van ott a kuton PayPass, akkor mukodik ott, igy van. Amire a kep alapjan amit linkeltem eleg komoly esely van.

#30032: Mert nem jott meg el az ideje? Szinte barmelyik nagyobb boltban mar tudsz igy fizetni, es kis boltokbol is nagyon sokban. Mikor jonne megis el az ideje?

Regards,

Tikal
Mert vannak jó megoldások JB alatt.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

pyrohun
Minek JB? De komolyan kérdezem.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

MerlinW
Apple és Samsung 5 éve megállás nélkül perli egymást. Ez teljesen hétköznapi dolog a vállalati életben. Közben Samsung gyártja az Apple kijelzõit és processzorait. Tehát ez a pereskedés amolyan szerelmi civódás, pénzmosás, presztízsjáték😊

[merlinw.org]

Sippie
félnivaló? Applenél dolgozol, vagy te mitõl félsz?
Tikal
Ugyanaz a szöszmötölés mint eddig 😊 Ennek a fizetésnek telefonnal van értelme, ahol több kártyád is a telefonhoz lenne kötve, plusz nem kéne hordanod õket, de egyébként ugyannnyi idõ vele fizetni, hiszen a telefont is elõ kell venned, nyomkodnod stb...

Tikal
iPad-ben is volt már LTE, ott nem zavarta õket.. most duzzognak, mert pert vesztettek.. ha perelnek is, nem hiszem hogy lenne félnie valója az Apple.nek, majd megegyeznek peren kivül.

Ez az NCF úgy mûködik, hogy az eladó beüti a végösszeget, te odateszed a kártyát és ennyi?
Vagy szólni kell neki, hogy paypassel fizetek és õ még szöszmötöl valamit hogy le tudd húzni a kártyád?

&#63743;

LoSA
Srácok, mi a helyzet ezzel az LTE-vel? Egyre több helyen olvasom, hogy Samsung perelni fog, stb... Megállja a helyét a dolog? Van félnivaló? 😊

Tikal
Otthon még a kártyás fizetés is olyan lassu, hogy az valami hihetetlen. Szar az infrastruktura de nagyon. Nem tudom, lehet ez az NFC gyorsabb, de igazábol ugyanazokon a vezetékeken kommunikál a bankokkal, szóval kétlem.

GregSB
Itthon még a kártyás fizetést sem szokták meg az emberek, NFCt szerintem pár pattanásos programozón kívül senki nem használja még 😊)

stockhouse
Ugyehogyugye... 😊
Addig ios 6 se kell meg nem lesz jb-zve.
Teljesen mas dimenzio.

Tikal
NYTimes

The catch is that they still need one of just six Sprint or Virgin Mobile phones (or Google’s Nexus 7 tablet, but pulling out a tablet at a cash register seems more difficult than just using a credit card.)

Szóval nem olyan nagy baj, hogy kihagyta ezt most még az Apple. Majd belerakják, ha eljött az ideje.

Tikal
Szóval most már müködik Gyõrben is a Shell kúton? ...

skinnyman
Akkor ajanlanek egy kicsit frissebb cikket is a temaban:
Google Wallet goes cloud; supports all credit, debit cards
promo video

Regards,

Átpakoltam mindent a 2. oldalra. Sajnos csak addig marad így még nem respringelek viszont a barrellel állat ahogy elõjönnek a semmibõl az ikonok 😊

&#63743;

Tikal
CNET

Google Wallet still only works with one credit card and bank combination: Citibank MasterCard. And the only major carrier where Google Wallet phones can be found is Sprint Nextel. (Virgin Mobile, one of Sprint's prepaid brands will also soon offer a Google Wallet device.)
What this means for potential Google Wallet users is that the only credit card you can add to your "digital wallet" is a Citibank MasterCard. If you don't have a Citibank MasterCard, you can still use the wallet, but you have to load money on Google's prepaid card. And because Sprint is the only carrier supporting Google Wallet, it means that users must be Sprint (or Virgin Mobile) subscribers to use the app. The only exception is if they buy the unlocked version of the Nexus S, which can be used on GSM carriers, such as AT&T

Yoda001
na, kiderült panoráma megy majd 4S-en is, hûha! 😄

http://9gag.com/gag/5135249

Picar77
hogy csinálsz olyan fõképernyõt ahol csak az alsó ikonok vannak? 😊

()() (^^)

Tikal
Egyelõre nem olyan égetõ kérdés ez az NFC. Igazából csak a tech mániákusok vannak rácsuszva...

Tikal
Where can I use the Google Wallet app?
Currently, you can use Google Wallet in-store anywhere MasterCardŸ PayPass™ is accepted, at over 140,000 merchants across the United States.

How much does it cost to use the Google Wallet app?
Google Wallet does not charge a fee to consumers to use Google Wallet in-store or online.

In what countries is the Google Wallet app available?
The Google Wallet app is available in the United States on certain eligible devices and carriers. Learn more.

skinnyman
Az en S1-emen nincs NFC, azzal nem. Egyebkent barmelyik NFC-s teloval (valogathatsz az elobb linkelt listabol de lehet akar tabla is pl Nexus 7) ha pl van Google Wallet-ed, azzal elvileg mindenhol fizethetsz vele ahol van PayPass.

Regards,

Magyar billenytyûzet fix. http//stable.szifon.com

&#63743;

Jim Morrison
jailbreak nem hiszem amúgy hogy ilyeneket csinálni 😄 peched van. Nekem touchom nincs jailbreakelve egy jó ideje, tiszta restore volt, alig használtam azóta is pár appot, de van hogy passcode beütése után várnom kell 5-6 másodpercet mire történik valami 😄 max 10tweakem volt, nem volt lassabb semennyivel se.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DanielT
Ha nincs elsõ napon jailbreak iPhone5-re, nem veszek! 😄