iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elmész a beta.apple.com-ra telefonról és követed az utasításokat.
Fel kell tenni béta profilet telefonra, utana siman software uodateből felmegy. Előtte egy offline backupot érdemes csinálni.
régebben nem volt egyszerű hozzájutni ha jól rémlik
!Forza Ferrari!
Lehet érzéki csalódás (meg az animációk sebessége), de sokkal gyorsabbnak tűnik a 6-osomon mint az iOS9.
Az új hangok (billenytűzet, lock) is nagyon bejönnek.
Nem egy óriási előrelépés, de összességében kényelmesebb lett használni a rendszert.
@ Hellomarci
Ami tetszik benne:
- gyorsabbak lettek animációk. Igy valahogy gyorsabbnak hat a telefon 😊
- a widgetek külön szedése a Lock screenről balra szerintem nagyon jó ötlet volt. Eddig mindig le kellett rántani a notif centert hogy rápillantsak az időjárásra vagy a remindereimre, ez igy sokkal gyorsabb, kényelmesebb.
Ami nem annyira:
- nem tetszik hogy a notificationök mind nagy kövér szürke buborékokba kerültek. Sokkal rosszabb lett az átláthatósága a listának. Eddig pl ha kerestem egy Twitter notification-t az előző napról, tök könnyen rátalált a szemem a kék ikonra. Az ikonok most is ott vannak, de sokkal nehezebben észrevehetőek.
- ugyan ez a szürke buborék jelenik meg a képernyő tetején, ami egy világos appot használva alig észrevehető. Nem értem miert nem maradhatott sötét.
Jojjon belole kek es mar veszem is^^
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2016.08.13. 18:34:53
6s Plus-on jobb az FPS? Bár nem nagy a kísértés részemről hogy olyan nagy telefont vegyek.
Bazinga!
125ért vettem egy vadi új androidos készüléket 2 év garanciával és köröket ver rá minden téren (oneplus 3).
Bazinga!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.09. 20:23:55
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Annyi volt mindössze, hogy egyszer valamiért a news holland híreket töltött be, de egy restart azt is megoldotta.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
maps.me, szintén, itt egész országokat is le tudsz menteni
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
melyik generálja a legkevesebb adatforgalmat?
!Forza Ferrari!
Gondolkodom hogy feltegyem.
Utoljára szerkesztette: Dzsega, 2016.08.03. 07:29:56
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
családban vettek i6-ot telenornál, imessage és facetime nem aktiválódik.
van erre valami orvosság?
!Forza Ferrari!
ha nálad nem, akkor hivd fel az ingyenes magyar apple számot és hozzáadják az accountodhoz az iwork appokat
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2016.08.01. 14:36:55
Azért az i5 után még szokni kell, hogy nem kell jelkód, de megszokható...
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
iPhone-on megoldható, hogy a kezdőképernyőn általános infókat közölhessek a 'megtalálómnak'? Nem szeretnék kockáztatni, hogy ne legyen képernyőzár, de valami lehetőséget szívesen adnék hogy könnyen megtaláljanak.
Pl.: név, e-mail cím, kapcsolattartó telefonszám
Remélem tudtok valami megoldást. 😊
nálam: állandó mobilnet/wifi közti váltás, attól függ hogy otthon vagyok-e, állandó gps, fb, messenger nap közben, napi 3-4 db 5perces telefon + zenehallgatás, valamint az e-mailek folyamatosan jönnek.
ezzel egy telefonom sem bírt 2 napot (i5, LG G3 valamint a jelenlegi S6 edge sem)
bár tegyük hozzá, hogy ha nekem a nap végén 40-50%-on van, akkor is rádugom a töltőre, csak és kizárólag 100%-on szeretek reggel nekiindulni a napnak
Utoljára szerkesztette: szucsy89, 2016.07.13. 13:23:41
Tehát nem teljesítményarányos az akku állapotjelzés, sokkal több tartalék van benne, mint amit mutat.
[merlinw.org]
Akkor nem bírja a két napot, amikor hosszab 1-1,5 órás telefonkonferenciákban vagyok.