45063
-
Probatbicol #43940 Egyébként ti hol hordjátok a telefont? Én az első farmerzsebben, ahova az 5s tökéletesen befér, de félek hogy a nagyobb ott már kényelmetlen lenne. -
#43939 Hm, szerintem 6s, benézek egy mobil üzletbe, élő impulzus dönt, köszi mindenkinek -
Solt #43938 Én 5S-ről váltottam i7-re, és azt kell mondjam nem adnám már ennél alább méretben, pedig amikor az i6-s megjelent, igencsak tiltakoztam a mérete miatt! :) Szóval szerintem, ha a méret döntő szempont nálad, akkor 6S, ha nem annyira fontos, akkor az 5S ingyen tökéletes, 1-2 évet pedig még simán elvagy vele, főleg ha nem játszol.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.12.12. 17:22:03 -
#43937 hm, tetszett volna ez az SE, de 4inch az nagyon halovány, legalább 4,5 vagy 5... :( -
#43936 Nekem lesz. Nincs különösebb elvárás. Telefon, SMS, mail és net. Semmilyen játék nem érdekel telefonra. Egyetlen dolog ez a méret kérdés, netezés közben az elég jó dolog. -
#43935 Gondot okoz így karácsony környékén a 90eFt?
Ha igen akkor 5S, ha nem akkor 6s.
De én megkérdezném, hátha lehet SE-t szerezni mert az nagyon jó! Olyan külsőre mint az 5S de a belső a 6s-ből származik, viszont árban nagyon alatta van.
Kinek lesz? A méret miatt. Tudja-e majd fogni a nagyobbat? Szükséges-e, hogy nagyobb legyen?
Ha csak telefonálásra, üzenetváltásra lesz használva akkor simán 5S, ha tartalomfogyasztásra, játékra akkor 6s.
Ha csak az árat nézem, akkor megér +90eFtot a 6s. -
#43934 hmm.. 2:1 -
Probatbicol #43933 Az 5s is teljesen fluid még, nyugodtan választhatod. Ráadásul jobban is néz ki :) -
#43932 Én nem ismerem ezeknek a telefonoknak az életciklusát, de cégesnek egy 5s-t kaptam 1-2 hónapja. Én teljesen alap dolgokra használom csak, de semmi problémát nem érzékelek ezen sem. De hangsúlyozom, nincs összehasonlítási alapom újabb iphone-okkal. -
#43931 6S. Már az i6 is kellemetlen néha iOS 10-el, 6S még gyors és fluid. Muternak van sima 5-öse, és rossz nézni néha, tiszta droid fíling (flame on :DD) Emellett 6S nagyobb ugye, force touch, jobb kamera, több fícsörrel, giroszkópos ébresztés, stb. Szóval jah, én nem vennék 5S-t. Ha kicsi teló kell, akkor SE.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.12.11. 23:49:42 -
#43930 Sziasztok,
A következő helyzet alakult.
5s ingyen, vagy 6s 90e.
Mindkét készülék 2év garos, null kilométeres. Szerintetek?
-
kl24h #43929 10 prototípuson dolgozik az Apple -
Solt #43928 Ennyi ment át? Az baj... -
#43927 Szívesen!
Elnézést, hogy nem vagyok minden pillanatban fent a fórumon, igyekszem majd gyakrabban benézni, hogy még az "építő jellegű megnyilvánulás" ideje alatt válaszoljak...
karajjj: a 6-ban nincs fórsztáccsszkrín. -
karajjj #43926 _A:SDF_:SADfsd
Mi az, amit nem tud a 6 és nem lehet nélküle élni? -
Solt #43925 Ott a pont... -
#43924 gondolom az asszonyka előző kapcsolatából... -
#43923 Na jo, nekem ezt most meg kell kerdeznem.
"A lízingelt lányomnak"
Hogy kinek? -
Solt #43922 Uhh... erre most inkább nem írok semmit, kicsit elvitted magad! :) -
kamionosjoe #43921 Nekem is i6 van, egy közel másfél éves, de ma már azért nem vennék ilyent. Meg is mondom miért, azért mert elszállt felette az idő. Nem csak, hogy az i6s jött ki de itt van már az i7 is. Akinek erre nincs pénze az ne ezt a telefont vegye, egyszerű matek csupán.
Én ha keresek Ausztriában 1500 eurót akkor hamar kifizetek rá 600-at, de ha magyarban dolgozok és keresek 100000 forintot akkor hülye lennék 200000-et kiadni erre.Persze van egy réteg aki megveheti magyarban is, de a társadalom többsége sajnos önhibáján kívül nincs olyan helyzetben, hogy ezt megengedhesse magának. Szerintem így karácsony előtt ha valaki ilyen telefont akar üljön le és számolgasson előtte, de egy telefon miatt eladósítani magát az embernek badarság. Remélem nem bántottam meg senkit a véleményemmel, egyébként azt hozzáteszem az Apple nagyon jó telefonokat gyárt.
Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2016.12.05. 22:54:55 -
karajjj #43920 Pontosan
Ha rám terhelik még a bank jutalékát is, akkor sosem -
Solt #43919 Egy GSM bolt társtulajdonosa volt évekig az illető, szóval igen, tuti forrás! Egyébként így kell ezt... amikor építő jellegű megnyilvánulás kéne, akkor lapítás, majd amikor már lényegtelen, akkor jöhet az okoskodás! Szép volt, köszönöm...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.12.05. 16:03:56 -
#43918 Ismerős ismerősének a bátyjának, a pasijának a húga ismer valakit akinek a kutyájának a füle mögötti bolha egykori gazdájának volt egy cimbije na az tud valakit aki kihozza a gyárból 165-ért ingyen postával kínából egyenesen a futószallagról.... Ez a tuti forrás! -
Solt #43917 Köszönöm... valami ismerős ismerőse hoz 165-ért 32GB-s 6S-t... -
#43916 -
#43915 Vagyis sose fizetsz kártyával? ... -
#43914 Mobilcorner, Elitegsm, Aqua, MM. Mondjuk 210 körül már kapsz nagyságrendekkel gyorsabb 6S-t iStyle-ban. -
Solt #43913 Köszönöm Urak, inkább maradok valami normális forrásnál... -
karajjj #43912 Esetleg lehet refurbished is.
Egyszer akartam hasonló módon mobilt venni, mikor mondtam az eladónak, hogy kártyával fizetnék, akkor közölte, hogy semmi gond, de 2%-kal drágább lesz így. Na ott felhagytam ezekkel az üzletekkel. -
#43911 Valszeg simán áfafacsalt, de gyári garancia így is érvényes lesz rá. Érdemes azért helyben megvenni és kibontani, minden rendben van e. -
Solt #43910 Akkor rosszul fogalmaztam... szóval az emészthető áru darabok mind ilyen számomra ismeretlen, nem túl szimpatikus (pl amit linkeltem) helyről vannak, igazából azzal nem vagyok képben, hogy ezek üzletek, illetve az ilyen EU-s modellek milyen veszélyeket rejtegetnek. Azért ennyivel olcsóbbak mert szimplán áfa csalt cuccok, vagy valami egyéb sumákolás van a háttérben?
MM, iPon, AQUA és társai helyről akkor venném, ha ezek az olcsójanik nem ajánlottak. -
karajjj #43909 Hogyhogy nem találni már?
Még 5S is van szinte mindenhol.
64GB, 32GB
Vannak "nevesebb" boltok is, ahol nem valami nem európai verziót kapsz, de persze ott olyan az ára is. -
Solt #43908 Üdv Urak,
A lízingelt lányomnak szeretnék venni a születésnapjára egy i6 32/64GB-s telefont, de elég tanácstalan vagyok, mivel újat már nem nagyon találni... pontosabban vannak, de ezektől a boltoktól nagyon fázom! LINK Merjek innen vásárolni? Vagy van valakinek jobb ötlete? -
#43907 Nekem 1 hete van, szép gyors, stabil, ahogy érzem kicsit többet bír az aksi mint a 6-ban de eddig bevált. A home gomb fura hogy zizeg és nem lehet megnyomni :) -
kamionosjoe #43906 Mit találtam
-
#43905 Legutóbbi hír az az hogy jobban fogy mint a 6s tavaly ilyenkor -
#43904 "kiváncsi vagyok h van e rajta msn mert ha nincs akkor nem veszek" -
#43903 Btw van valami hir hogy teljesit iphone7? -
#43902 "van 1 olyan érzésem h ez a készülék nem fog vmi nagy summát hozni az applenek" -
#43901 "friss pletyka:
-2 akkumlátor lesz benne, egy a telefonnak, egy az mp3 lejátszó résznek. Így ha lemeríted az egyiket zenehallgatással még tudsz telefonálni."