45063
10255461851509447102.jpg
  • bakkerman
    Eddig még nem mert más eszközökön hibátlanul működik maga a router
  • karajjj
    Router reset volt már?
  • bakkerman
    Lenne egy gondom. Adott egy áprilisban vásárolt SE,egyre gyakrabban csinálja meg azt a jelenséget,hogy teljesen meghülyül itthon a wifije,azaz nem csatlakozik,ha csatlakozva van, akkor max jelerősség mellett is csiga lassú,valamikor meg egyszerűen kiíírja hogy az adott wifinél nincs internetkapcsolat,pedig a számítógépen meg minden rendben a wifi routerrel. Ezt eljátssza úgy mostmár 2 hetente,és csak az segít,ha törlök minden network cache-t,meg network settinget,és akkor ismét villámgyors,és problémamentes itthon 2-3 hétig. A vicc,hogy miközben az én telóm szarakodik éppen addig fater ugyanezen a wifi hálózaton a 25 ezres kínai "csodájával" nyomatja a youtube-ot 1080p-ben,plusz a gépen is villám a net. Haldokolna a telóm wifije,vagy szerintetek mitől van ez? Idén már nyílván esélytelen,hogy elvigyem megnézetni,januárig nem kapnám vissza az 100% :/

legújabb ios van fent
    Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.12.17. 12:46:12
  • Atika :o)
    ok koszi :)
  • GregSB
    Akkor csinálj egy restore from iCloud backupot. Az szinte mindent visszatesz, de azért nem teljesen mindent, érhető el gyorsulás vele régebbi készülékeknél.

Soha nem hallottam még ezt a bordel kifejezést. Én iOS4 óta upgradelek, meg iCloud backupockból restoreolok :D És az új telefonok teljesen jól működnek vele.
    Epp az, hogy szeretnek minden mast kepek stb a bordel meg hogy mar tobb keszulekrol viszem magammal a dolgokat :) Jo lenne egy tiszta restore.
  • GregSB
    Mi az a bordel? :)

Egyébként ha csak olyan adatokat akarsz visszaállítani amik iCloudal syncelhetők (névjegyzék, jegyzetek, stb), akkor iTunesból csinálj egy restoret.
    Sziasztok, ha szeretnek egy reinstallt iphonra es szeretnem visszarakni az osszes adatom a bordel nelkul azt hogyan? :)

• Jim Morrison
    Akkor beállok a sorba, ipod touch 4 et lehet downgradelni mentett cucclimucli (redsnow valami) nélkül? talán most ios6 van rajta, ha már 5re le lehetne hozni az nagyon jó lenne.
  • passatgt
    Ha már downgrade-ről van szó. Ipad2 9.3.5-el, lehetséges ios6-ra visszatenni? 9-el konkrétan használhatatlan, régen meg tök gyors volt.
  • zoliii
    Sikerült rátenni a 3.1.3 (7E18) verziót :D Modem Frimware: 06.15.00 Csak angol nyelvű :(
  • zoliii
    Sziasztok! Hogyan lehet downgradelni az Iphone 3G-t? 4.2.1 van rajta. Baseband 06.15. Működik a RedSn0w Win10-en is, csak a tűzfalat, vírusirtót kellett kikapcsolni hozzá. De hogy miért csak így müxik, azt nem tom.
  • Jim Morrison
    Gombot en se birom egyaltalan. Mindig megnyomkodom, de tovabbra sem tetszik :D
  • GregSB
    Milyen jó kis flame alakult itt ki, de rég volt már :D
  • Solt
  • Dzsega #43965
    Én most a lidlben vettem 2500-ért mfi-s kábelt. Ződet.
  • Solt
    Köszi, közben egy ILYET rendeltem. Ha esetleg nem lesz jó, akkor veszek egy ELAGO-t...
  • Dzsega #43963
    Nem írja, hogy mfi-s lenne, ha nincs a dobozon sem a jelzés, ÉN tutira nem használnám.
    Kandurex: A maga idejében az SE mellet ott volt a 6/6s is... No mind1 azért az elég vicces, hogy egy 5/5S/SE szerinted nőies... Sztem a lekerekített 6/6S/7 sokkal inkább nőies. De ez az ÉN véleményem. Plusz A kilógó kamera SZTEM rettenet csúnya.
    Utoljára szerkesztette: Dzsega, 2016.12.13. 18:07:10
  • Solt
    Urak, lightning kábelből EZ megteszi, vagy érdemesebb inkább valami komolyabb darabot nézni?
  • Rage47
    Egyik csaj ismerősöm azért vett 6s-t, mert az SE túl férfias, nem lekerekített.
    Nekem az SE jobban tetszik amúgy formailag.
  • Solt
    Szó sem volt ilyenről... egyszerűen nem illet ide a megjegyzésed, ennyi, ne láss bele többet.
  • Kongy
    Lejött az irónia, nem azzal volt a baj, hanem hogy egyből Samsung fanboynak kell nézni az embert.
  • Solt
    Ironizáltam, ráadásul smile is volt a végén... ennél többet nem tehetek. A vita meg nem arról szólt, hogy megoldható-e a vízállóság enélkül is, szóval totál felesleges volt a Samsungos megjegyzés, ezért reagáltam rá úgy ahogy.

• Solt
    Most adtam el pár napja az 5S-t, hetekig volt alkalmam 6S-hez és a 7-hez is hasonlítani. Annak idején azért vettem 5S-t a 6 helyett, mert a 6-s az első próbálgatások alkalmával nekem nagy volt, kényelmetlennek éreztem. Összességében már jobban tetszik a nagyobb méret, de ettől még nem lesz csajos az 5S...
  • Kandurex
    Egye fene! Beszerzek egyet.
  • karajjj
    Egészségedre. Hasitasid van hozzá?
  • Kongy
    Aha, jöhet az óvodás Samsung vs Apple flame. Egy szóval nem mondtam, hogy a Samsung jobb, és az Apple gagyi. Jelenleg is egy iPhone 6-om van, de a tény az tény.
  • Kandurex
    Biztos másképpen festett az 5S,SE a maga idejébe, úgy, hogy nem volt mellette a 6+ Series, de így lerakva egy más mellé a telefonok.

Próbáld ki.
  • Solt
    Valid neked, de ha nem haragszol én nem az alapján ítélem meg, hogy mi férfias és mi nem, hogy az adott tárgy mekkora. A férfiasság definíciója nálam nem méretek alapján történik. Az ilyen megközelítést meghagyom a nőknek, a méret kérdés az ő privilégiumuk! :)

#43951: Szó sincs tényekről... szubjektív véleménynek jók a kijelentéseid, de a melléfűzött jelző akkor is túlzás.
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.12.13. 11:15:02
  • Kandurex
    Egyébként mi van? Tilos elismeri a hibákat?

6S veszek, mert az tűnik nekem most a legjobb választásnak. De készséggel elmondok róla minden fasságot, ha találok.

A gomb elhagyás divat majomkodás, a kis képernyő - tömzsi kis telefonnal csajoska. Tények. Számomra.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.13. 11:14:42
  • Kandurex
    Ott voltak előttem a készülékek, minden benyomás azokon az impulzusokon át jött. Ha ez nem valid, akkor semmi.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.13. 11:11:09
  • Solt
    Sőt a Samsung robbanó telefont is tud gyártani, ők ügyesek, az Apple béna! :D Egyébként ne hegyezzük ki erre, lényegtelen, hogy miért lett ilyen az új főgomb, nekem jobban tetszik mint a régi, pedig elég vaskalapos vagyok ilyen téren.
  • Solt
    Majd amikor egyszer beleejted mondjuk a fürdő vízbe a gyereked mellé, akkor nem lesz elég a cseppállóság. Egyébként pedig kicsit elvitted magad... azt elfogadom, hogy neked nem tetszik, de a végkövetkeztetésed egy picit drasztikus. Ráadásul a logikád mentén akkor a 6S rose gold férfiasabb mint a fekete 5S, mert nagyobb.

Nem mellesleg nekem kifejezetten bejön, hogy a főgomb fizikailag nem mozog, de ennek ellenére eszembe nem jutna azt mondani, hogy a régi főgomb ezek után ordas nagy baromság! :)
  • Kongy
    Samsung a vízállóságot érdekes módon a fizikai gomb megtartásával el tudta érni + még jackbemenet is van. Akkor hogy is van ez?
  • Kandurex
    Vízálló? Minek? Úszni akarsz vele? Cseppállóság hibátlan. Feláldozni design oltárán egy ordas baromság.
  • Kandurex
    Teljesen objektívan ítélek, nem húzok semerre. A 6S nem tepsi. De még a középszar LG -m is 4.5 volt. Ez mini. Minden pillanata csajszikás az 5S,SE párosnak.
  • Solt
    Az 5S csajos? :D A szögletes éleivel, a minimal design stílusával kifejezetten férfias darab... főleg a fekete. Nem hiszem, hogy a 4"-s mérete miatt kiérdemli a "csajszis" jelzőt! :)

A 7-s főgombja pedig telitalálat... eleinte nekem is fura volt, de gyakorlatilag 1-2 nap alatt megszoktam, és most már a párom 6S-e a furcsa! Ráadásul a fizikai gomb hiánya (is) kellett ahhoz, hogy vízálló legyen a telefon... :)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.12.13. 10:53:23
  • karajjj
    "hirtelen nem is értem, hogy lehetett ez bármikor is egy férfi választása"
    Elég egyszerű a válasz: nem szeretek tepsit hordani a zsebemben.
    Nem is értem, hogy hordhat valaki egy kisebb vágódeszkát magával női táska nélkül.
  • Kandurex
    Nos, sikerült megnézem az 5S,SE,6S és 7S készülékeket.

Az 5S és SE elég csajszis képet mutat ezzel az apró kijelzőjével, hirtelen nem is értem, hogy lehetett ez bármikor is egy férfi választása.
    A 6S mind külső és belső szempontból nézve is egy megfelelő telefon. Nem is nagyon tudok belekötni semmibe.
    7S, hirtelen nem is volt világos, hogy ez miben is másabb, mint a 6S.

Aztán feltűnt.

Bakker!

Ez a gomb, ami ugye már nem is gomb, ÓRIÁSI kapufa. Egy elképesztő mellélövés. Rezeg,...gusztustalanul rezgeti a telefon. Kikapcsolva meg egyenesen irritáló, hogy semmi nincs rajta. Esélytelen ez a készülék.

Szóval 6S marad, egy nagyon kellemes telefon. Mind méretben, mint sebességben, mind operációs rendszerben.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.12.13. 10:33:11
  • Solt
    Jobb első nadrágzseb, természetesen apró és kulcsmentes övezet! :) Nekem kényelmesebb mint az 5S esetén, mert vékonyabb a telefon.