iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pyrohun
Az nem független, hanem T függõ, csak nem kell aláírni semmit, hogy elhozd.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

DanielT
Nincs elég készlet, ez minden évben így van, aki most akart venni az elõrendelte, vagy sorbaállt. Kecskemétrõl te is pillanatok alatt fent vagy.
LoSA
Most jöttem a kecskeméti üzletbõl és egy darab telefont nem kaptak. Felháborító! Nem a Mamutban kellene eladni a 300 db-t, hanem mondjuk a többi üzletbe is küldeni pár darabot! Most felírtak listára, aztán egyszercsak majd szólnak! Hihetetlen!

Andr0
azt jól látom hogy a T-mobile független iPhone ára egy 10-sel kevesebb mint az Apple.hu ára?

Armin & Ayu fan

DanielT
Nem az a bajom, hogy nem ingyenes, hanem, hogy ezek a tetvek pont akkor emelik, amikor várhatóan sokan élnek a lehetõséggel, a telefon csere miatt.
Tikal
Skandinavoknal meg igen. Hat honap utan kerheted hogy fuggetlenitsek a telefonod, es at is mehetsz mas szolgaltatohoz. Persze a telefont ettol meg ki kell fizetned, olyan utemben ahogy ezt vallaltad. Ezt hivjak versenynek meg fogyasztovedelemnek😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Megérdezett. MegÓzdja facebookon? 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Angliaban biztos nem.

http://gaborszantai.co.uk/

Tikal
Szerencsere vannak még orszagok ahol a fogyasztokat jobban vedik mint otthon vagy mint nalatok.

A husegszerzodest az elofizetesre kotod es nem a ceggel. Nem hazasodtatok ossze. A telefont kifizetted akkor megis milyen alapon kotnek magukhoz? Ez egy aljas dolog, csodalkozom hogy a vedelmukre kelsz.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Dehogynem.

"Köcsög T-mobil 10-rõl 15 ezerre emelte az unlock díját szeptember elsejétõl, na vajon miért... undorító."

Mit kell ezen hisztizni? Nekik a legjobb az lenne, ha soha nem lehetne fuggetleniteni, hanem mindig az adott szolgaltatohoz tartozna. Sehol nem ingyenes az unlock.

Tikal
15e??? Normális??? Mikor pereli már be õket valaki?? Szerintem ez megsért egy pár törvényt az tuti! Fogyasztóvédelem egy nagy nulla kurvaországban <#violent><#boxer>

stockhouse
Fel kell tenned majd a 6-ot, de csinálhatsz olyat, hogy lemented az shsh fájlokat tinyumbrella-val 5.1.1 alatt, de pontosabb leírást találsz a downgrade ios kereséssel.

Ez a függetlenítés, hogy mûködik egyébként, bemegyek és mit fognak kérni? Nekem másod-kézbõl van az i4-em már vagy egy éve, de nem tudom, hogy kérnek-e majd valamit, vagy ez a sim-hez van rendelve (pl uk vodánál is így van) ?

PSN ID: jay-jupiter

Picar77
bár érdekes az ikonra kiteszi az egyest, csak nem rezeg ahogy eddig
hmmm

()() (^^)

Picar77
akkor jól van 😄
köszi a választ ^^

()() (^^)

Bercy
A facebook értestései soha nem voltak megíbhatóak. Néha megjön néha nem...
Ez nem a telefon okozza állítólag más platformokon is elég ramaty az FB app (persze most mindjárt jön skorpi és megmondja, hogy az õ nexusan tökéletes és ezért végre megkérte a telefonja kezét)
Picar77
meg rezeg is a név ha írnak , ilyen se volt eddig :'D

()() (^^)

Picar77
Ha facebookon üzenetet írnak, arról már nem küld értesítést ha zárolva van ?
létezik hogy kiszedték vagy csak valami elszarodot ? 😄

()() (^^)

MerlinW
Emlékeim szerint ha lock-olod a telefont, akkor a program is alszik, gps kapcsolat is, tehát nem eszik energiát. Legalábbis a gyári térkép szoftver.

[merlinw.org]

Dzsega
Nos a gyalogos része nem érdekel különösebben. Az autós rész annál inkább.
Pl tegnap elõtt mentem Iharosberénybe Nagyatádon keresztül. Nos a gond az volt, hogy az autós töltõ a másik autóban volt így spórolás képp mindig kikapcsoltam a telefon és csak néha kapcsoltam vissza, hogy jó irányba megyek-e. Nos sajnos nem így volt egy laza 20km-es kiruccanásom a semmiért. 😞 Ha csak akkor jelezne mikor kanyarodnom kell zárolt (tehát "kikapcsolt") állapotban akkor az nekem nagyon megfelelõ lenne. Esetleg le is kapcsolhatná a gps-t hogy spóroljon az akksival és mondjuk 5 percenként visszakapcsolja, hogy ott vagyok e már. ez így tudom bonyolult de nem tudom leírni máshogy. Nem csak autópályán lehet menni 50km hanem egyéb utakon is és biza ha nincs kinn a tábla (szerencsére m.o. elég jól táblázott) akkor bukom a dolgot és kerülök, ami elég sok idõ és benzin...
Én szoktam, mikor kis utakon (olyanon ami 3 térképbõl 1-en tuti nincs is rajta, mégsem földes) járok és nem óhajtok rossz irányba kanyarodni.
Ezért kérdeztem, hogy ez hogyan mûködik.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

MerlinW
Aki gyalog/tömegközlekedés közben folyamatosan használja a gps-t az szerencsétlen😊 Ránézel merre kell menni, majd kikapcsolod. Mikor már a cél közelében vagy megint bekapcsolod a pontos hely miatt. Autóban töltõn van a telefon ezért megy végig.
Mondjuk sosem értetten a navi autópályán való használatát. Max este sötétben a világvégén lehet hasznos, hiszen nappal a táblák több mint egyértelmû infóval szolgálnak.
Én legalábbis mindig odataláltam mindenhova GPS nélkül, itthon nem is használtam soha, csak külföldön.

[merlinw.org]

MerlinW
Semmi baj vele, frissíts nyugodtan.

[merlinw.org]

Dzsega
huhúúú nah errõl mesélhetnétek kicsit. Zárolt képernyõ mellet megy a navi folyamatosan vagy csak akkor szól ha valami esemény közeledik? Esetleg lekapcsolja a gps-t, hogy spóroljon ha mondjuk 50km kell egyenesen menni? Vagy hogy van ez? Ez az izgalmas nem az, hogy nincs busz...<#eplus2>

Picar77
én még nem tettem fel az ios6.de egyre jobban kiabál érte 😄
érdemes, vagy még várjak vele ? (4S)

()() (^^)

Ability
Szerintem nem fog engedni restoreolni a régi verzióra, mindenképpen az iOS6-ot fogja feltenni.
DanielT
Jailbreak és egyéb hekkerek!

Bementem ma a T-mobilhoz, hogy függetlenítsék a készüléket, ami 24 órán belül fog megtörténni és ezek után kellene EZT végigcsinálni.

A jailbreak el fog simán szállni és újra kell csinálnom, vagy mi a pék fog történni? Hogyan érdemes csinálni? Restore iTunes-al inkább és aztán megint JB?

Csak az válaszoljon aki a tutit mondja, köszönöm!

Köcsög T-mobil 10-rõl 15 ezerre emelte az unlock díját szeptember elsejétõl, na vajon miért... undorító.
nem volt elég szerver 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

DanielT
Te Greg!

Miért nincs iPad 2-n 3G-s Facetime?
desigo
ez is jó xD

Tyuhujjj megjelent az az angry birds-ös malacos játék 😄

---

Szeretnék venni egy fehér! iphone 4-est. Hol érdemes?
A másik, hogy pl. megveszem a készüléket, viszont azt letilthatják, nem? Ilyenkor mit lehet csinálni, még vásárlás elõtt? mobilt igazoló papírok? Tényleg nemtudom, csak elég fura, hogy eladják csomóan a telefont, és semmi papír csak a készülék, meg a doboz "aztcsá".
passatgt
ezen röhögtem én is😄

robotnyk
navigon beszélni kicsi magyar!

robotnyk
indexen egy friss cikk szerint a nexus 7 és az ipad egy iphone 5 alternatíva. az hogy telefonálni nem lehet velük az nyilván mellékes. /facepalm
Tikal
Epp ma ejtettem le megint. Apro lepattanas az uveg szelen.. Mar a harmadik😊 hogy fogom igy eladni 120ert?😊)

GregSB
Én a 4-est összesen 3x ejtettem le. Elsõ két alkalommal szinte semmi baja nem lett, ha nagyon tüzetesen megnézzük a becsapódások helyeit akkor látszódnak ott karcok a fémkereten.

Harmadik esést viszont nem úszta meg, és betört rajta az elsõ üveg.

Az elv egyébjént jó volt hogy lábbal tompítod az esést, csak rúgni nem kellett volna bele 😊)

GregSB
Pont ezt akartam írni, hogy ahol õ metrózik ott még a nyakkendõs menágerek is tömegközlekednek, és nem az X5-össel próbálnak reggel átvergõdni a belvárosi dugóban 😄

precision
nekem az iPhone 2G -m esett le jópárszor
lett rajta egy pár dead pixel (de az azokon is elõjött amit nem ejtettek le, 2G széria hiba) azon kívül semmi baja nem lett, csak a fém ház nyomódott be egy-két helyen

Bazinga!

narumon
Párdon a 3GS-t csak kétszer dobtam rosszul el, a harmadik már a feleségem volt (õ "örökli" mindig a kinõtt telefonjaimat 😄)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Én képernyõ törésben már jó vagyok 😊
3GS-emet 3x a 4-et egyszer sikerült eddig szilánkos kijelzõsre törni 😊 Ha meglátnak a telefonos boltban akkor már vigyorognak 😄

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

SötétBarom
Volt csajom 3GS-e egyszer lerövidített egy lépcsõfordulót függõlegesen, és nem lett semmi baja 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Semmi baja nem lett, egy-ket percig volt egy kis keses szovegbevitelnel, de eszhez tert.

Megigertem neki, hogy megtartom, meg akkor is, ha lesz iPhone 5-om😊

Tikal
Azt vágom, nem is neki ment volna...

Yoda001
amúgy mi maradt belõle, lett baja? 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Tikal
Talan nem mindenhol ciki ha tomegkozlekedsz.. Talan csak itthon ciki ha nincs autod mert annyira jol megy az orszagnak, nem? ...

Dzsega
gyááá<#eljen>
Ez mekkora igazság! (bár én itt nem pont rá gondolok, hanem azokra akik nyafognak a maps miatt... <#mf1>)

GregSB: nem neked címeztem, általánosságban írtam.

robotnyk
szerintem olyanban keresel logikát, amiben nincs 😊
Dynamic
Egyet nem értek. Ha valaki napokkal elõtte beáll a sorba, akkor nyilván fanatikusan várja. De ha akkora fanatikus, akkor meg hogy-hogy nem rendelte meg már korábban a telefont a neten, jó esetben ugyanúgy megkapja pénteken.
clio1616v
talán nem kellene tömegközlekedéssel járni, ha már olyan sznob vagy hogy iPhoneod van <#gonosz1><#idiota>

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

GregSB
Mindez gondolom azért, mert a Tré kiírta nemrég fácse oldalára, hogy alig kaptak készletet 5-ösbõl... nade akkor is, nem ér rá pár hetet várni? 😄