iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Jovok fel ma metrobol, kozben uzenetet irok, megbotlok, eldobom a telefont, tompitani akarom labfejjel az esest, de izombol a falnak rugom.
Felveszem es irom tovabb az sms-t. Egy egy 4+ eves 3G volt. Mi maradt volna egy 4/4S-bol?😊
ON
http://gaborszantai.co.uk/
/*WTF?!*/
www.smart-bus.hu
/*WTF?!*/
http://9to5mac.com/2012/09/26/roundup-of-the-google-apple-maps-soap-opera-in-the-last-24-hours/
Van itt minden pro és kontra. AllthingsD "megbízható forrásokra" támaszkodva azt állítja, a Google nem engedélyezte volna a tbt navit az Applenek iOS-be 😉
/*WTF?!*/
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
www.smart-bus.hu
/*WTF?!*/
Egyébként jó kérdés, hogy hova lehet fejlõdni. Kamerán lehet javítani (fõleg, hogy Nokia bekeményített, gondolom megalomán Samsung is lépni fog, hisz nem engedheti, hogy más vigye a prímet valami számokkal kifejezhetõben😊), hardware teljesítményét növelni... Vékonysági versenyt amúgy nem szeretem, csak kényelmetlenebb lesz tõle fogni a telefont/felvenni az asztalról, zsebben már nem sokat jelent, inkább raknának bele nagyobb akkut😊
/*WTF?!*/
Még nem volt a kezemben, de ha lehet hinni a review-knak akkor az 5-õs erre még ráemel egy szinttel.
mert nem hiszem el, hogy egy alap settings app 2x lassabban indul el a kettõvel régebbi telefonon mint az újon ugyanazon iOSt futtatva
a játékokat is meg lehetne úgy írni hogy ne csak a twice as fast mobilon fusson szépen... de persze ugyanez van a pc piacon is
Bazinga!
/*WTF?!*/
Egyébként napokban akadt a kezemben egy BestByte prospektus (vigyázz, PDF!), abban 160-ért kínálták a 16 gigás iPhone4S-t, és nem volt mellette szolgáltató logója.
/*WTF?!*/
ott lesz odõm, és szívesen veszem, ha elmondod, miért vagy elégedettebb az S2-vel, mint a 4-es iPhone-nal
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
sõt, félre is vezetheted az illetõt, akinek kijelentetted ezt 😛 Lumia 920-ra is rávághatom a szokásos "legjobb" jelzõt 😄
az lemaradt a mondókámról, szokás szerint, hogy szerintem 😉
legközelebb ne kelljen írnom, gondoljátok mindig hozzá ha a véleményemet írom általánosságban, akkor az azt jelenti, hogy én így gondolom
- nem hittem, hogy ezt meg kell magyarázni
megint baromságot JELENTETTÉL ki 😛
ha iPhone-t veszel, akkor utána már semmilyen telefon nem fog tetszeni
ezzel arra akarok rámutatni, hogy ha hosszútávon meg tudod tartani, az iPhonodat csak akkor vedd meg, mert utána bármilyen telefonod is lesz nem leszel vele elégedett
Az tény hogy ha mellé teszel egy 4S-t és egy 5-öst, akkor valszeg csúnyán lemarad sebességben mindenben, de kérdés hogy 2 éve amikor megjelent a 4 akkor milyen gyors volt? Én nem emlékszem arra, hogy sokkal gyorsabb lett volna mint most, az új telefonok egész egyszerûen ennyivel erõsebbek hardveresen - ez nem szoftver kérdése.
Ezen kívül mi mást lehet még csinálni? Kijelzõ felbontását növelni - felesleges, így is már tû éles. Jobb kamerát lehet beletenni, akksi élettartamát lehet növelni... stbstb. Kb ehhez hasonló apró újítások várhatüak, de átütõ nagy újítás nem tudom mi lehetne.
És akkor hogy fogják eladni a következõ mobilokat? Egy újságíró nem lehet ilyen naív és tudatlan. Evidens, hogy majd a következõ iOS -ekbe kerülnek szándékosan olyan dolgok ami miatt már nem lesz annyira hû de gyors az iPhone 5. Eddig is így volt, ezután is így lesz. Minden gyártó ezt csinálja, legyen az hardver vagy szoftver gyártó. Le vannak itt zsírozva a dolgok, és megy a parasztvakítás ezerrel 😊 Kellene a fenének 4 mag egy telefonba, hiszen ha optimalizálva lennének a dolgok elfutna az 1 magon is.
Bazinga!
Armin & Ayu fan
Apró, egyre kisebb finomítások jöhetnek, hisz látjuk, itt az új iPhone és kb lófingot sem hozott. Milyen lesz az 5S? Még gyorsabb proci? Hát ki nem szarja le?
"Overall, the iPhone 5 feels like the logical next step, an extension of an ecosystem that’s already in full flight. Though it will inevitably happen, I can’t imagine Apple improving the hardware any further. Everything just feels right, from the screen to the performance to the phone’s physical presence. The only real things to complain about are the problems with iOS 6."
Én próbálkoztam vele párszor 2 településen az elmúlt héten... tegnap már inkább a gmapset nyitottam safariból egybõl.
Majd próbálkozom vele, de most még nem alternatíva az alap kereséseknél sem.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Maps meg jobb lesz idõvel és most sem olyan borzasztó, mint amilyennek be van állítva. Ha a tömegközlekedésre kell, akkor ott van browserbõl addig a google maps, ennyi. az sem egy év alatt lett olyan, mint amilyen most.
és ezzel nem nagyon lehet vitatkozni 😊 akármikor meg akartam nézni, hogy merre van egy utca vagy város, mindig a google mapsen néztem meg... most az, hogy más nem használja, mert nincs rá szüksége, nem jelenti azt, hogy valakinek ne kellene a dolog... szerencsére vagy sajnos (ki-ki eldönti) nincs alternatívája a google mapsnek... és én most a mindent lefedõ ingyenes térképrõl beszélek, nem a fizetõs turn-by-turn navigációról
a youtube dominanciájáról pedig felesleges beszélni... ugyanakkora brand mint a google, coca-cola, facebook...stb.
Bazinga!
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Kocsiban navigációr meg Waze-t használok.
Mindenki tisztában volt vele, hogy jön az apple maps és megy a google maps. A bétákból lehetett látni, hogy nem tuti még a cucc de biztató. Mi a jó @&!%# #+%!ért kellet nektek frissíteni ha ennyire rá vagytok gerjedve a google mapsra???
Én pl teljesen jól elvagyok nélküle az elmúlt kb 3 év alatt mondjuk összesen 20x indítottam el és ebbõl 1x sem használtam navigálásra. Nekem nem hiányozna a gm. Lehet letölteni egy rakás ingyenes térkép szoftvert ami a gm-ra épül és biztos van is benne még egy két finomítás.
Ki nem szarja már le de tényleg, hogy miért nincs gm és yt alapból a telefonon?! Ez van és kész, ha nem tetszik rinyáljatok az apple-nél és ne itt.
Komolyan mondom már nagyon unom ezt a témát, ritkán unok meg valamit ennyire de ezt most nagyon meguntam...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!