iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
UNDORÍTÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ.
pyrohun
Ennyire más a színe? Hihetetlen.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

DanielT
Ezt nézzétek. Az i4 -en a polc színe szinte 100%-ban egyezik a fa asztalom színével, az i5 meg ez a citromsárga mocsadék, ami élõben még durvább, a fénykép a felét adja vissza.

robotnyk
clio1616v
mi baj az iBooks appal?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

DanielT
Most elindítottam az iBooks appot...

UNDORÍTÓ AZ i5 SZÍNE!!!

Na, ebbõl csere lesz.
clio1616v
enyémen nincs hiba, amikor megvettem elõtte megnéztem alaposan azért

elõre vettem fóliát ideiglenesen majd megjön a zapp hd shield, addig vigyázok rá jobban

tokba vétek tenni, annyira szép

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

stockhouse
A szinvilag engem is erdekelt, mert engem is zavar ha tulszaturalt a kijelzo mint droidnal, egyenlore i4 ios 5 jb paros nalam marad, lehet egy uj fulest beprobalok😊

PSN ID: jay-jupiter

DanielT
Persze, hogy zavar, fõleg, hogy nagyon kényes vagyok mindenre... de ez van, elkerülhetetlen, emiatt nem fogom kicseréltetni, szabad szemmel elsõre meg se láttam, pedig direkt úgy vettem ki a dobozból, hogy kolléga videózta, hogy legyen bizonyítékom, hogy dobozból kivéve volt hibás, ha van valami gebasz.
DanielT
Egyébként nagyon agresszív, szinte már Samsungos színtelítettségû a telefon képe, szinte arconrúg amikor bekapcsolom... nem tetszik egyelõre, sokkal kellemeseb és finomabb volt a másik.
Jim Morrison
azért egy újonnan vett kocsi, amin van horpadás biztos zavar.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DanielT
Olyan ez mint a kocsinál... a másodiknál már nem leszek annyira ideges 😊
LoSA
Uh... Ez azért...... Nem tudom, hogy szétrobbannék-e?! 😊

robotnyk
kösz. nem vészes méretre, de azért zavaró lehet. marad a fehér 😊
DanielT
A füles megalázza a Sennheiser MX580-at, amit eddig használtam és ez a kialakítás miatt van. Zseniális a forma, tolja a basszust agyba. <#eljen>
DanielT
Nem cserélem, viszont kabbe Apple.

Mikroszkóp feltéttel készült kép, iPhone4.

stockhouse
Fasza 😊

Jim Morrison
és akkor visszaküldöd(csere), vagy hagyod?

robotnyk
a sérült élrõl tehetnél fel képet, ha lesz mivel csinálni
DanielT
Az én kézméretemmel 100%-ig tökéletes, észre sem veszem, mivel vékonyabb a telefon is, tehát kevésbé "akad" a kezem éle ahol betámasztom. Hibátlan a méret.
stockhouse
Felsõ sarkot mennyire nehéz elérni egy kézzel?

robotnyk
szomszéd cellában? <#zavart1>
DanielT
Nem, az i4-nek már van gazdája, tõlem 1,5 méterre ül 😊
stockhouse
megvárod még lesz jailbreak és addig marad az i4? 😄😄

DanielT
Közben megjött az új készülékem.

- Az alján egy milliméteres részen dobozból kivéve sérült volt az éle (ahogy a fórumokon is írják sokan)
- A képernyõ nagyon sárga az i4 mellé téve, eléggé zavar (szintén ismert probléma)

+ Nagyon gyors
+ Nagyon szép
+ Nagyon jó a hangminõsége és a hangszóró is
+ Jó fogni

Bármi konkrét kérdés van, jöhet.
robotnyk
UK-ban egy 20-assal, franciáknál/németeknél 15-el olcsóbb. de mondjuk a témobilos rabláshoz képest nem is tûnik olyan rossznak így
DanielT
Tõlem kérni akarták a számlát, de arcon röhögtem, hogy magánszemélynél 2 év után milyen számlának kéne lennie... megkérdezte a fõnökét, aki szintén mondta, hogy nem kell számla.

IMEI-t kinézték a telefonból, behekkelte gépébe és mondta, hogy 24 órán belül függetleníti az Apple. Errõl jelzést nem kapok, csak a restore után már az lesz.
Yoda001
16 GB1 209 890 Ft Postára adva: 3-4 hét
32 GB1 239 890 Ft Postára adva: 3-4 hét
64 GB1 269 890 Ft Postára adva: 3-4 hét

véleményetek róla? 😊
azért ez elég korrekt, így gyári függetlenül...

http://9gag.com/gag/5135249

GregSB
Érdekes ez a support oldal, én úgy tudtam unlocknál nem kell restore, elég ha csak újraindítod a telefont.

pyrohun
Feltehetõen a telefon IMEI-t fogják nézni (gondolom tudják, hogy adott IMEI számmal rendelkezõ telefont milyen konstrukcióban vásároltak - ergo van-e a hozzá EREDETILEG tartozó díjcsomagra még hûségidõ, vagy pl. hátralévõ részlet a telefonból. Ha nincs egyik sem, akkor szerintem függetlenítik - de ez csak tipp, hogy így mûködik).

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

stockhouse
O igen, en igazabol a tmobilos fuggetlenitesrol erdeklodtem.

pyrohun
TinyUmbrella még menti az 5.1.1 shsh-kat? Azt hittem, hogy már nem. Ha lementette amúgy (márpedig szerintem JB elõtt tuti lementette), akkor - ha régebbi iOS verzióból is le van mentve - akár régebbit is vissza tud restore-olni. De elõbb-utóbb a 6-ot is feltörik rendesen. Szerintem 3-4 hét.

stockhouse
#30908?

pyrohun
Te hol laksz? És pontosan melyiket vetted volna? (Szín / kapacitás?)

Londonban sincs. Ezert is nem ertem a sok okos 'elemzo' kijelenteset, hogy csalodas volt a 6millio 2 nap alatt.

Oke, de valaki probalt mar valamit venni, ami nincs?

http://gaborszantai.co.uk/

DanielT
Na, ennyit errõl.
oneal1
egy pesti haverom mondta, hogy már egy darab sincs sehol, délelõtt próbált venni.

!Forza Ferrari!

LoSA
Hja... Csak éppen éjféltõl osztják a telefont Pesten! FB-n fent volt, hogy már csak fekete 16-os van... Jó, mert nálunk 0 db van belõle....

oneal1
arról lehet tudni valamit, hogy a követekzõ iphone szállítmány mikor érkezik tmobilhoz?

mert gondolom most elvittek mindent😄

!Forza Ferrari!

DanielT
Az elvek szép dolgok, csak nem lett tõle ma ájfónod... nem tökéletes világban élünk, sõt mondok neked valami izgit!

Pesten is alig van pár boltban, ha van egyáltalán!
Bercy
Ha a megyei jogu varosok kapnak akkor meg a kisebb varosok lakoi sirnak, hogy ok miert nem kaptak. Kapjon a megyei jogu 10 darabbal kevesebbet es hozzanak ide is...
Mo egy fovasros kozpontu orszag. Ez sajnos igy van. Ott van nagy marketing erteke a sok sorban allo birknak...
LoSA
ELVrõl beszélek! Pestiek kaptak volna 100-al kevesebbet, de akkor legalább vidéken is tudtak volna venni az emberek pár darabot!! 😛

Teljesen jogos amit mondasz! A megyei fõvárosokba illett volna levinni pár darabot...

www.smart-bus.hu

DanielT
Nem csak pesti veheti meg. Ide lehet jönni, ígérem, be fognak engedni a városba, sõt, tegnap se rúgtak volna ki a sorból.
LoSA
Én értem amit TE mondasz. De miért csak a pesti veheti meg? Tehát aki vidéki az szívjon! Mondjuk 100 Pestivel kevesebb veszi meg, és azt szétosztani legalább a megye városokban! 😊 De neeem...

DanielT
Mint írtam, egyszerûen nincs elég készülék, ennyi a probléma, ez pedig megoldhatatlan. Elhiszem, hogy bosszantó, de ez van. Akik sorba álltak, azok sem mind pestiek, te is feljöhettél volna, pillanatok alatt.

LoSA
Csak tudod, nem csak Pestiek léteznek! Az, hogy vidékre 0 darab érkezzen?! És most kb 1 hónapot kell várnom, mert most lettem felírva ugye a listára, gondolom azok is elõttem fogják megkapni, akik 1 hete elõrendelték... ugye nekik okt 2-t írtak. Én meg 28-n odamegyek a boltba és 0 darabot kapnak, kicsit felháborító!

DanielT
Fél 12 körülre mondta a futár.
pyrohun
A Tied megjött már? Tapasztalatok?