iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Accessibility / Home gomb alatt vissza lehet állítani, hogy ne kelljen megnyomni a Home gombot a nyitáshoz. Én már megszoktam a beta-k alatt 😊

robotnyk
ha megnyomod a home gombot és rajta tartod az ujjad, akkor továbbra is egyből nyitja
MerlinW
Eddig is meg kellett nyomnod a gombot ahhoz, hogy használhasd a touchID-t. Most automatikusan bekapsol a képernyő, touchId-vel unlock-olsz és olvashatod az értesítéseidet, válaszolhatsz üzenetekre, stb. Ha be akarsz lépni, megnyomod a gombot. Nekem ez tetszik, 80%-ban a lock screen-t nézem úgyis.

[merlinw.org]

MerlinW
A Music app-ból hiányzik a css file, vagy mi ez a hányadék dizájn? 😄

[merlinw.org]

LoDMaSt
Vissza lehet állítani, kisegítő lehetőségek / akármi alatt, nem emlékszem pontosan a menüpontra.

@ Hellomarci

Tikal
Csúnya fekete lett az Óra is. Nem csak az a rész ahol az ébresztőt állítja be az ember, hanem az egész <#wilting>
Miért nem tudja csak akkor feketére állítani amikor este van??<#fejvakaras>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
A telefon nyitást vissza lehet állitani? Most ezt is minek kellett basztatni? Eddig csak rátettem az ujjam és feloldott, most meg nyomogassam a gombot mint a kőkorszakban.

Ez nem a legnagyobb iOS release ever, hanem a legnagyobb szar amit valaha kiadtak... még egy hasznos funkciót vagy változtatást nem találtam.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.09.14. 08:47:08

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Minek kellett ez a sok szar a Messages-be? ki lehet kapcsolni valahogy? A francnak oda app store ikon, meg ilyen firkálós szar

robotnyk
lehetne kikapcsolható a gomb...

egyébként szerintem az értesítések rosszabbak lettek egy kicsit, idegesít hogy az első oldal a homescreenen nem az első pötty alul, és kellett 1-2 perc, mire megtaláltam hova került a shuffle, és egyelőre úgy tűnik hogy az aktuális playlist tartalmát nem lehet törölni, csak egyenként.
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2016.09.13. 23:06:05
MerlinW
Gondolkodj 15 évvel fiatalabb aggyal😊

[merlinw.org]

robotnyk
ez a digital touch mint egy falat kenyér, úgy kellett
GregSB
Én nem külföldön voltam, még az utolsó public betan vagyok, most tudnám letölteni a GM-et, de nem engedi. Software update-ben ott a "piros 1-es" jelzés, de ha bemegyek akkor azt írja up to date vagyok :/

Marci0115
nah sikerult letoltenem az uj ios-t, erre telepites kozben recovery modba tette a telefont, most kezdhetem elorol 😞

Nem is a ma estére gondoltam, hanem mondjuk a holnapra... de akkor inkább kivárom az első javítást... 😊
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.09.13. 16:19:20

www.smart-bus.hu

passatgt
Szerintem jobb, ha megvárod 10.0.1-et, úgyis annyian próbálnak majd frissíteni, nem fog menni. Ráér😊

Urak,

A béta alapján mi várható az ios 10-től? Telepíthető egyből, vagy vannak még bugok és inkább érdemesebb kivárni egy kicsit?

www.smart-bus.hu

MerlinW
Azért vannak pillanatok, mikor szeretjük a hater-eket😊

[merlinw.org]

Nekem androidon volt hasonló annó, igaz még durvább formában, 100-150-szer kaptam meg egy sms-t, én akkor nem figyeltem meg hogy csak iphone-ről jöttek-e (szerintem nem)
Akkor a facebook messenger volt a bűnös, miután leszedtem megszűnt a jelenség.
MerlinW
T-s vagyok, sosem történt még ilyen velem.

[merlinw.org]

Jim Morrison
Nem szokott ismerősötök panaszkodni, hogy többször kapja meg tőletek az iphoneról küldött SMS eket?
2 iphone-os ismerősöm küld nekem sms-eket, van, hogy másnap még egyszer megkapom, de volt, hogy 7percen belül 10szer... ők úgy látják egyszer küldtek sms-t, de én többet kaptam.
(androidról, WP-ról küldött sms eknél nincs ilyen) (T szolgáltató)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

oneal1
de a végleges, közben kiderült, ahogy írtad bétásoknak érkezett előre

!Forza Ferrari!

MerlinW
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.09.09. 16:14:54

[merlinw.org]

GregSB
Szerintem ez a végleges (GM). Bétasok lehet mar most megkapják

oneal1
most valami hiba van a rendszerben vagy akik használták a beta-t azok szedhetik a végleges ios 10 et?

csak mert tölti a telefonom

!Forza Ferrari!

rastaman
wao! azert ez nem hangzik rosszul!

GregSB
+ ha több Apple cuccod van, akkor iCloud accon keresztül mindegyikel automatikusan működni fog, + tudsz ugrálni eszközök között ugy hogy végig füledben van. Pl elkezdesz valamit iPhoneon, majd atmesz iPadre, es egy gombnyomással az iPadet tudod kiválasztani mint hangforrást a füleshez. Ugyanígy Macel.

Had ne ecseteljem sima BT fulessel mennyi szopas lenne ezt a műveletet végre hajtani.

oneal1
<#eljen>

!Forza Ferrari!

MerlinW
szept 13

[merlinw.org]

oneal1
ios 10 végleges mikortól tölthető?

!Forza Ferrari!

passatgt
olcsóbb meg tovább bírja az akksija, a hangátvitel meg elvileg majdnem lossless, ami nagy előrelépés a sima bluetooth-hoz képest
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2016.09.08. 09:08:33

Ez mivel lesz jobb pl ettől?
Tikal
A kábeles milyen gyakran esik ki? Nekem leginkább a kábel rántja ki, mert tapad a pólómhoz, vagy a felsőmhöz, vagy csak meghuzom a telefonnal stb... ha nem esik ki a kábeles a füledből, akkor ez sem fog szerintem

Dzsega
Nagyon durva a füles.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Kongy
Én attól tartok, hogy kiesik a fülemből, vagy elveszteném..

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

GregSB
5 óra, de a tokja amiben tartod tölti, és abban 24 órányi kraft van.

Most írják Verge-n hogy iPhone 5-től felfelé működni fog mindennel.

Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.09.07. 23:11:40

Jim Morrison
mi az airpod üzemideje? 4 óra?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

szucsy89
kíváncsi vagyok az airpods tesztekre, hangminőség, meg hogy menniyre eshet ki a füledből... már látom a nyóckerben hogy sétál valaki és lekapják az egyiket a füléről <#idiota>

bár nem, ott inkább megállítanak és visznek mindent telefonnal együtt..
GregSB
Én meg úgy vagyok vele, hogy már nagyon elegem van a kábeles fülesezésből. Állandóan beakad valahova, a kábel egy idő után gyűrödik, töredezik, stb.
Eddigi BT fülesek meg viccel voltak egyenlőek, állandóan eldobták a kapcsolatot. Ha ez az AirPod jól fog működni akkor Shut up and take my money lesz részemről.

Watch2-re is hajlok nagyon. Úszásra és futásra is használnám. Meglátjuk belefér -e a büdzsébe 😄
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.09.07. 22:40:39

szucsy89
ez az egy dolog tetszett, végre az apple megint valamiben elől jár, és hát ki más, ha nem ők terjesztenék el végleg a wireless füleseket... de ezzel is úgy vagyok, hogy még nem kell, +1 eszközt tölthetnék, és jó nekem a szeretett fülesem. a telefon meg nem lett egy nagy durranás, kb. amiket leirtam délután, most attól ne vágjuk már magunkat hanyatt, hogy erősebb lett a hardver meg nagyobb a tárhely... ezek alap dolgok könyörgöm. a watch 2-től is többet vártam, na talán majd a 3...
GregSB
Egen.

A plusban a 2. kamera telephoto lesz.

MerlinW
Ezek szerint mégsem lesz Pro, csak a sima és a Plus?

[merlinw.org]

GregSB
Azért ez tisztességes frissítés.

Az AirPods meg kell. Remélem kompatibilis lesz a 6-ossal.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.09.07. 20:49:38

Jim Morrison
Szép

Jim Morrison
Jajj, meglovagoljak ezt a showkrapekot 😄

GregSB
Ha valaki VLC-n nézné:

HIGH RESOLUTION: http://appleliveevents-i.akamaihd.net/hls/live/222436/1609lijbsdfvoihbadfvohbsdfvljhb/master/4500/4500.m3u8?t=YWxpc2FtaXg=
LOW RESOLUTION: http://appleliveevents-i.akamaihd.net/hls/live/222436/1609lijbsdfvoihbadfvohbsdfvljhb/master/1800/1800.m3u8?t=YWxpc2FtaXg=
This is the only correct one. All other ones are from the older events.
It obviously doesn't work right now, it will come online later when the keynote is about to start.

Jim Morrison
vajon az intel intellisense féle duplakamera megoldás lesz, vagy mint a Huawei P9 - egyik monochrome? vagy valami más?

(költői kérdés, mindjárt kiderül)

GregSB
Ezek a tok beszállítók 😄

Úgy látszik tényleg dupla kamera lesz a Plusban.
http://i.imgur.com/4lC7MTz.jpg

MerlinW
Jó... jó.. de nem lesz gúla alakú...

[merlinw.org]

GregSB
Várjuk meg azért mit jelentenek be. A dupla kamerás megoldásuk érdekes lehet. Kinézet meg ízlés kérdése, én imádom a 6-ost