iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha a telefon funkciói vezérelhetõek vele, akkor tudja értelmezni az elhangzottakat, még akkor is, ha annak az az eredménye, hogy adat híján nem tudja végrehajtani.
Mai sokadik Siri majdnemfalhozvágásom: Direkt eltároltam a navigációban a lakcímemet "Home" néven és kipróbáltam, hogy "take me home". Válasz: Magyarországon nem tud keresni.
Hulladék.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
1. Diktálni tudsz neki offline, tehát teljes jogú szövegfelismerés. Hangot szöveggé alakít.
2. El tudja dönteni, hogy a kiadott parancs a telefonon végrehajtható, vagy nem, tehát szöveget értelmezni is kiválóan tud.
3. Amihez nem kell adatbázis, tehát a telefon funkcióinak vezérlése, azt végre tudja hajtani.
A következtetéseket inkább rátok hagyom.
Persze itt azt szokás hinni, hogy amikor hanggal beállít valaki egy ébresztõt iPhone-on, akkor 10 atomreaktor kapcsol maximális fokozatra, hogy ki tudja szolgálni a világ legerõsebb szuperszámítógépén futó földöntúli intelligenciát, ami ezt értelmezni képes.
Az adatbázis alapú keresésekhez nyilván net kell.
Ha csak annyi lenne az egész magic ahogy leírod, hát nem tudom, neked mérnöknek kéne menned a Google-hoz...talán az egészet megoldanád egy 22MB-os app-al.
Megy az agyrohasztás ezzel a Siri vel is, hogy:
Whats the WEATHER like TODAY? Elég csak ennyit bemondani, hogy WEATHER.
Vagy who is Barack Obama? Lószart, csak a név kell neki, semmi mást nem értelmez.
Kulcsszavakat keres az elhangzott szövegben és vagy Google, vagy Wolfram Alpha, ennyi a nagy tudása ennek a csodának.
És az, hogy 10-bõl 9x teljesen haszontalan a saját tapasztalataim alapján.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Egyébként mutatnál egy videot vagy cikket arról hogy a Google Now megy offline? Nem hallottam még róla
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
http://gaborszantai.co.uk/
22 megabyte a Google angol nyelvû nyelvfelismerõ pakkja, biztos jól tömörítették. <#rolleyes>#rolleyes>
[merlinw.org]
"nem lenne elég a 64GB"
Ez fájt.
Ezért jó a i4, abban még sima Voice control van😊
[merlinw.org]
Ezeknek a telefonon kell lennie, nem a szerveren.
a magyar hang kicsit beszédhibás de kifejezetten vicces 😊
tökéletes útvonalon vezetett, szép folyamatos mozgás letisztult felület és jól látható utcanevek
Ami viszont egyszerûen szánalmas, hogy még arra se képes ez a szartömb, hogy elsõdlegesen abban a városban keressen, ahol éppen vagyok, ha csak az utcát írom be. Szintén vicces, hogy álló nézetben az elõzmények felsorolásánál kb a város meg az irányítószám fér ki, az utcanév nem, ezért lehetetlen kiválasztani bármit.
Elcseszték ezt, de iszonyúan. És ezekrõl még szó se esik, csak a pontatlanságokról.
ha meg fotós az ember, legyen nála mindig egy komolyabb gép, ne a telefonjára hagyatkozzon
Bazinga!
A telefonban lévõ kamerának pont az az elõnye, hogy mindig nálad van, akkor is amikor a nagy kamerád nincs. És nem egyszer elõfordul, hogy meglátsz egy pillanatot amit meg akarsz örökíteni amikor csak a telefon van nálad. Ezért fontos hogy jó legyen a kamera a telefonban, nem azért mert ezzel akarsz a Natgeonak fotózni.
Viszik a telefont mint a cukrot, nekik csak ez számít. Sokan csak arra használják a telefonjukon a kamerát, hogy valamit gyorsba lefotózzanak vagy ha tényleg fényképezõ helyett használják akkor tisztában vannak vele hogy ez nem egy tükörreflexes gép. Persze ez a belilulás akkor is gáz, de én emiatt nem vetném el egy iphone5 vásárlását. Vagyis máshogy mondva, biztos, hogy nem a fotós képességei miatt vennék magamnak mobiltelefont, ezek a megapixelháborúk is csak kinek nagyobb a pénisze stílusú szám dobálózások. Rengetegszer láttam már, ismerõsök között is, hogy x és y telefon között a megapixel szám alapján választottak 😊 Avagy "ez nyóc megapikszel, há ez jobb mint a zötmegapikszel" 😊
vegyél egy ilyet és tudsz fotózni meg tapickolni is 😊 igaz telefonálni nem lehet vele
Bazinga!
szerintem valami ilyesmi lehetett, de tökjó, lehet én is kipróbálom 😄
tegnap láttam egy hölgynél egy iphone 4 vagy 4S-et.. és a hátulján az alma kéken világított.. azt vajon hogy, mennyiért, hol ?😄😄
Igen, kell minden esetben, mivel a kérdés feldolgozása és kiértékelése nem a telefonon történik, hanem a szervereken, lehet az akár helyi keresés a telefonon is, akkor is s szerver értelmezi és értékeli.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
a hátuljára fel is tettem, reggelre kész is; nagyon profi az installation kit, amit adtak mellé
Armin & Ayu fan
Armin & Ayu fan
2 éve minden hónapban 350 és 400 megabyte között van a forgalmazott adatmennyiségem. Szinte már vicces, hogy milyen precizitással, pedig egyáltalán nem is figyelek rá.
Most ránéztem az i5-re és 4 nap alatt 170 mega... Hmm...
Semmi extra használat a navigáción kívül, amit kb 2-3x használtam csak tesztelés céljából.
Armin & Ayu fan
www.smart-bus.hu
GregSB: épp Belgiumban vagyok, de magyar Appstore-ral szóval nem tudom használni :/
Google Maps meg szép és jó Safariból, de így eszi a netet... ha saját app lenne, akkor kb annyit enne mint az Apple Maps.
Armin & Ayu fan
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"