iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alig várom, hogy kipróbálhassam az új nokiát. 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
@ Hellomarci
Szerk., megvan: icloud programban beállítottam egy könyvtárat és automatikusan lementette a telefonbon kiválasztott képeket oda. Egyszerû ez... k*rva anyját, aki ezt kitalálta, meg annak is, aki engedélyezte. Ez így nem kicsit szar megoldás, hát gratulálok hozzá!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
És még lementeni sem tudom így õket!?!?!?!?!?!?!
Aki ezt kitalálta, az szimplán dögöljön meg!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Legalábbis én így szoktam.
Amúgy odáig jutottam, hogy a notin van egy 2011-es backup. A fenti (lenti) wondershare programmal abból kimentettem csak a contactokat, CSV és VCF fájlokban mentette ki. Ezt hogy tudom visszajuttatni a telefonba? Ez valami outlook formátum?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
ez talán segít.
PSN ID: jay-jupiter
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ha te saját kezûleg nem törlöd ki a gmailrõl a contactokat akkor soha nem fog elveszni
Bazinga!
\private\var\mobile\Library\AddressBook\
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ez valami ultimate törléssel törlõdött.... 😞
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Segítsetek mert most elõszõr átkozom az applet. Történt, hogy úgy gondoltam nekem nem is kell ez az icloud úgysem igazán használom, tehát töröltem az icloud fiókot. Ez a rohadék nem szólt semmit csak kérdezte, hogy tényleg törölni akarom-e. Hát persze. Aztán csináltam egy backupot a gépre a régi backupokat meg töröltem. Azt hittem el is van ezzel intézve. Hínak reggel ; ismeretlen szám közben meg haver, másik hívás másik ismeretlen szám, anyukám. Nézem mi bolondult meg, hát nulla azaza NULLA db kontaktom van!!!! A rohadék icloud fogta és a telefonról is törölte mindent ami szinkronizálva volt vele. Backup gyors vissza és akkor jött a döbbenet - a törlés utánról van mentésem. Hát most kurva pipa vagyok. Mit lehet tenni? Lehet-e tenni egyáltalán valmit, vagy csak mormoljam, hogy rohadjon meg az apple és az icloud??? Legalább egy büdös figyelmeztetést dobhatottt volna, hogy hülyegyereke a telefonodról is törlöm a cuccost.... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
de sokan akik vennének újat márt 100 alatt is eladták, van rá példa:S
!Forza Ferrari!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
azt számolgattam, hogy olyan 405ezer Ft-ot fizettem volna ki a két év alatt, abba már beleférhetne egy ingyenes függetlenítés a végére
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
mert én egy hete
!Forza Ferrari!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Az apple sem vonhatja ki magát a törvények alól, a srácnak van igaza, szerintem a voda szarozik. én már nem lepõdök meg semmin.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
na mind1. fel kéne tényleg hívni a voda ügyfélszolgálatot, hogy tényleg van e ilyen kitétel, hogy a 3 napos cseregarancia az iPhone -ra nem vonatkozik... mert ha ez igaz, akkor bizony az Apple nyomása van a dologban... vagy lehet a készlethiány miatt csinálja a voda ezt? mind1, én perelnék a srác helyében 😊 a törvények/jogszabályok az õ oldalán állnak
Bazinga!
A skandinávokál 14 napod van, nem csak netes vásárláskor, szóval lehet itt a nagy geci apple nem tudta lefizetni az államot? pff
gg szarrágó Apple, gg... 😊 újfent nem csalódtam magában a cégben
Bazinga!