iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Lenne min elgondolkodni, ha egy ilyen egyszerû dolog nem mûködik teljesen értelemszerûen... 😄D

Alig várom, hogy kipróbálhassam az új nokiát. 😄

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LoDMaSt
Valószínüleg nem win alá csinálták, osx alatt azért kicsit egyszerûbb. 😊 Amúgy valami külsõ meghajtóként nem kéne felismernie a telefont?

@ Hellomarci

ProGabe
Na most komolyan, hogy a bús picsába mentem le a legegyszerûbben a fotókat a telefonról? Mert fut az itunes, de fingom sincs, most mit csináljak. WTF Apple?

Szerk., megvan: icloud programban beállítottam egy könyvtárat és automatikusan lementette a telefonbon kiválasztott képeket oda. Egyszerû ez... k*rva anyját, aki ezt kitalálta, meg annak is, aki engedélyezte. Ez így nem kicsit szar megoldás, hát gratulálok hozzá!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
Windows alatt fotóadatfolyamban látom csak a képeket a saját telefonomon?!?!?!?
És még lementeni sem tudom így õket!?!?!?!?!?!?!

Aki ezt kitalálta, az szimplán dögöljön meg!

stockhouse
A vcf-et kezeli az ios, email.

PSN ID: jay-jupiter

dzsegameló
iCloudban vagy gmailben megnyitod, majd szinkronizálod. Esetleg outlook.

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Dynamic
Mondjuk simán elküldöd magadnak emailben, utána megnyitod telefonon a levelet, ráböksz a csatolt file-ra és megnyitja (azaz rákérdez, hogy hozzáakarod-e adni a kontaktokat, nyilván okézni kell).
Legalábbis én így szoktam.
narumon
Ezt írtam lentebb, hogy ez nem talált contactocat 😞

Amúgy odáig jutottam, hogy a notin van egy 2011-es backup. A fenti (lenti) wondershare programmal abból kimentettem csak a contactokat, CSV és VCF fájlokban mentette ki. Ezt hogy tudom visszajuttatni a telefonba? Ez valami outlook formátum?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

stockhouse
átestél a tûzkeresztségen 😊
ez talán segít.

PSN ID: jay-jupiter

rooney8
még gugliba kereshetsz szoftvereket "iphone data recovery" címszó alatt

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

precision
ezért kell a gmail accodon tartani a contactokat és beállítani, hogy onnan syncelje rá a telóra

ha te saját kezûleg nem törlöd ki a gmailrõl a contactokat akkor soha nem fog elveszni

Bazinga!

rooney8
ha ez segít, akkor a kontaktok ebben a mappában vannak
\private\var\mobile\Library\AddressBook\

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

narumon
Találtam egy olyan szoftvert, hogy Wondershare Dr.Fone - ez megtalál egy csomó elveszett fájlt, meg note-ot meg mindenfélét, de pont contactot azt nulla darabot 😞
Ez valami ultimate törléssel törlõdött.... 😞

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

rooney8
ezért utálom én is ezt a hülye szinkronizációs baromságot. miért nem lehet drag and drop-al másolni rá cuccokat...

Dynamic
Barátnõm iPhone4-ese van, az iTunes minden egyes szinkronizálásnál ugyanígy kinulláza a kontaktokat. Annyi, hogy az elsõ szívás óta contact backuppal leszedtük vcf-be a contactokat, és minden iTunes-os procedúra után vissza kell tölteni. Nem nagy meló, de azért idegesítõ, hogy csak így lehet az iTunes használni. Érdekes, hogy nálam meg gondolom másnál nem csinálja ezt.
DanielT
Hát igen... az Apple törlési mániája téged is elért. Undorító, megoldást nem tudok.
narumon
HEEELP!
Segítsetek mert most elõszõr átkozom az applet. Történt, hogy úgy gondoltam nekem nem is kell ez az icloud úgysem igazán használom, tehát töröltem az icloud fiókot. Ez a rohadék nem szólt semmit csak kérdezte, hogy tényleg törölni akarom-e. Hát persze. Aztán csináltam egy backupot a gépre a régi backupokat meg töröltem. Azt hittem el is van ezzel intézve. Hínak reggel ; ismeretlen szám közben meg haver, másik hívás másik ismeretlen szám, anyukám. Nézem mi bolondult meg, hát nulla azaza NULLA db kontaktom van!!!! A rohadék icloud fogta és a telefonról is törölte mindent ami szinkronizálva volt vele. Backup gyors vissza és akkor jött a döbbenet - a törlés utánról van mentésem. Hát most kurva pipa vagyok. Mit lehet tenni? Lehet-e tenni egyáltalán valmit, vagy csak mormoljam, hogy rohadjon meg az apple és az icloud??? Legalább egy büdös figyelmeztetést dobhatottt volna, hogy hülyegyereke a telefonodról is törlöm a cuccost.... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Andr0
mondom én hogy egy feature...😄

"Lásd színesben a világot" iPurple camera.

Armin & Ayu fan

Tikal
Nem értem mit panaszkodnak, ha nem lenne ez a lens flare, akkor meg töltenék be instagramba hogy rábasszák a lila ködöt, pff , ezeknek semmi jó 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

dragon11
méért? sztem menõ..😄

clio1616v
már csak az hiányzik <#gonosz1>

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

dragon11
s szerintetek lesz ilyen lehetõség az 5öshöz is ?😄

mármint h világítson az almajel rajta..?😄

oneal1
jaja, tök jó!😊

!Forza Ferrari!

oneal1
amúgy szerintem max 110.000 ft amit kérhetsz érte ha megnézed a hirdetéseket pl PH-n.
de sokan akik vennének újat márt 100 alatt is eladták, van rá példa:S

!Forza Ferrari!

Dzsega
Eszméletlen, hogy ehhez a játékhoz "néhány" éve még egy rendes asztali gépre volt szükség, ma pedig játszhatok vele a telefonomon.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

DanielT
Írtam, hogy ráadásul most emelték fel 10-rõl 15-re... az utolsó bõrt is lenyúzzák ezek a férgek.
clio1616v
tehát egy 10-essel beljebb vagy, ha kivárod a hûségidõt

azt számolgattam, hogy olyan 405ezer Ft-ot fizettem volna ki a két év alatt, abba már beleférhetne egy ingyenes függetlenítés a végére

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

DanielT
Mert dominós készülék volt.
clio1616v

DanielT
8 napja.
clio1616v
mikor függetlenítettél iPhone-t a T-mobilnál utoljára?

mert én egy hete

DanielT
Nem, ha lejárt a hûségnyilatkozat.
clio1616v
25 ezer

oneal1
Re-voltAki játszotta PC-n, szerintem sokan, annak kötelezõ az iphone-jára😊 nagyon jó!

!Forza Ferrari!

fecska
90-95ért garis karcmentes fehér 16os téset lehet kapni

DanielT
Ahhoz, hogy jelentõsen növeld az eladás esélyeit, hivatalos függetlenítést javaslok, ami sajnos 15 ezerbe kerül, de legalább jelentõsen megturbózod az esélyeit az eladásnak.
balee4
Esélytelen 120k alá is lementem, szinte rá sem néznek a hirdetésre...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

V43 1105
120-140 .. szerintem.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

balee4
Szerintetek milyen áron hirdessem az iPhone 4S 16-osomat, hogy elvigyék? (T-mobile-os, még garanciás, tökéletes, karcmentes, újszerû állapot)

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

pyrohun
"Play Britnyi Szpírsz" 😊)))))))))))))))))))))))))))

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

GregSB
Ki keleht kapcsolni a Sirit minden telefonon, és akkor a default Voice Controll jön be ha hosszan nyomod a home gombot. Az offline, és default parancsokat ismer csak fel, mint pl. "Call XY", "Play Britnyi Szpírsz", meg ilyenek.

MerlinW

[merlinw.org]

GregSB
Ez vagy full kamu, vagy a srác egy idióta, de legalábbis nagyon buta. .Nem létezhet olyan cég, amely egy terméke miatt átírhatja a magyar törvényeket. Még akkor sem ha a 1270 mondja (lol)

Tikal
akkor ennek mégis mi köze az apple-hez? vagy ha a vodafone-ra értetted akkor azt is odairhattad volna 😉

Az apple sem vonhatja ki magát a törvények alól, a srácnak van igaza, szerintem a voda szarozik. én már nem lepõdök meg semmin.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

precision
nem mondtam ilyesmit 😊 nem fizetett itt le senki senkit 😊 pláne nem az államot... nem az állam szívózik a sráccal hanem a vodafone

na mind1. fel kéne tényleg hívni a voda ügyfélszolgálatot, hogy tényleg van e ilyen kitétel, hogy a 3 napos cseregarancia az iPhone -ra nem vonatkozik... mert ha ez igaz, akkor bizony az Apple nyomása van a dologban... vagy lehet a készlethiány miatt csinálja a voda ezt? mind1, én perelnék a srác helyében 😊 a törvények/jogszabályok az õ oldalán állnak

Bazinga!

Tikal
Persze, az apple-nek külön szerzõdése van az állammal, meg minden... tessék már kicsit gondolkozni elõtte... a srácot vagy szivatják vagy más is van amit nem tudunk. Nem egyszer volt már itt is a forumban hogy valaki viszavitte és cserélték mert rossz, még csak nem is javitották hanem ujat kapott.

A skandinávokál 14 napod van, nem csak netes vásárláskor, szóval lehet itt a nagy geci apple nem tudta lefizetni az államot? pff

precision
na ez kemény... még szerencse hogy DanielT nem vitte vissza 😊 ha ezzel a sráccal nem foglalkoztak akkor õt körberöhögték volna...

gg szarrágó Apple, gg... 😊 újfent nem csalódtam magában a cégben

Bazinga!