iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
És még a kép széleit le kéne csorbítani több helyen 😊

http://gaborszantai.co.uk/

DanielT
Nem.

Túl sok infra árnyalatot jelenít meg az érzékelõ.
passatgt
Nem lehet hogy az új zafír vagy milyen lencse tükrözõdik így? Valamiért nekem úgy rémlik, mintha az lila lenne😄

Remelem az azert eszukbe jutott, hogy a vasarlok 1-2% nem teljesen hulye a fotozashoz es/vagy a kereso hasznalatahoz, ergo nem veszi be a gyomruk a tundermeseket.

DanielT
Ilyen a kamera karakterisztikája.

Az egyeb hibak nem is erdekelnek, ahogy irtam, ez ellenben elfogadhatatlan.

Varok en, de dpreview-t ismerve lehet csak 2013-ban fejezik be...

GregSB
Erre írtam hogy várd meg a dpreview teljes tesztjét, a többit az egyéb hibákra írtam.

Ertelemszeruen nem kerhetek ujat, ha az osszes hibas. Mondom, van aki leszarja, nekem zsebkameranak kell a telefon, tehat fontos a hibatlan teljesitmeny.

A 3G-met szinte csak valami szellem tartja ossze, minden masodik hivast ujra kell inditani, mert nem jo a mikrofon. Nem igazan tudok honapokat varni, max meg egyet.

SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

GregSB
Itt nem írnak semmi ilyesmirõl, de várd meg a full review-t.

A hibákról szóló postokba viszont nem tudom miért loholod bele magad ennyire, ha 1-2 készüléknél elõfordul valami akkor már úgy írnak róla szenzáció-hajhász cikkeket mintha tömeges probléma lenne. Én az elsõ pár hónapban eleve nem vennék új generációs készüléket, aztán ha már nagyjából beállt a gyártás és javították a hibákat akkor tudni fogod mi az amire oda kell figyelni vásárlásnál, és újat kérni ha ott van a telefonodon.

DanielT
Mindegyiken ilyen.

Nekem ma sikerult az elso sajat serulest okoznom a keret peremen. Becsusztatos tokban hordom, ezek szerint valami hozzaert fentrol.

Akinek van iPhone 5-ose, az mar tapasztalt lila elszinezodest?

cikk

Ne haragudjatok, sokan tudjatok, hogy Apple-user vagyok, kepes vagyok sokszor szelsosegesen vedeni a munder becsuletet, de ez nekem is sok. Emberek millioi leszarjak ezeket a hibakat, mert nem is erzekelik, mert Apple, mert trendi, mert kenyelmes az upgrade, de ez mar nekem kezd nagyon sok lenni.
Belemegyek, hogy a feheret veszem, hogy ne latszodjon a karcolodas, nem erdekel a Maps es a Siri, de a kamera az, ami miatt vegre lecserelnem a fotozasi kepessegekben nagyon gyenge iPhone 3G-t.
Kezdem azt erezni, hogy nem iPhone-ra, hanem megvarom a Microsoft/Nokia hazassag eredmenyet.
Ez a telefon ennyi hibaval, ki kell, hogy mondjam, de SZAR.

Ha van rola info, hogy nem minden kamera csinalja ezt es vasarlasnal ezt ki tudom szurni, akkor bevallalom, de ha tobbsege ezzel a hibaval kerul forgalomba, akkor az Apple iPhone 5 szamomra a leheto legrosszabb valasztas.

GregSB
Ami inkább relevánsabb, hogy XMS-be van 20%-os kupon iPhone 4 és 4S-es tokokra szintén Passbookban.

GregSB
Itthon is mûködik? vagy te most külföldön vagy?

Andr0
én csak emiatt megyek most a starbuckba...😄

Armin & Ayu fan

Starbucks is Passbook kompatibilis lett, igy igazan trendiek lehetunk😊

Nyilván erõs akcentusom van de megnézem a britet. Akkor gépelni nem lehet még jb tweakkel sem :|



Andr0
amúgy is jobban szeretem a Brit akcentust 😊 Tényleg jó tipp THX

Armin & Ayu fan

GregSB
"Microsoft is preparing to launch its Xbox Music service on October 26th. Multiple sources familiar with Microsoft's plans have confirmed the new service will launch at the same time as Windows 8. We're told that subscriptions, like the current Zune Music Pass offering, will be available alongside a free streaming service supported by ads — similar to Spotify."

És hogy ezt miért másolom ide:

"Insiders have revealed to us that Woodstock will be a cross-platform play, available to Windows 8, Android, iOS, and Xbox users — playable from a browser."

DanielT
Ez az angol tipp hasznos volt, fõleg, mert nem az az undorító nõi robothang van a válaszoknál.
Klemice
A német verzió ugyan úgy cenzúrázott mint a német youtube?
Tehát ha Adolf Hitlerrel, vagy a második világháborúval, és ilyen dolgokkal kapcsolatban kérdezel dolgokat, akkor nem talál semmit, vagy egybõl hívja a rendõrséget?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

GregSB
Talán azért mert akcentussal beszélitek az Angolt 😉 nem hiába van külön Síri amcsiknak, briteknek és ausztráloknak.

Próbáld meg hadználni a brit Sirit, talán az még jobban felismeri a magyar akcentust.

Attila8805
Nekem pl a Német nyelvnél nem fordul elõ az a probléma hogy nem érti amit mondok.
Angolnál már sok embertõl hallottam hogy egyáltalán nem vagy teljesen mást ért a Siri.
Pedig még csak 1 éve vagyok kint szóval nem vagyok perfekt.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Aki hazsnálta már az új headsetet az meg tudná nekem mondani hogy hangosabban szól-e vagy legalább jobban kizárja a külvilág zaját?
Mert gép mellett dolgozok és eddig csak a sony Ericcson agybadugós headsetével tudtam bármit normálisan hallgatni.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

theone91
True dat.

rooney8
kapcsold már ki az automata javítás 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

DanielT
Engem ma legalább 5x úgy felidegesített, hogy legszívesebben földhözb@sztam volna.
Úgy értettem, hogy amit akarok tõle azt nem lehet gépelve beírni? Rohadtul nem érti amit mondok neki 😊



GregSB
SMS-t, emailt be tudsz vele diktálni. De magyarul még nem megy. Dragon Dictatipnnsl tudsz diktálni magyarul.

Siriben lehet valahogy gépelni?



LoDMaSt
Ez így a tél elején inkább feature, mint bug. 😊

@ Hellomarci

rooney8
fújd, hogy kihûljön

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

DanielT
Facetimeolok kb 40 perce és olyan forró a telefon, hogy szinte nem lehet megfogni.
GregSB
Nálam nincs gond Appstoreal. Kicsit lassan tölt be elején, de mûködik.

Botond
ipad3 és minipad árra értettem a 1,5x-est.
GregSB
$500 vs 150e Ft (iPad 3 kinti ára vs magyar ár) az barátok közt is 1,35x ár, nem 1,5.

$250 X 1,35 X 221 pedig 75e Ft.

Igazából ez egy 7,85(?) colos ipad 2 lesz nem ? Akkor 80 nál többet semmiféleképpen sem kérhetnek érte ( ipad2 16 giga 90-100 ért már van boltból, new ipad(3) 16 giga meg van 1 srác vaterán aki intéz apple boltból 99e ért igaz amcsiból igaz 4 hét alatt , de már több 100 an vettek tõle úgyhogy nem kamu )
hogy ne csak off legyen feltettem a 4 re az ios 6 ot tegnap reggel 7 óta most tartok 46% nál eddig nem bírta ennyire 😊 Viszont az app store mig nem tölt be mindent használhatatlanul fos lassú lett, másnál is ?

Botond
iPad3 az 1,5x annyiba kerül minimum. Az azért nagy különbség. iPad2 120k, az minek van piacon, ha 'majdnem annyiért' van iPad3?
100k alatt tarolni fog, felette bukta lesz.
Tikal
Én nem vennék a helyedben, inkább ipad. Én sem veszek, ahogy meg is mondtam anno : ha ilyen lesz, én nem veszek 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DanielT
Egyáltalán nem racionális döntés lecserélni, hisz a szoftver szinte ugyanaz és napi használatban soha nem volt bajom a 4-gyel sem.

Ilyen formán nem éri meg, vagy nem érte meg, de ezt eddig is tudtam.

Szopás van a töltõkábellel, vehetek mindenhova újat rohadt drágán, stb.

De legalább szép vékony és gyors, de legfõképp más mint ami eddig volt, legalább külsõre.

Ami abszolút csalódás az az iOS6 és az, hogy a Siri még nem tud magyarul.
GregSB
Arról nem is beszélve, hogy iPad 2-t megveszed 120-ért. Irreális lenne a 100 érte (habár Mo-on vagyunk, itt semmin sem lepõdnék meg 😊)

LoDMaSt
Annyiért már mennék sorbanállni érte! (Najó, nem) De mindenesetre +25K-t rádobnék, hogy ipadet vegyek, így a kindle fire-al szemezve.

@ Hellomarci

GregSB
De, írtam is utána. Az alap árazásbeli különbségekkel számoltam USA és Mo között (ami igaz egy MacBookra pl), de iPadnél elég aggresszíven kent tartotta az árakat az Apple Európában is.

GregSB
Habár jobban belegondolva a sima iPadnek is alá sinyabb az ára itthon a többi termékhez képest. Ha a sima iPad árát vesszük figyelembe, akkor a Mini ára lehet 75e körül lesz.

LoDMaSt
De ezt nem értem, hogy 95-100E, akkor már inkább ipad3-at vesz az ember, nem?

@ Hellomarci

GregSB
7,85", 1024x768, ez szinte készpénznek vehetõ.
Ami kérdés az az ár. $200-$250 között várható az árazása az alap Wifis modellnek.

Legrosszabb eseten tehát €250 lesz szerintem, ami kb 95-100e Ftos itthoni árat jelent. Ez kb fele annyi mint egy i5, szóval ez nekem bõven jó, de a kettõ együtt már nem fér béke a bádzsetba.

clio1616v
próbáltad már megütögetni az i5 hátulját az egyik ujjaddal?

😄 lötyögnek a gombok 😄D

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
jegyzõkönyv vagy hangfelvétel készült?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Botond
Attól függ mennyi lesz a mini ipad. 100k alatt nem kérdés, de ha nem lesz szignifikánsan olcsóbb, mint ipad3, akkor nincs mirõl beszélni. Meg ugye milyen hardware lesz alatta és mekkora felbontású lesz a 7 colos képernyõ.